Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τι κάνετε????? που είστε όλες καλέ???????

εμένα το παιδάκι μου μάλλον καλύτερα είναι αν κρίνω απο το γεγονός οτι κοιμάται ακόμα!!!

πήγαμε χθες στην παιδίατρο και αφού περιμέναμε σχεδόν 2 ώρες μαζί με άλλα άρρωστα παιδάκια τα οποία έτρεχε να αγκαλιάσει η δικιά μου :shock::shock::shock:, την είδε η γιατρός και ευτυχώς μας είπε οτι ο βήχας δεν προερχόταν απο τα πνευμόνια αλλά επειδή απλά πνιγόταν με τις μύξες της....μας έδωσε σταγόνες ζιρτέκ οι οποίες μάλλον είναι θαυματουργές γιατί όλο το βράδυ ζήτημα να έβηξε 3-4 φορές το αστέρι μου!!!

επίσης σκάνε τα 2 πάνω δόντια και είναι φουσκωμένα και τα διπλανά τους....μάλλον γιαυτό δεν τρώει τίποτα τις τελευταίες μέρες....4-5 κουταλιές φαί το μεσημέρι και το απόγευμα λίγο κρόκο αυγού...μόνο το πρωί καθαρίζει 300 μλ φρούτα! αλλά υποψιάζομαι οτι ίσως επειδή είναι δροσερά τα φρούτα, της αρέσουν καλύτερα...θα δούμε πως θα πάει....δεν την πίεσα ποτέ για φαί και ούτε πρόκειται...

χα χα χα χα χα... κοινωνικοτατη ! ελπιζω να μην της κοπηκε η φορα :D

δεν πτοείται με τίποτα!!!

η Βαλέρια έχει τρελή αδυναμία στα παιδάκια και στους......Πακιστανούς!!!

ω ναι!!! μη δει πακιστανό, αμέσως να χαιρετήσει!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Και ναι γεια σας απο τη δουλεια!!!επεστρεψα πριν 2 εβδομαδες...πολυ τρεξιμο πολλη δουλεια αλλα οκ τι να κανουμε?η μπεμπουλα μια χαρα βαπτιστηκαμε κιολας,τρεχουμε δεν περπαταμε πια,χορευουμε γελαμε λεμε λεξουλες σκαρφαλωνουμε τραπεζια καναπεδες κρεββατια μπαινουμε κατω απο τραπεζια σε σημεια που χωραει ισα ισα να μπει εεεεε και κανουμε και οτι κανουν ολα τα παιδακια αυτης της ηλικιας.Μου λειψατε,σας διαβαζα αλλα που κουραγιο να γραψω....Ελπιζω τωρα απο τη δουλεια να ξεκλεβω που κ που λιγο χρονο να σας γραψω γιατι απο το σπιτι δεν παιζει.....Αυτα απο εμενα ανοιχτο το εχω κ κοιταζω εξελιξεις....Θα σας παρακολουθω..

καλώς το Τατιανάκι!!!!!!!!!!!

η Ραφαελίτσα ζουζουνάκι εεεε????? μπράβο!!!

άντε τώρα να σε βλέπουμε πιο συχνά!!!;)

Εγώ έχω ένα, ενός παιδιάτρου, Έλληνα. Έχω διαβάσει σε κριτικές ό,τι είναι πολύ καλό αλλά είμαι ακόμη στην εισαγωγή!!!

όποτε μπορέσεις βρε Ελευθερίτσα κοίτα το να μας πεις τίτλο και συγγραφέα!!!

τελικά του έδωσες του Μάνου καλαμάρι???????

Μαράκι σούπερ φαγανός ο Νικόλας σου εεε??????

μια χαρά τον βρίσκω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!:D..... τι κανετε?πως ειναι τα μικρουλια σας σημερα?καλυτερεψαν καθολου? Τατι μου τι κανεις? ολα καλα? η Ραφαελιτσα μας? δως της πολλα πολλα φιλακια.....οι υπολοιπες καλα?

