Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ξυπνησα πριν 10 λεπτα η γαιδαρα!

Τον μικρο τον εχω στην μαμα μου και εγω του εδωσα και καταλαβε.

Ειμαι μεσα στα νευρα γιατι δεν εχουμε νερο...εχω απλυτα πιατα απο χθες...θελω να λουστω...να πλυνω τα μουτρα μου...τα δοντια μου...αι στο καλο...

Με βλεπω να πηγαινω στην μαμα μου να λουζομαι...και οχι τιποτα αλλο σημερα ηθελα να κανω και μερικες εξωτερικες δουλιτσες (πληρωμες,ψωνια)

Σοφακι πως κοιμηθηκατε το βραδυ?Η Βαλερια ειναι καλυτερα?

Μαρακι εσυ?Μηπως εισαι λιγο καλυτερα σημερα?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να και οι δικες μας φωτο απο την ΒΑΦΤΙΣΗ μας!!!!

[ATTACH]940[/ATTACH]

[ATTACH]941[/ATTACH]

[ATTACH]942[/ATTACH]

[ATTACH]943[/ATTACH]

[ATTACH]944[/ATTACH]

συγχωρεστε μας αλλα ειναι λιγο θολες!!!!!(ειναι απο δειγματα)

Καλημέρα σας, μόλις τελείωσε η φασίνα, πίνω ένα καφέ και μπαίνω για μπάνιο. έχω βαφή μαλλιών σήμερα και μανικιούρ! η χαρά μου δεν περιγράφεται :)

είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, ευτυχώς γιατί δεν ήθελα να χάσω με τίποτα τη μάζωξη απόψε!

μορφούλα μου καλά έκανες και κοιμήθηκες...και γω του δίνω και καταλαβαίνει τώρα που λείπει ο πιτσικόκος...

ελενάκι, όσο μπορώ να δω (πολύ θολές ρε κοριτσάκι!) είστε μια κουκλίστικη οικογένεια...αναμένω τις καλές φώτος όμως ε; :)

τα έχω πάρει με την σαλοπέτα! ΠΟΛΥ!

Καλημέρα!

τι κάνετε???

εμείς όπως τα έλεγα....ανήσυχο το βράδυ μας....ξύπνησε 6-7 φορές απο το μπούκωμα στη μύτη....της έριξα ορό και μας άκουσε η γειτονιά νυχτιάτικα....

επ τι κανετε?μπηκα και βγαινω αμεσως...μονο για ενα τσεκαρισμα μπηκα. βρε Σοφακι δεν ειναι πυρετος το 37,5. πανω απο 38,5 θεωρειται πυρετος στα παιδακια.κυκλοφορουν πολλες ιωσεις και γαστρεντεριτιδα.στο σχολειο της Ευης λειπουν 10 παιδακια.......αμα αρχισανε απο τωρα ετσι αλοιμονο μας!!!!!περαστικα σας.....και στην Βαλερια και στην Μαρια!!!φιλακια......

Βρε το ξέρω οτι δεν είναι πυρετός απλά το ανέφερα επειδή γενικά δεν ήταν καλά!

άρχισαν οι ιώσεις τώρα....τα ξέρω κι απο την αδερφή μου που στέλνει τη μικρή βρεφονηπιακό...χαμός γίνεται!

καλά δεν παίζει, το σπίτι είναι χάλια, κάτι θα κάνω...

εγώ του τα άλλαξα τα weleda από τον 5ο γιατί έκανε ξηρότητες σαν ατοπική...frezyderm αφρόλουτρο και κρέμα σώματος του έχω και σαμπουάν eubos και είναι μια χαρούλα...

θέλω συνταγές για ραγάδες οπωσδήποτε!!!

άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε!

θα κάνω μάλλον κι εγώ μια αλλαγή σε φρεζυντερμ....να χαρεί και η παιδίατρος λίγο που την αγαπάει ιδιαιτέρως αυτή την εταιρεία!!!;)

εμ της τα έχω χαλάσει με το θηλασμό....να της τα χαλάω και με τα καλλυντικά???? χαχαχαχαχα!!!

