Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο εμαθα η αληθεια ειμασταν 6 μαζι πριν και φανταζεσαι τι γινοταν οταν μαζευομασταν συνηθως κυκλοφορουσαμε τρεις η και 4 μαζι και μας κοιτουσαν ολη καλα καλα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλο εμαθα η αληθεια ειμασταν 6 μαζι πριν και φανταζεσαι τι γινοταν οταν μαζευομασταν συνηθως κυκλοφορουσαμε τρεις η και 4 μαζι και μας κοιτουσαν ολη καλα καλα

Αυτο ακουγεται παρα πολύ ωραιο!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Άσχετο, ήθελα να ρωτήσω ποιές χρησιμοποιούν πάνες λίμπερο???Έχω αρκετά κουπόνια εκπτωτικά αλλά επειδή εμείς χρησιμοποιούμε πάμπερς δεν τα χρειάζομαι και είναι κρίμα να πάνε χαμένα...Αν καμιά μανούλα θέλει ας μου στείλει μήνυμα να της τα στείλω γιατί εγώ δεν θα τα χρησιμοποιήσω...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ ωραίο να έχεις παρέα στην εγκυμοσύνη και να μοιράζεσαι τις χαρές και τις ανησυχίες σου!!!Ευτυχώς εμείς έχουμε και τις διαδικτυακές μας φίλες και τα μοιραζόμαστε αυτά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλα να σου πω την αληθεια και εγω τωρα που σας βρηκα δεν σας αλλαζω δημιουργουνται αλλες σχεσεις πιστευω και δεν το κοιταμε ανταγωνιστικα εννοω δεν σου κρυβω οτι με καποιες το εχω νιωσει να λενε ναι αλλα εμενα κανει αυτο και δεν μου αρεσει οχι με ολες βεβαια

Είναι πολύ ωραίο να έχεις παρέα στην εγκυμοσύνη και να μοιράζεσαι τις χαρές και τις ανησυχίες σου!!!Ευτυχώς εμείς έχουμε και τις διαδικτυακές μας φίλες και τα μοιραζόμαστε αυτά...

Ευτυχως!!! δε λές τιποτα ποσα προβλήματα, αγχοι, χαρες γέλια... ποσα μας ενωνουν βρε κοριτσια...

α και εμεις παμπερς χρησιμποιουμε ακομα περιμενω τα κουπονια να μου στειλουν τεσπα ! εσεις πια παμπερς βαζετε?εμεις το 2 το new born αλλα καμια φορα βγαινουν απ εξω και ελεγα μηπως να της επερνα τα baby dry

Πριν λίγο μίλησα στο fb με την Luthien.. (Oλγα) και μου είπε οτι εχει τον μεγάλο της γιο αρρωστο με ωτιτιδα και εδω και ενα μήνα δεν πάει σχολείο και ειναι με κορτιζόνες... Μπορεί να χρειαστει και επέμβαση ο καημένος...

Αχ καλή μου Ολγα περαστικά!!!

Διαφημίσεις

Εγώ λέω ότι το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό και μια ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις στιγμές που ζούμε με τα παιδάκια μας και σε αυτό δεν χωράει ανταγωνισμός!!Γι'αυτό κι εμείς εδώ είμαστε μια τόσο καλή παρεούλα!!!

α και εμεις παμπερς χρησιμποιουμε ακομα περιμενω τα κουπονια να μου στειλουν τεσπα ! εσεις πια παμπερς βαζετε?εμεις το 2 το new born αλλα καμια φορα βγαινουν απ εξω και ελεγα μηπως να της επερνα τα baby dry

Εγω ειχα pampers και ημουν super ευχαριστημένη, ο αντρας μου, μου πήρε Libero που ειναι 3-6 και πρεπι να τα χρησιμοποιησω... μου φαινονται πιο σκληρά, δεν ξέρω αν εχει κάνει τσισακια αν δεν το ανοιξω, του ζητησα να μου πάρει μετα pampers τα baby dry που ειναι 4-9 κιλά και εκεινος ειδε μονο pampers και μου πηρε ξανα new baby oy einai 4-7 δεν ξέρω αν θα τα προλάβουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ολα!!!

Τωρα που ειχα κουπόνια Libero πήγα στα ΑΒ Βασιλοπουλοw και πήρα ξανα Libero... γενικοτερα ειναστε αναμεσα...

Κι εγώ τα πάμπερς τα newborn χρησιμοποιούσα αλλά της έβγαιναν πολλές φορές απέξω τα τσισάκια ειδικά την νύχτα που κοιμάται τόσες ώρες και πήρα μια φορά τα baby dry και σώθηκα, είναι απίστευτα και ούτε μια φορά δεν της έχουν ξεφύγει από τότε και μιλάμε το πρωί που την αλλάζω το πάμπερς ζυγίζει ένα τόνο, χωρίς πλάκα!!Σώθηκα σου λέω, είμαι πολύ ευχαριστημένη και φυσικά δεν μου έχει συγκαεί ούτε μια φορά μέχρι τώρα!!Να τα πάρεις κι εσύ και θα δεις διαφορά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...