ΜΑΡΙΑΝΝΑ μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις.....παντα γερη και ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι.....:wink:

καλημερα!!!!

Εχει ξεκινησει για μας η περιοδος των επαναλαμβανομενων γενεθλιων.... Πολλα εξοδα αυτο το καιρο!!! αφηστε τα.... ξεκινησε η μικρη μου στις 28, εχθες ειχε η αδερφη του αντρα μου (πηγαμε σε μια μπυραρια), σημερα εγω (δέχομαι ευχές χεχεχεε ωραία το έθεσα, δε ξερω που θα παμε) κ μια ξαδερφη μας, μετα η μαμα μου, μετα η μαμα του αντρα μου. Δουλειες με φουντες που λενε...Και που να δειτε περσι που επειδη μολις ειχα γεννησει μου μαζευοντουσαν ολοι σπιτι μου και κανανε τα δικα τους γενεθλια για να μην ανταλαζουνε λεει επισκεψεις κι εγω δε μπορω να παω και στεναχωριεμαι!!!! (εγω να κοιμαμαι ηθελα και να μαι ξαπλα με τις μπιτζαμουλες αλλα δε με ρωτουσανε!) ...Ειχαμε κανει διακοσμηση γενεθλιων που κρατησε ενα μηνα περιπου....ουτε χριστουγεννα να ταν. (Μετα εννοειται πως σκουπιζανε και καθαριζανε και μου το καναν το σπιτι οπως πριν...Ευτυχως περασε η περσινη χρονια!!!!)

Αυτααα!!!

Λοιπον σκεφτομουν περσι πως αμα μου λεγανε πριν 4-5 χρονια, στα 31 μου πως θα χω 2 παιδια θα γελαγα τοοοοσο πολυ8)8)8)8):cool:! Αλλα η ζωη δε μας ρωταει κανει τα δικα της!!!!

Ελευθερια εγω στη μεγαλη ειχα δωσει και τα ιδια τα θαλασσινα (τοτε που τα δοκιμαζε ολα) και δεν επαθε κατι. εννοειται πως θα ξερεις πως ειναι καλα....

Α και κατι αλλο...κοριτσια αν καποια με κανει add στο facebook να με ενημερωσει να την κανω accept γιατι δε κανω ποτε ατομα που δε ξερω.

Φιλακια και καλημερα!

ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανταποδιδω ευχες~!

Καλημερααααααααααααααααα!!!

Ειμαι αυπνη , αρρωστη και ολα τα καλα!!!!!!!

Τατιανακι καλως ήρθες κορίτσι , να σου ζήσει η Ραφέλα σου!

Μια γρήγορη ματιά έριξα στα νέα σας αλλά είδα ότι παίζειπολύ αρρώστια...

Μαλλον ο καιρός θα είναι.

Τα δικα μας νέα... Ο Ανδρέας γκρίνιαζε και έκλαιγε στον ύπνο του όλο το βράδυ , εχει ξυπνησει απο τις 6 και εκλαιγε συνεχεια(αλλά ήταν λαμογίστικο κλαμα γιατι μολις τον αφησα κατω να παιξει σταματησε) , ενω μεχρι χθες είχαμε μόνο βήχα σημερα ξυπνησε με φτερνίσματα και μυτη να τρεχει ποταμι.Και δεν μου εφταναν αυτα εφαγε και μια τούμπα πρωι πρωι και ματωσε και το χείλι του και παρε τα αιματα.Δεν σας λεω σε τι κατασταση ημουν το πρωι.Καει επειδη απο το τελος της προηγούμενης εββδομαδας είμαι στα παλια γραφεία φευγω πιο αργα απο το σπίτι και τον κατεβαζω εγω στο σχολικο και στο καπακι φευγω κι εγω μετα αλλα τι σημαινει αυτο...αν ξυπνησει μαζι με εμενα πρεπει ολα να τα κανουμε μαζι , να ντυθουμε να πλυθουμε να ετοιμασουμε τσαντες και ολα τα υπολοιπα , επομε νως φανταστείτε σε τι κατασταση ειμαι.Και βεβαια μπουκωμα μυτη και φτερνισμα τα εχω και εγω σημερα.......μια ευτυχια

