Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειχα λιγο 20-40 γρ και πηρα χαπια και κοπηκε!!αλλα ενας φυσικος τροπος ειναι ο δυοσμος να βραζεις και να πινεις!ο δυοσμος το κοβει να το ξερεις να μην πινεις τπτ που να εχει δυοσμο!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έγώ αντιθέτως είμουν μια ζώή αδύνατη, στην εγκυμοσύνη δεν με πείράζαν τα κιλά..... τα 25 κιλά σε όλλες, αλλά το μέτά που δεν βλέπομαι και γινόμουν σκ... ψυχολογικά. 'Εχω 10 κιλά υπόλοιπο τώρα τρώω δεν τρώω δεν χάνω τίποτα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κι εγώ παρόλο που θηλάζω τόσο δεν χάνω τίποτα.

Βέβαια εμένα η κοιλιά μου πλέον δεν βλέπεται. Ούτε εγώ δεν την κοιτάζω στον καθρέπτη.

Έχει γίνει χίλια κομμάτια. Από τον αφαλό και κάτω το δέρμα είναι πιο σκούρο. Δεν ξέρω γιατί. Της θείας μου που είναι 70 χρονών είναι πιο σφικτή.

Η θεία σου έχει στο κρεβάτι της τα 3 ζουζουνάκια σου δεν τα έχει;

Στο SHAPE έχει ένα ωραίο καρεκλάκι για κοιλιακούς πολύ καλό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Μπα δεν είναι θέμα κοιλιακών. Είναι θέμα χαλάρωσης. Στον Αλέξανδρο ήμουν μια χαρά. Πέτρα η κοιλιά μετά. Τώρα άνοιξα τον τελευταίο μήνα. Αφού είχα μέση 1,40 πριν γενήσω. Φαντάσου. Έτσι είναι τα δίδυμα......

Η θεία μου έχει 3 κόρες και 7 εγγόνια.

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?γιατι παλι το θεμα με τα κιλα ?ειναι και ωρα να φαω :-(

ναι χριστινα και εγω γαλα με δημητριακα !!!!!!!

και εγω εχω ενα μεγελο θεμα πηρα αρκετα στην εγκυμοσυνη ειχα παρει και λιγα πριν και ηρθε και εδεσε!!!!!τωρα τρεχω και δεν φτανω πρεπει να χασω 20 ναι 20 και με τα 20 μην φανταστειτε οτι θα φτασω στα κιλα που ημουν καποτε θα ειμαι 58 οπου και σε αυτα ειμαι νορμαλ σχετικα τα 52 τα εχω ξεχασει (ειμαι και λιγο κοντη 1,60 δεν ξερω εσεις )αλλα που θα πανε τα ατιμα θα φυγουν στο χερι τους ειναι?:mad:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

αντε ρε κοριτσια το βαρυναμαι το κλιμα!!!φροσω μου εισαι μια κουκλα η κοιλια σου θα επανελθει διδυμα εκανες και μαλιστα μεγαλα!!νατασσα εισαι μια κουκλα και εσυ εχεις κανει 3 παιδακια και εχεις ενα κουκλο αντρα που θελει και 4ο!!!ολα θα πανε καλα μην πω τρικαλα.....υπομονη θα κανουμε και θα τα χασουμε!!!

wg46ge0puogpbep1.png

κατερινι και εσυ θα τα χασεις!!!ολες μαζι θα γινουμε μοντελα!!!!!!!!!!!οχι οτι δεν ειμαστε.......αλλα θα παραγινουμε!!!!!!!!!!περασαμε τοσα ολες μαζι θα το περασουμε και αυτο!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Αλάζω θέμα.

Τα μωράκια σας τι κάνουν; ο δικός μου κοιμάτε και είναι μία γλύκα να τον φάω δεν θα χορτάσω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εμείς κάναμε εμβόλιο. Ο μεγάλος δεν χαμπάριασε τίποτα. Ο μικρός ξεσήκωσε τον κόσμο. Το θέμα με το κεφάλι παραμένει. Είναι πάντα σταθερά 1 πόντο πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξης. Και όπως πάντα μας είπε πώς κατά 99,99% δεν είναι τίποτα γιατί είναι όλα τα μεγέθη πάνω από τις καμπύλες κι ότι το παρακολουθούμε. Δεν σας κρύβω όμως ότι με αγχώνει πάρα πολύ το θέμα.

να μην σε αγχωνει ποσο ειναι η περιμετρος??

εγω ειμαι 1.72 μην χεσω!!!το υψος με μαρανε....

ο μικρος κοιμαται πηγα και τον ταισα και δεν κουνησε!!!ο καλος μου.....ειχε λιγη γκρινια σημερα με ηθελε συνεχεια κοντα του και δεν σας κρυβω οτι με κουρασε λιγο,τωρα περιμενω τον αντωνακι μου να παω να κανω μπανιο!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...