Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 hours ago, MK2012 said:

Το σκέφτηκα αλλά εγώ δε κάνω καν διέγερση. Να κάνω μακρύ πρωτόκολλο ενώ είμαι poor responder?

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια τι κανετε?

εγω ειμαι κομματια σημερα την ειχα ως τις 5 να με βαζει να της γυρναω αυτο πανω απο το κρεββατι τις να κανει μουσικη αααχχχχχχ και ξυπνησε μετα στις 11 και κοιμηθηκε 2 οποτε κοιμηθηκα και εγω μαζι τις τωρα βεβαια ειναι ξυπνια φρεσκια φρεσκια και εγω ειμαι σαν φαντασμα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι μου κάνετε τσούπρες???Είπα σήμερα να μπω πιο νωρίς μπας και σας πετύχω..:D Εμένα χθες κοιμήθηκε 11:30 και ξύπνησε σήμερα στις 13:00 έφαγε, ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 15:30, ξαναέφαγε και τώρα ξανακοιμάται!!!!:shock::shock::shock: Φαντάσου πόσο κουρασμένη είναι...:wink:;-)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Είχαμε επισκέψεις αυτές τις μέρες, είχε έρθει η αδερφή μου με τον άντρα της από την Τετάρτη και προχθές ήρθαν και οι γονείς μου με την άλλη μου αδερφή και την γιαγιά μου και την είχαν όλο αγκαλιά για να την χαρούν και αυτή έμενε ξύπνια γιατί της αρέσει η παρέα και η κουβέντα και χθες που έφυγαν και είχαμε ησυχία ξεράθηκε!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Χριστινάκι δεν χαίρεσαι???Τουλάχιστον θα κοιμηθεί το βράδυ!!!Γιατί εμένα με τόσο ύπνο δεν ξέρω πως θα περάσει το βράδυ....

Στελλίτσα μπορεί όντως να παίζει ρόλο και ο καιρός, αν είναι μουντός και κάνει κρύο και αυτά χουχουλιάζουν πιστεύω και κοιμούνται!!

Διαφημίσεις

Άντε μπράβο Κατερινάκι και εις ανώτερα!!!Να χάσεις και εσύ και η Χριστίνα και εγώ και όλες μας τα ρημαδοκιλά και το καλοκαίρι να μαστε και τα πρώτα κορμιά...(λέω εγώ τώρα..);)

μπααααααααααα!!!!!!!!θα τον παρει παλι ο υπνος στις 7 και θα σπαστω!!!!!!!!!

Δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι???Αν κοιμηθεί στις 7 πάλι νωρίς είναι, θα ξυπνήσει για να φάει και θα ξανακοιμηθεί, έτσι δεν είναι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...