Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια το θέμα με τα κιλά κι εμένα με στεναχωρεί πολύ!!!!Αυτές τις μέρες όλο αυτό σκέφτομαι, βλέπω τα ρούχα μου που τα περισσότερα μου είναι στενά και απογοητεύομαι!!!Πάω στα μαγαζιά, προβάρω ρούχα και δεν βρίσκω τίποτα, τίποτα δεν μου πάει, τίποτα δεν μου κάνει!!!Εγώ είμαι 1,72 και 75 κιλά, στην εγκυμοσύνη πήρα 12 και έχω χάσει τα 7 και έχω κολλήσει σε αυτά τα ρημαδοπέντε κιλά που δεν λεν να φύγουν και η κοιλιά μου πετάει λες και είμαι έγκυος στον τρίτο μήνα!!!Αχχχχχχχχχχχχ μου χουν σπάσει τα νεύρα και όποτε ανοίγω την ντουλάπα με πιάνει μια στεναχώρια....:-(:-(

Τέσπα ας το αφήσω τώρα αυτό το θέμα....Καλέ μια χαρά είναι τα παιδάκια σας και πανέξυπνα!!!Αυτός ο Οκτώβρης το κανε το θαύμα του μου φαίνεται...:DΌλα τα βίντεο είναι υπέροχα!!!Θα βάλω κι εγώ κάποια στιγμή...Αυτές τις μέρες έχει έρθει η αδερφή μου με τον γαμπρό μου και δεν πολυμπαίνω στο ίντερνετ αλλά πάντα παρακολουθώ τα νέα σας γιατί μοιραζόμαστε τόσα πράγματα...Έμαθα κι ένα ευχάριστο, αδερφή του άντρα της αδερφής μου είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα!!!Έχει ήδη μια κορούλα δέκα ετών και μετά από τόσα χρόνια και μια ταλαιπωρία που πέρασε έμεινε έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα...Πολύ χάρηκα!!

Φιλάκια σε όλες σας και στα πανέμορφα ζουζούνια σας!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστουμε νατασσα ! μολις τα ειδα και η μικρη μου ειναι σχετικα χαμηλα οχι κατω κατω αλλα χαμηλα πειραζει?

Κατερινάκι μου εσένα είναι μια πριγκιπισσούλα και πρέπει να ναι λεπτεπίλεπτη γι'αυτό προσέχει το κοριτσάκι σου την σιλουλέτα του...:D:D Αφού ο γιατρός σου σου λέει ότι είναι μια χαρά τότε όλα οκ, δεν είναι όλα τα παιδάκια τα ίδια εξάλλου...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημερα!!!!!!!!!ξυπνησαμε στις 7,5!!!εκανα ηδη μπανιο εφτιαξα τα μαλλακια μου

(μιας και ειναι κατσαρα και τα ισιωνω)και ο μικρος ξανακοιμηθηκε!!ασταρτι και εγω ειμαι ακριβως στα ιδια με εσενα σε υψος και κιλα!!!αλλα πρεπει να παω τουλαχιστον στα 65 στον γαμο μου ημουν 58!!!θα φτασω παλι στα 60 αλλα σιγα σιγα!!!

ειπαμε...ειμαστε κουκλες!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα κοριτσια, σημερα ξύπνησα νωρίς!

εχουμε δυο βράδια τώρα που κοιμόμαστε απο τις 1 το βράδυ μεχρι τις 1 το πρωί!!! Σημερα ξυπνησε στις 9 εφαγε και τωρα ξανακοιμηθηκε!!!!

Αφου σκέφτομαι μηπως να ανηχυχήσω.. με τοσο πολύ υπνο, η να το χαρω;;;!!!

Αφού ειμαι και εγω υπναρού προς το παρον το ευχαριστιέμαι!!!

Εγω κοριτσια δυστυχώς τα εχω τα κιλά μου και μάλιστα εχω πολλά παραπανίσια, τα πήρα τα τελευταία 10 χρόνια (που δουλέυω βραδυ) και προσπαθουσα να τα χάσω καμιά φορά κάνοντας δίαιτα αλλα σταματώντας επαιρνα και αυτά που ειχα χάσει...

Ετσι δυστυχώς για μένα εφτασα τα 100!!!! υψος ... 1,60!!!

Αστα να πάνε!!!

Τωρα ελεγα να πάω στον διαιτολόγο μου να ξαναξεκινήσω, γιατι λένε πως τωρα που θηλάζω ειναι πιο ευκολο, και μιας που δεν θα ξανακάνω αλλ παιδι (οχι τουλάχιστον σύντομα) αλλα αμα ξεκινησω διατροφή λέτε να μου κοπεί το γάλα;;;

Aφηστε που με εχει πιάσει μια απίστευτη πεινα!!!

Προσπαθώ (αλλες φορές τα καταφέρνω αλλες οχι) να μην πηγαίνω στα γλυκά και να αρκούμε σε γάλα με HEMO ή γάλα με δημητριακά!!!

