Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες!να μαι κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!καλη χρονια σε ολες!να ειστε καλα και τα παιδακια σας ακομα καλυτερα!θα σας τα πω τα νεα μου καποια στιγμη.ημασταν στους γονεις μου στη Ζακυνθο και σημερα γυρισαμε!περασαμε τελειααααααααααααααααααααα.verolina να σε ρωτησω κατι?τι συμπτωματα ειχε το μωρο σου και τελικα ειχε χαμηλο αιματοκριτη?

g598zf3jl7y3v3ns.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω κατι τετοιες θηλες αλλα δεν θυμάμαι απο ποια μπιμπερο είναι, θα τους τα δωσω να τα δοκιμάσουν.

Κατερίνα, δεν κανει να του δωσω εγω με μπιμπερο, επειδη τον θηλάζω, γιατι θα μπερδευτει χειροτερα. σου λεει γιατι αφου είναι εδω δεν μου δινει στήθος? ειναι επιστημονικά τεκμηριωμένο αυτο. παντα καποιος αλλος πρεπει να το δίνει.

Στέλλα μαστίτιδα δεν έκανα απο το μέγεθος του στηθούς απλά είπα το μεγάλο γιατί το έπαθα στο ίδη μεγάλο στήθος το άλο είναι κανονικό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

εχω κατι τετοιες θηλες αλλα δεν θυμάμαι απο ποια μπιμπερο είναι, θα τους τα δωσω να τα δοκιμάσουν.

Κατερίνα, δεν κανει να του δωσω εγω με μπιμπερο, επειδη τον θηλάζω, γιατι θα μπερδευτει χειροτερα. σου λεει γιατι αφου είναι εδω δεν μου δινει στήθος? ειναι επιστημονικά τεκμηριωμένο αυτο. παντα καποιος αλλος πρεπει να το δίνει.

δεν το ηξερα γι αυτο σου λεω μπορει να ειναι και βλακεια εγω οταν θηλαζα την εβαζα και στα δυο βεβαια δεν τρελαινοταν με το στηθος βαριοταν δεν ξερω τι να πω αλλα επειδη δεν ειχα πολυ να την χορτασει και βιαζοταν μου ειχε πει ο γιατρος πρωτα στηθος και μετα συμπληρωμα γι αυτο θεωρησα πως θα μπορουσες να δωσεις και εσυ

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Στέλλα μαστίτιδα δεν έκανα απο το μέγεθος του στηθούς απλά είπα το μεγάλο γιατί το έπαθα στο ίδη μεγάλο στήθος το άλο είναι κανονικό.

νατασσα να σε ρωτησω κανει πως και εχουν τοση διαφορα στο μεγεθος το ενα με το αλλο?

Διαφημίσεις

Στο πρώτο θήλαζα πιό πολύ απο το δεξί (με βόλευαι) η διαφορά υπάρχει μόνο όταν σε περίοδο θηλασμου, γάλα έχουν και τα δύο το ίδιο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Στο πρώτο θήλαζα πιό πολύ απο το δεξί (με βόλευαι) η διαφορά υπάρχει μόνο όταν σε περίοδο θηλασμου, γάλα έχουν και τα δύο το ίδιο.

ενταξει οποτε σε λιγο καιρο θα επανελθει !!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες!να μαι κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!καλη χρονια σε ολες!να ειστε καλα και τα παιδακια σας ακομα καλυτερα!θα σας τα πω τα νεα μου καποια στιγμη.ημασταν στους γονεις μου στη Ζακυνθο και σημερα γυρισαμε!περασαμε τελειααααααααααααααααααααα.verolina να σε ρωτησω κατι?τι συμπτωματα ειχε το μωρο σου και τελικα ειχε χαμηλο αιματοκριτη?

Μαρία Ζάντε καλωσήλθες! Πολύ μου αρέσει η Ζάκυνθος, αν και η αγαπημένη μου είναι η Κεφαλλονιά!

Τον χαμηλό αιματοκρίτη τον έδειξε η εξέταση αίματος. Εκ των υστέρων διαπιστώνω ότι πριν πάρει τον σίδηρο, ήταν πολύ πιο ωχρός, τώρα έχει πιο κόκκινο μαγουλάκι...

Την εξέταση αίματος την είχαμε κάνει πριν ενάμιση μήνα για να δούμε τις τιμές του ίκτερου, γιατί άργησε να πέσει.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Νατάσα2002 περαστικά! Ελπίζω να μην πονάς! Η μαμά μου είχε πάθει και απ΄ό,τι μου λέει ήταν άσχημη εμπειρία :(!

Αλήθεια πώς συμβαίνει, όταν πετρώνει το γάλα; Ελπίζω να μην λέω κουταμάρες :confused:...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...