Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ λέω ότι το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό και μια ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις στιγμές που ζούμε με τα παιδάκια μας και σε αυτό δεν χωράει ανταγωνισμός!!Γι'αυτό κι εμείς εδώ είμαστε μια τόσο καλή παρεούλα!!!

και εγω αυτο πιστευω γι αυτο και δεν μ αρεσει καποιον η συμπεριφορα μακαρι να ειναι ολα τα παιδια καλα και ας κανουν και ακροβατικα δεν με ενοχλει αντιθετως τα χαιρομαι αλλα ενταξει εμεις εδω γενικοτερα εχουμε μια νοοτροπια καπως και δεν ειναι καλο αυτο μ αρεσει στο φορουμ που καταλαβαινει η μια την αλλη και δεν βαζουμε τα παιδακια μας να κανουν αγωνα δρομου για το πιο θα ειναι πιο καλο!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

μαλλον και εγω μολις τελειωσει αυτο το πακετο δεν θα τα ξανα παπω και αν ειναι θα παω αυριο να τις παρω απο τα αλλα να μην βρεχεται τουλαχιστον το βραδυ

περαστικα στο παιδακι της ολγας ελπιζω να το περασει συντομα και να μην χρειαστει τιποτα

και εγω αυτο πιστευω γι αυτο και δεν μ αρεσει καποιον η συμπεριφορα μακαρι να ειναι ολα τα παιδια καλα και ας κανουν και ακροβατικα δεν με ενοχλει αντιθετως τα χαιρομαι αλλα ενταξει εμεις εδω γενικοτερα εχουμε μια νοοτροπια καπως και δεν ειναι καλο αυτο μ αρεσει στο φορουμ που καταλαβαινει η μια την αλλη και δεν βαζουμε τα παιδακια μας να κανουν αγωνα δρομου για το πιο θα ειναι πιο καλο!

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Όλες τα λατρεύουμε τα παιδάκια μας και όλες θεωρούμε ότι είναι τα καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμάμε τα παιδιά των άλλων και μάλιστα να τα κρίνουμε κιόλας...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

μαλλον και εγω μολις τελειωσει αυτο το πακετο δεν θα τα ξανα παπω και αν ειναι θα παω αυριο να τις παρω απο τα αλλα να μην βρεχεται τουλαχιστον το βραδυ

περαστικα στο παιδακι της ολγας ελπιζω να το περασει συντομα και να μην χρειαστει τιποτα

Αυτό να κάνεις, επειδή κι εσένα το βράδυ κοιμάται πολλές ώρες το πρωί να της βάζεις αυτά που έχεις και το βράδυ τα baby dry...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εχετε σκεφτεί ποτε θα τα βαφτίσετε τα παιδακια σας??? νονες - νονους εχετε???

Εμεις δυστυχώς αυτον που λεγαμε να μας βαφτίσει τη μπέμπα δε μας μιλάει πια... παρεξηγηθηκε γιατι εμαθε οτι ημουν εγκυος οταν ημουν 7 μηνών!!!

Καλα θα μου πειτε τωρα τι σχεσεις ειχατε;;;

Ειναι ο συμμαθητης που απ'αυτον γνωρισα τον αντρα μου μετα απο χρόνια, εχουμε ομως τελειως ιαφορετικά ωράριο και αυτος ειναι ελευθερος και εμεις με παιδι, και τον τελευταίο καιρο ειχαμε ψιλοχαθεί, γιατι ο χρονος μας για να βγουμε εξω ειναι περιορισμένος, μιας και δουλεύουμε και οι δύο βράδυ!!!

Π έρυσι τον Σεπτέμβρη ειχα μεινει εγκυος και σε 2 εβδομάδες στα γενεθλια του Μιχάλη το ανακοινώσαμε... δυστυχώς ομως η κύηση παλινδρόμησε... δεν ακουσαμε ποτε τον χτυπο της καρδιας... ετσι λοπιον 3 ηνες μετα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν το ειπα σε κανεναν, μετα το Πασχα αρχισα να το λέω και ετσι περασε ο καιρος και μερικοι που μιλαμε αραια και που το μαθαν αρκετα αργα...

Οταν παρεξηγηθηκε αυτος, σκεφτηκα οτι δεν το εχω πει και μια άλλη φιλη μας, δεν ετυχε..., και την πήρα τηλέφωνο... ξερετε τι μου απάντησε;;; Και τι μου το λές τωρα για να σου φέρω δωρο στο μαιευτηριο;;; Οπως φανταζεστε δεν εχουμε ξαναμιλήσει!!!

Εγω εκανα λάθος βρε κοριτσια;;; ειμαι περιεργη ή ατυχη;;;

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

ναι γιατι το πρωι ειναι παντα βρεγμενη

καλα για την δικια μου δεν μπορει να σχολιασει πολλα γιατι ειναι ζωηρουλα απλα το κολλημα ηταν τα κιλα γιατι ειναι τοσο μικρη ειδικα οταν γεννηθηκε (2465) και τον υπνο οτι δεν συμπεριφερομαι σωστα επειδη κοιματε μετα τις 12 ενταξει τι κανουμε !αλλα εχω ακουσει για αλλα ενα σωρο !

Εμεις δυστυχώς αυτον που λεγαμε να μας βαφτίσει τη μπέμπα δε μας μιλάει πια... παρεξηγηθηκε γιατι εμαθε οτι ημουν εγκυος οταν ημουν 7 μηνών!!!

