Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!! Πονάνε οι κοιλιακοί μου από τον βήχα! Πάλι δεν κοιμήθηκα το βράδυ...ρε γμτ, δεν έχω άλλα συμπτώματα, τι στον άνεμο είναι; Ευχαριστώ για τα περαστικά σας :)

Ψήφισα και γω! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Και με την ευκαιρία, καλώς να έρθει και το τρίτο αστέρι σου Άννα! :)

Τι άλλα νέα κυράδες μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ Ελευθερία μου!!!!

α και τώρα που το θυμήθηκα εγώ δεν είχα δει φωτο απο τη βάφτιση του Μάνου γιατί έλειπα τότε και μετά τις έσβησες....θα κάνεις μια επαναληψη να καμαρώσω κι εγώ το αντράκι σου????????

άντε με το καλό να τελειώνεις με τη δουλειά και να περνάς όλη τη μέρα με το Μάνο!!!(αν και μη νομίζεις...κάποια στιγμή θα πεις: βρε τι ωραία που ήταν όταν δούλευα!!! χαχαχαχαχα)

Λες να μετράω τις μέρες ανάποδα από αύριο? Πότε θα ξεκινήσω πάλι δουλειά???:tongue:

Σοφάκι φέις έχεις? Θα βάλω εκεί φώτο αργότερα που θα έχω τις επίσημες από τον φωτογράφο γιατί εδώ χλωμό με το Πριγκηπάκι στο σπίτι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελέ μου τέλος!!!!! Σου εύχομαι έναν υπέροχο χειμώνα αγκαλιά με τα αντράκια σου (και να τσακώσεις και την κόρη ρε!) ;)

Θα μπαίνεις ε, μην χαθείς!

ΤΕΛΟΣ σε 1 ώρα και κάτι!!!!

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου και εσύ σύντομα να δεχτείς το σοκολατένιο σου αστεράκι.

Όσο για την κόρη αναβάλλετε προς το παρόν!!!!

Θα μπαίνω μωρέ, όχι με την ίδια συχνότητα αλλά θα μπαίνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βλεπω μας διεκδικειτε εν τη απουσια μας κυριες μου;;;;; Δυστυχως Ελενιτσα εχουμε κλεισει αλλα ευχαριστουμε για την προταση...χαχαχα...Κυρα Ελευθερια εχεις παραπονα απο τη συμπεθερα σου βρε;;;;; Σοφια τελειες φωτο, μια κουκλα η κορη σου και το μαλλι της σουπερ!!!! Και συ και ο αντρας πολυ ομορφοι, να ειστε ευτυχισμενοι, να χαιρεστε το μωρακι σας....Αχ ανυπομονω και γω για τα δικα μας γαμοβαπτισια το καλοκαιρι!!!!!!! Ελευθερια μου αντε να ξεκουραστεις και να απολαυσεις το αντρακι σου απο αυριο....Μαρακι περαστικα σου...ειναι περιεργος ο καιρος και την εχουν πατησει πολλοι...Εγω τρεχω γενικα, μεχρι να σχολασω να παω να παρω τη μικρη παει 2.30, να την ταισω, να μαγειρεψω για μας, να μαζεψω...αφηστε...τωρα εκατσα μονο να γραψω ενα διαγωνισμα για αυριο και να σας διαβασω λιγο...αλλα προφανως μιλαω μονη μου...α ξεχασα...Μακ μου να χαιρεσαι τον αντρα της ζωης σου, να τα χιλιασει το αστερι σου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

κοριτσάρες καλημέρα! με όλο το θάρρος μιας και με τις περισσότερες γνωριζόμαστε θέλω να ζητήσω μια χάρη.

πραγματικά είναι σημαντικό για μένα, όποια μπορεί και έχει το χρόνο, να μπει στο παρακάτω λινκ και να ψηφίσει το μωρό της κολλητής μου.

http://baby.lampsifm.com/babies.asp?page=5

είναι η Μαρίνα το κουκλί με το καπέλο στη πρώτη σειρά.

