Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχεις βρει πουθενά; γιατί εγώ όχι...και δεν θέλω τόσο χοντρό...ούτε πέρσι βρεφάκι δεν άντεχε τόσο ζεστό πράγμα με 20 βαθμούς στο δωμάτιο...όχι φέτος...

δεν μπορεί τη ζέστη ο μικρός μου...

Εγώ έχω πάρει έναν από ΛΗΤΩ. Στο νετ δεν έχω ψάξει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεκούραση???Τι ειν τούτο???Μόνο ξεκούραση δεν διαθέτει το μαγαζί:D

Ο γαμπρός σαν κοιμάται από τις 10. Όλη μέρα αλωνίζει, η μαμά κυνηγάει. Τώρα έμαθε και το καινούργιο. Περπατάει όρθιος στον καναπέ και χθες έπεσε στο πάτωμα.

Η νυφούλα μου?

Η νυφουλα σας τα ιδια...Ολη μερα αλωνιζει, κανει σκανταλιες, πεφτει, σηκωνεται, τη βαζω να κοιμηθει και κατεβαινει απο το κρεβατι μας και τριγυριζει μεσα στη νυχτα, ενω εγω νομιζω οτι κοιμαται. Την κοιμιζω στο κρεβατι μας και μετα την παω στην κουνια, γιατι δεν κοιμαται στην κουνια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Τελικά το εγχείρημα ΣΑΛΟΠΕΤΑ ήταν αποτυχία, πολλές δυσαρέσκιες ακούω αλλά δυστυχώς εκ των υστέρων. Έπρεπε κάθε κοπέλα να λέει τα παράπονά της, να μην ζούνε και οι υπόλοιπες με ελπίδες. Αννούλα δεν το λεώ για σένα προσωπικά. Απλά διαβάζω τόσα παράπονα που θα έπρεπε για το καλό της 'παρέας' να είχαν ειπωθεί ήδη.

Λιτσάκι κάθομαι ναι!!! Και θα κάθομαι για κάμποσους μήνες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν πάω να κάνω και λίγο παρέα στον συζυγούλη...τον έχω συγχίσει σήμερα που θα μέινει ξεβράκωτο το παιδί του!!! :)

"Παρεα" Το λετε τωρα κυρια μου;;;; χαχαχα πλακα κανω ε...καλη ξεκουραση...

ovvZp2.png

Και εγώ στο κρεβάτι τον θηλάζω, πέφτει ξερός και μετά μεταφορά στην κούνια. Άμα δεν νυστάζει πίνει όσο γάλα θέλει και με παρατάει σύξυλη και φεύγει!!!Αχαχα εργαλεία!

Μαράκι καλό βράδυ και κοίτα να σου φύγει το άγχος!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τώρα δεν έχει σημασία τι έγινε...απλά να φροντίσουμε να μην την πατήσουν κι άλλες κοπέλες, γιατί δυστυχώς έχουμε ανάγκη και κοιτάμε να κόψουμε έξοδα και όχι γιατί έχουμε κόλλημα να τα έχουμε από τα εξωτερικά τα σώβρακα!

Αννούλα, αφού μιλάς γαλλικά, δεν κοιτάς μήπως τα πρεναταλ έχουν online κατάστημα;

Καλό ξημέρωμα κούκλες μου!

Τελικά το εγχείρημα ΣΑΛΟΠΕΤΑ ήταν αποτυχία, πολλές δυσαρέσκιες ακούω αλλά δυστυχώς εκ των υστέρων. Έπρεπε κάθε κοπέλα να λέει τα παράπονά της, να μην ζούνε και οι υπόλοιπες με ελπίδες. Αννούλα δεν το λεώ για σένα προσωπικά. Απλά διαβάζω τόσα παράπονα που θα έπρεπε για το καλό της 'παρέας' να είχαν ειπωθεί ήδη.

Λιτσάκι κάθομαι ναι!!! Και θα κάθομαι για κάμποσους μήνες!!!

ναι ναι συμφωνω, βλακεια μου...επρεπε να πω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενη. Ρε συ κοντεψε να τελειωσει το καλοκαιρι και αμανικα ζιπουνια που ειχα παραγγειλει να τα κλαιω. Τελοσπαντων πολυ εχω συγχιστει, οχι τιποτε αλλο αλλα το υφακι και το πετυχα και τωρα δε με νοιαζεται κοροιδα μου τη δινει οσο δε φανταζεσαι.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

τώρα δεν έχει σημασία τι έγινε...απλά να φροντίσουμε να μην την πατήσουν κι άλλες κοπέλες, γιατί δυστυχώς έχουμε ανάγκη και κοιτάμε να κόψουμε έξοδα και όχι γιατί έχουμε κόλλημα να τα έχουμε από τα εξωτερικά τα σώβρακα!

Αννούλα, αφού μιλάς γαλλικά, δεν κοιτάς μήπως τα πρεναταλ έχουν online κατάστημα;

Καλό ξημέρωμα κούκλες μου!

οκ θα κοιταξω, αν με βοηθησουν βεβαια τα μουχλιασμενα γαλλικα μου, που εχω να τα μιλησω απο τη ΄β λυκειου που τα τελειωσα. Θα σε ενημερωσω...Καληνυχτα!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...