Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ τα βλασταράκια μας όλα αρρωστούλικα είναι; :( Πριν λίγο μιλούσα και με τη Λίτσα και ο Αντρίκος ανέβασε πυρετό σήμερα :( Περαστικά γρήγορα να είναι ρε γμτ!

Γέλασα και με τη Μάρω...έχει χαθεί 2 εβδομάδες και μετά έχει και θράσος να ψάχνει τον χαμένο κόσμο :-P

Πάω...της π%%^ας σήμερα! Μάκια

με εμενα γελας κυρια μου; ντροπη σου και σε θεωρουσα φιλη μου.... :tongue:

ελα ρε συ δεν χαθηκα και τοοοσοοοο πολύ! τα αλλα τα κοριτσια δεν μπαινουν πανω από μηνα.... αντε :rolleyes:

ασχετο: ειδατε στο πολυ μπλα μπλα τη Νανα Καραγιαννη; πως εχει γινει ετσι (παλι); εχει κανει και σολαριουμ. ρε κοριτσια τα πτωματα στην φορμολη μου θυμισε το όλο συνολο. δεν ξερω αν ειμαι σκληρη αλλα η κοπέλα δυστυχως δε νομιζω ότι θα τα καταφερει. ειναι ζωντανη νεκρη. ανατριχια σα ολοκληρη... τι τη βγαζουνε μωρε στο γυαλι κριμα ειναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό αλό, κοιμάται 3 ώρες και. Φτου φτου, το βλασταράκι μου.

Καλέ Μακ 'κάθομαι' καλά το λες! Σε σχέση με αυτά που έκανα πριν τώρα νιώθω Πριγκηπέσσα!!! Είναι τέλεια να είσαι μαμά και να 'κάθεσαι' σπιτάκι σου!!!!

Τέλεια τα ρουχαλάκια σας, καλοφόρετα. Ιδιώς αυτό το I love mummy επιβάλλεται να το χτυπήσω και εγώ:)

Περαστικά σε όλους και όλες. Καλέ τι πάθανε τα μπεμπάκια σας??? Μήπως κάνω καλά που δεν τον βγάζω συχνά έξω και αποφεύγω κλειστούς χώρους και παιδάκια???

Μαριάννα κάνε αγιασμό βρε!!!

Μάκια, έφυγα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειααααα!

Πολυ αρρωστια επεσε στο καφε μας:(

Ο Παντελακος μου ειναι στα ιδια.Μυξουλες,λιγο διαρροια,δεν εφαγε φρουτοκρεμα,το βραδινο γαλα δεν το ηπιε ολο αλλα ευτυχως εχει κεφια.Τωρα κοιμαται.

Περαστικα σ'ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα και σε σενα Μαριαννα...αλλο κακο να μην σας βρει.

Μαρακι τελεια τα ρουχαλακια απο το Zara.Το I LOVE MOM το πηρα κι εγω αλλα του πηρα και το Ι LOVE DAD...μην μεινει παραπονεμενος ο μπαμπας μας.

Σας ειπα...?Την Πεμπτη ερχεται ο καλος μου...μου ελειψε πολυ...θα τρελαθουμε στις βολτες και στα ψωνια για το βλασταρακι μας.

Το αλλο σας το πα?Αυριο ξεκιναω χορο.

Ελενιτσα θελεις να κανεις και τις ντουλαπες αλλων 3 ατομων?Αφου πηρες το κολαι :-P

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα.

Το αγγελάκι μου κοιμάται τώρα 1,5 ωρίτσα. Πολύ ύπνο σήμερα. Το πρωί ξύπνησε 8μιση, κοιμήθηκε 2-6 (ναι 4 ώρες τελικά) και στις 9μιση έπεσε ξερό. Τι σου κάνει το περπάτημα!

