Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ναι γεια σας απο τη δουλεια!!!επεστρεψα πριν 2 εβδομαδες...πολυ τρεξιμο πολλη δουλεια αλλα οκ τι να κανουμε?η μπεμπουλα μια χαρα βαπτιστηκαμε κιολας,τρεχουμε δεν περπαταμε πια,χορευουμε γελαμε λεμε λεξουλες σκαρφαλωνουμε τραπεζια καναπεδες κρεββατια μπαινουμε κατω απο τραπεζια σε σημεια που χωραει ισα ισα να μπει εεεεε και κανουμε και οτι κανουν ολα τα παιδακια αυτης της ηλικιας.Μου λειψατε,σας διαβαζα αλλα που κουραγιο να γραψω....Ελπιζω τωρα απο τη δουλεια να ξεκλεβω που κ που λιγο χρονο να σας γραψω γιατι απο το σπιτι δεν παιζει.....Αυτα απο εμενα ανοιχτο το εχω κ κοιταζω εξελιξεις....Θα σας παρακολουθω..

Τατιιιιιιιιιιι! καλη επανοδο βρε, καλο κουραγιο!

τη μικρη ποιος σου την κραταει τωρα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακιιιιιιιιιιιιι μου τι κανεις???τη μικρη την εχει η μαμα μου αλλα εχω παρει και κοπελα να ειναι μαζι με τη μαμα μου γιατι η μαμα μου οπως σου ειχα πει εχει προβλημα με το ποδι της.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μαρακιιιιιιιιιιιιι μου τι κανεις???τη μικρη την εχει η μαμα μου αλλα εχω παρει και κοπελα να ειναι μαζι με τη μαμα μου γιατι η μαμα μου οπως σου ειχα πει εχει προβλημα με το ποδι της.

ααα ωραια μια χαρα! ας ελπισουμε ότι η ραφαελιτσα θα συμπαθησει και την κοπελα :)

ααααα την συμπαθει ηδη και εννοειται οτι ηταν μπροστα στη συνεντευξεις που επαιρνα στις κοπελες και επαιξε και καθοριστικο ρόλο σε αυτο....της κανει γελακια χαρουλες χτες που πηρα τηλ τσιριζε απο τα παιχνιδια που της εκανε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Γεια σου Ελυθεριτσα!

Μηπως ψηλωνει ο Μανου?

Λενε οτι οταν κοιμαται πολυ ενα παιδακι ριχνει μποι.

Γεια σου Ευμορφάκι. Το μάτιασα το παιδί μου!!! Το βράδυ ξύπνησε στις μιάμιση και κοιμήθηκε 3! Στις 6 ξανά ξύπνησε, τον ξανακοίμησα και στις 7 εγερτήριο! Ουφ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:Ξερετε κανενα καλο βιβλιο που να αναφερεται στο πως μεγαλωνεις ενα παιδι?Τι σταση πρεπει να εχει ενας γονιος και πως πρεπει να το διδαξουμε γενικοτερα?

Εγώ έχω ένα, ενός παιδιάτρου, Έλληνα. Έχω διαβάσει σε κριτικές ό,τι είναι πολύ καλό αλλά είμαι ακόμη στην εισαγωγή!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααα βρε Μαιράννα τι κακό σας βρήκε?? Πολλά περαστικά στην ζουζούνα σου και σε σένα εννοείται. Ξέρω πως είναι να πηγαίνεις άυπνη στην δουλειά, το έκανα κάμποσους μήνες.

Όσο για την διάρροια μήπως την πείραξε η αντιβίωση???Ξέρεις ό,τι οι αντιβιώσεις μπορεί να κάνουν και διάρροιες. Περαστικά σας και πάλι.

Μαριάνθη εγώ έχω ακριβώς το αντιθετο πρόβλημα με τον άντρα μου. Με θεωρεί υπερβολική με την καθαριότητα, με μαλώνει ό,τι όλο σκουπίζω και σφουγγαρίζω (όταν δουλεύω μπορεί να πιάσω σφουγγαρίστρα στην βδομάδα πάνω). Δεν μου κάνει εντύπωση αν κρίνω από το σπίτι της πεθεράς μου αλλά εγώ έχω μάθει αλλιώς. Απαιτώ μια στοιχειώδη καθαριότητα και τάξη μες το σπίτι διαφορετικά αρρωσταίνω. Αυτό είναι επίσης πρόβλημα όμως γιατί όταν του πω κάνε κάτι μου απαντάει 'εγώ δεν νομίζω ό,τι πρέπει να γίνει, αν εσύ νομίζεις κάνε το'. Τόοοοοσο καλά!

Σάνι καλώς όρισες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Καταρχάς...γεια σου Τατιάνα :lol:

Περαστικά στα αστεράκια μας. Στενοχωρήθηκα ρε γμτ που είναι όλα σε αυτή την κατάσταση...και δεν πήρα και την Λίτσα να μάθω πως ξημέρωσε ο Αντρίκος :?

