Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κι εγώ κάτι!

Ας μην απογοητευόμαστε με τα κιλά, θα τα χάσουμε σιγά σιγά! Εμένα δεν μου πέφτει η κοιλιά με τίποτα! Ισχύει αυτό που λένε ότι η κοιλιά της καισαρικής αργεί περισσότερο να πέσει;

Εξακολουθώ να θηλάζω, αλλά δεν θέλω με τίποτα να μου κοπεί το γάλα! Γι αυτό πίνω αφέψημο με γλυκάνισο, έτσι διάβασα...

Χρησιμοποιούν πιπίλα τα μωράκια σας; Εμένα έχει εξάρτηση... μήπως είναι κακό;

Τα προϊόνtα Jumbo τα εμπιστεύεστε; Ειδικά αυτά που είναι μάρκα Jubmo??? Δεν είμαι φρικ με τις μάρκες... απλά τόσα ακούγονται για τα χημικά στα ρούχα και ειδικά για τις αποκριάτικες στολές!

Την Δευτέρα μάλλον θα κάνουμε το δεύτερο σετ εμβολίων!

Πολλά φιλιά σε όλες τις μαμάδες και τα γλυκά μωράκια!

και εγω καισαρικη εκανα και ναι αργει να φυγει η κοιλια αρκετα!!!!πιπιλα ο δικος μου εχει αλλα μονο για να κοιμηθει και αυτη αν θελω την δινω!!δεν με νοιαζει ομως δεν ειναι κακο το κακο ειναι το δακτυλο!!!!τζαμπο λιγα πραγματα οχι στολες ομως!!!αυτα φιλακιαααααααα και να μας ερχεσαι πιο συχνα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα για τα αποκριατικα δεν ξερω καθολου δεν ειχα εμπειρια αλλα πιστευω οτι στα περισσοτερα αποκριατικα δεν βαζουν τα καλυτερα υλικα βεβαια δεν ξερω αν μαγαζια με μπεμπε εχουν στολες που εκει ειναι ισως λιγο καλυτερη ποιοτητα !

φορμακαι απο τα jumbo της βαζω ενω στην αρχη δεν ηθελα καθολου αλλα μου φερανε φορμακια απο εκει και καπιοα στιγμη της εβαλα και απο τοτε της βαζω αν εχουμε κανενα δεν εχω παρει εγω αλλα κατα καιρους φερνουν διαφορα παντα οπως τησ φοραω εσωτερικο φορμακι και ετσι δεν εχει επαφη με το δερμα της μονο καποιες φορες στα ποδια.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

και εγω καισαρικη εκανα και απο φιλες μου ξερω πως η κοιλια ειναι το τελευταιο που φευγει :-( πιπιλα εμενα πιανει οταν εχει πονακια και την ενοχλει κατι αλλιως οχι δακτυλο βαζουμε στο στομα και αρκετα και εκεινη την ωρα ειναι που της δινω την πιπιλα καποιες φορες την κραταει αλλες οχι

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Θα προσπαθήσω ξανά να βάλω κι εγώ φωτογραφία και τικεράκι, αν και δεν τα καταφέρνω!

Καλή σας νύχτα αν δεν τα ξαναπούμε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

να ρωτησω κατι λενε οτι τα παιδια ειναι φορεας ιωσεων απο ποια ηλικια αν δηλαδη η δικια μου ερθει σε επαφη με μωρο μικροτερο χωρις εμβολια υπαρχει κυνδυνος για το μωρο να το κολλησει τιποτα?

Διαφημίσεις

εμενα ολα τα ζιπουνζκιζ ειναι απο τζαμπο!ενας φιλος που δουλευε ειπε οτι ολα εχουν αλλαξει επειδη τους υποχρεωσαν και γραφουν και απο που ειναι!!!!!!!!!!προβλημα δεν εχω κανενα ολα ειμαι βαμβακερα!!!!!οι στολες εχουν πολλα συνθετικα και πλαστικα οποτε ναι εκει φοβαμαι!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ε ακουσα κατι τετοια κουφα και πριν βαλει η δικια μου εμβολιο αλλα και τωρα γεννησε γνωστη μου και ηταν καπως επιφαλακτικη με τα μωρα δεν το εχω παει βεβαια δεν ετυχε αλλα η αληθεια αν τυχαινε θα την επερνα μαζι μου δεν ειναι μεγαλο παιδι που ξερω και εγω οτι δεν ειναι και οτι καλυερο ειδικα τωρα που εχουν σχολειο αλλα λεω μηπως μου διεφυγε κατι

Διαφημίσεις

Λοιπόν θέλω κάπια με υπομονή να μου πεί πως θα βάλω ticker γιατί θα σκάσω, άσε που στο parents με δίεχνει εγκυός 2 εβδομάδες και θάλω να το αλλάξω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Βρίσκεις την υπογραφή που θες. Κόβεις τον σύνδεσμο που θα σου βγάλει από κάτω που αρχίζει από http. Πας στον πίνακα ελέγχου. Επεξεργασία υπογραφής. Στο παθάθυρο που βγάζει πατάς αυτό που μοιάζει με την υδρόγειο, λέει εισάγεται δεσμό. Βάζεις αυτό που έκοψες enter και είσαι έτοιμη.

Επιτέλους την πέτυχα την υπογραφή μετά από τόσες προσπάθειες, από την εγκυμοσύνη προσπαθούσα!

Βασικά βρίσκεις την υπογραφή που θες από μια σελίδα με τικεράκια στο ίντερνετ. Αν πατήσεις σε όποιο τικεράκι από τις άλλες κοπέλες σου αρέσει, θα σε οδηγήσει αυτόματα στη σελίδα με τα τικεράκια. Εκεί θα διαλέξεις υπογραφή ακολουθώντας 3 βήματα. Την διεύθυνση της υπογραφής θα την αντιγράψεις με copy. Μετά θα πας στον Πίνακα Ελέγχου, Επεξεργασία Υπογραφής, Signature Picture, Option 1. Εκεί θα κάνεις Paste την διεύθυνση που είχες κάνει copy, μετά αποθήκευση και Insert Signature Picture. Εγώ το τελευταίο νομίζω δεν έκανα σωστά. Ελπίζω να βρεις άκρη και να μην τα μπέρδεψα....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...