Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ,Μαρακι μου...ολα πλεον γυριζουν γυρω απο τα παιδακια μας...αυτα ειναι η πρωτη και η τελευταια μας σκεψη...

ευχομαι να πανε ολα καλα με την μανουλα σου

Φοβαμαι ρε Μαρακι να τον παρω μαζι μου μην μου πεσει απο το κρεβατι και εχουμε αλλα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

από τη μια μεριά θα είσαι εσύ και από την άλλη βάλε μαξιλάρια...δεν θα τον καταλάβεις λες αν ξυπνήσει;

πάω κούκλα μου για ύπνο, ξέχασα ότι δουλεύω αύριο :(

καλό ξημέρωμα να έχετε και ήσυχη νύχτα

Το σκεφτηκα για τα μαξιλαρια αλλα φοβαμαι παλι...σιγουρα θα τον καταλαβω αν ξυπνησει...δεν υπαρχει περιπτωση.Θα δω τι θα κανω.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου

Καλο βραδυ Μαρακι μου!

Κι εγω παω για υπνο γιατι αυριο ειμαι πρωινη

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα...κολαση αυτο το σκ....η μεγαλη εμετους τη παρασκευη και χθες...η μικρη το σαββατο. εξαντλημενα τα παιδια! Εγω τη παρασκευη επαθα εξαρθρημα αγκωνα και 2 ωρες περιμενα στα επειγοντα για ακτινογραφια και μετα μου το εβαλαν στη θεση του. Εχθες εμενα μεπιασε διαρροια απ το πρωι κ τη μαμα μου που ειναι εδω εμετοι απο το μεσημερι ως τις 2 το βραδυ...

ΕΛΕΟΟΟΟΣ....τα χουμε παιξει...αγιασμο να κανουμε

καλημέρα!

Μαριαννα μου μην ακουω για γαστρεντεριτιδα, ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ! εχουν και πυρετο τα μικρούλια; πω πω κολλησες και εσυ και αντε να τους βοηθησεις ολους τωρα! τι να πω.... κανει καμια εβδομαδα η "σκασμενη" να φυγει! κουράγιο και προσεχε τα ατυχηματα καλε! πως την πατησες με τον αγκώνα; :confused:

Μαρακι μου με το καλο να ερθει το μωρακι σου στο σπιτι και στο ευχομαι να μην τον αποχωριστεις ποτε ξανα τόσο πολύ όπως το επιθυμεις!

Ευμορφια μου περαστικα στο Παντελακι σου! ιωση ειναι οντως με μπουκωμα μπορει να κανει και λιγο πυρετο για κανενα διημερο. απλα οι μυξουλες επιμενουν για καμια εβδομαδα. σερνεται και εδω το ιδιο πραγμα!

Ελε μου τυχερουλα πως τα περνας τωρα που "καθεσαι"; γιατι οταν εισαι μανα το "καθομαι" ειναι σχετικο!:D

Ελενιτσα που εισαι;

Μαριανθη 1 και Μαριανθη 2 καλεεεεεεεεεεεεεε, εμφανιστειτε :roll:

Το Λιακι που χαθηκε; βολταρει στο Αίγιο;:rolleyes:

Η Βουλίτσα; παει μας ξεχασε...

Κατερινακιιιιιιιιιιιι;;;;

ουφ πολλές απώλειες....:(

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Μαριαννα μου μην ακουω για γαστρεντεριτιδα, ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ! εχουν και πυρετο τα μικρούλια; πω πω κολλησες και εσυ και αντε να τους βοηθησεις ολους τωρα! τι να πω.... κανει καμια εβδομαδα η "σκασμενη" να φυγει! κουράγιο και προσεχε τα ατυχηματα καλε! πως την πατησες με τον αγκώνα; :confused:

Πυρετο δεν εχουνε και κανανε μονο πυρετους κ οχι διαρροια ...

Ειχα εγω την αποκλειστικοτητα , χωρις εμετους...σημερα ειμαι καλυτερα ηρθα δουλεια αλλα εχω να φαω απο προχτες το βραδυ (χθες ουτε νερο, τιποτα και μονο που τα βλεπα μεπιανε κατι).... δε ξερω αν ειναι πραγματικα γαστρεντεριτιδα, ειναι περιεργα τα συμπτωματα! τι να πω... τωρα με κερασαν ενα κοκακι....να το φαω? εχω λυσσαξει!!!!