Ειναι ο συμμαθητης που απ'αυτον γνωρισα τον αντρα μου μετα απο χρόνια, εχουμε ομως τελειως ιαφορετικά ωράριο και αυτος ειναι ελευθερος και εμεις με παιδι, και τον τελευταίο καιρο ειχαμε ψιλοχαθεί, γιατι ο χρονος μας για να βγουμε εξω ειναι περιορισμένος, μιας και δουλεύουμε και οι δύο βράδυ!!!

Π έρυσι τον Σεπτέμβρη ειχα μεινει εγκυος και σε 2 εβδομάδες στα γενεθλια του Μιχάλη το ανακοινώσαμε... δυστυχώς ομως η κύηση παλινδρόμησε... δεν ακουσαμε ποτε τον χτυπο της καρδιας... ετσι λοπιον 3 ηνες μετα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν το ειπα σε κανεναν, μετα το Πασχα αρχισα να το λέω και ετσι περασε ο καιρος και μερικοι που μιλαμε αραια και που το μαθαν αρκετα αργα...

Οταν παρεξηγηθηκε αυτος, σκεφτηκα οτι δεν το εχω πει και μια άλλη φιλη μας, δεν ετυχε..., και την πήρα τηλέφωνο... ξερετε τι μου απάντησε;;; Και τι μου το λές τωρα για να σου φέρω δωρο στο μαιευτηριο;;; Οπως φανταζεστε δεν εχουμε ξαναμιλήσει!!!

αντιθετως εισαι πολυ τυχερη !!!!!!!!! και οχι δεν εισαι περιεργη καλυτερα να δεις απο τωρα τι ειναι ο καθε ανθρωπος το θεμα του νονου για μενα ειναι σημαντικο ειναι σχεση ζωης και αν δεν ειναι ευχαριστημενο το παιδι απο το νονο θα το κουβαλαει μια ζωη καλυτερα ετσι λοιπον

βρε κοριτσια εχασα κάτι για ποιον μιλάμε:;;

καλε λεμε εδω για καποια που γεννησαμε σχεδον μαζι και το μονο που κανει ειναι να κρινει τα παιδια μια γνωστη μου που απο τοτε που το κανει εννοειται οτι κοψαμε τα πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Μα ειναι δυνατον να συγκρίνεις!!! το καθε παιδι εχει τι δική του ανάπτυξη!!!

Τι θα ελεγε για τον γιο μου που ειναι 5 χρονών και ειναι 14 κιλά.. Παναγια μου δεν θα ηθελα μάλλον ν'ακουσω!!!

εγω λεω να την βαφτισω προς το καλοκαιρι αν τα καταφερουμε 5/6 θα ηθελα που ειναι ημερομηνια που γνωριστηκαμε με τον αντρα μου να κανουμε και εμεις τον θρησκευτικο νονα εχουμε μια καλη μου φιλη τωρα για αλλο δεν ξερω ακομα το σκεφτομαστε παντως η φιλη μου ειναι σιγουρη κανουμε παρεα 12-13 χρονια και το αγαπαει παραπολυ το μωρο το πιο βασικο για μενα

Κι εγώ πιστεύω πως καλύτερα έτσι γιατί όπως είπε και η Κατερίνα το θέμα είναι να είναι καλός ο νονός και να αγαπάει το παιδί και αν είναι να παρεξηγείται και να μην σας μιλάει το παιδάκι τι θα φταίει αργότερα???Γι'αυτό καλύτερα να το ψάχνεις καλά και να κάνεις κουμπαριές με ανθρώπους που γνωρίζεις καλά και εμπιστεύεσαι!!

Κοριτσια και για τους δύο ανθρώπους νομιζα οτι τους γνωριζα πολύ καλα και υπήρχε κατανόηση μεταξύ μας. Μπορει το τελευταίο καιρο να μη βρισκόμασταν τοσο συχνα οπως παλιά, αλλα πάντα ηταν σαν να μη ειχε περάσει μια μέρα, τελικά ομως ολα αλλαζουν γυρω μας, ποσες φορες εχω χάσει την εμπιστοσύνη... δικων μου ανθρωπων!!!. Ειχα μια παιδική φιλη απο 5 χρονων που πάντα ελεγα οτι μπορει να μη βλεπομαστε συχνα αλλα οταν τη χρειαστω, και στην αλλη άκρη της γης να ειναι θα τρέξει!!!.. Αμ δε... ηρθε ο καιρος που την χρειάστηκα, και ειμασταν και μακρυα απο τα σπιτι μας... χεστηκε... δεν κατάλαβε τιποτα...

Δε θελω να τα θυμάμαι!!!

Βεβαια πρπει ο νονος-νονά να ειναι καλοι ανθρωποι και συννενοήσιμοι (την σκοτωσα τη λέξη)!!!

καλα το ποσες λεξεις εχω σκοτωσει εγω δεν λεγετε !! και τα βλεπω μετα και λεω δες εδω τι εγραψα παλι αλλα δεν πειραζει!

σ αυτο εχεις δικιο ποτε δεν ξερεις τι κρυβει μεσα του ο αλλος εγω παντως στο θεμα του νονου ειμαι αρκετα αυστηρη!με την συγκεκριμενη κοπελα εχουν δοκιμαστει αρκετα οι σχεσεις μας και εχουμε επιβιωση και δεν εννοω καβγαδες και τετοια τωρα για οποιον αλλο μπει θα το ελεγξω πολυ καλα πριν το αποφασισω αν και δεν νομιζω να στερηθει ιδιαιτερα απο νονο θελβ να πιστευω τουλαχιστον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...