Α ρε Σοφακι ετσι ειναι και ο Ανδρεας με τα παιδακια , μην δει κανενα παιδακι τρεχει να το αγκαλιασει(και απο την λυσα του μπορει και να το σπρωξει)

ΑΑΑ ξεχασα να πω οτι πλεον σταματησα να στελνω φαγητο στον παιδικο και τρώει τα φαγητα τους απλα πιο χοντροαλεσμενα, του εδωσα φασολακια το ΣΚ και τα τσακισε, αυγο δεν φαγαμε αυτο το ΣΚ γιατι ειχε δεκατα και προτιμησα να μην του δωσω.

Η Μαριάννα τι εχει γενεθλια???Να τα εκατοστησεις κοριτσακι να χαιρεσαι τις μπουμποκιτσες σου

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα!

δεν εχω πολύ χρονο γι αυτο πρωτα από όλα να ευχηθω

897965l4ouehq06a.gif

στην Μαριαννα μας!!!!!!!

να ζήσεις κοριτσακι μου , να χαιρεσαι την οικογένειά σου!!!!!

Λιτσακι μου γολγοθας μου ακουγεται το όλο σκηνικό και μόνο "κουραγιο μανα" έχω να σου πω! περαστικα και στον Αντρικο μας που πολύ ταλαιπωρειται μωρε το ζουζουνακι - λαμογιακι :tongue:

Συμπεθερακι όλα καλα με την μικρη ετσι; αντε και καλυτερα ευχομαι!

κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα:

mayday mayday ο μικρος φαγας μου ΔΕΝ τρωει το αυγο! του ερχεται εμετος και ειναι το πρωτο φαγητο που σιχαινεται!

πειτε κανε tip για να τον ξεγελασω :confused::rolleyes:

Ελενίιιιιτσα ημερολογιο τι κανεις; ποτε μου ερχεσαι;

φευγω και επιστρεφω :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαριαννάκι χρόνια πολλά! Πάντα γερή στην αγκαλίτσα του συντροφάκου να καμαρώνετε τις κούκλες σας!

Σοφούλα χαίρομαι που είναι καλύτερα το παιδί. Θα έχω υπόψη μου τις σταγόνες :)

Λιτσάκι, του έδωσε το νέο εισπνεόμενο; Μήπως αυτό υγροποίησε τα φλέματα και τις μύξες; Του έβαλες βραστήρα;

Μάρω, ο Νικόλα τρώει 2-3 μπουκιές, αλλά επειδή είναι πολύ σφιχτό δεν κατεβαίνει βρε παιδί μου (ακόμα και γω που λατρεύω τα αυγά, το πολύ σφιχτό δεν το μπορώ). Η γιαγιά του το βάζει στην φρουτόκρεμα (ξέρω μπλιαχ, αλλά αυτός την τσακίζει!).

Άλλη λύση είναι να του τρίψεις ντοματούλα και να του το δώσεις με ψωμάκι.

ή να του το κάνεις σαν ομελετίτσα στο τεφαλ χωρίς λάδι...δεν ξέρω όμως πόσο υγιεινό είναι...δεν ρωτάς και το γιατρό;

Πάω τα λέμε αργότερα...

λοιπον οσες μαναδες ρωτησα εδω στην περιοχη μου ειπαν ότι τους τα εδιναν σχεδον μελατα. ειναι από δικες μας κοτες δεν νομιζω να τιθεται θεμα σαλμονελας! να το δοκιμασω ψιλομελατο με ψωμακι;:confused:

Μαριάννα χρόνια πολλάααα!!!

να τα εκατοστήσεις και πάντα χαρές να είναι γεμάτη η ζωή σου!!!

Συμπεθεράκι αφού δεν του αρέσει η γεύση του αυγού σκέτο, δώστου το με κάτι άλλο μαζί....λίγη ντοματούλα ή τυράκι ή μπορείς να του προσθέσεις και λίγο ζουμάκι απο το φαγητό του για να αραιώσει λιγάκι!!!

