Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω δεν εχω παραπονο με βοηθαει απο νεογεννητο που ηταν την ταιζε και την αλλαζε παιζανε και τωρα τα ιδια αλλα οταν εχει γκρινια θελει την μαμα το παιδι μου που λεει και η χριστινα κανουμε διαφορα κολπακια μαζι και ηρεμει!

Εμένα και με τους δύο ηρεμεί απλά είναι με τις μέρες της, που λέμε...Άλλες φορές θέλει τα χάδια του μπαμπά και ηρεμεί και άλλες φορές τα λογάκια και τα παιχνίδια της μαμάς για να ηρεμήσει..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα ξερεις ποσες φορες το εχω σκεφτει και το συζηταω και με τον βαλαντη αν υπαρχει κανενα μηχανημα να το βαλουμε να δουμε τη σκεφτεται!!!!!!!!!!!

Ναι βρε, φαντάζεσαι να υπήρχε και να μπορούσαμε να δούμε???Θα χε πολύ πλάκα γιατί μπορεί να είμαστε κάποιες φορές πολύ μακρά νυκτωμένοι για το τι μπορεί να θέλουν ή το τι μπορεί να αισθάνονται κάθε φορά τα παιδάκια μας!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Εμένα και με τους δύο ηρεμεί απλά είναι με τις μέρες της, που λέμε...Άλλες φορές θέλει τα χάδια του μπαμπά και ηρεμεί και άλλες φορές τα λογάκια και τα παιχνίδια της μαμάς για να ηρεμήσει..

δεν το χειριστικες σωστα εγω δεν τουσ λεω την την κανω και ηρεμει για να με εχουν αναγκη αλλιως σε μια γωνια θα με ειχαν να εβλεπα χαχαχαχαχαχα

οχι καλε απλα ο βαλαντης δεν αντεχει να την ακουει να κλαει και κλαει και αυτος μαζι οποτε δεν μου το ηρεμει το παιδι μου το αγχωνει παραπανο και ετσι σε τετοιεσ καταστασεισ αναλαμβανω δραση εγω ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Ναι βρε, φαντάζεσαι να υπήρχε και να μπορούσαμε να δούμε???Θα χε πολύ πλάκα γιατί μπορεί να είμαστε κάποιες φορές πολύ μακρά νυκτωμένοι για το τι μπορεί να θέλουν ή το τι μπορεί να αισθάνονται κάθε φορά τα παιδάκια μας!!

ωραια θα ηταν παντως εγω θα ηθελα να ξερω τι σκεφτεται για μενα !!!!!!!

Κατερίνα που είσαι γιατί δεν μπαίνεις και τα πρωϊνά;

ANAΡΙΤΑ μόλις σε έβαλα στο fb, όσο για τα κακάκια, ο παιδίατρος στην Γενική κλινική σε ένα σεμινάριο για νεογέννητα είχε πεί πως ένα μωρό θεωρείτε δισκοίλιο κετά της 10 μέρες, αλλά ψάξτο, στο parents μήπως;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

δεν το χειριστικες σωστα εγω δεν τουσ λεω την την κανω και ηρεμει για να με εχουν αναγκη αλλιως σε μια γωνια θα με ειχαν να εβλεπα χαχαχαχαχαχα

οχι καλε απλα ο βαλαντης δεν αντεχει να την ακουει να κλαει και κλαει και αυτος μαζι οποτε δεν μου το ηρεμει το παιδι μου το αγχωνει παραπανο και ετσι σε τετοιεσ καταστασεισ αναλαμβανω δραση εγω ;)

Δυναμική μανούλα μου εσύ...:D:D Έτσι είναι όντως, οι άντρες αγχώνονται και το παιδί το καταλαβαίνει και δεν ηρεμεί με τίποτα ενώ εμείς είμαστε συνήθως πιο ψύχραιμες και βοηθάει αυτό το παιδί...

Κατερίνα που είσαι γιατί δεν μπαίνεις και τα πρωϊνά;

ANAΡΙΤΑ μόλις σε έβαλα στο fb, όσο για τα κακάκια, ο παιδίατρος στην Γενική κλινική σε ένα σεμινάριο για νεογέννητα είχε πεί πως ένα μωρό θεωρείτε δισκοίλιο κετά της 10 μέρες, αλλά ψάξτο, στο parents μήπως;

Νατασσούλα αυτές τις μέρες είχα επισκέψεις και δεν έμπαινα συχνά ούτως ή άλλως. Γενικά κοιμάμαι αργά και αργώ να ξυπνήσω το πρωί και μετά καταπιάνομαι με δουλειές και μπέμπα και δεν προλαβαίνω αλλά θα προσπαθήσω να μπαίνω και πρωί γιατί σας έχω χάσει..

Διαφημίσεις

μια αποφαση νατασσα ειναι μεχρι να σηκωθεις και εγω ξερεις ποσεσ φορες την εχω πατησει ετσι και κοιμαμαι στον καναπε και το κακο ειναι οτι δεν ξεκουραζομαι ω ερ34φς;;;;;;;;ζσζσχζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖ45ΤΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΩΓ

σας στειλαμε και το πρωτο μηνυμα

Κοιμήθηκε στης 12, έκανα ένα μπανάκι, και έκατσα λιγάκι στον καναπέ δεν έχω κουράγιο να πάω μέσα.

Αχ μωρέ Νατάσσα πως την παλεύεις?????Εγώ με ένα και υπάρχουν στιγμές που τα παίζω τελείως!!!!Εσένα ο μεγάλος πηγαίνει και σχολείο έτσι????Πότε προλαβαίνεις να τον διαβάσεις και να κάνεις και τις δουλειές και να έχεις και το μωρό και να λείπει και ο άντρας σου πολλές ώρες????Σουπεργούμαν μου φαίνεται είσαι και εσύ αλλά και η Φρόσω!!!:D

μια αποφαση νατασσα ειναι μεχρι να σηκωθεις και εγω ξερεις ποσεσ φορες την εχω πατησει ετσι και κοιμαμαι στον καναπε και το κακο ειναι οτι δεν ξεκουραζομαι ω ερ34φς;;;;;;;;ζσζσχζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖ45ΤΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΩΓ

σας στειλαμε και το πρωτο μηνυμα

Μαριστέλλα, τι κάνεις κοριτσάκι μου????Κάνεις παρεούλα στη μαμά????

Εγώ επειδή είμαι και πολύ ψωνάρα ξέρω απ΄το βλέμμα του απ΄το χαμόγελο του και απο τον ύπνο που κάνει όταν είναι πάνω μου ότι λιώνει για μένα και μόνο για μένα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...