αν δεν ήταν σημαντικό δε θα το ζητούσα!

ευχαριστώωωωω

Μολις την ψηφισα Αννουλα, την κουκλα τη ζουμπουρλου Μαρινα!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες. Συμπεθερούλα μου γλυκιά εγώ παράπονο από σένα? Να πέσει κεραυνός να με κάψει καλέ!!!

Αυτό το 'έχουμε κλείσει' όμως που είπες στην Ελενίτσα μας το κάνεις πιο λιανά?:rolleyes:

Δεν το έχω πιστέψει ακόμη ό,τι από αύριο δεν θα πηγαίνω στην δουλειά. Σαν άδεια θα μου φανεί, θα αργήσω να συνηδητοποιήσω ό,τι θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναγυρίσω στην δουλειά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα σας!!!

νωρίς μπήκα πάλι ε??:tongue:

το Βαλεριάκι μου δεν είναι καλά...μυξούλες, βηχαλάκι, πυρετούλη 37,5....

ουφ ρε γμτ....την κόλλησε η ξαδερφούλα της προχθές μαλλόν....

την έχω πλακώσει στον ορό και ατο οτριβιν αλλά μου είπε η παιδίατρος οτι αν δω και ζορίζεται με βήχα, να της κάνω μασκούλα αερολίν....

ελπίζω να μη χρειαστεί....

και ρε γμτ μας έκατσε τώρα, που το Σάββατο γεννάει μια πολύ καλή φίλη....περιμέναμε τόσο καιρό και τώρα δε θα μπορούμε να πάμε να τη δούμε....όχι τίποτα άλλο αλλά με ήθελε κιόλας εκεί για ενίσχυση με το θηλασμό!!! τεσπα....ας γίνει το παιδάκι μου καλά και θα το δούμε το νινάκι αργότερα....

Α τι καλά, μιλάω μόνη μου :)

Σοφάκι, παρήγγειλα από Inch blue και περιμένω με ανυπομονησία...αν είναι καλά, θα του πάρω κι άλλα :)

Εμείς τα έχουμε λιώσει Μαράκι!!! πιστεύω οτι και του Νικόλα θα του αρέσουν!!! τι έγινε? επέτρεψε η σαλοπετίτσα παραγγελίες??? εγώ μάλλον σε καμια εβδομάδα θα το επιχειρήσω....

Λες να μετράω τις μέρες ανάποδα από αύριο? Πότε θα ξεκινήσω πάλι δουλειά???:tongue:

Σοφάκι φέις έχεις? Θα βάλω εκεί φώτο αργότερα που θα έχω τις επίσημες από τον φωτογράφο γιατί εδώ χλωμό με το Πριγκηπάκι στο σπίτι.

εγώ πάντως πολλές φορές Ελευθερίτσα μου το΄έχω πει....μακάρι να δούλευα!!! και σκέψου οτι η Βαλέρια είναι ένα ήσυχο παιδάκι σε γενικές γραμμές!

Βλεπω μας διεκδικειτε εν τη απουσια μας κυριες μου;;;;; Δυστυχως Ελενιτσα εχουμε κλεισει αλλα ευχαριστουμε για την προταση...χαχαχα...Κυρα Ελευθερια εχεις παραπονα απο τη συμπεθερα σου βρε;;;;; Σοφια τελειες φωτο, μια κουκλα η κορη σου και το μαλλι της σουπερ!!!! Και συ και ο αντρας πολυ ομορφοι, να ειστε ευτυχισμενοι, να χαιρεστε το μωρακι σας....Αχ ανυπομονω και γω για τα δικα μας γαμοβαπτισια το καλοκαιρι!!!!!!! Ελευθερια μου αντε να ξεκουραστεις και να απολαυσεις το αντρακι σου απο αυριο....Μαρακι περαστικα σου...ειναι περιεργος ο καιρος και την εχουν πατησει πολλοι...Εγω τρεχω γενικα, μεχρι να σχολασω να παω να παρω τη μικρη παει 2.30, να την ταισω, να μαγειρεψω για μας, να μαζεψω...αφηστε...τωρα εκατσα μονο να γραψω ενα διαγωνισμα για αυριο και να σας διαβασω λιγο...αλλα προφανως μιλαω μονη μου...α ξεχασα...Μακ μου να χαιρεσαι τον αντρα της ζωης σου, να τα χιλιασει το αστερι σου...

