Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι ξανακοιμηθηκε το αστερακι σου?

ναι την κοίμησε ο μπαμπάς της....

αλλά ήταν μπουκωμένη ρε γμτ....παρόλο που πριν κοιμηθεί της είχα βάλει και ορό και οτριβίν....

α Ελευθερία τώρα που το θυμήθηκα....έχω φέις αλλά όταν βάλεις φωτο πες μου γιατί δε μπαίνω....1 φορά στο 2μηνο....και αν....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

περαστικά στο Βαλεριάκι μας!

την σαλοπέτα την περιμένω ακόμα ρε γμτ :( τα inch blue τα παρήγγειλα μόνη μου αφού έρχονται ελλάδα 2 ευρώ ήταν τα μεταφορικά...να ελαφρύνω και λίγο την παραγγελία της σαλοπέτας γιατί σαν πολλά μου έβγαινε η αμοιβή της...θα παραγγείλω γκαπ, μαδερκεαρ και πουμα από κει...

περαστικά στο Βαλεριάκι μας!

την σαλοπέτα την περιμένω ακόμα ρε γμτ :( τα inch blue τα παρήγγειλα μόνη μου αφού έρχονται ελλάδα 2 ευρώ ήταν τα μεταφορικά...να ελαφρύνω και λίγο την παραγγελία της σαλοπέτας γιατί σαν πολλά μου έβγαινε η αμοιβή της...θα παραγγείλω γκαπ, μαδερκεαρ και πουμα από κει...

ευχαριστούμε Μαράκι!

εσύ πως είσαι με το βήχα??

αχ και μένα πολλά θα μουβγει η αμοιβή της γιατί θα παραγγείλω μαζί με την αδερφή μου αλλά τα βάζω κάτω και αυτά που γλιτώνω είναι αρκετά...

πρέπει να κάτσω να ασχοληθώ να φτιάξω και λογαριασμό πευπαλ γιατί χαζέυω λίγο ebay και σα να μας τα λένε καλά και εκεί!!!;)

απο το inch blue δεν είχα παραγγείλει και δε θυμόμουν πόσο ήταν τα μεταφορικά....είχε κάνει παραγγελία η αδερφή μου...

παρεπιμπτόντως τα είδα εδώ σε μαγαζί και πόσο τα είχαν οι **&%#&$^%^????????????

43 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε δεν πάνε να κουρευτούν λέω εγώ??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εμένα με έχει ξεσκίσει ο βήχας...δεν έχω άλλο σύμπτωμα, αλλά πονάω παντού από τον βήχα...

επιτέλους γυμνάστηκαν οι κοιλιακοί σου μου είπε η μαμά μου! :)

δεν πας σε κανένα γιατρό να σου δώσει κανένα σιροπάκι???

χαχαχαχαχα έγραψε η μαμά σου!!!!

πότε με το καλό έρχεται το μπεμπέ Νικολί???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την άλλη παρασκευή θα αριβάρει στα χειμερινά ανάκτορα το πριγκηποσούργελο!!! αχ θα σας ταράξω με τα καμώματά του σας το λέω!

σιρόπι πήρα ένα φυτικό και καραμέλες και τσάγια αλλά τιποτα...όχι τίποτα άλλο, έχω κομμωτήριο και έξοδο με συμφοιτητές αύριο και όποιος με ακούει να βήχω, κρύβεται λες και είμαι φυματική!!!!

εγώ πλήρωσα 42 ευρώ για 2 ζευγάρια συν μεταφορικά...ρε δεν πα να πνιγούν σ'αυτή τη χώρα;;;;

Μήπως έχετε καμια πρόταση για καλλυντικούλια για τη Βαλέρια???

λέω να κάνω μια δοκιμή να της αλλάξω τα weleda γιατί έχει απ'οταν γεννήθηκε κάτι σπυράκια στο πρόσωπο που δε φεύγουν και λέω μήπως φταίνε τα καλλυντικά....

νωρίς το σκέφτηκα εεε?????

η δερματολόγος μου που τα είδε μου είπε να την πλένω με φυσιολογικό ορό αλλά είπα να δοκιμάσω και αλλαγή καλλυντικών...

