Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν κοιμηθει στις 7 θα ξυπνησει κατα τις 10 να φαει και μετα παλι υπνο!!!τωρα ψιλο κοιμαται ξυπναει κοιμαται !!!!

Εντάξει τότε...Τι καιρό κάνει εκεί???Αχχχ μου χει λείψει η Κρήτη, έχω δύο χρόνια να ρθω...Τελευταία φορά είχαμε έρθει το καλοκαίρι του 2007 και μάλιστα είχαμε μείνει και Άγιο Νικόλαο μια εβδομάδα.

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

σηεμρα ειχε ηλιο αλλα και συννεφακια!!!!αλλα ειναι υπεροχα και ησυχα πινω τον καφε μου και μαζευονται ολοι γυρω στα 10 ατομα μαζι μου για καφε!!!!!!!!με θαλασσα και μια υπεροχη μυρωδια χειμωνα!!!και ολοι αντρες εεεε το τραπεζι μου νεολαια 19-20 χρονων που με προσεχουν και εμενα και τον γιο μου!!!!δεν αλλαζω αυτες τις στιγμες!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Βρε κοριτσια δε σας προλαβαινω. Μπαινω καθε 2-3 μερες και μεχρι να διαβασω τα μηνυματα αρχιζει και κλαιει ο μικρος και δεν προλαβαινω να γραψω τιποτα. Εσεις πως τα καταφερνετε? Καλα, ο δικος μου βεβαια ειναι γκρινιαρουλης, δεν κοιμαται σχεδον καθολου ολη μερα (κανα μισαωρο και αν), εχουν σπασει τα νευρα μου. Ουτε δουλειες μπορω να κανω. Περιμενω την Κυριακη που δε δουλευει ο αντρας μου...

kpo44vsvb7d11lye.png

Κοριτσια εχω προβλημα. Το προσωπακι του μπεμπη ειναι πολυ χαλια, εδω και καιρο. Ειναι πολυ ξηρο, τραχυ. Τα μαγουλακια δηλαδη και λιγο το μετωπακι του. Ολο λεω οτι θα περασει, αλλα τιποτα. Του βαζω λιγη κρεμουλα(λοσιον σωματος), γινεται λιγο καλυτερα αλλα οχι εντελως. Η παιδιατρος μου ειχε πει να του βαλω λιγο λαδακι (ελαιολαδο) αλλα δεν το εκανα. Εσεις βαζετε τιποτα στο προσωπακι τους?

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Λια , πως ηταν στη Δραμα που πηγατε τα χριστουγεννα? Πως το λενε αυτο τα μερος το χριστουγεννιατικο?

Ονειρούπολη το λένε...δεν προλάβαμε να πάμε όμως γιατί προέκυψε τραπέζι και θα έπρεπε να πάμε με την ψυχή στο στόμα...πάντως σε video που είδα και σε φωτογραφίες επίσης είναι φοβερό...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Πάω να τελειώσω τα μαγειρέματα γιατί και σήμερα περιμένω κόσμο...θα τα πούμε αργότερα υποθέτω αν δεν πέσω και εγώ ξερή βεβαίως βεβαίως...AAA ξέχασα...κανονίζουμε τη βάφτισή του στις 06.04.10 την Τρίτη του Πάσχα...έχω σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά θέλω τη βοήθειά σας και την άποψή σας...τα λέμε σύντομα...φιλάκια

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

δορακι ειχα το ιδιο προβλημα!! να του βαλεις babyoil light το σπρει!!λιγο στα δακτυλακια σου!!!θα δεις αμεσως διαφορα![/quote

που το βρισκεις αυτο? ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα?

kpo44vsvb7d11lye.png

χριστινα μονη σου το κανεις μπανιο το μωρο? πως τα καταφερνεις? εγω παντα μαζι με τον αντρα μου και το γαμ...το ειναι οτι ερχεται αργα το βραδυ και καμια φορα δεν τα καταφερνουμε γιατι ο μικρος κοιμαται

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...