Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και έφαγα φλασιά...ιταλικά ή γαλλικά είναι τα πρεναταλ;

μαλακία νομίζω είπα...τα πρεμαμαν είναι γαλλικά...

τα πρεμαμα δε μου αρεσουν...ο,τι πηρα δε με ευχαριστησε, βασικα δεν πηρα, μας εφεραν δωρα απο εκει αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις δικιο Ελευθερια, εγω ψωνισα και ας παει να χ...ει η κυρια, οπως λεει και ο αντρας μου, που του ειπα το συμβαν. Αλλαζω θεμα: εσας κοιμουνται στην κουνια τους ρε κοριτσια;;; Την ημερα εμαν κοιμαται μια χαρα, το βραδυ το εχω προσπαθησει με καθε τροπο και δε θελει, ενω και στο κρεβατι μας καθομαστε λιγο μαζι της και μετα την αφηνουμε μονη...Τι μπορουμε αραγε να κανουμε γι αυτο;;;

ovvZp2.png

συμφωνώ Άννα για τα πρεμαμα...

τα πρεναταλ στέλνουν μόνο ιταλία...

παρόλαυτα θα πάω μια βόλτα εδώ μπας και έχουν τουλάχιστον φορμάκια της προκοπής για τον ύπνο...

εχεις δικιο Ελευθερια, εγω ψωνισα και ας παει να χ...ει η κυρια, οπως λεει και ο αντρας μου, που του ειπα το συμβαν. Αλλαζω θεμα: εσας κοιμουνται στην κουνια τους ρε κοριτσια;;; Την ημερα εμαν κοιμαται μια χαρα, το βραδυ το εχω προσπαθησει με καθε τροπο και δε θελει, ενω και στο κρεβατι μας καθομαστε λιγο μαζι της και μετα την αφηνουμε μονη...Τι μπορουμε αραγε να κανουμε γι αυτο;;;

Αχαχα τι λες συμπεθέρα?Στην κούνια πάει μόνο όταν έχει κοιμηθεί και ενώ καταλαβαίνει την μεταφορά βαριέται να αντιδράσει!!!!

Εμένα ποτέ δεν κοιμήθηκε μόνος του στην κούνια. Ούτε καν νεογέννητο. Και εννοείται είμαι μαζί του μέχρι να κοιμηθεί, διαφορετικά δεν κοιμάται.

Έτσι θέλει? Οκ, δεν τον πιέζω. Κάποτε θα καταλάβει την αξία του ύπνου!!!:-D

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμένα κοιμάται αλλά δεν τον έχουμε βάλει στο κρεβάτι μας από 3 μηνών...οπότε αυτό που ξέρει μόνο είναι η κούνια του...

το βράδυ κοιμάται πιο δύσκολα όμως από το μεσημέρι, ίσως γιατί έχουν αυτή την αίσθηση ότι τελειώνει η μέρα τους και δεν θέλουν; πως όταν εμείς περνάμε σούπερ κάπου και δεν θέλουμε να τελειώσει το πάρτυ; έτσι :)

δεν ξέρω να σου πω λοιπόν κάτι δοκιμασμένο, αλλά αυτό που θα έκανα είναι να τον βάλω στην κούνια του με ένα καινούργιο μαλακό ζωάκι, να του πω ιστοριούλα, να διαβάσω παραμυθάκι, να τον πάρω λίγο αγκαλίτσα, μετά πάλι στην κούνια...1, 2, 3 θα αποκοιμηθεί εκεί και θα συνηθίσει...

Διαφημίσεις

Αχαχα τι λες συμπεθέρα?Στην κούνια πάει μόνο όταν έχει κοιμηθεί και ενώ καταλαβαίνει την μεταφορά βαριέται να αντιδράσει!!!!

Εμένα ποτέ δεν κοιμήθηκε μόνος του στην κούνια. Ούτε καν νεογέννητο. Και εννοείται είμαι μαζί του μέχρι να κοιμηθεί, διαφορετικά δεν κοιμάται.

