Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις εχουμε μεγαλο γραφειο και καθομαστε διπλα-διπλα. Σαν συμμαθυτες. Ο καθένας στο λαπτοπ του βέβαια.

και εμεις στο ιδιο γραφειο καθομαστε εχουμε τα δυο pc διπλα-διπλα εμενα πιο πολυ net μου θυμιζουμε και παμε και μαζι για υπνο ξενυχταει και αυτος οποτε δεν εχουμε προβλημα βρισκομαστε αρκετα συχνα:oops::oops: και πριν σαραντοσω να σας πω την αληθεια :oops:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

ειστε ολες νυχτοπουλια και τα πρωινα κοιμαστε ε????

κοριτσια ξερει καμια να μου πει πως να μαγειρεψω λαγο???

βρηκα συνταγες στο ιντερνετ αλλα εσας σας ςμπιστευομαι περισσοτερο

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα σας!!!!

Χάθηκα ομολογώ αλλά τί να κάνω που έχω αντράκι παραπονιάρικο?????

Πώς είστε κουκλίτσες????? Τα μπεμπόνια????? Μεγαλώνουν??? Μεγαλώνουν το ξέρωωωωωωωωωωωωωωω!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!! Τί θα κάνω με αυτό το παιδί??? Πότε θ μεγαλώσει να το ζουμπάω, να το ρουφάω και να το πασπατεύω ελεύθερα???????????????????? Πάει χάζεψα!!!

stellitsa1978 μου έχψ παραγγείλει από mothecare Αγγλιας και στο συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! Ούτε συζήτηση αν αξίζει ή όχι... Τόσο πολύ που σου πληρώνω εγώ αν δεν είναι εντάξει όλα!!!! Βέβαια υπάρχει ένα θέμα αυτή τη στιγμή και δεν στέλνουν Ελλάδα! Είμαστε όλες σε αναμονή με τα καλάθια γεμάτα! Τα μεταφορικά δεν μπορεί να είναι 100 λίρες, κάτι ίσως δεν έχεις καταλάβει! Εγώ με 200 λίρες πράγματα είχα μεταφορικά ούτε 30 λίρες.... Ξαναδες... Πάντως αξίζει με 1000!!!! Πήρε η νονά μας 2 πακέτα φορμάκια(3 τμχ το κάθε πακέτο) 45 ευρώ στο mothecare εδώ(45 ευρώ βγήκαν με την προσφορά που είχε ένα +ένα στη μισή τιμή!!) και με 45 ευρώ(με την προσφορά ένα +ένα μισή τιμή) παίρνω 4 πακέτα στο αγγλικό mothecare. Σου λέω τιμές να εξοργιζεσαι με τπυς βλάκες εδώ που μας έχουν βρει κορόιδα!!!!

Φιλάκια στα υπέροχα μωράκια σας!!!

fgjv1ucc8bkrw3tn.png

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς σήμερα κάναμε το δεύτερο σετ εμβολίων, Prevenar για πνευμονιόκοκο και Rotatec. Τώρα έχουμε υπνηλία και κοιμόμαστε, φαίνεται θα είναι παρενέργεια του εμβολίου, γιατί με τον ύπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχουμε καλές σχέσεις!

Είμαστε 6380 κιλά, 63,5 μήκος σώματος και 41,5 περίμετρος κεφαλής.

Η παιδίατρος μας είπε να αρχίσουμε να παίρνουμε και Βιταμίνη D γιατί τώρα το χειμώνα τα μωρά δεν τα βλέπει αρκετά ο ήλιος. Εσείς παίρνετε;

Επίσης παίρνουμε και 3 σταγόνες σίδηρο την ημέρα, γιατί ο μικρούλης είχε χαμηλό αιματοκρίτη.

Κορίτσια εσείς κυκλοφορείτε με το καρότσι; Εγώ αρκετά, αλλά κάθε φορά τα νεύρα μου φτάνουν στο έπακρο, καθώς δεν μπορώ να περάσω με το καρότσι, εξαιτίας διάφορων ασυνείδητων που παρκάρουν όπου τύχει, τρυπών στο δρόμο, σπασμένων πεζοδρομίων, αιώνιων έργων κ.τ.λ. Αναγκάζομαι συνέχεια να κατεβαίνω στο δρόμο με τα αυτοκίνητα και να κάνω παρακάμψεις... Και να φανταστείτε μένω σε επαρχιακή πόλη, όχι στην Αθήνα!

Αμάν πια, πότε θα βάλουμε μυαλό ως οδηγοί; Πότε θα γίνουμε πολιτισμένοι άνθρωποι να σεβόμαστε και τη μάνα με το καρότσι, και τον ηλικιωμένο και το άτομο με κινητικά προβλήματα; Αυτούς πια και αν δεν τους βλέπουμε στο δρόμο, τους κακόμοιρους, που να πάνε, από που να περάσουν; Αλλά και οι μάνες με τα καρότσια σπάνιο θέαμα καταντάνε! Σε αυτό το θέμα, η Ευρώπη είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς!!! Συγχωρέστε με κορίτσια, αλλά τα έχω πάρει. Πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!! Να μην κοιτάμε μόνο τον ευατό μας, αλλά και το κοινό καλό! Ουφ, ξαλάφρωσα τώρα που τα είπα...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...