τη λύση της φρουτόκρεμας που προτείνει η Μαρία δεν ξέρω....εμένα πάντως κάπως μου ήρθε!!!:tongue:

βρε το νικόλα τι τρώει!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

αλλιώς όντως μπορείς να του την κάνεις ομελετίτσα αλλά θα σου πρότεινα να την ψήσεις στο φούρνο...

Λιτσάκι τι εισπνεόμενο σας έδωσε ο γιατρός???

εμείς εκτός απο τις σταγόνες που πίνει το βράδυ, κάνουμε και μασκούλα flixotide πρωί-βράδυ...

α ξέχασα να σας πω....ρώτησα τη γιατρό για το εμβόλιο της γρίπης και μου είπε οτι δε θα το κάνουμε...δεν υπάρχει λόγος λέει να την εκθέτουμε τη μικρή έτσι...και η ίδια στα παιδιά της δεν το έχει κάνει ποτέ μου είπε...

πάω να σιδερώσω!!! φιλιά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λοιπον οσες μαναδες ρωτησα εδω στην περιοχη μου ειπαν ότι τους τα εδιναν σχεδον μελατα. ειναι από δικες μας κοτες δεν νομιζω να τιθεται θεμα σαλμονελας! να το δοκιμασω ψιλομελατο με ψωμακι;:confused:

εμένα η γιατρός ήταν κάθετη συμπεθεράκι στο να είναι απόλυτα σφιχτό το αυγό...

κάνε στο παιδί καγιανά φούρνου να δεις πως θα το εξαφανίσει καλέ!!!!:-D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να του το ανακατέψεις με βρασμένα λαχανικούλια...

αλλιώς υπάρχει πάντα η λύση της αυγοφρουτόκρεμας!!!!! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εμένα η γιατρός ήταν κάθετη συμπεθεράκι στο να είναι απόλυτα σφιχτό το αυγό...

κάνε στο παιδί καγιανά φούρνου να δεις πως θα το εξαφανίσει καλέ!!!!:-D

στειλε συνταγ, μην με αφηνεις στα σκοταδια :D

αυτη θα ειναι η εσχατη λυση! Μαρακι σε πειραζουμε ναι;:tongue:

ποποποπο ανατριχιασα με την αυγοφρουτοκρεμα αλλα τι να κανεις που ειναι και αυτο μια λυση!!!!και εγω παντως προτεινω την λυση με το ψωμακι η κατι αλλο που θα του αλλαξει λιγο γευση, αλλα αν επιμεινει να μην το θελει μην τον πιεσεις.......ξερω πολλα παιδακια που δεν τους αρεσει το αυγο!!!!τι αλλα νεα? το Βαλεριακι συνηλθε λιγο το καημενο......ευτυχως.εμενα ο μικρος εχθες ηταν ματιασμενος και του εδινα να φαει και εκεινος τιποτα.....ωσπου βγαζει μια ρουκετα γιαουρτιου και χυμου πανω στην μανουλα του.......ηταν για το ευχαριστω!!!!!!μετα ομως δεν το ειπιε το γαλα του ολο και με ανησυχησε λιγο καθως ακουσα και κατι μυξουλες στην μυτουλα.......

ναι μωρέ παρεξηγήθηκα :tongue: όταν μου το είπε και μένα ο γιατρός, μου'ρθε ...άστα! Αλλά αφού το τρώει!

Ήταν κάθετος πάντως στο να είναι τελείως σφιχτό! ακόμα και στην Κέρκυρα που παίρνουμε το αυγό κατευθείαν από τον πωπό της κότας! Εδώ να δω τι θα του δίνω :?

Είναι σημαντικό όμως να το τρώει, ειδικά τον κρόκο, δεν τον νοιάζει για το ασπράδι... μου είπε ότι ο κρόκος περιέχει κάτι ουσίες τελείως απαραίτητες για τον εγκέφαλό τους...

