Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχα Στελλίτσα. Αν θες να γελάσεις έχω ανοίξει θέμα στο parents "μεγαλώνοντας έναν βρωμύλο". Δεν έχει σχέση με τα μωρά αλλά θα γελάσεις σίγουρα. Όχι τίποτα άλλο να δεις και τί σε περιμένει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρόσω είσατε πολύ χαλαροί................ θα μου πεις και τι να κάνεις και ο Αλέξανδρος μωρό είναι, εγω θα είχα ξεφύγει ο μπέμπης μόλις βλέπει τον μεσαίο κλαίει. Παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφη η εικόνα με τα 3.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Φρόσω μόλις ήρθε ο άντρας μου και είδε το βιντεάκι σας στην αρχή γελούσε στο τέλος ταράχτηκε και φώναζε σταμάτα - σταμάτα βρέ, πολύ γέλιο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Χαχα Στελλίτσα. Αν θες να γελάσεις έχω ανοίξει θέμα στο parents "μεγαλώνοντας έναν βρωμύλο". Δεν έχει σχέση με τα μωρά αλλά θα γελάσεις σίγουρα. Όχι τίποτα άλλο να δεις και τί σε περιμένει.

Μπήκαααααααααα. χαχαχααχαχαχαχα :o:o:o:o:o:p:p:p:p:D:D:D:D

Χριστινάκι τι παιδί είναι αυτό????Γι'αυτό λες συνέχεια "παιδί μουυυ" ε???Και τι γέλιο είναι αυτό που έχει???Αχχ πάει, αυτός θα γίνει μεγάλος καρδιοκατακτητής, από τώρα φαίνεται...:D:D

Φρόσω μου για τους δικούς σου, τι να πω????Είναι απλά απίστευτοι!!!Τα δίδυμα είναι κουκλιά και ο Αλέξανδρος μαναράκι!!!Είδες πόσο πολύ τον αγαπάει τον μεγάλο ε???:D Αλλά και ο μεγάλος φαίνεται να του χει αδυναμία αφού γελάει με τα καμώματα του..:DΤυχερή μανούλα με τους τρεις σου γιούς!!!

Κατερινάκι εσύ ακόμα δεν έβαλες βίντεο????Εσύ που είσαι τόσο της τεχνολογίας όπως και η μπέμπα σου έπρεπε να κάνεις την αρχή!!!:D:DΤι θα λέει ο μπαμπάς τώρα???Ε??:lol:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Χριστινάκι τι παιδί είναι αυτό????Γι'αυτό λες συνέχεια "παιδί μουυυ" ε???Και τι γέλιο είναι αυτό που έχει???Αχχ πάει, αυτός θα γίνει μεγάλος καρδιοκατακτητής, από τώρα φαίνεται...:D:D

Φρόσω μου για τους δικούς σου, τι να πω????Είναι απλά απίστευτοι!!!Τα δίδυμα είναι κουκλιά και ο Αλέξανδρος μαναράκι!!!Είδες πόσο πολύ τον αγαπάει τον μεγάλο ε???:D Αλλά και ο μεγάλος φαίνεται να του χει αδυναμία αφού γελάει με τα καμώματα του..:DΤυχερή μανούλα με τους τρεις σου γιούς!!!

Κατερινάκι εσύ ακόμα δεν έβαλες βίντεο????Εσύ που είσαι τόσο της τεχνολογίας όπως και η μπέμπα σου έπρεπε να κάνεις την αρχή!!!:D:DΤι θα λέει ο μπαμπάς τώρα???Ε??:lol:

δεν προλαβα η κακομοιρα μολις ειπα να βαλω ξεκινησε ο συναγερμος!!!!!!!!!!ακομα τωρα την εβαλα στο κρεββατι της θα βαλω ενα και εγω !!!!!!!!!!εσυ εβαλες να παω να δω?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημερα ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το παιδι μου παιδι μου!!του τα μεταβιβασα και σας ευχαριστει!!!!!χιχιχι!!φροσω μου τι να πω για τα βλασταρια σου!!!μαρεσε που ο μπαμπας οταν λεει σταματα τωρα του σφυραει οπως τα προβατα...αυτο κανει και ο δικος μου του σφυραει και λεω ρε αντωνη τι ειναι το παιδι σκυλι???ελεος!!!!βαλτε ολες βιντεΑ!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

δεν το βρησκω βοηθηστε με:-(

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλημερα ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το παιδι μου παιδι μου!!του τα μεταβιβασα και σας ευχαριστει!!!!!χιχιχι!!φροσω μου τι να πω για τα βλασταρια σου!!!μαρεσε που ο μπαμπας οταν λεει σταματα τωρα του σφυραει οπως τα προβατα...αυτο κανει και ο δικος μου του σφυραει και λεω ρε αντωνη τι ειναι το παιδι σκυλι???ελεος!!!!βαλτε ολες βιντεΑ!!!!

Κορίτσια ευχαριστώ όλες πολύ για τα καλά σας λόγια.

Χριστίνα ο δικός μου Αντώνης σφυρίζει σε αγέλη λύκων όχι προβάτων.

Ο γιος σου είναι ένας κούκλος όπως και της Νατάσας. Την κουδουνίστρα που κρατάει την είχαμε κι εμείς στον Αλέξανδρο. Είναι πολύ καλή, την πιάνουν πολύ εύκολα.

Εμείς τώρα αρχίσαμε να τρώμε ότι βρούμε.

Χριστίνα είδα και τις φωτό της αδελφής σου. Έπαθα πλάκα, σαν μοντέλο είναι. Είσαστε όμως ομορφόσογο!!!!!!!!!!!!!

Το απόγευμα πάμε για εμβόλιο. Ωχ θα ξεσηκώσουμε πάλι τον κόσμο εις διπλούν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...