Ειδα και τα υπέροχα κουκλια σας... καλά δεν υπάρχουν.... ειναι το ενα πιο γλυκό απο τ'αλλο...

Αντε και πάλι καλημέρα σε όλες

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

καλημερα !!!!!!!!!!

κατερινακι γιατι αυτο εξαφανιστηκες απο το βραδινο???????

και εμεις σημερα σηκωθηκαμε νωρις ηρθε ο γιατρος απο το χαραμα(9) και χτυπουσε τα κουδινια απορω στον υπνο του μας εβλέπε ?;)

λοιπν και εμενα κοιματε 12 ωρο συνεχομενο το ειπα στον γιατρο και μου ειπε δεν πειραζει δειχνει οτι χορταινει και αφου δεν κοιματε μεσα στην ημερα το περνει σερι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κατερινακι μπορει η διαιτολογος να σου δωσει διατροφη θηλασμου!!ξερουν αυτες καλυτερα!!προσπαθησε να τρως σουπες!εγω εχασα 20 κιλα ενω θηλαζα με σουπες!!πειναγα βεβαια αλλα δεν εμενα νηστικη κιολας!!υπομονη κανουμε ολες να τα χασουμε και θα τα χασουμε!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

τα νεα μας με τον γιατρο?του γελουσαμε οπως ειπα ειναι 5100 και 57 ποντους πήρε 700 γραμμαρια αλλα λεει ο γιατρος ειναι μια χαρα δεν τον πειραζουν τα κιλα της του αρκει που ειναι κινητικη και εχει διαυγεια!!!!!!!!:tongue:

επαθε πλακα με την κινητικοτητα της και το νευρο της και μας ειμαι οτι ειναι πονηρη και κουτσιμπολακη οχι οτι δεν το ξεραμε !!!!!γνησιο θηλυκο!!!!!:tongue:

θα κανουμε και το εμβολιο γαστρεντεριτιδας

τροφες θα ξεκινησουμε 5 μηνων και νερακι μου ειπε ακομα να της δωσω οχι οτι ειναι κακο αλλα ειναι χειμωνας και οτι χρειαζεται το περνει απο το γαλα

ααα και στο καρεκλακι σε ξαπλωτη θεση για την σπονδυλικη στηλη αυτα:rolleyes:

Καλημεραααααααααααααααααααααα κοριτσια!!!!!!!!!!! σημερα περιμενω την μαμα μου τελεια............. θα της αφησω να προσεχει την μικρη για να κοιμηθω λιγο το μεσημερι.....

τον μεσημεριανο υπνο τον θελω αλλα το μωρο μου με τιποτα δεν κοιματε....... εβαλα στο facebook μια φωτογραφια της μικρης απο σημερα το πρωι που κοιματε......πηγαινετε να δειτε πως την βρηκα στην κουνια της!!!!!! μαλλον σε μενα εμοιασε σε αυτο και εγω τετοιο ατσαλο υπνο κανω

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια, σημερα ξύπνησα νωρίς!

εχουμε δυο βράδια τώρα που κοιμόμαστε απο τις 1 το βράδυ μεχρι τις 1 το πρωί!!! Σημερα ξυπνησε στις 9 εφαγε και τωρα ξανακοιμηθηκε!!!!

Αφου σκέφτομαι μηπως να ανηχυχήσω.. με τοσο πολύ υπνο, η να το χαρω;;;!!!

Αφού ειμαι και εγω υπναρού προς το παρον το ευχαριστιέμαι!!!

Χαχαχα φαίνεται πώς η χθεσινή μου ευχή έπιασε τόπο.

Κι εμένα μετά το εμβόλιο ξύπνησαν στις 6 έφαγαν και τελικά ξύπνησαν στις 9.

Τώρα κοιμούνται πάλι κι ο Αλ. βλέπει τα ζουζούνια.

Η αλήθεια είναι οτί είναι μεγάλο μωρό αλλά γιατί γίνετε θέμα μόνο με το κεφάλι.

Το όλο σύνολο των μετρήσεων με φαίνεται φυσιολογικό.

Νατάσα γίνεται θέμα μόνο με το κεφάλι γιατί δείχνει την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Στελλα σου ευχομαι να κοιματε σαν την δικια μου 8 ωρες.... ξυπναει τρωει μετα απο 8 ωρες βραδυνου υπνου και ξανακοιματε ενα 3ωρο.... μηπως μετα απο τετοιο βραδυνο υπνο ειμαι αχαριστη που γκρινιαζω οτι δεν μ'αφηνει να κοιμηθω το μεσημερι???????

ιωαννα και εμενα ετσι κανει και απορω πως τα καταφενει χθες την βρηκα τερμα κατω στο κρεββατι αφου την εψαχνα νομιζα πως ειχε φυγει :confused:και φαντασου οτι το κρεββατι μας ειναι μεγαλο ειναι μεχρι 5 χρονων :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...