Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σχετικά με mothercare από ότι ξέρω σε αφήνει να κάνεις παραγγελία κανονικά και μετά σου στέλνει mail και στην ακυρώνει λέγοντας το γνωστό παραμυθάκι...Πολλές φορές σε χρεώνουν κιόλας και μετά πρέπει να περιμένεις να σου επιστρέψουν τα χρήματα γι'αυτό Κατερινάκι μην το ρισκάρεις ακόμα αν δεν μάθουμε σίγουρα ότι λύθηκε.Εγώ μπαίνω στο parents και ενημερώνομαι από τα άλλα κορίτσια...Αν μάθω κάτι θα σου πω...Εγώ δεν είχα παραγγείλει και όταν το αποφάσισα σταμάτησαν να στέλνουν!!!:confused::confused:

Ευχαριστώ πολύ, θα περιμένω λοιπον...

Αντε επιτελους η παρεα ολοκληρώνεται!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικά με mothercare από ότι ξέρω σε αφήνει να κάνεις παραγγελία κανονικά και μετά σου στέλνει mail και στην ακυρώνει λέγοντας το γνωστό παραμυθάκι...Πολλές φορές σε χρεώνουν κιόλας και μετά πρέπει να περιμένεις να σου επιστρέψουν τα χρήματα γι'αυτό Κατερινάκι μην το ρισκάρεις ακόμα αν δεν μάθουμε σίγουρα ότι λύθηκε.Εγώ μπαίνω στο parents και ενημερώνομαι από τα άλλα κορίτσια...Αν μάθω κάτι θα σου πω...Εγώ δεν είχα παραγγείλει και όταν το αποφάσισα σταμάτησαν να στέλνουν!!!:confused::confused:

χαχαχαχαχα μηπως φταιμε εμεις?

και εγω ειχα πει στην φιλη μου την επομενη που θα παραγγειλει να μου το πει να παρειγγειλουμε μαζι και μπηκε χθες να δει αν εχει κατι να παρουμε και δεν μπορουσε

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

μα λεω και εγω θα αλλαξες συνηθειες επειδη μπηκες το πρωι μηπως πηγες νωρις για υπνο!!!!!!!!

Τι πρωί καλέ, απόγευμα μπήκα θες να πεις. Το πρωί κοιμόμουν μαζί με την μπέμπα...!!!:D:D:D Εγώ πρέπει να ναι ψόφια για να πέσω πριν τις 1 για ύπνο και πάλι υπάρχουν φορές που είμαι κομμάτια και όμως ξεχνιέμαι στον υπολογιστή...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

χαχαχαχαχα μηπως φταιμε εμεις?

και εγω ειχα πει στην φιλη μου την επομενη που θα παραγγειλει να μου το πει να παρειγγειλουμε μαζι και μπηκε χθες να δει αν εχει κατι να παρουμε και δεν μπορουσε

Λες να το γκαντεμιάσαμε καλέ???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

ναι ειδικα τον χειμωνα !!!!! ταινιες παιχνιδια μ αρεσουν πολλοι αυτα

καλα η αληθεια ετυχε και ειμασταν ολες μαζι εγκυες (καποια στιγμη που δεν θα ειχαν ερθει απο εδω θα εγινε χαχαχα ) και επειδη γεννησανε τωρα οι κοπελες μεχρι να προσαρμοστουν και ολα αυτα δυσκολευομαστε να κανονισουμε ολοι μαζι κατι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κατερινάκι εσύ είσαι στην δουλειά τώρα???Γιατί είχες πει ότι δουλεύεις βράδυ...

Οχι ευτυχως!!! Υπέγραψε ο προϊστάμενος μου και συμφωνησε να πάρω το μειωμένο μαζεμένο!!!! Ετσι θα πάω για δουλεια να'μαστε καλά τον ΜΑΙΟ!!!!!!!!!! Αχ παναγιτσα μου!!!

ναι ειδικα τον χειμωνα !!!!! ταινιες παιχνιδια μ αρεσουν πολλοι αυτα

καλα η αληθεια ετυχε και ειμασταν ολες μαζι εγκυες (καποια στιγμη που δεν θα ειχαν ερθει απο εδω θα εγινε χαχαχα ) και επειδη γεννησανε τωρα οι κοπελες μεχρι να προσαρμοστουν και ολα αυτα δυσκολευομαστε να κανονισουμε ολοι μαζι κατι

Τι ωραία, τουλάχιστον θα χετε παιδάκια στην ίδια ηλικία και θα παίζουν μαζί!!!Τυχερούλα είσαι που οι φίλες σου γέννησαν την ίδια περίοδο!!!

Διαφημίσεις

Οχι ευτυχως!!! Υπέγραψε ο προϊστάμενος μου και συμφωνησε να πάρω το μειωμένο μαζεμένο!!!! Ετσι θα πάω για δουλεια να'μαστε καλά τον ΜΑΙΟ!!!!!!!!!! Αχ παναγιτσα μου!!!

Εμένα δεν μου το δίνουν μαζεμένο το μειωμένο από ότι μου είπαν και τώρα διανύω το εξάμηνο!Εγώ καλό Ιούλιο θα επιστρέψω δουλειά...

Οταν ειναι ολα τα μωρα στην ιδια ηλικία, μπορει να ειναι δυσκολα στην αρχη, αλλα μεγαλωνοντας θα ειναι τέλεια, θα μπορειτε να πάτε μαζί διακοπες και αυτα θα εχουν πάντα παρεα!!!

ναι για το καλοκαιρι κλεισαμε θα ερχονται ολη με τισ στρατες να καθομαστε στην αυλη μου να παιζουν συγκρουομενα χαχα:tongue:

Ωχ πάνε οι γλάστρες και τα φυτά!!!Δεν τα λυπάσαι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...