Τον αγκωνα μου τον εβγαλα τη παρασκευη, ειχαμε "ωρα παιχνιδιου" με το συζυγο (χαζα παιδια χαρα γεματα!) και πανω στη πλακα γλυστρισα απο τη πλατη του καναπε...του λεω σηκωσε με, τραβα με. ε κι αυτο ητανε! βγηκε απο τη θεση του, το ακουσα κιολας...κρακκκ. το χα παθει κ πριν 15 χρονια αλλη μια φορα...

καλημεραααααααααα......ολα καλα?????αχχχ Μαριαννα μου εγω παρασκευη και σαββατο περασα την γαστρεντεριτιδα ευτυχως πολυ ελαφρα....ουτε πυρετο ουτε εμετους....μονο διαρροια και ανακατοσουρες.συν της αλλης ειμαι και μπουκωμενη ακομα απο το καλοκαιρι και δεν λεει να περασει......Σημερα σηκωθηκα απο τις 6:30 να μαγειρεψω για την Ευη μακαρονια με κιμα για το σχολειο και να παρει και ο Μαρινουλης γιατι λειπει η μαγειρισσα σημερα.ειμαι μαγαζι τωρα και σκεφτομαι οτι εχω να μαζεψω τα καλοκαιρινα και με πιανει πονοκεφαλος γιατι ειναι τοοοοσα πολλα.5 ατομων ρουχα θα μαζεψω.......ωρες ωρες αισθανομαι δουλα!!!ΜΑΑΑΑΚ τι κανεις βρε ψυχη? οι αντρες σου καλα? περαστικα σε οσα μικρουλια και μανουλες ειναι αρρωστουλια!!!!!μπειτε βρε να πειτε νεα......Μαρια εχει υπνοσακο με ποδαρακια στο λητω αν ενδιαφερεσαι......αλλα καποια ειπε οτι ηθελε φλις πυτζαμες......θεωρω οτι ειναι πολυ ζεστες και αν το μωρακι ζεσταινεται με το παραμικρο, με εκεινες θα ιδρωνει πολυ.........γνωμη μου κιολας!!!!

Πυρετο δεν εχουνε και κανανε μονο πυρετους κ οχι διαρροια ...

Ειχα εγω την αποκλειστικοτητα , χωρις εμετους...σημερα ειμαι καλυτερα ηρθα δουλεια αλλα εχω να φαω απο προχτες το βραδυ (χθες ουτε νερο, τιποτα και μονο που τα βλεπα μεπιανε κατι).... δε ξερω αν ειναι πραγματικα γαστρεντεριτιδα, ειναι περιεργα τα συμπτωματα! τι να πω... τωρα με κερασαν ενα κοκακι....να το φαω? εχω λυσσαξει!!!!

Τον αγκωνα μου τον εβγαλα τη παρασκευη, ειχαμε "ωρα παιχνιδιου" με το συζυγο (χαζα παιδια χαρα γεματα!) και πανω στη πλακα γλυστρισα απο τη πλατη του καναπε...του λεω σηκωσε με, τραβα με. ε κι αυτο ητανε! βγηκε απο τη θεση του, το ακουσα κιολας...κρακκκ. το χα παθει κ πριν 15 χρονια αλλη μια φορα...

αστο το κοκακι καλυτερα! οσο για τον αγκωνα.... jesus! ανατριχιασα!

καλημεραααααααααα......ολα καλα?????αχχχ Μαριαννα μου εγω παρασκευη και σαββατο περασα την γαστρεντεριτιδα ευτυχως πολυ ελαφρα....ουτε πυρετο ουτε εμετους....μονο διαρροια και ανακατοσουρες.συν της αλλης ειμαι και μπουκωμενη ακομα απο το καλοκαιρι και δεν λεει να περασει......Σημερα σηκωθηκα απο τις 6:30 να μαγειρεψω για την Ευη μακαρονια με κιμα για το σχολειο και να παρει και ο Μαρινουλης γιατι λειπει η μαγειρισσα σημερα.ειμαι μαγαζι τωρα και σκεφτομαι οτι εχω να μαζεψω τα καλοκαιρινα και με πιανει πονοκεφαλος γιατι ειναι τοοοοσα πολλα.5 ατομων ρουχα θα μαζεψω.......ωρες ωρες αισθανομαι δουλα!!!ΜΑΑΑΑΚ τι κανεις βρε ψυχη? οι αντρες σου καλα? περαστικα σε οσα μικρουλια και μανουλες ειναι αρρωστουλια!!!!!μπειτε βρε να πειτε νεα......Μαρια εχει υπνοσακο με ποδαρακια στο λητω αν ενδιαφερεσαι......αλλα καποια ειπε οτι ηθελε φλις πυτζαμες......θεωρω οτι ειναι πολυ ζεστες και αν το μωρακι ζεσταινεται με το παραμικρο, με εκεινες θα ιδρωνει πολυ.........γνωμη μου κιολας!!!!