Που είστε καλέ??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:Ξερετε κανενα καλο βιβλιο που να αναφερεται στο πως μεγαλωνεις ενα παιδι?Τι σταση πρεπει να εχει ενας γονιος και πως πρεπει να το διδαξουμε γενικοτερα?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;Εγω κλασσικά τρέχω και δε φτάνω!Τώρα άρχισα και δουλίτσα και έτσι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος!Ο καλός μου δε με αφήνει να έχω τον υπολογιστή στο κρεββάτι γιατί τον ενοχλώ ο βασίλης ξυπνάει στις 12 και πάει λέγοντας!Κάποιο λάθος κάνω μάλλον!σήμερα τον άφησα στη μαμά μου για να κάνω καμιά δουλειά αύριο και να κοιμηθώ λίγο!Να δούμε θα τα καταφέρουμε;

Μόλις πλάκώθηκα και με τον σύζυγο!Ολη την ώρα γκρινιάζει οτι όλα είναι βρώμικα , όπως καταλαβαίνετε υπερβάλει, τα πήρε γιατί είχε λεκιαστεί ο μικρός σκουπιδοτενεκές που έχω πάνω στον πάγκο και εγω σιδέρωνα και δεν πρόλαβα να τον καθαρίσω!Εχω λοιπόν 2 συμπεράσματα:ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και έκανα μεγάλο λάθος που λύσσαξα να παντρευτώ και ένα τρίτο οι μεζονέτες είναι τραγική επιλογή για μια νέα νοικοκυρά με μικρό μωράκι!!Με έχει πρήξει με την υπερβολή του ότι όλα είναι βρώμικα!Θέλει τα πάντα στην απόλυτη εντέλεια και το τόσο το κάνει τοοοοοοοσο!!

Αχ!!τί ήθελα εγω τις παντρειές!!Βρε καλά κάνουν και δε παντρεύονται και καλοπερνάνε!βέβαια τον Βασίλη δεν τον αλλάζω με τίποτα αλλά τον άντρα μου ώρες ώρες θα τονέπέστρεφα ευχαρίστως στη μάνα του!!!!!!!!:evil::evil:

ΑΧΑΧΑΧΑ !τα πα και ξαθύμανα!Δε θα τον κάνω έτσι τον βασίλη!Θα είναι τρυφερός και θα σέβεται τη γυναίκα του!Οχι βέβαια θύμα αλλά θα σέβεται τον κόπο της και την προσφορά της!

Τί κάνετε λοιπόν μικρές μου όμορφες μανούλες!!Διάβασα όσο μπορούσα τα νεάκια σας!!Εγω ρούχα δε θα του πάρω γιατί έχω ένα σωρό από τη βάφτιση!Κανένα πρόχειρο θα πάρω για μέσα στο σπίτι!

Ο μικρός από τότε που άρχισε το φρέσκο γάλα κάνει 4 φορές την ημέρα κακά του!Δεν ξέρω αν είναι το γάλα ή τα δόντια που βγαίνουν!Περπατάμε τ΄ρεχουμε κάνουμε τρελλές αγκαλίτσες με τη μανούλα και δίνουμε φιλάκια!Τα καταλαβαίνουμε όλα αλλά δε λέμε κουβεντούλες!Προσπαθούμε όμως!Τον λατρεύω!!Είναι η ζωή μου όλη και όταν μου χαμογελάει λιώνω!!!

Τί μοναδική σχέση!!!:D

Αυτά κοριτσάκια!!Περαστικά σε όλα τα μωράκια σας και εύχομαι να περνάτε πολύ καλά κοριτσάρες μου!!Εγω πάντως το παλεύω αν και δε το καταφέρνω συνέχεια!Θαχω και τον κρόνο για τα 2 επόμενα χρόνια έχω και γενέθλια και κτλ.....καληνύχτα σας!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα!!!!

εμεις ενω χθες σαν να μαστε καλυτερα και σε διαθεση και κανεναν εμετο, ξαφνικα η μεγαλη 2 ωρες μετα το αραιωμενο γαλα εκανε παλι εμετο.

