Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Anna1979 είπε:
φευγω και γω...ο αντρας μου ροχαλιζει και ακουγεται μεχρι το σαλονι...ωραια θα περασουμε!!!!!!!!!!! Νυχτα κορες...

καληνύχτα και σε σένα!!!

σκούντα τον τον άντρα σου μπας και σταματήσει το ροχαλητό!!!!!!!!!!:mrgreen:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό αλό! Σήμερα είπα να κάνω καμιά δουλειά εδώ μέσα...

καθάρισα παπούτσια, μάζεψα καλοκαιρινά, έβγαλα χειμωνιάτικα (τσάντες, παπούτσια)...ρούχα είχα βγάλει λαστ γουικεντ...

καθάρισα παπουτσοθήκη και μετά σιδέρωσα και 3 πλυντήρια...

έφτιαξα και ένα ρυζότο με γαριδες (ωραιο ρε γμτ αλλά πρέπει να είσαι όλη την ώρα πάνω από την κατσαρόλα)...

πέρασε η μέρα...τώρα έλαβα μαιλ από τον κολλητό του αδελφού μου στα Λονδίνα ότι θα με εξυπηρετήσει άμεσα και να προχωρήσω να παραγγείλω! όσο σκέφτομαι ότι ο Richie ήταν Κέρκυρα το προηγούμενο σ/κ και θα μπορούσε να τα είχε πάει, τρελλαίνομαι!!!! Αλλά ήθελα Σαλοπέτα η χαζή! Να παραγγείλω από διαφορετικές μεριές!

Πως περάσατε Ελευθερίτσα σήμερα; Πήγατε πουθενά;

Γειά σου Μαράκι. Εκκλησία πήγαμε το πρωί και μετά μέσα. Είχαμε σκοπό να πάμε παραλία, βολτίτσα αλλά ο μικρός ξύπνησε 6 και δεν ήθελε να φάει. Δεν είχε φάει καλά και το μεσημέρι και που να τον πήγαινα?

Δουλειές και εγώ. Ξεσήκωσα την κρεβατοκάμαρά μας, έκανα το μπάνιο, μαγείρεψα, έπλυνα, έκανα γαλακτομπούρεκο.

Εμείς φοράμε καλοκαιρινά και συγκεκριμένα αμάνικα! Τον μικρό τον έχω όλη μέρα με ένα σκέτο αμάνικο ζιπουνάκι. Βαρέθηκα το καλοκαίρι!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τα Γκαπ πάντως βγάζουν καλές εκπτώσεις. Μπορείς να ψωνίζεις στις εκπτώσεις για την επόμενη σεζόν. Εγώ αυτό κάνω και για δικά μας ρούχα και για τον μικρό.

Στο σάιτ που έδωσε η Ζαχαρίνι στο e-bay είδα και φλις πιτζαμάκια που ψάχνεις. Το κοίταξες??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σαααας!

Βλεπω κοσμο!

Τι παθατε ρε κοριτσια με την σαλοπετα?Καλα που δεν προχωρησα κι εγω σε παραγγελια.Η αληθεια ειναι οτι τα φοβαμαι εγω κατι τετοια και ειμαι γενικα επιφυλακτικη.

Ο Παντελακος μου μαλλον ειναι αρρωστουλης.Εχει μυξουλες και δεν κοιμαται καλα γιατι δεν μπορει να αναπνευσει.Του βαζω ορο αλλα μαλλον απο αυριο αν συνεχιστει θα του βαλω otrivin σταγονες.Τωρα που τον κοιμισα του φορεσα κοντομανικο ζιπουνακι,φουτερ παντελονι,μακο μακρυμανικη μπλουζα και καλτσες.

Σημερα απο το μεσημερι ημασταν στα πεθερικα μου.Κι αν δεν επαιξε και αν δεν ακουσε gummy bear και bebe lilly.Το νουμερο ακουει μουσικη χορευει και κουναει το κεφαλι.

Βλεπω ψαχνετε τι να ψωνισετε...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα Μορφούλα μου! Άρρωστο το Παντελάκι ε; Έχε το νου σου να του τραβήξεις μυξούλες το βράδυ αν σου ξυπνήσει...μια ιωσούλα είναι τελικά...περαστικά του να'ναι...

Καλά το μπεμπέ λιλύ το γουστάρει πολύ το μπεμπέ Νικολί!!! Χορεύει και κουνάει και το χέρι στον ρυθμό :)

Το σ/κ ήταν Κέρκυρα και ο προπαππούς του και η προγιαγιά του και είχε ξετρελλαθεί με τον προσπάππου του!!! Το τι παιχνίδια λέει κάνανε!!!

Ετοιμάζεται το κουκλί μου!!! Σιγά σιγά μαζεύουν τα πράγματά τους. Τρίτη πάει για κούρεμα και Παρασκευή πρωί θα είναι στην αγκαλιά μου!!! Αχ να'μαστε καλά και τόσο πολύ θα αποχωριστώ ξανά το μωρό μου στα 18 του σας το λέω!!!

Ευχαριστω Μαρακι μου!

Αχ,Μαρακι λιγες μερες ακομα υπομονη...και θα τον εχεις στην αγκαλιτσα σου.Παντως μπραβο στο κουραγιο σου.Δεν εχεις καθολου νευρα που τον εχεις μακρια σου?Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω...η απουσια του δεν σου φερνει νευρικοτητα?

Ξυπνησε με κλαματα μολις πριν απο λιγο γιατι δεν μπορουσε να αναπνευσει.Του εβαλα otrivin σταγονιτσες στην μυτη και τωρα κοιμαται.Κι εγω τον ακουω να αναπνεει καλυτερα τωρα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

δε νιώθω νευρικότητα...νιώθω ένα τεράστιο κενό όμως...δεν έχω όρεξη για τίποτα...πάω στη δουλειά και λέω μέσα μου ότι πάω για να βγάλω λεφτά να ψωνίζω στον μικρό μου...είμαι στο λαπτοπ όταν είμαι σπίτι γιατί ψωνίζω του μικρού μου, του κατεβάζω τραγουδάκια, ενημερώνομαι πως να είμαι καλύτερη μανούλα γι'αυτόν...

τα ίδια και ο μπαμπάς του...όλες μας οι κινήσεις αφορούν αυτόν...

προσπαθώ να σκέφτομαι ότι τον αποχωρίστηκα τόσο καιρό γιατί ήταν καλό γι'αυτόν και κυρίως για τη γιαγιά του που την περιμένει δύσκολος χειμώνας. Θα έρθει και ο μπαμπάς μου την Παρασκευή γιατί την άλλη Πέμπτη έχει η μαμά μου εξετάσεις στο Ωνάσειο...ελπίζω να είναι στάσιμη η κατάσταση...

αχ μωρέ τον Παντελάκο μου...ψυχούλα μου...πάρτον να κοιμηθείτε μαζί Ευμούλα μου...να τον νιώσεις αμέσως αν μπουκώσει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...