Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mallon teleftaia me to stolisma tha mino ego . ante kai tou xronou voulitsa. koritsia ki ego elega gia kounia kai eipan na mas feroun kai eipa oxi giati tin exoume katavrei me to relax , trelous ipnous kai trelo paixnidi. oso gia doraki paixnidaki tha tou parei i mama ton winnie ton pamitha giati mas aresei poli imousiki kai vevaia otan mas milaei i mama pethenoume sto gelio. ax koritsia otan mou xamogelaei kai mou kanei ta agou tou pethaino . . . liono. maraki mou tikanate me thermansi simera me to revma? sd pira meta otan eida to tilefono

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτή πού λέει η κατερίνα έχει και 30 ευρώ παραπάνω :)

άσε που η rainforest ταιριάζει στο σαλόνι μου :)

δεν ειδα τιμη:(κ η rainforest μια χαρα ειναι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

mallon teleftaia me to stolisma tha mino ego . ante kai tou xronou voulitsa. koritsia ki ego elega gia kounia kai eipan na mas feroun kai eipa oxi giati tin exoume katavrei me to relax , trelous ipnous kai trelo paixnidi. oso gia doraki paixnidaki tha tou parei i mama ton winnie ton pamitha giati mas aresei poli imousiki kai vevaia otan mas milaei i mama pethenoume sto gelio. ax koritsia otan mou xamogelaei kai mou kanei ta agou tou pethaino . . . liono. maraki mou tikanate me thermansi simera me to revma? sd pira meta otan eida to tilefono

το είδα δεν είχα μπαταρία...

ευτυχώς είχε ανάψει στις 7 (το έχω προγραμματισμένο) και ήταν ζεστό το σπίτι

το ρηλάξ το μισούμε!

παιχνίδια θα παραγγείλω από δω: mytoys.de

Διαφημίσεις

λιτσακι ο δικος σου 2μιση μηνων κ λεει αγκου?εμενα ενα αου λεει στην καλυτερη...μαλλον εχει σκοπο να τα πει ολα μαζι;)

πηραμε τον παιδιατρο τηλ γιατι ηταν το σαβατο να κανουμε εμβολιο αλλα μου ειπε να το αναβαλλουμε κ να τον παρω απο βδομαδα να δουμε αν περασουν οι διαρροιες κ μετα.μαλλον ιωση περναει η μικρη ειναι κ η βραχναδα στο κλαμα της ευτυχως πυρετο δεν εχει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αυτή πού λέει η κατερίνα έχει και 30 ευρώ παραπάνω :)

άσε που η rainforest ταιριάζει στο σαλόνι μου :)

Νομίζω ότι η διαφορά είναι ότι σε αυτή που έχω εγώ έχει μια μπάλα από πάνω με φως. Αυτό που έχει η rainforest το περιστρεφόμενο το έχουμε ση κούνια και αυτό του αρέσει πολύ. Επίσης το ωραίο στο aquarium είναι οι ήχοι της θάλασσας , πραγματικά χαλαρωτικοί , το ίδιο ωραίοι όμως είναι και οι ήχοι της ζούγκλας στο rainforest. Σας μπέρδεψα εεεε ???? :D

XwAPp3.png

λιτσακι ο δικος σου 2μιση μηνων κ λεει αγκου?εμενα ενα αου λεει στην καλυτερη...μαλλον εχει σκοπο να τα πει ολα μαζι;)

πηραμε τον παιδιατρο τηλ γιατι ηταν το σαβατο να κανουμε εμβολιο αλλα μου ειπε να το αναβαλλουμε κ να τον παρω απο βδομαδα να δουμε αν περασουν οι διαρροιες κ μετα.μαλλον ιωση περναει η μικρη ειναι κ η βραχναδα στο κλαμα της ευτυχως πυρετο δεν εχει.

και ο Νικόλας από 2 μηνών λέει αγκού...

Διαφημίσεις

afou den exo stolisei akoma eipa na fero allios ta xristougenna , eftiaxa xristougeniatikes kartes gia tis files mou, vevaia poli pio aples se sxesi me alles xronies logo mpempi alla tis eftiaxa, perisi eixa ftiaxei kai xristougeniatikes mpales, trelenomai me afta mou aresoun poli kai xalarono , skepsou otan tha megalonei o pasakos mou mazi ti exoume na kanoume!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Νομίζω ότι η διαφορά είναι ότι σε αυτή που έχω εγώ έχει μια μπάλα από πάνω με φως. Αυτό που έχει η rainforest το περιστρεφόμενο το έχουμε ση κούνια και αυτό του αρέσει πολύ. Επίσης το ωραίο στο aquarium είναι οι ήχοι της θάλασσας , πραγματικά χαλαρωτικοί , το ίδιο ωραίοι όμως είναι και οι ήχοι της ζούγκλας στο rainforest. Σας μπέρδεψα εεεε ???? :D

έχουμε το μόμπιλε της κούνιας και το λατρεύει! Και το γυμναστήριο το ίδιο!

Ήχοι της θάλασσας ε; Με έβαλες σε δίλημμα τώρα...

χμμμ για παιχνιδάκια πάλι ε??? αυτό το ξέρετε? http://www.imaginarium.gr/

έχει καταστήματα Αθήνα, Πειραιά, Μαρούσι ..κλπ δείτε διευθύνσεις μέσα! Δεν έχω πάει αλλά θα το επισκεφτώ σίγουρα! πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα που γράψατε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...