άλλη λύση είναι αυγοφέτες...τις ξέρεις; θυμάμαι που ο αδελφός μου έτσι ο έτρωγε γιατί δεν το γούσταρε...εγώ πάλι μπορώ να ζήσω μόνο με αυγά σε οποιαδήποτε μορφή τους :)

Το σούργελο το δικό μου πάντως, μόνο το κανονικό γιαούρτι δεν γουστάρει...ότι άλλο του έχουμε δώσει, το λιανίζει!

καλέ τι συνταγή να στείλω??? απο το μυαλό μου το έβγαλα!!!

χτύπα του το αυγουλάκι όπως το κάνουμε για ομελέτα, πρόσθεσε του λίγη τριμμένη ντομάατα και λίγο τυράκι και βάλτο στο φούρνο! πλάκα πλάκα ωραίο μου ακούγεται!!! ε κι αν συνεχίσει αν μην του αρέσει, δοκίμασε και την αυγοφρουτόκρεμα!!!

Μαράκι έκανα πλάκα γιατί ξέρω οτι δεν παρεξηγείσαι εύκολα εεε?????????

ποποποπο ανατριχιασα με την αυγοφρουτοκρεμα αλλα τι να κανεις που ειναι και αυτο μια λυση!!!!και εγω παντως προτεινω την λυση με το ψωμακι η κατι αλλο που θα του αλλαξει λιγο γευση, αλλα αν επιμεινει να μην το θελει μην τον πιεσεις.......ξερω πολλα παιδακια που δεν τους αρεσει το αυγο!!!!τι αλλα νεα? το Βαλεριακι συνηλθε λιγο το καημενο......ευτυχως.εμενα ο μικρος εχθες ηταν ματιασμενος και του εδινα να φαει και εκεινος τιποτα.....ωσπου βγαζει μια ρουκετα γιαουρτιου και χυμου πανω στην μανουλα του.......ηταν για το ευχαριστω!!!!!!μετα ομως δεν το ειπιε το γαλα του ολο και με ανησυχησε λιγο καθως ακουσα και κατι μυξουλες στην μυτουλα.......

πλάκωσε τον στον ορό τον Μαρινούλη να προλάβεις τα χειρότερα Ελενίτσα μου...

εμένα η μικρή ευτυχώς είναι πολύ πολύ καλύτερα!!! βέβαια απο τις 1:30 το μεσημέρι, πριν ένα τέταρτο ξανακοιμήθηκε....

ναι μωρέ παρεξηγήθηκα :tongue: όταν μου το είπε και μένα ο γιατρός, μου'ρθε ...άστα! Αλλά αφού το τρώει!

Ήταν κάθετος πάντως στο να είναι τελείως σφιχτό! ακόμα και στην Κέρκυρα που παίρνουμε το αυγό κατευθείαν από τον πωπό της κότας! Εδώ να δω τι θα του δίνω :?

Είναι σημαντικό όμως να το τρώει, ειδικά τον κρόκο, δεν τον νοιάζει για το ασπράδι... μου είπε ότι ο κρόκος περιέχει κάτι ουσίες τελείως απαραίτητες για τον εγκέφαλό τους...

άλλη λύση είναι αυγοφέτες...τις ξέρεις; θυμάμαι που ο αδελφός μου έτσι ο έτρωγε γιατί δεν το γούσταρε...εγώ πάλι μπορώ να ζήσω μόνο με αυγά σε οποιαδήποτε μορφή τους :)

Το σούργελο το δικό μου πάντως, μόνο το κανονικό γιαούρτι δεν γουστάρει...ότι άλλο του έχουμε δώσει, το λιανίζει!

πωπω ωραίες και οι αυγοφέτες....τι μου θύμισες τώρα....

καλά ακριβώς το ίδιο είμαι κι εγώ με τα αυγά....μπορώ να τρώω κάθε μέρα σε όλα τα γεύματα!!!

ρε Μαράκι να σε ρωτήσω για το αυγό μήπως έχεις ακούσει κάτι...