λοιπόν, είπα στον άντρα μου να πάει φαρμακείο να μου ετοιμάσουν την κρέμα για τις ραγάδες και του είπα να ζητήσει να την καθαρογράψουν γιατί με τα γράμματα της δερματολόγου δε βγάζω άκρη!!!

αν δεν την καθαρογράψουν, θα σκανάρω τη συνταγή και θα στη στείλω με μέιλ! είναι θαυματουργή!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΦΙΛΕΝΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ Η ΜΑΚ!

Χάθηκα αλλα μην με παρεξηγειτε! δεν την παλευω λεμε. τετοια δουλεια ούτε ο Κουγιας φανταζομαι :tongue:

τρεχω σαν τρελη , με τραβανε από χιλιες δυο μεριες, τα εχω φτυσει λεμε και σα να μην κανω τιποτα αισθανομαι τελικα :cry: τεσπα.... ελπίζω από την αλλη εβδομαδα να ειμαι πιο χαλαρη (που χλωμο το κοβω αλλά λεμε τωρα...)

σας ευχαριστω πολύ πολύ για τις ομορφες ευχες σας για το μωρακι μου! καλα να ειμαστε όλες και τα παιδακια μας ακομα καλυτερα!2726879qf3t0u6oua.gif

Συμπεθερακι ειστε κουκλια οικογενειακως και πολύ χαιρομαι που θα "ανακατεψουμε"τα γονιδια μας! θα κανουμε κατι εγγονακια σουπερ!:P

Μαρακι μου περαστικα, Βαλεριακι μου επίσης!

παρτε και μια ευχουλα γκλιτερ

1360217cc46yhp7lv.gif

ο ζουζουνος μου ειναι μια χαρα, περπαταει χωρις να κρατιεται πουθενα, ούτε ισοροπια δεν κραταει με τα χερακια του, αλωνιζει το σπίτι, ανοιγει συρταρια, κλεινει τα χερια του, ανεβαινει στον καναπε, πεταει τα μαξιλαρια και αλλα τετοια χαριτωμενα.

σημερα που γυρισα από το γραφειο τι μου εκανε και ελιωσα η μανα ;;; μου εφερε και μου εδωσε να φορεσω τα παντοφλακια μου! τι να σας λεω... θα το φαω και μετα δεν θα εχω παιδι 1554019j00dpnvj5o.jpg

λοιπον σας καληνυχτιζω και ευελπιστω σε καλυτερες και πιο ξεκουρσατες μερες για να μπορω να σας χαιρομαι!

φιλακιαααααααα!

βρε καλώστη τη συμπεθέρα τη δουλευταρού!!!! να δω τι θα τα κάνεις τόσα λεφτά που θα πάρεις!!!

ευχαρισοτύμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

ε ρε τον Κωνσταντινούλη....όχι μόνο περπατάει αλλά φροντίζει και τη μανούλα του την κουρασμένη....τι γλυκό γαμπρούλη θα κάνω εγώ!!!!!!

αλήθεια πότε λέτε να του δώσετε επισήμως το ονοματάκι του????????

μπα εμφανίστηκε η πολυάσχολη δικηγόρος; μας λείπεις ρε χαζό!!!!

Επειδή το συζητήσουμε νωρίτερα...Σοφάκι, δες εδώ...η σαλοπέτα άλλαξε την διαδικασία...

http://www.salopeta.com/personal-shopper.php

μας συμφέρει άραγε;

χμμμμ.....δηλαδή ξεκινάμε με 52 λίρες έξοδα αποστολής και αμοιβή σαλοπέτας και μόνο για 2 μαγαζιά....

και πάλι συμφέρει Μαράκι....

Γιατί για παράδειγμα η 7άδα τα κορμάκια απο τον ακατανόμαστο, στην Αγγλία έχει 17-18 ευρώ και εδώ τα διπλάσια....αν βάλεις αυτή την αναλογία σε 5 πράγματα, βγαίνει η διαφορά....

τα έξοδα αποστολής να τα ακρίβυνε η εταιρεία ή πήρε πρωτοβουλία η σαλοπέτα και τα "ακρίβυνε"????

