Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια εχω προβλημα. Το προσωπακι του μπεμπη ειναι πολυ χαλια, εδω και καιρο. Ειναι πολυ ξηρο, τραχυ. Τα μαγουλακια δηλαδη και λιγο το μετωπακι του. Ολο λεω οτι θα περασει, αλλα τιποτα. Του βαζω λιγη κρεμουλα(λοσιον σωματος), γινεται λιγο καλυτερα αλλα οχι εντελως. Η παιδιατρος μου ειχε πει να του βαλω λιγο λαδακι (ελαιολαδο) αλλα δεν το εκανα. Εσεις βαζετε τιποτα στο προσωπακι τους?

Εμένα ήταν το μέτωπο του έτσι. χαλια. Του βάζω μια ενυδατική για μωρα της Oriflame και είναι μα χαρα τώρα. >Του βάζω σε .όλο το σώμα μετα το μπάνιο. τρελενεται.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις επειδη εχουμε μεζονετα, εχω τον υπολογιστη στον εναν οροφο (στο σαλονι) που εχει και τζακι και καπνιζω ανετα. Το μωρο το εχω κατω στο καθιστικο, οποτε δεν μπορω να το αφηνω μονο του. Μονο οταν κοιμαται μπορω και ξεκλεβω λιγο χρονο να ανεβω να κανω κανα τσιγαρακι και να μπω στο ιντερνετ. Και εκει πανω που θελω να γραψω κατι ....... τσουπ.....ουα ουα ουα!!!! Εεεεεε, να τον παρει κι αυτον. Ουτε μια ωρα συνεχομενη δεν κοιμαται ο ατιμος!! Να του βαλω υπνωτικο στο γαλα λετε? ΜΜΜΜΜΜΜ,,,,, καλη ιδεα!!!!

kpo44vsvb7d11lye.png

δορα βαλε ουζο χαχαχαχα!!!ειναι το κλασικο johnson's baby lightoil spray!!!!

ναι μονη μου τον κανω μπανιο και καθετε επειδη του αρεσει !!και μαλιστα στον νυπτηρα!!!κραταω το κεφαλακι οτυ απο την μια πλευρα και με το αλλο χερι τον πλενω!!μετα τον ξεπλενω και ειναι μια χαρα!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

απο το λαδακι παλι εβαζα γιατι μου εκανε και μενα κατι σαν λεπια!!!αγορασα τα πιο ακριβα προιοντα και τπτ!!με το johnson's baby lightoil spray σε 3 μερες καθαρισε!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Και εμείς έχουμε νινίδα και πήρα λαδάκι απο το φαρμακείο, το κακό είναι του πέφτουν τα μαλάκια μαζί με την νινίδα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

εμενα μολις κοιμηθηκε και η παρεα μου θηλαζει !!!!!!!!οποτε εκετσα λιγο απο εδω !!!!!!!!!!και εγω μονη μου την κανω μπανιο της εχω παρει ενα σφουγγαρακι και την ξαπλωνω εκει και καθετε και παιζει με το νερο καποια φορα γυρναει και το καφαλι και προσπαθει να πιει !!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...