Η μικρη ξυπνησε με στριγκλιες κατα τις 3 και δε σταματουσε...ειδα πως ειχε κανει λιγο διαρροια. μολις επιασα να την αλλαξω, κι εγω η χαζη μεσα στη νυστα μου ειπα να την αλλαξω στο κρεβατι της, εκανε και την.... υπολοιπη, εξφενδονιστηκε σε 2 δοσεις και μου κανε ενα κρεββατι χαλια... συμπερασμα 2 πλυντηρια μεσα σε 3 ωρες! ευτυχως που χουμε νυχτερινο ρευμα και καλλυματα στα στρωματα των παιδιων!!!!!

ποτε θα τελειωσει???? κι αντε ξυπνα μετα να πας δουλεια!

Βασικα φοβαμαι πως τη μεγαλη εχει αρχισει να τη χαλαει το γαλα επειδη το στομαχι της ηταν ευαισθητο αυτες τις μερες, η καπως της εκατσε με αυτο το χαλια στομαχι η αντιβιωση που επαιρνε για τις μυξες. Δε της εδωσα το πρωι γαλα και με το ζορι ηπιε 100 γραμ. χαμομηλι. αντιβιωση δε της ξαναδινουμε τη σταματαμε και δεν εχει πια μυξες ετσι κ αλλιως...τελοσπαντων θα δειξει....

οι μεζονέτες είναι τραγική επιλογή για μια νέα νοικοκυρά με μικρό μωράκι!!Με έχει πρήξει με την υπερβολή του ότι όλα είναι βρώμικα!Θέλει τα πάντα στην απόλυτη εντέλεια και το τόσο το κάνει τοοοοοοοσο!!

και που να δεις μεζονετα με 2 μωρα παιδια. το σκεφτεσαι να πας πανω να φερεις πχ μια αλλαξια, μη πηδηξει το ενα μεσα στο παρκο και σου πατησει το αλλο! (το χω ζησει κι αυτο και δεν ημουν καν πανω...στη κουζινα ημουν 3 μετρα πιο κει!!!!)...

οσο για τη καθαριοτητα πριν αγορασουμε το σπιτι (η σκεφτουμε για παιδια) το χαμε πει! Εγω θελω βοηθεια στο καθαρισμα, δε μπορω να το βγαλω περα ολο μονη μου (το δωματιο μας ειναι μονιμως βομβαρδισμενο)... απο τη στιγμη που δε φερνουμε βοηθεια για 3-4 διαφορετικους λογους ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. δε θα σκασουμε κιολας.

Αχ!!τί ήθελα εγω τις παντρειές!!Βρε καλά κάνουν και δε παντρεύονται και καλοπερνάνε!βέβαια τον Βασίλη δεν τον αλλάζω με τίποτα αλλά τον άντρα μου ώρες ώρες θα τονέπέστρεφα ευχαρίστως στη μάνα του!!!!!!!!:evil::evil:

πως σε καταλαβαινω! ο δικος μου πρεπει να χει 2 προσωπικοτητες. δεν εξηγειται! ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!!

αντε να δουμε πως θα παει η μερα σημερα!!!!

Καλημέρα!

τι καλημέρα δηλαδή....τέλοσπαντων....

δεν ησύχασε όλο το βράδυ το αστέρι μου απο το βήχα...ούτε να θηλάσει καλά καλά δε μπορούσε...θα την πάω στην παιδίατρο σήμερα να την ακούσει...:(

καλά Ευμορφάκι με κούφανες με αυτό που ρώτησες!!!

ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ!!!

ψάχνω για κανένα βιβλίο ή έστω και σάιτ που να αφορά στη διαπαιδαγώγηση....και αν υπάρχει, θα με ενδιέφερε κάτι του τύπου, ανα ηλικία, τι μπορούμε να τους μαθαίνουμε...

και ψάχνω και κάτι ακόμα....ξέρει καμία αν υπάρχει τίποτα να βάζω πάνω τη βρύση του μπάνιου για να μην καίγεται η μικρή όταν πιάνει τη μεριά του ζεστού??? προς το παρόν τυλίγω μια πετσετούλα αλλά την τραβάει και τη ρίχνει!!! έχουμε καταργήσει το μπάνιο στη μπανιεριτσα της...κάνει όρθια και μάλιστα όταν τελειώσω το σαπούνισμα και το ξέβγαλμα, παίρνει το ντουζ και ρίχνει μόνη της νερό πάνω της (και πάνω μου αρκετες φορές!!!).