χα χα χα εγω δεν αισθανομαι ποτε δουλα αλλα ΔΟΥΛΑΡΑ! χα χα χα:lol:

ναι μωρε και εγ νομιζω οτι με τα φλις θα σκανε τα μικρακια αλλα κρινω εξ ιδιων διοτι το σπιτι μας τον χειμωνα εχει 25 βαθμους με το καλοριφερ και δεν εχω αυτονομη θερμανση για να την ρυθμιζω εγω! αφου και 2 υπνόσακκους που εχω δεν ξερω αν θα τους χρησιμοποιησω :roll:

προς το παρον του πηρα βαμβακερα πυτζαμακια από jumbo, μουρλια!

αααα, πηγαμε και παιδιατρο.... 10.500 τα κιλα 80 εκ το υψος.... πάει το παιδι μου εμοιασε στον πεθερο νομιζω :P δεν ειναι και κανενα θεορατο αν σκεφτεις εμενα και τον Αρη!

ειπε να του ξεκινησουμε αυγο, με σφιχτο τον κροκο, αλλα να του δινουμε και από τα δικα μας φαγητα. ξεχασα (τι μανα ειμαι θεε μου) να τον ρωτησω για το γαλα. αφου συνηθισει το φαγητο μας να του το λιωνω με πιρουνακι και να μην το πολτοποιω πολυ! στις 15-20/10 ειπε οτι θα κανουμε και το εμβολιο της γριππης. αυτααααα :)

ναι μωρε και εγ νομιζω οτι με τα φλις θα σκανε τα μικρακια αλλα κρινω εξ ιδιων διοτι το σπιτι μας τον χειμωνα εχει 25 βαθμους με το καλοριφερ και δεν εχω αυτονομη θερμανση για να την ρυθμιζω εγω! αφου και 2 υπνόσακκους που εχω δεν ξερω αν θα τους χρησιμοποιησω :roll:

αααα, πηγαμε και παιδιατρο.... 10.500 τα κιλα 80 εκ το υψος.... πάει το παιδι μου εμοιασε στον πεθερο νομιζω :P δεν ειναι και κανενα θεορατο αν σκεφτεις εμενα και τον Αρη!

ειπε να του ξεκινησουμε αυγο, με σφιχτο τον κροκο, αλλα να του δινουμε και από τα δικα μας φαγητα. ξεχασα (τι μανα ειμαι θεε μου) να τον ρωτησω για το γαλα. αφου συνηθισει το φαγητο μας να του το λιωνω με πιρουνακι και να μην το πολτοποιω πολυ! στις 15-20/10 ειπε οτι θα κανουμε και το εμβολιο της γριππης. αυτααααα :)

εμενα ο Μαρινουλης ειναι 10500γρ και 75εκ!!!! στουμπος θα γινει.....αλλα εμας δεν μας πιανει το γαλα......το οποιο αλλαξαμε και πινουμε το almiron growing up 1-3 ετων.Απο φαγητο τρωει απο ολα σαν μεγαλος.....το κοβουμε κομματακια και το μασουλαει.....θελω να παω και εγω jumbo να ψωνισω τωρα που θα παρω το επιδομα τριτεκνιας (χιχιχιχιχι!!).......μια χαρα ειναι ο Κωνσταντης σου Μαρακι.....πολυ ψηλο παιδακι...αναλογιες για 18 μηνων εχει.....!!!!εχει κλεισει ο Κωστας κατι δουλειες για φωτοβολταικα στην Αμαλιαδα οποτε ερθει θα του πω να με παρει μαζι για να σε δω.......θα παρω και τον Μαρινουλη μαζι.:-D