παρεπιμπτόντως η δερματολόγοςμου, μου έχει δώσει μια συνταγή για κρέμα για τις ραγάδες φανταστική!!!!!!

απο εκεί που όταν γέννησα ήμουν λες και με είχαν μαστιγώσει στον πωπό και τους μηρούς, τώρα με το ζόρι φαίνονται!!!

(να τι έπαθα που πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη!!!απέκτησα παράσημα!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την άλλη παρασκευή θα αριβάρει στα χειμερινά ανάκτορα το πριγκηποσούργελο!!! αχ θα σας ταράξω με τα καμώματά του σας το λέω!

σιρόπι πήρα ένα φυτικό και καραμέλες και τσάγια αλλά τιποτα...όχι τίποτα άλλο, έχω κομμωτήριο και έξοδο με συμφοιτητές αύριο και όποιος με ακούει να βήχω, κρύβεται λες και είμαι φυματική!!!!

εγώ πλήρωσα 42 ευρώ για 2 ζευγάρια συν μεταφορικά...ρε δεν πα να πνιγούν σ'αυτή τη χώρα;;;;

άντε μωρέ να έρθει με το καλό το σουργελάκι σου να το χαρείς!!!

άλλο που δε θέλουμε να ακούμε για καμώματα!!!

βρε δε βάζεις μπρος και για το 2ο τώρα που θα έχεις τη μαμά σου εκεί για βοήθεια???????

πάω για νάνι σιγά σιγά γιατί αναμένεται δύσκολη νύχτα με το Βαλεριάκι....

Καληνυχτούλες!!! (και άσε τη φασίνα αύριο....μη γίνεις χειρότερα...)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

επ τι κανετε?μπηκα και βγαινω αμεσως...μονο για ενα τσεκαρισμα μπηκα. βρε Σοφακι δεν ειναι πυρετος το 37,5. πανω απο 38,5 θεωρειται πυρετος στα παιδακια.κυκλοφορουν πολλες ιωσεις και γαστρεντεριτιδα.στο σχολειο της Ευης λειπουν 10 παιδακια.......αμα αρχισανε απο τωρα ετσι αλοιμονο μας!!!!!περαστικα σας.....και στην Βαλερια και στην Μαρια!!!φιλακια......

Διαφημίσεις

καλά δεν παίζει, το σπίτι είναι χάλια, κάτι θα κάνω...

εγώ του τα άλλαξα τα weleda από τον 5ο γιατί έκανε ξηρότητες σαν ατοπική...frezyderm αφρόλουτρο και κρέμα σώματος του έχω και σαμπουάν eubos και είναι μια χαρούλα...

θέλω συνταγές για ραγάδες οπωσδήποτε!!!

άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε!

επ τι κανετε?μπηκα και βγαινω αμεσως...μονο για ενα τσεκαρισμα μπηκα. βρε Σοφακι δεν ειναι πυρετος το 37,5. πανω απο 38,5 θεωρειται πυρετος στα παιδακια.κυκλοφορουν πολλες ιωσεις και γαστρεντεριτιδα.στο σχολειο της Ευης λειπουν 10 παιδακια.......αμα αρχισανε απο τωρα ετσι αλοιμονο μας!!!!!περαστικα σας.....και στην Βαλερια και στην Μαρια!!!φιλακια......

καλό ξημέρωμα να έχετε Ελενάκι τα λέμε αύριο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΦΙΛΕΝΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ Η ΜΑΚ!

Χάθηκα αλλα μην με παρεξηγειτε! δεν την παλευω λεμε. τετοια δουλεια ούτε ο Κουγιας φανταζομαι :tongue:

τρεχω σαν τρελη , με τραβανε από χιλιες δυο μεριες, τα εχω φτυσει λεμε και σα να μην κανω τιποτα αισθανομαι τελικα :cry: τεσπα.... ελπίζω από την αλλη εβδομαδα να ειμαι πιο χαλαρη (που χλωμο το κοβω αλλά λεμε τωρα...)