Μόλις πλάκώθηκα και με τον σύζυγο!Ολη την ώρα γκρινιάζει οτι όλα είναι βρώμικα , όπως καταλαβαίνετε υπερβάλει, τα πήρε γιατί είχε λεκιαστεί ο μικρός σκουπιδοτενεκές που έχω πάνω στον πάγκο και εγω σιδέρωνα και δεν πρόλαβα να τον καθαρίσω!Εχω λοιπόν 2 συμπεράσματα:ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και έκανα μεγάλο λάθος που λύσσαξα να παντρευτώ και ένα τρίτο οι μεζονέτες είναι τραγική επιλογή για μια νέα νοικοκυρά με μικρό μωράκι!!Με έχει πρήξει με την υπερβολή του ότι όλα είναι βρώμικα!Θέλει τα πάντα στην απόλυτη εντέλεια και το τόσο το κάνει τοοοοοοοσο!!

Αχ!!τί ήθελα εγω τις παντρειές!!Βρε καλά κάνουν και δε παντρεύονται και καλοπερνάνε!βέβαια τον Βασίλη δεν τον αλλάζω με τίποτα αλλά τον άντρα μου ώρες ώρες θα τονέπέστρεφα ευχαρίστως στη μάνα του!!!!!!!!:evil::evil:

Ο μικρός από τότε που άρχισε το φρέσκο γάλα κάνει 4 φορές την ημέρα κακά του!Δεν ξέρω αν είναι το γάλα ή τα δόντια που βγαίνουν!Περπατάμε τ΄ρεχουμε κάνουμε τρελλές αγκαλίτσες με τη μανούλα και δίνουμε φιλάκια!Τα καταλαβαίνουμε όλα αλλά δε λέμε κουβεντούλες!Προσπαθούμε όμως!Τον λατρεύω!!Είναι η ζωή μου όλη και όταν μου χαμογελάει λιώνω!!!

Τί μοναδική σχέση!!!:D

Να το χαίρεσαι βρε το στεφάνι σου! Εγώ θα του είχα πετάξει στάνταρ τον λερωμένο κουβά...θα σου έλεγα γω αν ξανασχολίαζε!

Μια φορά τόλμησε ο δικός μου να μου πει ότι κάπου είχε λερωθεί το πάτωμα, για πότε βρέθηκε να σφουγγαρίζει, ούτε που το κατάλαβε :mrgreen:

Αν τα θέλει το καμάρι σου στην εντέλεια, να κάτσει να τα κάνει...αλλιώς να πάει στη μαμά του που είμαι σίγουρη ότι θα τα έχει όλα σούπερ! :twisted: Και δεν στο λέω έξω από το χορό, έτσι ακριβώς το έχω πει στον δικό μου...σιγά μην πήγε...τεσπά...

Τι γάλα δίνεις του Βασιλάκου; Του αρέσει; Αυτό το μήνα θα του δώσω και γω φρέσκο...

ο δικός μου από τότε που σταμάτησε να θηλάζει, σταμάτησε να κάνει 8 φορές κακά και έπεσε στις 3...καλά είναι :rolleyes:

Καλημέρα!

τι καλημέρα δηλαδή....τέλοσπαντων....

δεν ησύχασε όλο το βράδυ το αστέρι μου απο το βήχα...ούτε να θηλάσει καλά καλά δε μπορούσε...θα την πάω στην παιδίατρο σήμερα να την ακούσει...:(

(((((Βαλεριάκι μου ))))) :(

καλά Ευμορφάκι με κούφανες με αυτό που ρώτησες!!!

ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ!!!

ψάχνω για κανένα βιβλίο ή έστω και σάιτ που να αφορά στη διαπαιδαγώγηση....και αν υπάρχει, θα με ενδιέφερε κάτι του τύπου, ανα ηλικία, τι μπορούμε να τους μαθαίνουμε...

και γω τέτοιο θέλω...αν βρείτε κάτι, σφυρίχτε...

και ψάχνω και κάτι ακόμα....ξέρει καμία αν υπάρχει τίποτα να βάζω πάνω τη βρύση του μπάνιου για να μην καίγεται η μικρή όταν πιάνει τη μεριά του ζεστού??? προς το παρόν τυλίγω μια πετσετούλα αλλά την τραβάει και τη ρίχνει!!! έχουμε καταργήσει το μπάνιο στη μπανιεριτσα της...κάνει όρθια και μάλιστα όταν τελειώσω το σαπούνισμα και το ξέβγαλμα, παίρνει το ντουζ και ρίχνει μόνη της νερό πάνω της (και πάνω μου αρκετες φορές!!!).

εμείς έχουμε καταργήσει το μπανιεράκι από τον Ιούνιο...έκανε τραμπάλα ο σούργελος...αυτό για το μπάνιο θα το ψάξω, με ενδιαφέρει πολύ...

το εμβόλιο της γρίπης δεν ξέρω αν θα της το κάνω....θα ρωτήσω την παιδίατρο....εγώ πάντως σίγουρα ΔΕ θα το κάνω!!! τα τρέμω τα εμβόλια!!!