ρε Μαράκι δε μαζευόμαστε 5-6 να συ κάνουμε τα εισιτήρια να πας να ψωνίσεις αυτοπροσώπως??? πιο φτηνά θα μας έρθει και ια θα πας και τη βολτίτσα σου στα παλιά σου λημέρια!!!;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ καλο μηνα με λιγοτερα αρρωστα μωρακια κ μαμαδες...

fairytale, γιατι κανεις μασκουλες αερολιν υπαρχει καποιος ιδιεταιρος λογος σου εχει πει ο γιατρος για μασκες συγκεκριμενα? εμας 2 φορες που εχει χρειαστει μας δινει σιροπι αερολιν, και τωρα να φανταστεις παιρνει η μικρη μου. το λεω γιατι η μασκα μου φαινεται πολυ πιο δυσκολη διαδικασια κι εμας το σιροπι το παιρνει αμεσως κ με 2 φορες σταματησε ο βηχας...!!! Οντως το 37μισι οπως λεει και η ελενιτσα! δεν θεωρειται πυρετος για τα μωρα (ο παιδιατρος μας το ειπε οταν αρχικα κ εγω ανησυχουσα στις πρωτες αρρωστιες). Απο 38μισι κ πανω εμεις δινουμε αντιπυρετικο, φαντασου...

ααα να συμπληρωσω πως κι εμεις διναμε οτριβιν αλλα για εναν πολυ περιεργο λογο και στις 2, εδειχνε να μη κανει απολυτως τιποτα. κοιμουνταν με το στομα ορθανοιχτο κ ροχαλιζανε σαν τον αντρα μου!

Μαριάννα μου με τη μάσκα δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εφαρμογή την προηγούμενη φορά που της είχα κάνει....και ήταν και νινάκι τότε 4-5 μηνών....και αμέσως είδαμε βελτίωση....

τώρα δεν της κάνω μασκούλες....μόνο αν επιδεινωθεί και έχει πολύ βήχα μου είπε η παιδίατρος....είμαι κι εγώ κατά των φαρμάκων οπότε δε θα της κάνω εύκολα....

πτος το παρόν την παλεύω με ορό και οτριβίν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ξυπνησα πριν 10 λεπτα η γαιδαρα!

Τον μικρο τον εχω στην μαμα μου και εγω του εδωσα και καταλαβε.

Ειμαι μεσα στα νευρα γιατι δεν εχουμε νερο...εχω απλυτα πιατα απο χθες...θελω να λουστω...να πλυνω τα μουτρα μου...τα δοντια μου...αι στο καλο...

Με βλεπω να πηγαινω στην μαμα μου να λουζομαι...και οχι τιποτα αλλο σημερα ηθελα να κανω και μερικες εξωτερικες δουλιτσες (πληρωμες,ψωνια)

Σοφακι πως κοιμηθηκατε το βραδυ?Η Βαλερια ειναι καλυτερα?

Μαρακι εσυ?Μηπως εισαι λιγο καλυτερα σημερα?

ξεκουράστηκες Ευμορφία μου ε???

εγώ ρε γμτ αν συμπληρώσω 7 ώρες ύπνο ξυπνάω!!! μη σου πω και νωρίτερα!!! πρέπει να είμαι πολύ κουρασμένη για να κοιμηθώ παραπάνω....

να και οι δικες μας φωτο απο την ΒΑΦΤΙΣΗ μας!!!!

[ATTACH]940[/ATTACH]

[ATTACH]941[/ATTACH]

[ATTACH]942[/ATTACH]

[ATTACH]943[/ATTACH]

[ATTACH]944[/ATTACH]

συγχωρεστε μας αλλα ειναι λιγο θολες!!!!!(ειναι απο δειγματα)

λίγο θολές αλλά ακόμα και πίσω απο τη θολούρα φαίνονται οι ομορφιές!!

οικογενειακώς φυσικά είστε κούκλοι!!!!

τα ζουζούνια σου είναι υπέροχα!!!

να τα χαίρεσαι Ελενίτσα μου!!!!

