Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χριστινακι ατυχησες ολες οι αγορομανες ειναι εξω τωρα:( και εμεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε :-( το μονο που μπορω να σου πω δεν ξερω αν ειναι το ιδιο εμενα καποιεσ φορες μενουν υπολοιματα απο την πουδρα και την βαζω στην βρυση με μπολικο νερακι και φευγουν το ανοιγω και εγω λιγο αλλα οχι πολυ ψιλοφοβαμαι :-(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν βαζω ποτε πουδρα λενε οτι με τα τσισα ή αν μεινει λιγο νερο γινεται στοκος και αφηνει και υπολλειματα αλλα και δεν αναπνεει το δερμα......αλλα ευχαριστωωωωωωωωωωωωω κοριτσομανα!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

χαχαχαχα (για το κοριτσομανα)δεν το ηξερα με την πουδρα και επειδη δεν μου το κανει συνεχεια δεν εδωσα σημασια αλλα ετσι και αλλιως ελεγα να αρχισω να παιρνω της frezyderm που ειναι και πουδρα μαζι σε υγρη μορφη μου εδωσαν απο το φαρμακειο και μου φανηκε καλη της εβαζα την απλη τοσο καιρο

την εχω αυτην αλλα οταν κοκκινιζε ο ποπος δεν μου εκανε τπτ!!!ολα τα προιοντα τα πηρα(γυρω στα 15ευρω το καθενα!!!)η σουντοκριμ για μενα ειναι η καλυτερη!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η σουντοκριμ είναι θαυματουργή, με το που κοκκινίσει το δέρμα και την βάλω, αμέσως επουλώνεται! Απίστευτο! Όσο για το άνοιγμα, δεν ξέρω, έχω ακούσει ότι δεν κάνει! Θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο και θα σας πω!

Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου πούδρα.

Χρόνια πολλά στα τριμηνάκια μας Katval όποιο άλλο μωρό γίνεται τριών μηνών! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Πραγματικά δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

κοριτσια σας παρατησα ξαφνικα γιατι το πρωι επειδη γελουσα με την φροσω ειπε και η δικια μου να γινει με σκ........... μπουτι πλατη χαμος καλα εφταιγε λιγο και η αδεφη μου την πιεσε εκει αλλα ετρεχα εγω να την καθαρισω και να την κανω μπανιο παει τωρα χασαμε το βραδινο !!!!!!!!

τι να πω??...σκατοπαιδα!!!!!χαχαχααχαχαχ!!!!εμενα τωρα κοιμαται εδω στο σαλονι!!!θελω να καθυστερησει να πεινασει για να φαει πολυ μπας και εμεις μαθουμε να κοιμομαστε πολυ!!!!!!!!!!!!!μακαριιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗρθε οι αγορομάνα να σώσει την κατάσταση Χριστίνα κάνεις πολύ καλά και του το κατεβάζεις, σιγά σιγά θέλει χρόνο, αν ομώς έχει κατέβεί έστω και λίγο είσαι σε καλό δρόμο, καλό είναι να επιμένης χωρίς να τον ταλαιπωρείς, του μεγάλου μου δεν είχε κατέβει καλά και στα δύο του πήγαμε στο νοσοκομείο και ξεκόλλησάν το πετσάκι με ξυράφι. Για την πούδρα υπάρχει και σε υγρή μορφή η σκόνη δεν είναι καλή για το αναπνευστικό, όσο για το σύγκαμα υπάρχει στο φαρμακείο μια σκόνη EOSIN προσθέτεις νερό και με ένα βαμβάκι βάζείς στονπωπουδάκι και κάνει θαύματα η αξία του είναι γύρο στα 2,οο (προσοχή λερώνει είναι σαν το ιώδιο).

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

ρε νατασα εχει κατεβει πολυ μπορω να πω για τα καλα αλλα κατι ασπρα μεσα να τα καθαρισω ή οχι θα κανω ζημια???ο μικρος δεν γκρινιαζει αλλα ψιλοτραβιεται γιατι??λες να του αρεσει ή λεει απο μεσα του μωρη ασε την πουλαδα μου??

wg46ge0puogpbep1.png

μακαρι χριστινακι μου να σου κοιμηθει και εσενα κανενα 8ωρο η ακομα καλυτερα 12ωρο εμεις μαλλον σημερα την πατησαμε γιατι εκανε το μπανιο εφαγε και κοιμηθηκε αμεσως ας ελπισω να μην τα χαλασουμε παλι και αρχισουμε τα τρελλα ξενυχτια:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...