Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μια χαρα σηκωθηκαμε νωρις σημερα!!!!!!!!!κατα τις 10 δηλαδη αλλα σε δυο ωριτσε παλι κοιμηθηκε δεν το αντεξε μαλλον;) και καθομαι εδω και χαζευω εγω να παω να μαζεψω και το δεντρο αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

ναι ηταν εκεινες η μερες δεν πειραζει του χρονου που θα καταλαβενει το μωρακι σου και θα ειστε μια χαρα στο σπιτι θα το στολιζεται μαζι και ισως το ξεστολισετε και μαζι :wink:

Διαφημίσεις

Μόλις ήρθαμε, ήταν πολύ καλός και παρόλο που μισοκοιμόταν την τρέλανε στα γέλια φυσικά όταν του έκανε το εμβόλιο σπάραξε το πουλάκι μου, έβαλε 600gr - 5cm τα κιλά του μου φάνηκαν λίγα αλλά μου είπε οτί είναι πολύ καλά.

Είναι 3 μηνών, 6 ημερών, 6200kg και 65 cm.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

ωραια νατασσα εμεισ να δουμε πως θα τα παμε αυριο !!!

τα κιλα του μια χαρα μου φαινονται εμενα ειναι πιο αδυνατη την προηγουμενη εβδομαδα που την ζυγισα ηταν 5 κιλα βεβαια μπορει να την ζυγισα λαθος

:(

ωραια νατασου μου!!!μια χαρα!!κοριτσια δεν ειμαι και πολυ καλα ζαλιζομαι παρα πολυ!!!δεν ξερω απο τι πηγα για καφε στο σπιτι μιας φιλης μονη μου και κρατησε η μαμα μου τον μικρο 1ωρα εκανα και τρελαθηκα!!!ισως ζαλιζομαι απο το αγχος μου και απο την πεινα μου!!παω να ξαπλωσω με τον μικρο και να του πω συγνωμη που τον αφησα!!!!!!κακουργα μανα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

χριστινακι μου σε ματιασανε !!!!!!!!!!

ασε και εμενα μου ειπε ο αντρας μου να παμε μονη για καφε και αν και εχω ξαναπαει νιωθω λιγο αβολα δεν ξερω τι με επισε σημερα και γενικα τον τελευταιο καιρο δεν θελω να την αφηνω στο μισαωρο θελω να φυγω απ οπου και να ειμαι :(

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Χάθηκα γιατί άρχισα δουλειά την Δευτέρα!!! Κλαψ κλαψ... Αφήνω το παιδάκι μου στο σπίτι και μου λείπει τόσο!!!! Ευτυχώς λείπω λίγες ώρες κάθε μέρα!

σήμερα περιμένουμε τον παιδίατρο για το πρώτο εμβόλιό μας! το καθυστερήσαμε λίγο, αλλα δεν γινόταν αλλιώς! Να δουμε τί θα μας πει και για την γενικότερη ανάπτυξή μας!

Εβαλα και εγω στο FB βιντεάκια και καινούριες φωτο του Αλεξ...είμαι τόσο τρελαμένη με το παιδάκι μου, τα ξεχνάω όλα!!!! :D:D:D

εμείς ακόμα ξυπνάμε συχνά το βράδυ για θηλασμό! κάθε 3 ώρες το πολύ! τί να κάνουμε! έχω κια τον κάθε έξυπνο που μου λέει: ΄΄α το παιδι σου δεν χορταινει, για αυτό ξυπνάει συχνά! κανονικά σε αυτη την ηλικία θα έπρεπε να ξυπνάει μετα τις 6 ώρες! ΄΄:confused::rolleyes:

τί να τους πείς? άι κάνε κουμάντο στα δικά σου παιδια ρε μ#$%&$!!!! πώς τα παιρνω στο κρανίο...γκρρ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...