πάω να βάλω το φαί της μικρής και επιστρέφω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφούλα, με τα μεταφορικά είχε κάνει βλακεία η Μαρία από την αρχή...ήταν 18 λίρες + ΦΠΑ (4 λίρες) και μέχρι τώρα τα επιβαρυνόταν αυτή...η σωστή χρέωση της parcelforce είναι 22 λίρες ...

Με χαλάει που λέει μόνο από 2 μαγαζιά μέχρι 300 λίρες και 4 πάνω από 300...και το όλο υφάκι...διάβασε το τόπικ των αγορών μέσω ιντερνετ να δεις εντυπώσεις...

και ναι ρε φιλενάδα, η αμοιβή της καλύπτει την διαφορά των τιμών του ακατανόμαστου, αλλά τελικά μας βγαίνει μία η άλλη και πάμε και τα παίρνουμε από δω όποτε γουστάρουμε...όχι να την παρακαλάμε (πάνω από 2 εβδομάδες την παρακαλάω να της στείλω παραγγελία :().

πέρα από την πλάκα, ψάχνω οικονομικό πακέτο για 3μερο στο Λονδίνο...κατά προτίμηση γύρω στα φώτα που έχει και εκπτώσεις...αντρούλης θα δει Λονδίνο, θα στοκάρουμε ρουχαλάκια για 1-2 χρόνια και θα έρθουμε :) το πρόβλημα είναι να έχουμε τόσα λεφτά τότε...τεσπά, είδομεν.

Διαφημίσεις

Καλημέρα, τι καλημέρα δηλαδή που κοντεύει 1. Από τις εξίμιση είμαστε ξύπνιοι σήμερα και ακόμα να κοιμηθεί το αστεράκι μου. Επίτηδες δεν τον έβαλα για ύπνο να κοιμηθεί σερί το μεσημέρι, να ξεκουραστώ και εγώ.

Όσο για αυτό που λέτε κορίτσια εμένα είναι έτσι η δουλειά μου που χρειάζομαι την ξεκούραση-κούραση του σπιτιού και μετά που θα την βαρεθώ θα γυρίσω στην δουλειά. Επίσης δεν θέλω άλλο πια να ακούω περιγραφές για τα κατορθώματα του μωρού μου όσο λείπω. Χάνω σημαντικές στιγμές και δεν το θέλω.

Νιώθω απόλυτη ευτυχία σήμερα.

Από σήμερα επαγγέλομαι ΜΑΝΟΥΛΑ:P:p

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κ παλι...Τι ηθελα και ειπα καλο μηνα χωρις αρρωστιες????

δε δαγκωνα τη γλωσσα μου?

Λοιπον οπως ειχε πει κ η ελενιτσα σερνεται μια γαστρεντεριτιδα γενικα...και εφτασε απο τη καλαματα κι εδω!!!:P

το πρωι λοιπον που ξυπνησα τη μεγαλη μου ηθελε νερο, και μετα της αφησα λιγο στο κρεβατι της μεχρι να ντυθω... μετα που πηγα να τη παρω το σεντονι ειχε λιγο βραχει, της λεω τι εγινε και μου λεει "εκανα εμετο το νερο"... φανταστηκα κι εγω επειδη εβηξε πως της εφυγε απο το στομα κ βραχηκε... Μετα της εφτιαξε γαλα η μαμα μου κ δεν ηθελε να το πιει,οποτε την αφησα κ εγω και ειπα θα φαει πρωινο στο σχολειο.... εκανε ομως κακα κανονικα οχι διαρροια η τιποτα τετοιο.

Την πηγα σχολειο κ ακουγε μαλιστα ζουζουνια στο αυτοκινητο κ εκανε παλαμακια δεν εδειχνε κακη διαθεση, τελικα στις 12 με πηραν απο το σχολειο πως εκανε 2 φορες εμετο ως τις 12. πηγαμε κ τη πηραμε και εκανε αλλη 1 φορα στο σπιτι... μαλλον την αρπαξαμε και αυτην την αρρωστια...μονο μη μου κολλησει τη μικρη γιατι την κατσαμε...

ΠΡΟΣΟΧΗ στους παιδοτοπους κλπ γιατι οντως κυκλοφορει αυτο το πραμα.

Ουυφ....μαυρο σαββατοκυριακο προβλεπεται.

