Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο εμάς ξύπνησα νωρίς αλλά πιάστηκα με της δουλείες και ευτηχώς που δεν άνοιξα τον υπολογιστη γιατί με την φόρα που πήρατε δεν θα ξεκολούσα, έκατσα λίγο γιατί ξύπνησε το μικρούλι μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Α δεν το ήξερα. Θα το κοιτάξω.

ναι καπου λεει μερικοι φιλοι και διαλεγεις ποιοι θελεις να τις βλεπουν απλα μην κανεις επισημανσεις γιατι θα μπορουν να τις δουν ολοι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

να πας επεξεργασια πληροφοριων στελλα και λεει ποιοι μπορουν να δουν ολοι,μονο φιλοι,φιλοι φιλων,προσαρμογη !θα πας προσαρμογη και θα επιλεξεις ποιοι να βλεπουν

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα και απο εμάς ξύπνησα νωρίς αλλά πιάστηκα με της δουλείες και ευτηχώς που δεν άνοιξα τον υπολογιστη γιατί με την φόρα που πήρατε δεν θα ξεκολούσα, έκατσα λίγο γιατί ξύπνησε το μικρούλι μου.

καλα εκανες γιατι και εγω ειχα να κανω κατι δουλιτσες και κολλησα το καλο ειναι οτι ο αντρας μου σχολαει αργα οποτε θα προλαβω να κανω ενα φαγητο και ενα μαζεματακι:wink:

δεν κανω τπτ τα εκανε χτες η μαμα μου που ηρθε να κρατησει τον μικρο!!!!ζητω!!!!!!!!!!!!!!εχω απλωμενα ρουχα μονο και βαριεμαι να τα μαζεψω!!!:(

θα εχουν υγρασια ακομα ασε να μεσημεριαση λιγο ακομα !!!!!!! η δικαιολογια μου και εγω αυτο σκεφτομαι και δεν παω να τα μαζεψω

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...