εμενα ο Μαρινουλης ειναι 10500γρ και 75εκ!!!! στουμπος θα γινει.....αλλα εμας δεν μας πιανει το γαλα......το οποιο αλλαξαμε και πινουμε το almiron growing up 1-3 ετων.Απο φαγητο τρωει απο ολα σαν μεγαλος.....το κοβουμε κομματακια και το μασουλαει.....θελω να παω και εγω jumbo να ψωνισω τωρα που θα παρω το επιδομα τριτεκνιας (χιχιχιχιχι!!).......μια χαρα ειναι ο Κωνσταντης σου Μαρακι.....πολυ ψηλο παιδακι...αναλογιες για 18 μηνων εχει.....!!!!εχει κλεισει ο Κωστας κατι δουλειες για φωτοβολταικα στην Αμαλιαδα οποτε ερθει θα του πω να με παρει μαζι για να σε δω.......θα παρω και τον Μαρινουλη μαζι.:-D

NAIAIAIAIAIAIAIA!!!!

για πότε λετε Ελενιτσα; ;)

αχ τι καλα!:P

Διαφημίσεις

NAIAIAIAIAIAIAIA!!!!

για πότε λετε Ελενιτσα; ;)

αχ τι καλα!:P

θα ρωτησω τον Κωστα οταν επιστρεψει και θα σου πω αμεσως!!!!και εγω ετσι εκανα οταν εμαθα οτι θα ερθει στα μερη σου........:D!!!!

Καλημέρααααα!!!

τι κάνετε??????????

εμείς εδώ....το Βαλεριάκι δε δείχνει βελτίωση δυστυχώς....της κάνω μασκούλες απο χθες....για να δούμε....:(

Sofakiiiiiiiiiiiiiiii

ti exei I Valeria???

emeis edo kai 2 evdoamdes kanoume maskes kai tipota mallon pame gia antivios

βήχα έχει Λιτσάκι μου και μύξες και δε μπορεί να αναπνεύσει....

ελπίζω να το ξεπεράσουμε με τον ορό και τις μασκούλες και αν μη χρειαστεί αντιβίωση....

εσένα τι έχει ο Αντρίκος σου?

πέρασε η μέρα...τώρα έλαβα μαιλ από τον κολλητό του αδελφού μου στα Λονδίνα ότι θα με εξυπηρετήσει άμεσα και να προχωρήσω να παραγγείλω! όσο σκέφτομαι ότι ο Richie ήταν Κέρκυρα το προηγούμενο σ/κ και θα μπορούσε να τα είχε πάει, τρελλαίνομαι!!!! Αλλά ήθελα Σαλοπέτα η χαζή! Να παραγγείλω από διαφορετικές μεριές!

βρε δε λες που έχεις και τον richie??????? όσο σκέφτομαι οτι θα πληρώσω στον ακατανόμαστο 32 ευρώ την 7άδα τα κορμάκια....κρύος ιδρώτας με λούζει!!!

και είχα διαλέξει κι απο νέξτ κάτι φανταστικά φουστανάκια και καλτσονάκια...θα έκανα παραγγελία στη σαλοπέτα αλλά με κόλλησε το οτι κάνει πολύ καιρό να τα στείλει κι εγώ τα χρειάζομαι άμεσα....

Γεια σαααας!

Βλεπω κοσμο!

Τι παθατε ρε κοριτσια με την σαλοπετα?Καλα που δεν προχωρησα κι εγω σε παραγγελια.Η αληθεια ειναι οτι τα φοβαμαι εγω κατι τετοια και ειμαι γενικα επιφυλακτικη.

Ο Παντελακος μου μαλλον ειναι αρρωστουλης.Εχει μυξουλες και δεν κοιμαται καλα γιατι δεν μπορει να αναπνευσει.Του βαζω ορο αλλα μαλλον απο αυριο αν συνεχιστει θα του βαλω otrivin σταγονες.Τωρα που τον κοιμισα του φορεσα κοντομανικο ζιπουνακι,φουτερ παντελονι,μακο μακρυμανικη μπλουζα και καλτσες.

Σημερα απο το μεσημερι ημασταν στα πεθερικα μου.Κι αν δεν επαιξε και αν δεν ακουσε gummy bear και bebe lilly.Το νουμερο ακουει μουσικη χορευει και κουναει το κεφαλι.

Βλεπω ψαχνετε τι να ψωνισετε...