Μαριάνθη πες του συζυγούλη σου οτι όταν κάνουμε μωρό, κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια όσον αφορά την καθαριότητα! ε δε γίνεται με παιδί μέσα στο σπίτι να είναι όλα στην εντέλεια!!!

εκτός κι αν έχουμε κανένα παιδί που κάθεται όπου το αφήσεις!!! μόνο ένα τέτοιο έχω γνωρίσει ως τώρα!!!

Συμπεθεράκι τέλεια τα ρουχαλάκια του γαμπρούλη μου!!!!

μεγειες!!!!

το εμβόλιο της γρίπης δεν ξέρω αν θα της το κάνω....θα ρωτήσω την παιδίατρο....εγώ πάντως σίγουρα ΔΕ θα το κάνω!!! τα τρέμω τα εμβόλια!!!

καλά έκανες και δεν επέλεξες το εβαπορέ για γάλα...

χθες είχε την ίδια συζήτηση η αδερφή μου με την παιδίατρο της κόρης της και η γνώμη της είναι οτι το εβαπορέ σαν γάλα προσφέρει πιο πολύ θερμίδες παρά θρεπτικά συστατικά μια και για να συντηρηθεί έχει βραστεί πολύ,κλπ....

τις προάλλες που είχα ανέβει Αθήνα στο mall μοίραζαν κάτι διαφημιστικά γάλατα frisogrow αν θυμάμαι καλά...κάθε φορά που περνούσαμε μπροστά απο τις κυριούλες που το μοίραζαν, μας έδιναν και μια συσκευασία και ένα μπαλόνι...ε στο τέλος αφού μαζέψαμε 4 συσκευασίες και 4 μπαλόνια αποφάσισαν να μη μας ξαναδώσουν!!! χαχαχαχαχα!!!

και μια χαρά μας έκατσε γιατί αυτό το γάλα θα ξεκινήσει η αδερφή μου οπότε κουτί θα της έρθουν οι 4 συσκευασίες!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα και από εμενα!

πωπω βρε κοριτσια τι γινεται! όλα τα μικρακια ειναι καπως αυτη την περιοδο μου φαινεται. μόνο ο μανωλιός "εστρωσε" και το εχει ριξει στον υπνο χα χα χα

και εγω κομματια ειμαι σημερα μη νομιζεται. ο μικρος στανταρ ετοιμαζει δοντι και το βραδυ κλαψουριζε. καθόταν στην κουνια του καθιστος κλαψουριζε και το επαιρνε ο υπνος με την πλατη στα καγκελα μωρε... περαν του οτι όλη την ημερα ειχε γκρινια.... τεσπα τι να κανεις.

Γεια σου Ελυθεριτσα!

Μηπως ψηλωνει ο Μανου?

Λενε οτι οταν κοιμαται πολυ ενα παιδακι ριχνει μποι.

Παναγια μου που θα φτασει αυτο το παιδι :D

ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:Ξερετε κανενα καλο βιβλιο που να αναφερεται στο πως μεγαλωνεις ενα παιδι?Τι σταση πρεπει να εχει ενας γονιος και πως πρεπει να το διδαξουμε γενικοτερα?

αχ μωρε πολλα κυκλοφορουν αλλα τωρα πιο ειναι το πιο ευκολοδιαβαστο και εφαρμοσιμο αντε ψαξε βρες :confused:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;Εγω κλασσικά τρέχω και δε φτάνω!Τώρα άρχισα και δουλίτσα και έτσι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος!Ο καλός μου δε με αφήνει να έχω τον υπολογιστή στο κρεββάτι γιατί τον ενοχλώ ο βασίλης ξυπνάει στις 12 και πάει λέγοντας!Κάποιο λάθος κάνω μάλλον!σήμερα τον άφησα στη μαμά μου για να κάνω καμιά δουλειά αύριο και να κοιμηθώ λίγο!Να δούμε θα τα καταφέρουμε;

