Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι ποια ανεφερε το θέμα του Mothercare της Αγγλίας, μολις τώρα εκανα ενα checkout και μου εστελκνε κανονικά στην Ελλάδα και με απολυτα φυσιολογικά μεταφορικά!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν θυμάμαι ποια ανεφερε το θέμα του Mothercare της Αγγλίας, μολις τώρα εκανα ενα checkout και μου εστελκνε κανονικά στην Ελλάδα και με απολυτα φυσιολογικά μεταφορικά!!!

ναι απλα τωρα σταματησανε να στελνουν Ελλαδα εντελως τυχαια το συζητουσα με μια φιλη μου σημερα που περνει απο εκει και μου ειπε το ιδιο και εκεινη

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

ολοι κοιμούνται... εγω πάλι εχω ενα μάτι γαρίδα!!!

Για τα Mothercare μολις πήγα να κάνω παραγγελία, εφτασα μεχρι το τέλος και δεν μου εγραψε τιποτα στο τσακ ημουν να κανω Place order...

Μάλλον επανηλθε το συστημά τους και μπορουμε να κανουμε παραγγελίες!!!

Αλλωστε πρεπει να εχουν πολλούς και καλους πελάτες απο την Ελλάδα... αφου εδω το εχουνε ξεσκίσει!!!

Εχω 2 σαββατοικύριακα μπροστά μου που θα κάνουμε ολο τραπέζια μιας και την Κυριακη γιορτάζει ο αντρας μου! Δεν θέλω να το σκέφτομαι οσο και να θελω να εχω παρέ στο σπίτι...

Αχχχ Χριστινάκι, τέλεια η Κρήτη και μου χει λείψει τόσο...Πόσο μου αρέσει η σκηνή που περιγράφεις...

Νατασσούλα μου περαστικά σου, ελπίζω να περάσει γρήγορα!!!Το βίντεο που έβαλες είναι άπαιχτο με τα τρία ζουζούνια σου!!!Καλά ο Χρήστος είναι και πολύ μουτράκι...:D:D

Μαράκι που εξαφανίστηκες καλέ???Σήμερα σε σκεφτόμουν και έλεγα ότι χάθηκες αλλά να σου...Ελπίζω η κορούλα σου να ναι μια χαρά!!!

Λία είδα τον γιο σου, καλά είναι φατσούλα!!!Να τον χαίρεσαι!!!

Αναρίτα και οι κόρες σου είναι κούκλες!!!Η μεγάλη σου πόσο είναι???

Μπούλα τι κάνει η κορούλα σου????Πότε θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση???Η βλακεία είναι ότι τα Τέμπη είναι κλειστά και ο δρόμος της παράκαμψης είναι γεμάτος στροφές και δύσκολος και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να ρθω...Μου φαίνεται θα πάει άνοιξη μπας και είναι καλύτερος και ο καιρός και φέρουμε και τα μπεμπέ μας μαζί...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμ σε καταλαβαινω και εμας το σπιτι μας ειναι χωρος συγκεντρωσεων πριν γεννησω ειδικα μερα παρα μερα τουλαχιστον ειχαμε παρεα γιορτες ειδικα δεν το συζηταμε εδω καναμε τα παντα τωρα που γεννησα η αληθεια εχουν μειωθει καπως η δεν ερχονται ολοι μαζι φανταζου μαζευομασταν πανω απο 20 ατομα πολλες φορες και δεν εχω προβλημα ισα ισα μου αρεσει και εμενα το μονο που σκεφτομουν μετα ηταν το συμμαζεμα

Σχετικά με mothercare από ότι ξέρω σε αφήνει να κάνεις παραγγελία κανονικά και μετά σου στέλνει mail και στην ακυρώνει λέγοντας το γνωστό παραμυθάκι...Πολλές φορές σε χρεώνουν κιόλας και μετά πρέπει να περιμένεις να σου επιστρέψουν τα χρήματα γι'αυτό Κατερινάκι μην το ρισκάρεις ακόμα αν δεν μάθουμε σίγουρα ότι λύθηκε.Εγώ μπαίνω στο parents και ενημερώνομαι από τα άλλα κορίτσια...Αν μάθω κάτι θα σου πω...Εγώ δεν είχα παραγγείλει και όταν το αποφάσισα σταμάτησαν να στέλνουν!!!:confused::confused:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κατερινάκι είναι δυνατόν ποτέ να παρατήσω εγώ την παρεούλα μου ε????

μα λεω και εγω θα αλλαξες συνηθειες επειδη μπηκες το πρωι μηπως πηγες νωρις για υπνο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...