τις προάλλες που είχα ανέβει Αθήνα στο mall μοίραζαν κάτι διαφημιστικά γάλατα frisogrow αν θυμάμαι καλά...κάθε φορά που περνούσαμε μπροστά απο τις κυριούλες που το μοίραζαν, μας έδιναν και μια συσκευασία και ένα μπαλόνι...ε στο τέλος αφού μαζέψαμε 4 συσκευασίες και 4 μπαλόνια αποφάσισαν να μη μας ξαναδώσουν!!! χαχαχαχαχα!!!

και μια χαρά μας έκατσε γιατί αυτό το γάλα θα ξεκινήσει η αδερφή μου οπότε κουτί θα της έρθουν οι 4 συσκευασίες!!!:wink:

πήρα και γω αυτό το γάλα (στο mall ναι ναι!) και λέω να του το δοκιμάσω...θα δούμε...

για εμβόλιο γρίπης δεν μου είπε κάτι ο γιατρός...να πάρω τηλ. να ρωτήσω...

Διαφημίσεις

σας τα είπα μαζεμένα και επιστρέφω στο κάτεργο!!!

δεν υπάρχει ποιο βαρετό πράγμα να μαζεύεις προδιαγραφές για support contract από τον προμηθευτή :(

μάκια προς το παρόν....

γεια σας κοριτσια!!τι διαβαζω ?σχεδον ολα τα μωρακια αρρωστα?περαστικα πολυ γρηγορα!!:Dεμεις για την ωρα ειμαστε καλα αλλα δεν τον βγαζω εξω πολυ συχνα.

Προχθες το βραδυ ξυπνησε απο της3.30 μεχρι της 6.30.ετοιμαζονται και οι κατω κυνοδοντες να βγουν και εχει τρελαθει ο μικρουλης μου:(τους πανω τους ξεπεταξε αρκετα ευκολα.μεσα σε 1 εβδομαδα.τωρα παιδευεται 10 μερες και ακομα δεν εχουν σκασει μυτη:(χθες ξυπνησε στις 12-1.00-2.00 και στης 3.00.Νυσταζω πολυ.νομιζω πως αν κλεισω τα ματια μου θα κοιμηθω ορθια:|τεσπα...καλα να ειναι.

βρε κοριτσια να ρωτησω...δινετε βραδινο φαγητο στα παιδια.εδω και 20 μερες που του ξεκινησα φρεσκο ξυπναει(εκτος απο τα δοντια,εκει κλαιμε πολυ,οταν πειναει φωναζει μαμ μαμ μαμ) μες της 5.30 και πειναει.δεν ξερω τι να κανω .να του δωσω?και μετα ξανα?και τι ωρα θα φαει την φρουτοκρεμα και το αυγο και το μεσημεριανο?πεφτουν πολλα μαζι.η διαιτολογος μου χθες μου ειπε να του δινω την κρεμα πο νωρις το απογευμα και μετα το φαγητο και μες τησ 12 το γαλα για να μην ξυπναει τα ξημερωματα αλλα ετσι και τολμησω να τον ξυπνησω τοσο αργα θα χοροπηδαει μεχρι τησ 4.00το πρωι μετα.αλοιμονο μου.θα κανω την κουκουβαγια ολη νυχτα.ειναι λιγο περιεργος με τον υπνο:roll:για πειτε καμια ιδεα.μηπως να του αλλαξω το γαλα?να παρω πιο συμπηκνωμενο?

XWF8p2.png

Έλα Σοφούλι μου! Ήταν να μην το πάρει απόφαση ο δικός σου να βγάλει δόντια ε;;;

Ο Νικόλας τρώει ως εξής: Φαγητό το μεσημέρι, κάνα τρίωρο μετά τρώει είτε σούπα (το μεσημεριανό του χωρίς κρέας), είτε τραχανά, είτε κρέμα, καμιά φορά γιαούρτι, αλλά δεν χορταίνει με το γιαούρτι.

Μετά από 3-4 ώρες που πάει για ύπνο, πίνει γύρω στα 250-300μλ γάλα...εξαρτάται πόση ώρα πριν έφαγε, πόσο νυστάζει κλπ.

Στάνταρ θα ξυπνήσει κάποια στιγμή μεταξύ 4 και 6 και πεινάει...πίνει καμιά 200αρα...

όταν ξυπνήσει ξανά (γύρω στις 8-9) πίνει πάλι γάλα απλά συμπλήρωμα του ξημερώματος (γύρω στα 100-150).

Μετά από κάνα δυο ώρες τρώει 5 φρούτα και το αυγό του και μετά από 3 ώρες το μεσημεριανό του.

Τρώει πολύ και χ#ζει 3 φορές τη μέρα...αλλά βάρος βάζει πολλλλλλύυυυ αργά...βάζει πόντους όμως :)

όσες φορές δεν ήπιε πολύ γάλα πριν κοιμηθεί, του το δίνουμε κοιμισμένο κατά τις 12:30...τρώει πιο εύκολα τότε και κοιμάται αμέσως ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...