σας ευχαριστω πολύ πολύ για τις ομορφες ευχες σας για το μωρακι μου! καλα να ειμαστε όλες και τα παιδακια μας ακομα καλυτερα!2726879qf3t0u6oua.gif

Συμπεθερακι ειστε κουκλια οικογενειακως και πολύ χαιρομαι που θα "ανακατεψουμε"τα γονιδια μας! θα κανουμε κατι εγγονακια σουπερ!:P

Μαρακι μου περαστικα, Βαλεριακι μου επίσης!

παρτε και μια ευχουλα γκλιτερ

1360217cc46yhp7lv.gif

ο ζουζουνος μου ειναι μια χαρα, περπαταει χωρις να κρατιεται πουθενα, ούτε ισοροπια δεν κραταει με τα χερακια του, αλωνιζει το σπίτι, ανοιγει συρταρια, κλεινει τα χερια του, ανεβαινει στον καναπε, πεταει τα μαξιλαρια και αλλα τετοια χαριτωμενα.

σημερα που γυρισα από το γραφειο τι μου εκανε και ελιωσα η μανα ;;; μου εφερε και μου εδωσε να φορεσω τα παντοφλακια μου! τι να σας λεω... θα το φαω και μετα δεν θα εχω παιδι 1554019j00dpnvj5o.jpg

λοιπον σας καληνυχτιζω και ευελπιστω σε καλυτερες και πιο ξεκουρσατες μερες για να μπορω να σας χαιρομαι!

φιλακιαααααααα!

μπα εμφανίστηκε η πολυάσχολη δικηγόρος; μας λείπεις ρε χαζό!!!!

Επειδή το συζητήσουμε νωρίτερα...Σοφάκι, δες εδώ...η σαλοπέτα άλλαξε την διαδικασία...

http://www.salopeta.com/personal-shopper.php

μας συμφέρει άραγε;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ καλο μηνα με λιγοτερα αρρωστα μωρακια κ μαμαδες...

fairytale, γιατι κανεις μασκουλες αερολιν υπαρχει καποιος ιδιεταιρος λογος σου εχει πει ο γιατρος για μασκες συγκεκριμενα? εμας 2 φορες που εχει χρειαστει μας δινει σιροπι αερολιν, και τωρα να φανταστεις παιρνει η μικρη μου. το λεω γιατι η μασκα μου φαινεται πολυ πιο δυσκολη διαδικασια κι εμας το σιροπι το παιρνει αμεσως κ με 2 φορες σταματησε ο βηχας...!!! Οντως το 37μισι οπως λεει και η ελενιτσα! δεν θεωρειται πυρετος για τα μωρα (ο παιδιατρος μας το ειπε οταν αρχικα κ εγω ανησυχουσα στις πρωτες αρρωστιες). Απο 38μισι κ πανω εμεις δινουμε αντιπυρετικο, φαντασου...

ααα να συμπληρωσω πως κι εμεις διναμε οτριβιν αλλα για εναν πολυ περιεργο λογο και στις 2, εδειχνε να μη κανει απολυτως τιποτα. κοιμουνταν με το στομα ορθανοιχτο κ ροχαλιζανε σαν τον αντρα μου!

Anna1979 αν χρειαστεις τιποτα σχετικα με υλικα για μπομπονιερες & διακοσμησεις να μου πεις. Εκανα τα δικα μας τον Ιουνιο και εχω μαζεψει διευθυνσεις, εχω παει κιολας σε αποθηκες + καταστηματα και ξερω πανω κατω κ απο τιμες (φθηνα ακριβα κλπ) Αν και αν ειναι και γαμος μαζι οπως βλεπω φανταζομαι θα χεις πολλους καλεσμενους οπως συνηθιζεται εδω ...σκέφτεσαι να τα δωσεις σε εξειδικευμενο καταστημα γαμων/βαπτισεων να στα κανουν πακετο?

female καλό καθησιο!!!! ωραία θα είναι αλλα θα κουραστείς να κυνηγας τον μικρο. πιστεψε με αν δεν δουλευα θα χα τρελαθει ολη μερα! μετα απο καποια φαση ειναι πολυ ρουτινα!

Οι αλλες κοπελιες ειμαστε καλαααααααααααα?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...