Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης χιχι. Που τον κάνεις?

στην ιδιωτικη μας πισινα.....στο νηπτιρα ακομα αφου χωραμε ακομα!!!μου ειναι πιο ευκολο και γρηγορο!!το μπανακι θα το βαλω οταν θα στηριζει λιγο το κεφαλακι μονο του με το ειδικο κα8ισματακι!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον βρηκα αυτο για το ποσο πρεπει να τρωνε τα παιδακια μας!!!!περιπου εεεεεε μην τρελαθητε Να υπολογίζεις 75 ml για κάθε μισό κιλό του βάρους της..

Π.χ. αν είναι 3,5 κιλά "πρέπει" να πιει 75*7=525 ml.

εμενα ειναι 6 κιλα δηλ 12*75=900ml και πινει 840 μεσο ορο οποτε μια χαρα!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

verolina πονάω πάρα πολύ, δεν πετρώνει το γάλα το στήθος ομώς είναι σαν πέτρα, πέρνω αντιβίωση και έλπίζω να περάσει γρήγορα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς σήμερα κάναμε το δεύτερο σετ εμβολίων, Prevenar για πνευμονιόκοκο και Rotatec. Τώρα έχουμε υπνηλία και κοιμόμαστε, φαίνεται θα είναι παρενέργεια του εμβολίου, γιατί με τον ύπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχουμε καλές σχέσεις!

Είμαστε 6380 κιλά, 63,5 μήκος σώματος και 41,5 περίμετρος κεφαλής.

Η παιδίατρος μας είπε να αρχίσουμε να παίρνουμε και Βιταμίνη D γιατί τώρα το χειμώνα τα μωρά δεν τα βλέπει αρκετά ο ήλιος. Εσείς παίρνετε;

Επίσης παίρνουμε και 3 σταγόνες σίδηρο την ημέρα, γιατί ο μικρούλης είχε χαμηλό αιματοκρίτη.

Κορίτσια εσείς κυκλοφορείτε με το καρότσι; Εγώ αρκετά, αλλά κάθε φορά...

Verolina εγω γι αυτό πηγαίνω στο εμπορικό κέντρο που έχουμε εδω στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει πάρκινγκ κ μέρος να θηλάζω-αλλάζω τη μπέμπα. Αλλά ακόμα κ εκεί, παρκάρουν στις θέσεις των ΑΜΕΑ κ εγκύων-μαμάδων με παιδιά κάτι άσχετοι! Τί να πεις...

Βιταμίνη D, δεν της δίνω. Την Πέμπτη έχουμε ρτβ με την παιδίατρο που κλείνουμε κ τον τρίτο μήνα.

Μπούλα, εμείς δυστυχώς δεν έχουμε εμπορικό κέντρο, εδώ, μας πεζοδρόμησαν βέβαια όλο το κέντρο, αλλά ακόμα κι εκεί περνάνε μηχανάκια... εγώ έβρισα σήμερα έναν και μου απάντησε ότι είναι "ήπιας κυκλοφορίας πεζόδρομος" και μπορεί να περνάει με το μηχανάκι του και με το νόμο:confused:...

Νατάσα, ελπίζω να σου περάσει γρήγορα!

Χριστιναgr τόσο πολύ γάλα πρέπει να πίνουν??!! Στην περίπτωση που θηλάζει κανείς πώς μπορεί να ξέρει πόσα ml πίνει το μωρό;;;; Μεγάλη απορία αυτή! Δεν νομίζω πάντως να τραβάει τόσο γάλα, αν και είναι πολύ λαίμαργος και ρουφάει πολύ καλά! Αχ, αγχώνομαι, άσε που έχω και φόβο ότι αρχίζει και μου μειώνεται το γάλα...

Το έχω ρίξει στα αφεψήματα γλυκάνισου και μαραθόσπορου...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Filoudaki κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με τη μπουμπού. Δυστυχώς φαίνεται ότι μειώθηκε το γάλα μου γιατί πήρε μόνο 150γρ. σε δύο εβδομάδες και τώρα που πασχίζω να φάει συμπλήρωμα αυτή μόλις το γευτεί, το φτύνει. Βέβαια δε δείχνει να πεινάει αλλά ίσως αρκείται με το λίγο. Δεν ξέρω τί θα κάνω γιατί κι εγώ αρχίζω δουλειά σε 1 μήνα.

Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσέ με please.

Παλι μονη μου ειμαι...

Αναρίτα και Λία σας εστειλα και εγω το email μου για να με προσθέσετε για φίλη στο fb.

Τι κάνετε:;;; εμις καθιερώσαμε το βραδινο μπανακι, τρωμε για λιγο και ταβλιαζόμαστε μεχρι το πρωι για περίπου 9-10 ώρες!!! Φτου φτου να μη μας ματιάσω!!!

Εγω ειμαι Δίδυμος λαο μαλλον με ωροσκόπο καρκίνο

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

και εμεις μπανακι γαλα και υπνο μονο χθες που την εκανα πιο νωρις μπανιο και κοιμηθηκε νωρις με πεθανε ξυπνησε 11 και πηγε 5 για να κοιμηθει και ενω συνηθως κοιματε ενα 12ωρο στις 11 ειχε ξυπνησει με ορεξη !!!!παλι καλα που μετα απο κανενα 2ωρο κοιμηθηκε και κοιμηθηκα και εγω βεβαια αυτη στην μιση ωρα σηκωθηκε αλλα ηρθε η μανουλα μου και την κρατουσε και με αφησανε εμενα να ξεκουραστω!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...