Καλησπερες....Μανουλα Ελευθερια πώς την παλευεις με το Μανολιο;;;;; Αντε απόλαυσε το στην αρχη γιατι νομιζω πως μετα απο λιγο θα βαρεθεις. Καλε εσας εννουσα με το "εχουμε κλεισει" Τετοιον παιδαρο τον αφηνουμε ;;;;....Εμενα μου λειπει η σκατουλιτσα μου, αλλα νιωθω πιο γεματη τωρα με τη δουλεια, ξεφευγω λιγο!!!!! Μαριαννα περαστικα στη μικρη σου και ευχαριστω για την προσφορα σου να με βοηθησεις γαι μπομπο κτλ, μολις χρειαστω θα σε ενημερωσω να μου στειλεις τα κιταπια σου. Καλεσμενους δε θα εχουμε πολλους, παρολο που θα ειναι και γαμος, δεν ειμαι πολυ του νταβαντουριου και του καλω οποιον ξερω και χαιρετω. Λιγοι κοντινοι και καλοι!!!!!! Μαρακι μου περαστικα...Καλο βαφομανικιουρ και καλα να περασεις σημερα!!!!! το εργαζομενο κοριτσι (βλεπε εμενα) κουραζεται πολυ αλλα του αρεσει!!!!!!!!! Σοφακι ευχαριστω για τις πληροφοριες της γαμοβαπτισης, ωραια ιδεα και οικονομικη!!!!!!!! Διπλες κανουμε και εδω αλλα τις προσφερουν συνηθως στο κεντρο...μιαμ μιαμ!!!!!! Περαστικα στο Βαλεριακι!!!! Σερνεται η ιωση που περιγραφεις, τα ιδια ειχαμε πριν μια εβδομαδα και καναμε και μεις αερολιν μασκακι. Καλε δεν ειναι τιποτε και εχει πιο αμεση δραση απο το σιροπι, μου εχει πει η γιατρος. Με την 1η μερα της σταματησε ο βηχας αλλα το καναμε αλλες 4 για να μεινουν ακροαστικα. Προτιμω λιγο φαρμακο παρα χρονια αναπνευστικα. Υποτιθεται ηρθα να κανω κανενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα και μετα να παω να παρω την μπεμπα αλλα βαρεθηκα και δεν εκανα τιποτα...Φευγω να παω να παρω το παιδι μου!!!!! Θα ξαναμπω το απογευμα τσουπρες (μαλλον!!!!).

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αλοοοοοο!!!τι κανετε?περαστικα στα αρρωστα μωρακια και σε σενα Μαρακι:Dεγω ειμαι στεναχωρημενη και εξαλλη με τον παιδιατρο σημερα.στεναχωρημενη γιατι ο παπουσ μου ειναι στο νοσοκομειο με πνευμονια που προηλθε απο καταποση παραφυνελαιου κατα λαθος.ελπιζω να γινει γρηγορα καλα αν και οι γιτροι δεν ειναι πολυ αισιοδοξοι.Τους περιμενα πως κι πως να ερθουν για την βαπτιση γιατι δεν εχουν δει τον μικρο καθολου.ολο αυτο μου αναφερει στο τηλ.ποτε θα ερθουν να τον δουν:(μακαρι να γινει συντομα καλα και ας μην τον δει .δεν πειραζει.

ΕΞΑΛΛΗ:evil:με τον παιδιατρο.μας εγραφε κανονικοτατα.τον ρωτουσαμε διαφορα και η δεν απαντουσε καθολου η ελεγε ναι...ναι.μας ξεπεταξε σε 5 λεπτα.ουτε τα ρουχα δεν με αφησε να του βγαλω...ετσι τον εξετασε και τον ζυγισε.ο αντρας μου ...τουρμπο. Μου εκανε νοημα να φυγουμε απο το ιατρειο.μας την εχει ξανακανει 2 φορες.οκ.εχει πολυ δουλεια αλλα δεν συμπεριφερεσαι ετσι σε πελατες.αλλιως πες απο την αρχη δεν δεχομαι αλλα παιδακια.εχω παρα πολλα και δεν μπορω να ανταπεξελθω.τωρα ειμαι σε αναζητηση καινουργιου:?