σε ευχαριστούμε πολύ Αννούλα μου!!! αντε με το καλό και τα δικά σας!!!

ρε συ πριν 10000000 χρόνια είχες ρωτήσει για τις μπομπονιέρες της γαμοβάπτισης ή κάνω λάθος????????

καλά μιλάμε οτι αυτή θα είναι απο τις πιο ετεροχρονισμένες απαντήσεις που έχω δώσει ποτέ!!!

λοιπόν όπως είδες στη φωτο η μπομπονιέρα μας ήταν αυτό το ροζ σακκουλάκι....το οποίο μέσα είχε μια μπομπονιέρα γάμου (λευκό πουγκί με κορδονάκια και λιλά λουλουδάκι με απλά κουφέτα), μια μπομπο βάπτισης (ξύλινο ημερολόγιο με πριγκηπισσα, ροζ, σε πουγκάκι απο τούλι ροζ με κουφέτα γεμιστά με σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις) και μια δίπλα (το γλυκό που δίνουμε εδώ σε τέτοιες περιπτώσεις). όλοι μου είπαν τα καλύτερα! τους άρεσε πάρα πολύ και κυρίως επειδή βόλεψε ιδιαιτερως η ροζ τσαντούλα που τα είχα βάλει όλα μαζί γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κρατάνε στο χέρι 2 μπομπο και ένα γλυκό! συνολικά μου κόστισε: 1 ευρώ η μπομπό γάμου+1,70 η μπομπό βάπτισης+1,10 η δίπλα τυλιγμένη καραμέλα+0,50 η τσαντούλα = 4,30 το άτομο.

(τις μπομπο τις έφτιαξε η αδερφή μου...εγώ αγόρασα τα υλικά και μου ήρθαν πολύ φθηνότερα...να καταλάβεις τη μπομπο της βάπτισης την είχε το αν αγαπάς ακριβώς την ίδια 3,80!!!).

πάω να φάω!!!!!!!!!!!!

καληνυχτούλες!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερες!

Τι κανετε?

Περαστικα στην γλυκια μας την Βαλερια.Να γινει γρηγορα καλα το κοριτσακι μας!

Ελευθερια τελος η δουλεια ε?Μαλλον σε λιγες μερες θα λες τι καλα που δουλευα...συμφωνω με την Σοφια.Στην δουλεια οσο να ναι ξεφευγεις...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

κοριτσάρες καλημέρα! με όλο το θάρρος μιας και με τις περισσότερες γνωριζόμαστε θέλω να ζητήσω μια χάρη.

πραγματικά είναι σημαντικό για μένα, όποια μπορεί και έχει το χρόνο, να μπει στο παρακάτω λινκ και να ψηφίσει το μωρό της κολλητής μου.

http://baby.lampsifm.com/babies.asp?page=5

είναι η Μαρίνα το κουκλί με το καπέλο στη πρώτη σειρά.

αν δεν ήταν σημαντικό δε θα το ζητούσα!

ευχαριστώωωωω

Αννα μου κι εγω την ψηφισα την Μαρινουλα;)

Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Με το καλο να ερθει και το τριτο μωρακι σου!

Κι επειδη ξερω οτι θελεις κοριτσακι...στο ευχομαι μ'ολη μου την καρδια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

i'm back.

ξύπνησε με κλάματα το αστεράκι μου...:(

δύσκολο βράδυ προβλέπεται....για να δούμε....

Ευχαριστούμε για τα περαστικά Ευμορφάκι μου!

άντε να γίνει καλά και γρήγορα....δε μπορώ να τη βλέπω έτσι....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...