Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά και ο Νικόλας το κάνει...τον παίρνουμε βόλτα στα δωμάτια, του δείχνουμε ότι όλα είναι κλειστά και όλοι άφαντοι (κρύβεται ο μπαμπάς/παππούς) και μετά πάμε πάλι στο δωμάτιό του...

Πάω μουρμουράει πολύ ο άλλος!!!!

ακομα εδω εισαι εσυ;;;; ε με το δικιο του...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα...ακριβως τα ιδια, μονο αντι για νταντα, μολις τη σηκωσω θα μου δειξει με το δαχτυλακι της την πορτα και θα μου πει "τσι" (=εκει)...καλα θα κανουν ενα ζευγαρι θανατηφορο...χαχαχα...

Εμείς είμαστε άντρες και δέρνουμε. Και έχει και ένα χέρι το καθαρματάκι!!!!

Ωχ ωχ ωχ Παναγίτσα φύλαγε από τέτοιο ζεύγος!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλά και ο Νικόλας το κάνει...τον παίρνουμε βόλτα στα δωμάτια, του δείχνουμε ότι όλα είναι κλειστά και όλοι άφαντοι (κρύβεται ο μπαμπάς/παππούς) και μετά πάμε πάλι στο δωμάτιό του...

Πάω μουρμουράει πολύ ο άλλος!!!!

Βρε Χριστιανέ πάμε να σου σώσουμε τον γάμο σου!!!! Οικονομικές λύσεις και συμφέρουσε αγορές συζητάμε εδώ μέσα! Μπα σε καλό σου!:P

Άντε άντε ξουτ εσύ.

Φιλάκια

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

οχι!!!!!!!!!!!!!!!! πού, ποτε, με τι τιμες...πες αμεσως..τρελαινομαι για λαπεν...

Το ένα κατάστημα που είναι στην Καλοκαιρινού το μετέτρεψαν σε μπαζάρ. Έχει ρουχαλάκια -50 και -60%, αρκετά προσιτές τιμές. Φορμούλα είδα για τον μικρό 20 κάτι ευρώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.very.co.uk/child-baby-mid-season-sale/e/b/2249/s/bestsellers,0/o/2/promo/30200005.end

rotisa an stelnoun ellada peripeno apantisi

ki ego akoma na pao gia mpanio

Λιτσάκι ιδού η απάντηση

We can only deliver parcels to addresses within the UK, Channel Islands and Isle of Man. We can also deliver smaller items to service personnel overseas through BFPO.

If you live in France, Germany, Portugal, Spain you can order from www.littlewoodseurope.com

If you need any further assistance, please send us an email using the Contact Us button below.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρεςςςςςς!!!

κόσμο βλέπω Σαββατοβραδο!!!

ουφ συγχίστηκα με τη σαλοπέτα...κι ενώ έλεγα οτι θα παραγγείλω παρά τις αυξήσεις της, η καθυστέρηση στην παράδοση με κόλλησε....οπότε πρέπει να βρω άλλη λύση...:(

το Βαλεριάκι μου χειροτέρεψε....τώρα κοιμάται αλλά έχει αρχίσει και βήσει έντονα....θα τις κάνω μασκούλες αερολίν απο αυριο μπας και τη γλιτώσουμε πιο ελαφριά....θα την πάω και να κοινωνήσει το πρωί...

Αννούλα εμένα η μικρή κοιμάται ΜΟΝΟ στην κούνια της απο νεογέννητο....δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε μια φορά μαζί....καημό το έχω.....δε θέλει με τίποτα!!!

καλά εννοείται οτι αν δε θέλει να κοιμηθεί,οτι κι αν κάνω θα περάσει το δικό της....

δε θέλω να σε αγχώσω αλλά πρέπει να της το κόψεις σιγά σιγά...η αδερφή μου κοιμάται στο διπλό με την κορούλα της 18 μηνών και ο άντρας της στο σαλόνι....:( δε φεύγει η μικρή με τίποτα....

τώρα της παρήγγειλε μονό κρεβάτι να τη βάλει μπας και της αρέσει καλύτερα....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Το ένα κατάστημα που είναι στην Καλοκαιρινού το μετέτρεψαν σε μπαζάρ. Έχει ρουχαλάκια -50 και -60%, αρκετά προσιτές τιμές. Φορμούλα είδα για τον μικρό 20 κάτι ευρώ.

Τελειο...Θα το επισκεφτω συντομως!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για την πληροφορια!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρεςςςςςς!!!

κόσμο βλέπω Σαββατοβραδο!!!

ουφ συγχίστηκα με τη σαλοπέτα...κι ενώ έλεγα οτι θα παραγγείλω παρά τις αυξήσεις της, η καθυστέρηση στην παράδοση με κόλλησε....οπότε πρέπει να βρω άλλη λύση...:(

το Βαλεριάκι μου χειροτέρεψε....τώρα κοιμάται αλλά έχει αρχίσει και βήσει έντονα....θα τις κάνω μασκούλες αερολίν απο αυριο μπας και τη γλιτώσουμε πιο ελαφριά....θα την πάω και να κοινωνήσει το πρωί...

Αννούλα εμένα η μικρή κοιμάται ΜΟΝΟ στην κούνια της απο νεογέννητο....δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε μια φορά μαζί....καημό το έχω.....δε θέλει με τίποτα!!!

καλά εννοείται οτι αν δε θέλει να κοιμηθεί,οτι κι αν κάνω θα περάσει το δικό της....

δε θέλω να σε αγχώσω αλλά πρέπει να της το κόψεις σιγά σιγά...η αδερφή μου κοιμάται στο διπλό με την κορούλα της 18 μηνών και ο άντρας της στο σαλόνι....:( δε φεύγει η μικρή με τίποτα....

τώρα της παρήγγειλε μονό κρεβάτι να τη βάλει μπας και της αρέσει καλύτερα....

αχ τυχερη μανουλα...κοιμαται μονη ε;;; πρεπει ρε Σοφια αλλα πώς;;; κλαιει και οδυρεται...θα ξαναρχισω προσπαθειες...

ovvZp2.png

αχ τυχερη μανουλα...κοιμαται μονη ε;;; πρεπει ρε Σοφια αλλα πώς;;; κλαιει και οδυρεται...θα ξαναρχισω προσπαθειες...

υπάρχει Αννούλα ένα βιβλίο που λέγεται no cry sleep solution...δεν το βρίσκεις μήπως και βρεις λύση εκεί???

καλά εγώ με θεωρώ άτυχη....η κόρη μου παραείναι ανεξάρτητη...θα ήθελα έστω μια φορά να κοιμηθούμε αγκαλίτσα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι καλησπέρα. Σου παραδίδω την σκυτάλη, εγώ πάω για νάνες. Περαστικά στο Βαλεριάκι!

Πάω κορίτσια, φιλιά σε όλες!

καληνύχτα Ελευθερίτσα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...