Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα πυτζαμάκια του μαδερ είναι καλύτερα...στο μαδεκ έχω κολλήσει κυρίως για τα χοντρά φορμάκια για τον ύπνο...δεν τα βρήκα πουθενά αλλου και πίστεψέ με τα γύρισα όλα!

αθλητικά θέλω να του πάρω, αλλά ένα ζευγάρι του το παίρνω και από δω...

Χοντρά φορμάκια για τον ύπνο δεν ξέρω που θα βρεις. Είναι τόσο απαραίτητα? Εννοώ ό,τι εδώ ο χειμώνας μας δεν είναι τόσο βαρύς...

Αθλητικά θα πρότεινα το sportsdirect αλλά μόνο για μεγάλη παραγγελία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα μιλαμε τα εχω παρει ασχημα λεμε!!!!! Βγαζω αφρους...Μπηκε να μου την πει κιολας η κυρια Σαλοπετα...Θα τρελαθουμε μιλαμε...Την ειδε πολυ καπως...Αστο καλο, τα ειπα παλι και ξαλαφρωσα στο τοπικ των αγορων!!!! Τι κανετε κυριες;;;; Και γω εδω τριγυριζω, ειχα τραπεζι στους κουμπαρους και τωρα εκατσα να σερφαρω λιγακι...Μαρακι κανε υπομονη να σου βαλει ταλεφτα και χωσε της τα μετα.

είπε θα μου τα βάλει αύριο το πρωί...

της έστελνα μαιλς για την παραγγελία μου εδώ και 3 μέρες και με έγραφε...μόλις της έστειλα για ακύρωση μου απάντησε σε 10 λεπτά!!!

άντε γιατί πραγματικά δεν έχω άλλα να ψωνίσω του μωρού :(

Χοντρά φορμάκια για τον ύπνο δεν ξέρω που θα βρεις. Είναι τόσο απαραίτητα? Εννοώ ό,τι εδώ ο χειμώνας μας δεν είναι τόσο βαρύς...

Αθλητικά θα πρότεινα το sportsdirect αλλά μόνο για μεγάλη παραγγελία.

Ναι θέλει χοντρό γιατί δεν κρατάει σκεπάσματα...και τον χειμώνα στο σπίτι έχω 21-22 βαθμούς τη μέρα και 19-20 το βράδυ...

Ναι θέλει χοντρό γιατί δεν κρατάει σκεπάσματα...και τον χειμώνα στο σπίτι έχω 21-22 βαθμούς τη μέρα και 19-20 το βράδυ...

Υπνόσακο?Δεν θα βρεις σε κάποιο σάιτ???

Λιτσάκι για βάλε της τα λεφτά και πες μας με τι υφάκι θα σου μιλάει μετά. Αν σου μιλάει δηλαδή...

Συμπεθεράκι καλησπέρα σας!:cool:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

mia apo ta idia

Na efxitho kaI Xronia polla ston kontantinouli mas polixronos an kai kathisterimena giati exo na mpo meres.....Maraki na ton xairesia kan a ton kamaroneis kopelia...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

είπε θα μου τα βάλει αύριο το πρωί...

της έστελνα μαιλς για την παραγγελία μου εδώ και 3 μέρες και με έγραφε...μόλις της έστειλα για ακύρωση μου απάντησε σε 10 λεπτά!!!

άντε γιατί πραγματικά δεν έχω άλλα να ψωνίσω του μωρού :(

Το ιδιο μου εκανε και μενα. Οταν της εστελνα μειλ για το οτι δεν εχει ερθει ακομα η παραγγελια και τι γινεται με εγραφε αντε να μην πω που...Οταν απηυδησα και της ειπα οτι αν δεν ερθει μεχρι την ταδε μερα, δε θυμαμαι, θα δω τι θα κανω, αλλα με κακο υφος, μου απαντησε εν ριπη οφθαλμου και πηρε τηλ την κουριερ και μου ειπε τελοσπαντων οτι ειχε φτασει Αθηνα αλλα λογω απεργιας θα ερχοταν μετα απο δυο μερες, οπως και εγινε. Ειναι απαραδεκτη η κοπελα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Υπνόσακο?Δεν θα βρεις σε κάποιο σάιτ???

Λιτσάκι για βάλε της τα λεφτά και πες μας με τι υφάκι θα σου μιλάει μετά. Αν σου μιλάει δηλαδή...

Συμπεθεράκι καλησπέρα σας!:cool:

Τι κανετε κυρια αδειουχα;;; Πως παει η ξεκουραση;;; Τι κανει ο γαμπρος μου;;;;

ovvZp2.png

Εδω εμας δε χρειαζεται υπνοσακος, ειναι αρκετα ζεστος ο χειμωνας. Αφου σημερα ρε παιδια ηταν σαν καλοκαιρι η βραδια, στο μπαλκονι τη βγαλαμε και καποια στιγμη ζεσταινομουν κιολας.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Ά ρε Αννούλα δεν είπες τίποτα!

Αλλά φταίω και γω, μόλις μου είπε οκ να της δώσω παραγγελία, έκατσα μεσα στα μαύρα μεσάνυχτα από τη χαρά μου :( αντί να μπω η ηλίθια να πάρω καμιά γνώμη πρώτα...

μια ζωή παρορμητική και κάνω ηλιθιότητες!

Τι κανετε κυρια αδειουχα;;; Πως παει η ξεκουραση;;; Τι κανει ο γαμπρος μου;;;;

Ξεκούραση???Τι ειν τούτο???Μόνο ξεκούραση δεν διαθέτει το μαγαζί:D

Ο γαμπρός σαν κοιμάται από τις 10. Όλη μέρα αλωνίζει, η μαμά κυνηγάει. Τώρα έμαθε και το καινούργιο. Περπατάει όρθιος στον καναπέ και χθες έπεσε στο πάτωμα.

Η νυφούλα μου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ με ποδαράκια!!!

έχεις βρει πουθενά; γιατί εγώ όχι...και δεν θέλω τόσο χοντρό...ούτε πέρσι βρεφάκι δεν άντεχε τόσο ζεστό πράγμα με 20 βαθμούς στο δωμάτιο...όχι φέτος...

δεν μπορεί τη ζέστη ο μικρός μου...

Ά ρε Αννούλα δεν είπες τίποτα!

Αλλά φταίω και γω, μόλις μου είπε οκ να της δώσω παραγγελία, έκατσα μεσα στα μαύρα μεσάνυχτα από τη χαρά μου :( αντί να μπω η ηλίθια να πάρω καμιά γνώμη πρώτα...

μια ζωή παρορμητική και κάνω ηλιθιότητες!

δεν ειπα τιποτα, ειμαι χαζη, σκεφτηκα οτι θα ετυχε, ειχα μπει στο σαιτ των αγορων, διαβαζα οτι αλλες κοπελες τα επαιρναν γρηγορα τα ρουχα, μ ου ελεγε και αυτη οταν απαντουσε οτι απο μερα σε μερα θα ερθουν, οτι μενω σε νησι ε και θα καθυστερησουν λιγο και περασε, τωρα που το ξανασκεφτομαι, πανω απο μηνας να ερθουν. Ειπα να μην τη δυσφημισω, σε μενα θα ετυχε, αλλα μαλλον δεν ετυχε, πετυχε με την κυρια Σαλοπετα.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...