Μόλις πλάκώθηκα και με τον σύζυγο!Ολη την ώρα γκρινιάζει οτι όλα είναι βρώμικα , όπως καταλαβαίνετε υπερβάλει, τα πήρε γιατί είχε λεκιαστεί ο μικρός σκουπιδοτενεκές που έχω πάνω στον πάγκο και εγω σιδέρωνα και δεν πρόλαβα να τον καθαρίσω!Εχω λοιπόν 2 συμπεράσματα:ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και έκανα μεγάλο λάθος που λύσσαξα να παντρευτώ και ένα τρίτο οι μεζονέτες είναι τραγική επιλογή για μια νέα νοικοκυρά με μικρό μωράκι!!Με έχει πρήξει με την υπερβολή του ότι όλα είναι βρώμικα!Θέλει τα πάντα στην απόλυτη εντέλεια και το τόσο το κάνει τοοοοοοοσο!!

ΑΧΑΧΑΧΑ !τα πα και ξαθύμανα!Δε θα τον κάνω έτσι τον βασίλη!Θα είναι τρυφερός και θα σέβεται τη γυναίκα του!Οχι βέβαια θύμα αλλά θα σέβεται τον κόπο της και την προσφορά της!

Τί κάνετε λοιπόν μικρές μου όμορφες μανούλες!!Διάβασα όσο μπορούσα τα νεάκια σας!!Εγω ρούχα δε θα του πάρω γιατί έχω ένα σωρό από τη βάφτιση!Κανένα πρόχειρο θα πάρω για μέσα στο σπίτι!

Ο μικρός από τότε που άρχισε το φρέσκο γάλα κάνει 4 φορές την ημέρα κακά του!Δεν ξέρω αν είναι το γάλα ή τα δόντια που βγαίνουν!Περπατάμε τ΄ρεχουμε κάνουμε τρελλές αγκαλίτσες με τη μανούλα και δίνουμε φιλάκια!Τα καταλαβαίνουμε όλα αλλά δε λέμε κουβεντούλες!Προσπαθούμε όμως!Τον λατρεύω!!Είναι η ζωή μου όλη και όταν μου χαμογελάει λιώνω!!!

Τί μοναδική σχέση!!!:D

Αυτά κοριτσάκια!!Περαστικά σε όλα τα μωράκια σας και εύχομαι να περνάτε πολύ καλά κοριτσάρες μου!!Εγω πάντως το παλεύω αν και δε το καταφέρνω συνέχεια!Θαχω και τον κρόνο για τα 2 επόμενα χρόνια έχω και γενέθλια και κτλ.....καληνύχτα σας!

Μαριανθούλααααααααα! τι κουπι τραβας και εσυ καλή μου!

όσον αφορα στον αντρα σου, την κολώνα του σπιτιου σου, το καμαρι σου, τον στυλοβατη σου (:?) τι να πω.... όλοι το ιδιο ειναι. και ο δικος μου μες την παρατηρηση ειναι. "εχει χνουδια εδω" "εχει ψιχουλα εκει" κλπ κλπ.μωρε ξερεις τι τους χρειαζεται; αφου δεν κουνιουνται να κανουν αυτοι καμια δουλεια, να τους εμφανισεις μια γυναικα 2 φορες την εβδομαδα στο σπίτι για να κανει τις δουλειες, να σκαει κανενα 200αρι το μηνα να ησυχασει!

αμαν δηλαδη...:evil:

καλημερα!!!!

εμεις ενω χθες σαν να μαστε καλυτερα και σε διαθεση και κανεναν εμετο, ξαφνικα η μεγαλη 2 ωρες μετα το αραιωμενο γαλα εκανε παλι εμετο.

