Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια και για τους δύο ανθρώπους νομιζα οτι τους γνωριζα πολύ καλα και υπήρχε κατανόηση μεταξύ μας. Μπορει το τελευταίο καιρο να μη βρισκόμασταν τοσο συχνα οπως παλιά, αλλα πάντα ηταν σαν να μη ειχε περάσει μια μέρα, τελικά ομως ολα αλλαζουν γυρω μας, ποσες φορες εχω χάσει την εμπιστοσύνη... δικων μου ανθρωπων!!!. Ειχα μια παιδική φιλη απο 5 χρονων που πάντα ελεγα οτι μπορει να μη βλεπομαστε συχνα αλλα οταν τη χρειαστω, και στην αλλη άκρη της γης να ειναι θα τρέξει!!!.. Αμ δε... ηρθε ο καιρος που την χρειάστηκα, και ειμασταν και μακρυα απο τα σπιτι μας... χεστηκε... δεν κατάλαβε τιποτα...

Δε θελω να τα θυμάμαι!!!

Βεβαια πρπει ο νονος-νονά να ειναι καλοι ανθρωποι και συννενοήσιμοι (την σκοτωσα τη λέξη)!!!

Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο!!!Πολλές φορές οι καταστάσεις και ο καιρός αλλάζουν τους ανθρώπους και από ανθρώπους που περιμέναμε συμπαράσταση σε δύσκολες στιγμές δεν την βρίσκουμε αλλά την βρίσκουμε στο πρόσωπο ανθρώπων που δεν περιμέναμε!!Γι'αυτό κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι με τους κουμπάρους σου θα έχεις πάντα την τέλεια σχέση...Πιστεύω πως ένα ρίσκο το παίρνεις και απλά κάποιες φορές δεν σου "κάθεται"...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ

Ο Ιταλός της παρέας:

-Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, της έτριψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα. Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ! Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε...

-Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος, έτριψα το κορμί της ολόκληρο με αρωματικό βούτυρο... Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ κι όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά...

Και ο Έλληνας της παρέας:

-Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα .... Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!!

Οι άλλοι δυο απόρησαν:

-Καλά, τι μπορεί να έκανες και φώναζε για τρεις ώρες?

-Σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Ας ελαφρυνω λιγο το κλίμα...

Γιατί καλέ βάρυνε και δεν το πήρα χαμπάρι????Απόψεις ανταλάσσουμε...Εξάλλου δεν συζητάμε μόνο για τα καλά αλλά και για τα άσχημα, κουλά κοκ που μας συμβαίνουν...

Θα μας στείλεις πάλι κανένα ωραίο μηνυματάκι από αυτά που μας έστειλες τις προάλλες???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι όταν κάνεις λάθη θα λες ότι η Μαριστέλλα τα έγραψε και ότι ακόμα το παιδί δεν έχει τελειοποιηθεί στην ορθογραφία....:D:D:D

ναι καλε ντροπη μου και εμενα υποτιθεται οτι σπουδαζω κι ολας !!!!ενταξει η αληθεια επειδη εγραφα μονο greekenglish ξεχνιεμαι και γραφω αλλα κι αλλα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ

Ο Ιταλός της παρέας:

-Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, της έτριψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα. Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ! Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε...

-Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος, έτριψα το κορμί της ολόκληρο με αρωματικό βούτυρο... Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ κι όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά...

-Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα .... Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!!

Οι άλλοι δυο απόρησαν:

χαχαχα φοβερο !

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ

Ο Ιταλός της παρέας:

Οι άλλοι δυο απόρησαν:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλό!!!!Το πα εγώ....Κάτι ετοιμάζεται να στείλει η Κατερίνα...:wink:;-)

Μπαίνει μια μέρα ένας αλβανός μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.

-Βεβαίως και υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρεις μέρες και να είσαι εδώ δύο ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2.500 ευρώ τον μήνα, με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο γραμματέα.

-Πλάκα μου κάνεις;

-Εσύ άρχισες...

Διαφημίσεις

ναι καλε ντροπη μου και εμενα υποτιθεται οτι σπουδαζω κι ολας !!!!ενταξει η αληθεια επειδη εγραφα μονο greekenglish ξεχνιεμαι και γραφω αλλα κι αλλα

Σα δε ντρέπεσαι λέω έγω...Άη μαρή από εδώ, λες κι εμείς κοιτάμε τα ορθογραφικά...Τι είμαστε σχολείο ή η εκπομπή "Ομιλείτε ελληνικά" ???

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΗ.

ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΕΠΟΧΗ

Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1950-1985

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε.

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή:

περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να

περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο

ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές

έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.

Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή..

Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα

ζωντανοί.. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα

σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και

μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά.. Ανεβαίναμε στα

ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ,

καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν

φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες.

Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια. Περνάγαμε ώρες

κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε

κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε

ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε

«μακριά γαιδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..

Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και

δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα

στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν

υπήρχαν κινητά. Σπάγαμε τα κόκκαλα και τα δόντια μας και δεν

υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους»

Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν

έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα

θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε

κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε

καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το

ξεπερνάμε.

Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι..

Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια,

βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε

φίλους.. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε.. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία. Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα.. Χάσαμε

χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη

βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους

πάνω στη βρύση. Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα

στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν

ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.

Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των

φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να

ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο

σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν

υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι.. Τι φρίκη!

Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη

προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ..

Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με

ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Τα αγόρια φλέρταραν τα κορίτσια κυνηγώντας τα, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P

Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε.

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί....

Αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής.

Τον/Την ευχαριστούμε για το ταξίδι...

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ TO ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ....

Σα δε ντρέπεσαι λέω έγω...Άη μαρή από εδώ, λες κι εμείς κοιτάμε τα ορθογραφικά...Τι είμαστε σχολείο ή η εκπομπή "Ομιλείτε ελληνικά" ???

οχι καλε αλλα βλεπω εγω καμια φορα αυτα που γραφω και λεω παλι καλα που δεν ειναι καμια καθηγητρια μου μεσα να με διωξει και παο την σχολη χαχαχαχαχαχαχα οχι ενταξει απλα παλιοτερα δεν εκανα και τωρα νιωθω καπως που κανω !:oops:

και ενα τελευταίο γιατι πάει 4 και το πρωί θα έρθουν τα πεθερικά μου!!!

Bush & Obama were sitting in a bar.

A Guy approaches and inquires: "What are you guys up to?"

Bush: "We are planning for World War III."

Guy: "Really, what's going to happen?"

Bush: "Well, this time we are going to kill 140 Million Muslims and Angelina Jolie..!"

Guy: "Angelina jolie? Why, Angelina Jolie?"

Bush Turns To Obama and says: "See! I told you, no one would worry about 140 Million Muslims!!!!!!!!!"

καλα κατερινακι φοβερα ολα αν και οταν ειδα το αγγλικο σοκαριστικα μηπως δεν τα πιασω ολα αλλα ναι τα καταφερα!χαχαχααχχα πλακα κανω αχ τι μου θυμισες με το προηγουμενο για τα παιδια και εγω ετσι θελω να μεγαλωσει η κορη μου τι λετε θα τα καταφερουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...