μας έδωσε φρέσκα αυγά απο τις κοτούλες του ένας θείος του Π. και σε μια σακουλίτσα χωριστά μου είχε βάλει μερικά που ήταν σημερινά και είπε να μην της δώσουμε σήμερα απο τα σημερινά γιατί δεν κάνει....ξέρεις τίποτα επ'αυτού???????????

άσχετο κορίτσια αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!!!

το Βαλεριάκι μου απο εκεί που ήταν πολύ ανεξάρτητη και δεν ήθελε ούτε φιλιά ούτε χάδια, έχει μεταλλαχθεί!!!

παίρνει φόρα και έρχεται τρέχοντας πάνω μου να την πάρω αγκαλιά και με φιλάει ή αν μαγειρεύω έρχεται και τρίβεται σα γατάκι στο πόδι μου ή αν κάθομαι στον καναπέ βάζει το κεφαλάκι της στα πόδια μου για να τη χαιδέψω....λιώνωωωωωωωωωωωω!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλέ τι συνταγή να στείλω??? απο το μυαλό μου το έβγαλα!!!

χτύπα του το αυγουλάκι όπως το κάνουμε για ομελέτα, πρόσθεσε του λίγη τριμμένη ντομάατα και λίγο τυράκι και βάλτο στο φούρνο! πλάκα πλάκα ωραίο μου ακούγεται!!! ε κι αν συνεχίσει αν μην του αρέσει, δοκίμασε και την αυγοφρουτόκρεμα!!!

Μαράκι έκανα πλάκα γιατί ξέρω οτι δεν παρεξηγείσαι εύκολα εεε?????????

πλάκωσε τον στον ορό τον Μαρινούλη να προλάβεις τα χειρότερα Ελενίτσα μου...

εμένα η μικρή ευτυχώς είναι πολύ πολύ καλύτερα!!! βέβαια απο τις 1:30 το μεσημέρι, πριν ένα τέταρτο ξανακοιμήθηκε....

πωπω ωραίες και οι αυγοφέτες....τι μου θύμισες τώρα....

καλά ακριβώς το ίδιο είμαι κι εγώ με τα αυγά....μπορώ να τρώω κάθε μέρα σε όλα τα γεύματα!!!

ρε Μαράκι να σε ρωτήσω για το αυγό μήπως έχεις ακούσει κάτι...

μας έδωσε φρέσκα αυγά απο τις κοτούλες του ένας θείος του Π. και σε μια σακουλίτσα χωριστά μου είχε βάλει μερικά που ήταν σημερινά και είπε να μην της δώσουμε σήμερα απο τα σημερινά γιατί δεν κάνει....ξέρεις τίποτα επ'αυτού???????????

άσχετο κορίτσια αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!!!

το Βαλεριάκι μου απο εκεί που ήταν πολύ ανεξάρτητη και δεν ήθελε ούτε φιλιά ούτε χάδια, έχει μεταλλαχθεί!!!

παίρνει φόρα και έρχεται τρέχοντας πάνω μου να την πάρω αγκαλιά και με φιλάει ή αν μαγειρεύω έρχεται και τρίβεται σα γατάκι στο πόδι μου ή αν κάθομαι στον καναπέ βάζει το κεφαλάκι της στα πόδια μου για να τη χαιδέψω....λιώνωωωωωωωωωωωω!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

δεν κανει ποτε να τρωμε τα αυγα που εκανε σημερα η κοτα. Πρεπει οπωσδηποτε να μεινουν ενα 24ωρο στο ψυγειο. Εχει μια ουσια, δε θυμαμαι τι και πρεπει λιγο να μπαγιατεψει, μια μερα δηλαδη το αυγο και μετα το τρωμε. Επισης οταν εχουν κουτσουλιες απεξω τα καθαριζουμε με λιγο βραγμενο πανι γιατι ειναι τοξικη η κουτσουλια και περναει το τσοφλι. Εγω μελατο της το δινω το αυγο, συμφωνα με τη συμβουλη της γιατρου, εδω και 2 μηνες και το τσακιζει, εννοειται ολο το αυγο, κροκο και ασπραδι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...