Η μικρη ξυπνησε με στριγκλιες κατα τις 3 και δε σταματουσε...ειδα πως ειχε κανει λιγο διαρροια. μολις επιασα να την αλλαξω, κι εγω η χαζη μεσα στη νυστα μου ειπα να την αλλαξω στο κρεβατι της, εκανε και την.... υπολοιπη, εξφενδονιστηκε σε 2 δοσεις και μου κανε ενα κρεββατι χαλια... συμπερασμα 2 πλυντηρια μεσα σε 3 ωρες! ευτυχως που χουμε νυχτερινο ρευμα και καλλυματα στα στρωματα των παιδιων!!!!!

ποτε θα τελειωσει???? κι αντε ξυπνα μετα να πας δουλεια!

Βασικα φοβαμαι πως τη μεγαλη εχει αρχισει να τη χαλαει το γαλα επειδη το στομαχι της ηταν ευαισθητο αυτες τις μερες, η καπως της εκατσε με αυτο το χαλια στομαχι η αντιβιωση που επαιρνε για τις μυξες. Δε της εδωσα το πρωι γαλα και με το ζορι ηπιε 100 γραμ. χαμομηλι. αντιβιωση δε της ξαναδινουμε τη σταματαμε και δεν εχει πια μυξες ετσι κ αλλιως...τελοσπαντων θα δειξει....

και που να δεις μεζονετα με 2 μωρα παιδια. το σκεφτεσαι να πας πανω να φερεις πχ μια αλλαξια, μη πηδηξει το ενα μεσα στο παρκο και σου πατησει το αλλο! (το χω ζησει κι αυτο και δεν ημουν καν πανω...στη κουζινα ημουν 3 μετρα πιο κει!!!!)...

οσο για τη καθαριοτητα πριν αγορασουμε το σπιτι (η σκεφτουμε για παιδια) το χαμε πει! Εγω θελω βοηθεια στο καθαρισμα, δε μπορω να το βγαλω περα ολο μονη μου (το δωματιο μας ειναι μονιμως βομβαρδισμενο)... απο τη στιγμη που δε φερνουμε βοηθεια για 3-4 διαφορετικους λογους ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. δε θα σκασουμε κιολας.

πως σε καταλαβαινω! ο δικος μου πρεπει να χει 2 προσωπικοτητες. δεν εξηγειται! ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!!

αντε να δουμε πως θα παει η μερα σημερα!!!!

αγχωθηκα και μονο που τα διαβασα. τι τραβηξες και εσυ βραδυατικα. και δεν μονο η ταλαιπωρια η σωματικη ειναι και η ψυχολογικη μωρε να βλεπεις τα παιδακια σου ταλαιπωρημενα :|

περαστικουλια σας μαριαννα μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

τι καλημέρα δηλαδή....τέλοσπαντων....

δεν ησύχασε όλο το βράδυ το αστέρι μου απο το βήχα...ούτε να θηλάσει καλά καλά δε μπορούσε...θα την πάω στην παιδίατρο σήμερα να την ακούσει...:(

καλά Ευμορφάκι με κούφανες με αυτό που ρώτησες!!!

ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ!!!

ψάχνω για κανένα βιβλίο ή έστω και σάιτ που να αφορά στη διαπαιδαγώγηση....και αν υπάρχει, θα με ενδιέφερε κάτι του τύπου, ανα ηλικία, τι μπορούμε να τους μαθαίνουμε...

και ψάχνω και κάτι ακόμα....ξέρει καμία αν υπάρχει τίποτα να βάζω πάνω τη βρύση του μπάνιου για να μην καίγεται η μικρή όταν πιάνει τη μεριά του ζεστού??? προς το παρόν τυλίγω μια πετσετούλα αλλά την τραβάει και τη ρίχνει!!! έχουμε καταργήσει το μπάνιο στη μπανιεριτσα της...κάνει όρθια και μάλιστα όταν τελειώσω το σαπούνισμα και το ξέβγαλμα, παίρνει το ντουζ και ρίχνει μόνη της νερό πάνω της (και πάνω μου αρκετες φορές!!!).

Μαριάνθη πες του συζυγούλη σου οτι όταν κάνουμε μωρό, κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια όσον αφορά την καθαριότητα! ε δε γίνεται με παιδί μέσα στο σπίτι να είναι όλα στην εντέλεια!!!