Ευμορφάκι μου καλωσήρθες στο κλαμπ με τα αρρωστούλια....κι εμείς εδώ στην ταλαιπωρία....

και μένα η μικρή κάνει και σπασίματα στη μέση όταν ακούει μουσική.....χορευταρού η μικρή μου!!!

Καλημερα...κολαση αυτο το σκ....η μεγαλη εμετους τη παρασκευη και χθες...η μικρη το σαββατο. εξαντλημενα τα παιδια! Εγω τη παρασκευη επαθα εξαρθρημα αγκωνα και 2 ωρες περιμενα στα επειγοντα για ακτινογραφια και μετα μου το εβαλαν στη θεση του. Εχθες εμενα μεπιασε διαρροια απ το πρωι κ τη μαμα μου που ειναι εδω εμετοι απο το μεσημερι ως τις 2 το βραδυ...

ΕΛΕΟΟΟΟΣ....τα χουμε παιξει...αγιασμο να κανουμε

πωπω βρε Μαριάννα.....βρε κάντε τον τον αγιασμό....

περαστικά σας!!!

πωπω βρε Ελενίτσα σε θαυμάζω....εγώ με ένα και κουράζομαι....εσύ που έχεις και λόχο τι να πεις εεεε????????

άσε ρε συμπεθέρα.....έχεις φάει κόλλημα με το ύψος του μικρού!!!

80 εκ. σου φαίνεται λίγο??????????

πας καλά?????????????

εμένα που είναι μόλις 9 κιλάκια και 77 εκατοστά δηλαδή????????

εγώ μια χαρά τη βρίσκω και αν το πάμε και γονιδιακά προβλέπεται να αργήσει πολύυυυυ να ψηλώσει....και εγώ και ο άντρας μου πήραμε μπόι στα 18!!! είπες κάτι?????? χαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

κι εμείς ξεκινήσαμε απο προχθές αυγουλάκι και η μικρή το λάτρεψε!!! μου έμοιασε το παιδί!!! λατρεύει το αυγό και δεν της αρέσει το ψωμί! όπως και μένα!!!

φαγητά της δίνω πλέον μόνο λιωμένα με το πιρούνι αλλά ενώ τα τρώει ια χαρά, είναι της υπομονής.....ξεκινάει να τρώει στις 2 και τελειώνουμε στις 3:15!!!! και όλη αυτή την ώρα μάξιμουμ να φάει 100-150μλ φαί!!!

Ελενίτσα ο Μαρινούλης παρόλο που απο δόντια τώρα ξεκίνησε μασουλάει ε???? μπράβο!!!!

καλά έφτιαξα το Σάββατο το απόγευμα αυτή την τούρτα τελικά:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/boston-cream-pie.html

τέλειαααααααααααα!!!!

αφού 2 κομμάτια έχουν μείνει μόνο!!! την εξαφάνισα!!!!

σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

πάω να φτιάξω γεμιστά και επιστρέφω αν δεν ξυπνήσει η μικρή!!!!

Φιλιάαααα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπεθερακι, περαστικα σας! δεν θελω να ακουω για αρρωστιες καθολου! το αντιγριππικο θα το κανεις στη μικρη; εμεις ναι μπας και γλιττωσουμε τιποτα. ετσι μου ερχεται να κανω και εγω. θα δουμε!

ααα ρωτησα και για το γαλα τον γιατρο. ειπε ή νουλακ ή το αλμιρον 3. ψηφισα το δευτερο. δεν θελω να του δωσω εβαπορε. μου τη δινει που ειναι σε κονσερβα. τουλαχιστον η συσκευασια του αλμιρον ειναι χαρτινη.

πειτε σαιτ να αγορασω μπουφαν του μικρου. δεν δινω λεφτα στην ελλαδα. μονο ζαρα και h&m θα παιξει.

ηδη του πηρα απόπ ζαρα στην πατρα τελεια ρουχαλακια!

Αχ τα βλασταράκια μας όλα αρρωστούλικα είναι; :( Πριν λίγο μιλούσα και με τη Λίτσα και ο Αντρίκος ανέβασε πυρετό σήμερα :( Περαστικά γρήγορα να είναι ρε γμτ!

Γέλασα και με τη Μάρω...έχει χαθεί 2 εβδομάδες και μετά έχει και θράσος να ψάχνει τον χαμένο κόσμο :-P

Πάω...της π%%^ας σήμερα! Μάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...