ελενιτσα ειστε ολοι κουκλια ζωγραφιστα...απο οσο μπορω να δω!!!!τα παιδακια σου ειναι υπεροχα.να σας ζησουν:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Αλο!Αλο!

Ελενιτσα μου ειστε πολυ ομορφη και γλυκια οικογενεια!

Τα παιδακια σου ειναι ενα κι ενα...να τα χαιρεστε και να τα καμαρωνετε!

Βαλε ομως καλυτερες φωτο ε?Δεν μπορουμε να σας διακρινουμε καλα πισω απο ολη αυτην την θολουρα.

Σοφακι...απαραδεκτος ο γιατρος σας.Συγνωμη κιολας.Αφου βρε κοριτσακι σας συμπεριφεροταν και τις αλλες φορες ετσι γιατι ξαναπηγατε?Πηγαινε σ'αυτον που παει η Μαρια τον δικο της οταν ειναι στην Κερκυρα.Ειχε και την Μαρια και τον αδερφο της οταν ηταν μικρα.Μαρακι συγνωμη για το θαρρος,αλλα θυμαμαι που το ελεγες.

Ευχομαι περαστικα στον παππουκα σου Σοφακι μου!Να γινει γρηγορα καλα!

Μαριαννα μου περαστικα στην Βικουλα.Το πουλακι μου...εκανε εμετο...ψυχουλα μου...γιατι να ταλαιπωρουνται μωρε τα παιδακια...?

Σοφακι,η Βαλερια μας πως ειναι?

Μαρακι τα πινουμε?Καλα κανεις κοριτσακι...δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω!Θελω να βγω ετσι για εναν καφε με την συναδελφο και φιλη (μας χωρισανε στην δουλεια.Αυτη ειναι σε αλλο μαγαζι)αλλα δεν μπορω.Μου εχει λειψει πολυ.Πριν μεινω εγκυος ημασταν καθε μερα μαζι...οταν εμεινα εγκυος σταματησα απο την δουλεια,μετα γεννησα και πηγα στο καινουργιο μαγαζι.Κι ετσι χωρισαμε.Τα μαγαζια μας δεν ειναι κοντα για να βρισκομασταν π.χ. μετα τη δουλεια...αστα να πανε...δεν θα ερθει ο Σαββας?Θα τον λεω "Κρατα το μωρο να παω βολτα".Χαχαχαχα!

αλοοοοοο!!!τι κανετε?περαστικα στα αρρωστα μωρακια και σε σενα Μαρακι:Dεγω ειμαι στεναχωρημενη και εξαλλη με τον παιδιατρο σημερα.στεναχωρημενη γιατι ο παπουσ μου ειναι στο νοσοκομειο με πνευμονια που προηλθε απο καταποση παραφυνελαιου κατα λαθος.ελπιζω να γινει γρηγορα καλα αν και οι γιτροι δεν ειναι πολυ αισιοδοξοι.Τους περιμενα πως κι πως να ερθουν για την βαπτιση γιατι δεν εχουν δει τον μικρο καθολου.ολο αυτο μου αναφερει στο τηλ.ποτε θα ερθουν να τον δουν:(μακαρι να γινει συντομα καλα και ας μην τον δει .δεν πειραζει.

ΕΞΑΛΛΗ:evil:με τον παιδιατρο.μας εγραφε κανονικοτατα.τον ρωτουσαμε διαφορα και η δεν απαντουσε καθολου η ελεγε ναι...ναι.μας ξεπεταξε σε 5 λεπτα.ουτε τα ρουχα δεν με αφησε να του βγαλω...ετσι τον εξετασε και τον ζυγισε.ο αντρας μου ...τουρμπο. Μου εκανε νοημα να φυγουμε απο το ιατρειο.μας την εχει ξανακανει 2 φορες.οκ.εχει πολυ δουλεια αλλα δεν συμπεριφερεσαι ετσι σε πελατες.αλλιως πες απο την αρχη δεν δεχομαι αλλα παιδακια.εχω παρα πολλα και δεν μπορω να ανταπεξελθω.τωρα ειμαι σε αναζητηση καινουργιου:?