εκτός κι αν έχουμε κανένα παιδί που κάθεται όπου το αφήσεις!!! μόνο ένα τέτοιο έχω γνωρίσει ως τώρα!!!

Συμπεθεράκι τέλεια τα ρουχαλάκια του γαμπρούλη μου!!!!

μεγειες!!!!

το εμβόλιο της γρίπης δεν ξέρω αν θα της το κάνω....θα ρωτήσω την παιδίατρο....εγώ πάντως σίγουρα ΔΕ θα το κάνω!!! τα τρέμω τα εμβόλια!!!

καλά έκανες και δεν επέλεξες το εβαπορέ για γάλα...

χθες είχε την ίδια συζήτηση η αδερφή μου με την παιδίατρο της κόρης της και η γνώμη της είναι οτι το εβαπορέ σαν γάλα προσφέρει πιο πολύ θερμίδες παρά θρεπτικά συστατικά μια και για να συντηρηθεί έχει βραστεί πολύ,κλπ....

τις προάλλες που είχα ανέβει Αθήνα στο mall μοίραζαν κάτι διαφημιστικά γάλατα frisogrow αν θυμάμαι καλά...κάθε φορά που περνούσαμε μπροστά απο τις κυριούλες που το μοίραζαν, μας έδιναν και μια συσκευασία και ένα μπαλόνι...ε στο τέλος αφού μαζέψαμε 4 συσκευασίες και 4 μπαλόνια αποφάσισαν να μη μας ξαναδώσουν!!! χαχαχαχαχα!!!

και μια χαρά μας έκατσε γιατί αυτό το γάλα θα ξεκινήσει η αδερφή μου οπότε κουτί θα της έρθουν οι 4 συσκευασίες!!!;)

περαστικα και σε εσας Σοφακι μου!

"σερνονται" πολλες ιωσεις τελικα....

τρεμω μην κολλησει ο μικρος... εχθες τον ειχα βγαλει μια βολτα με το καροτσι και ενα αγορακι 3 ετων περιπου, αγνωστο σε μενα, εφυγε από τη μανα του και ηρθε τρεχοντας σε εμας. του λεει η μαμα του "θελεις να αγκαλιασεις το μωρακι"; "ναι" απανταει αυτο και βουταει τον δικο μου και τον σφιγγει στην αγκαλια του. κοκαλλωσα και ευχομαουν παναγια μου ας μην ειναι αρρωστο το παιδακι. ο μικρος μου αγαλμα, δεν το περιμενε.

πολυ γλυκο εκ μερους του αλλα τρομαξα αρκετα.

περαστικα και σε εσας Σοφακι μου!

"σερνονται" πολλες ιωσεις τελικα....

τρεμω μην κολλησει ο μικρος... εχθες τον ειχα βγαλει μια βολτα με το καροτσι και ενα αγορακι 3 ετων περιπου, αγνωστο σε μενα, εφυγε από τη μανα του και ηρθε τρεχοντας σε εμας. του λεει η μαμα του "θελεις να αγκαλιασεις το μωρακι"; "ναι" απανταει αυτο και βουταει τον δικο μου και τον σφιγγει στην αγκαλια του. κοκαλλωσα και ευχομαουν παναγια μου ας μην ειναι αρρωστο το παιδακι. ο μικρος μου αγαλμα, δεν το περιμενε.

πολυ γλυκο εκ μερους του αλλα τρομαξα αρκετα.

και όσο σκέφτομαι οτι φταίει ο άντρας μου που αρρώστησε η μικρή τόσο νευριάζω....γιατί είχαμε βγει για καφέ και ήρθε η αδερφή του με την κόρη της 3 χρονών μέσα στη μύξα και ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατάω τη μικρή μας σε απόσταση, εκείνος τις έβαζε να αγκαλιάζονται....γιατί η αδερφή του τον διαβεβαίωσε οτι η κόρη της είχε αλλεργία....πότε σπούδασε γιατρός αυτή και κάνει διάγνωση, δεν ξέρω....τα νευρα μου!!!