Έτσι θέλει? Οκ, δεν τον πιέζω. Κάποτε θα καταλάβει την αξία του ύπνου!!!:-D

και γω το εχω προσπαθησει και δε θελει...δεν το προσπαθω αλλο...ελπιζω να αλλαξει καποια στιγμη, οχι τιποτε αλλο, δε με κουραζει αυτο, απλα φοβαμαι μηπως καποια στιγμη δε θελει καθολου την κουνια οσο μεγαλωνει. Ελπιζω πως δε γινει αυτο...

ovvZp2.png

εμένα κοιμάται αλλά δεν τον έχουμε βάλει στο κρεβάτι μας από 3 μηνών...οπότε αυτό που ξέρει μόνο είναι η κούνια του...

το βράδυ κοιμάται πιο δύσκολα όμως από το μεσημέρι, ίσως γιατί έχουν αυτή την αίσθηση ότι τελειώνει η μέρα τους και δεν θέλουν; πως όταν εμείς περνάμε σούπερ κάπου και δεν θέλουμε να τελειώσει το πάρτυ; έτσι :)

δεν ξέρω να σου πω λοιπόν κάτι δοκιμασμένο, αλλά αυτό που θα έκανα είναι να τον βάλω στην κούνια του με ένα καινούργιο μαλακό ζωάκι, να του πω ιστοριούλα, να διαβάσω παραμυθάκι, να τον πάρω λίγο αγκαλίτσα, μετά πάλι στην κούνια...1, 2, 3 θα αποκοιμηθεί εκεί και θα συνηθίσει...

οταν τη βαλω στην κουνια εκτος του οτι αμεσως θα σηκωθει ορθια, κλαει και μου δειχνει την πορτα να βγουμε εξω...ο,τι και αν κανω αποτυγχανει. Εγω την παιρνω στο κρεβατι μας ολη νυχτα μονο οταν ειναι αρρωστη, οπως προσφατα, και μετα κανει λιγο χαριτωμενιες και δε θελει κουνια...τεσπα με αγχωνει ολο αυτο μην γινω σαν αυτα που κοροιδευω που μαμα μπαμπας και παιδια κοιμουνται ολοι μαζι (βλεπε αδελφη μου με την 3χρονη κορη τους....)

ovvZp2.png

Να σου πα αντίδραση του Μάνου σε όλο αυτό το παραμυθένιο σκηνικό???

Καταρχάς επιτόπου θα σηκωθεί όρθιος.

Θα πετάξει το ζωάκι από την κούνια.

Θα το χαζέψει λίγο να δει πόσο μακριά το εξφεντόνισε.

Θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να δραπετεύσει (τελευταία περνάει τα πόδια του από τα κάγκελα γιατί πιστεύει ό,τι θα φτάσει το πάτωμα)

Θα βάλει τα κλάματα.

Θα τον σηκώσω και θα με κάνει νταντά!!!:twisted:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

συμφωνώ Άννα για τα πρεμαμα...

τα πρεναταλ στέλνουν μόνο ιταλία...

παρόλαυτα θα πάω μια βόλτα εδώ μπας και έχουν τουλάχιστον φορμάκια της προκοπής για τον ύπνο...

vlakeies exoun , koumponoun piso kai einai disxrista

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Να σου πα αντίδραση του Μάνου σε όλο αυτό το παραμυθένιο σκηνικό???

Καταρχάς επιτόπου θα σηκωθεί όρθιος.

Θα πετάξει το ζωάκι από την κούνια.

Θα το χαζέψει λίγο να δει πόσο μακριά το εξφεντόνισε.

Θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να δραπετεύσει (τελευταία περνάει τα πόδια του από τα κάγκελα γιατί πιστεύει ό,τι θα φτάσει το πάτωμα)

Θα βάλει τα κλάματα.

Θα τον σηκώσω και θα με κάνει νταντά!!!:twisted:

χαχαχα...ακριβως τα ιδια, μονο αντι για νταντα, μολις τη σηκωσω θα μου δειξει με το δαχτυλακι της την πορτα και θα μου πει "τσι" (=εκει)...καλα θα κανουν ενα ζευγαρι θανατηφορο...χαχαχα...

ovvZp2.png

καλά και ο Νικόλας το κάνει...τον παίρνουμε βόλτα στα δωμάτια, του δείχνουμε ότι όλα είναι κλειστά και όλοι άφαντοι (κρύβεται ο μπαμπάς/παππούς) και μετά πάμε πάλι στο δωμάτιό του...

Πάω μουρμουράει πολύ ο άλλος!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...