ελενιτσα ειστε ολοι κουκλια ζωγραφιστα...απο οσο μπορω να δω!!!!τα παιδακια σου ειναι υπεροχα.να σας ζησουν:D

περαστικά στον παππούλη σου...και ας μην είναι στη βάπτιση...αρκεί να είναι περαστικά γλυκιά μου!

Στον Μανωλίδη Σοφάκι μου να πας...άψογος, με εμπειρία, γλυκύτατος (ο Νικόλας τον λατρεύει!), κατά των φαρμάκων...

αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου δώσω τηλέφωνο (δεν το έχω, αλλιώς στο έγραφα τώρα)...απέναντι από το πανεπιστήμιο είναι στην αβραμίου...

σε όλα τα μωράκια περαστικούλια και να μην έχουν άλλη ταλαιπωρία...

εγώ γύρισα πριν καμιά ώρα, περάσαμε πολύ καλά, θυμηθήκαμε διαφόρα, γελάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε...

τώρα ήπια ένα τσάι γιατί ο λαιμός με πόνεσε πάλι και πάω να ξαπλώσω...

έχω αγχωθεί με σαλοπέτα και δε μου κολλάει ύπνος...μου ζήτησε να της δώσω την παραγγελία χθες και τώρα δεν απαντά στα μαιλς :( α ρε Άννα δεν μου είπες ότι έκανε ένα μήνα να στα στείλει! Γυμνό θα ξεχειμωνιάσει το μωρό μου! Θέλω να μου απαντήσει να την ακυρώσω και θα υποχρεωθώ πάλι στον φίλο του αδελφού μου, τι να κάνω!!! :(

τα λέμε το πρωί, φιλιά

Σοφακι...απαραδεκτος ο γιατρος σας.Συγνωμη κιολας.Αφου βρε κοριτσακι σας συμπεριφεροταν και τις αλλες φορες ετσι γιατι ξαναπηγατε?Πηγαινε σ'αυτον που παει η Μαρια τον δικο της οταν ειναι στην Κερκυρα.Ειχε και την Μαρια και τον αδερφο της οταν ηταν μικρα.Μαρακι συγνωμη για το θαρρος,αλλα θυμαμαι που το ελεγες.

τι συγνώμη ρε χαζό! είσαι μια γλύκα που τα θυμάσαι :D

περαστικά στον παππούλη σου...και ας μην είναι στη βάπτιση...αρκεί να είναι περαστικά γλυκιά μου!

Στον Μανωλίδη Σοφάκι μου να πας...άψογος, με εμπειρία, γλυκύτατος (ο Νικόλας τον λατρεύει!), κατά των φαρμάκων...

αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου δώσω τηλέφωνο (δεν το έχω, αλλιώς στο έγραφα τώρα)...απέναντι από το πανεπιστήμιο είναι στην αβραμίου...

σε όλα τα μωράκια περαστικούλια και να μην έχουν άλλη ταλαιπωρία...

εγώ γύρισα πριν καμιά ώρα, περάσαμε πολύ καλά, θυμηθήκαμε διαφόρα, γελάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε...

τώρα ήπια ένα τσάι γιατί ο λαιμός με πόνεσε πάλι και πάω να ξαπλώσω...

έχω αγχωθεί με σαλοπέτα και δε μου κολλάει ύπνος...μου ζήτησε να της δώσω την παραγγελία χθες και τώρα δεν απαντά στα μαιλς :( α ρε Άννα δεν μου είπες ότι έκανε ένα μήνα να στα στείλει! Γυμνό θα ξεχειμωνιάσει το μωρό μου! Θέλω να μου απαντήσει να την ακυρώσω και θα υποχρεωθώ πάλι στον φίλο του αδελφού μου, τι να κάνω!!! :(

τα λέμε το πρωί, φιλιά

Τι εγινε Μαρακι?Τι ωρα ειναι αυτη που γυρνας?Του δωσαμε και καταλαβε?Ο Γιωργης το ξερει?:tongue:

Μπραβο που περασες καλα.Χρειαζονται μωρε κι αυτα:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...