είπε μια μλκ αυτή και ο δικός μου ούτε καν σκέφτηκε να την αμφισβητήσει....

τώρα που λες για αγκαλιές η δικιά μου μη δει παιδάκι ορμάει!!!

προχθές ήταν κάτι σκειτάδες στην πλατεία και τους αγκάλιαζε όλους και τσίριζε απο τη χαρά της!!! χαχαχαχα!!!

αλλά την πάτησε απο ένα άλλο κοριτσάκι....πέρναγε μια κυρία με την κόρη της στο καρότσι, περίπου 18μηνών πρέπει να ήταν το κοριτσάκι....με τραβάει η μικρή τρέχοντας να πάμε να την αγκαλιάσει!!! την αγκαλιάζει αλλά η άλλη πιτσιρίκα μάλλον δε γούσταρε εναγκαλισμούς, και της πάτησε μια τσιμπιά στο μάγουλο και στο καπάκι ένα χαστούκι!!!

τα έχασε η δικιά μου!!! την πήρα άρον άρον και φύγαμε και η μαμά του άλλου κοριτσιού να ζητάει συγνώμη....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και όσο σκέφτομαι οτι φταίει ο άντρας μου που αρρώστησε η μικρή τόσο νευριάζω....γιατί είχαμε βγει για καφέ και ήρθε η αδερφή του με την κόρη της 3 χρονών μέσα στη μύξα και ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατάω τη μικρή μας σε απόσταση, εκείνος τις έβαζε να αγκαλιάζονται....γιατί η αδερφή του τον διαβεβαίωσε οτι η κόρη της είχε αλλεργία....πότε σπούδασε γιατρός αυτή και κάνει διάγνωση, δεν ξέρω....τα νευρα μου!!!

είπε μια μλκ αυτή και ο δικός μου ούτε καν σκέφτηκε να την αμφισβητήσει....

τώρα που λες για αγκαλιές η δικιά μου μη δει παιδάκι ορμάει!!!

προχθές ήταν κάτι σκειτάδες στην πλατεία και τους αγκάλιαζε όλους και τσίριζε απο τη χαρά της!!! χαχαχαχα!!!

αλλά την πάτησε απο ένα άλλο κοριτσάκι....πέρναγε μια κυρία με την κόρη της στο καρότσι, περίπου 18μηνών πρέπει να ήταν το κοριτσάκι....με τραβάει η μικρή τρέχοντας να πάμε να την αγκαλιάσει!!! την αγκαλιάζει αλλά η άλλη πιτσιρίκα μάλλον δε γούσταρε εναγκαλισμούς, και της πάτησε μια τσιμπιά στο μάγουλο και στο καπάκι ένα χαστούκι!!!

τα έχασε η δικιά μου!!! την πήρα άρον άρον και φύγαμε και η μαμά του άλλου κοριτσιού να ζητάει συγνώμη....

χα χα χα χα χα... κοινωνικοτατη ! ελπιζω να μην της κοπηκε η φορα :D

Και ναι γεια σας απο τη δουλεια!!!επεστρεψα πριν 2 εβδομαδες...πολυ τρεξιμο πολλη δουλεια αλλα οκ τι να κανουμε?η μπεμπουλα μια χαρα βαπτιστηκαμε κιολας,τρεχουμε δεν περπαταμε πια,χορευουμε γελαμε λεμε λεξουλες σκαρφαλωνουμε τραπεζια καναπεδες κρεββατια μπαινουμε κατω απο τραπεζια σε σημεια που χωραει ισα ισα να μπει εεεεε και κανουμε και οτι κανουν ολα τα παιδακια αυτης της ηλικιας.Μου λειψατε,σας διαβαζα αλλα που κουραγιο να γραψω....Ελπιζω τωρα απο τη δουλεια να ξεκλεβω που κ που λιγο χρονο να σας γραψω γιατι απο το σπιτι δεν παιζει.....Αυτα απο εμενα ανοιχτο το εχω κ κοιταζω εξελιξεις....Θα σας παρακολουθω..

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...