Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααα δεν προλαβαίνω να δω φώτο. Αύριο Σοφάκι, ανυπομονώ!!!

Ευμορφάκι τι δουλειά κάνεις καλέ εσύ???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!

Υγεία, χαρά, ευτυχία, χομόγελα, έρωτα, αγάπη και αγαπημένους ανθρώπους να έχεις!!!

Μαράκι να τον χαίρεστε τον παίδαρο!

Έφυγα! Μάκια!

Ελευθερια μου σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια:)Ο μικρος οντως αρχιζει και μου μοιαζει,γιατι οταν ηταν μικροτερος πιο πολυ στον μπαμπα του εμοιαζε.

Εγω ειμαι υπευθυνη σ'ενα καταστημα καλλυντικων(το πιο γνωστο θα ελεγα)

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο...το τελευταίο παιδάκι που κλείνει τον Σεπτέμβριο αν κατάλαβα καλά...να είστε γεροί, να τον χαίρεστε και να σας δίνει πάντα χαρές με ότι κάνει στη ζωή του από το πιο σημαντικό έως το πιο παραμικρό κατόρθωμά του

Ειλικρινά πάντως δε σας προλαβαίνω και αν κρίνω από το νούμερο που έχετε οι περισσότερες στις απαντήσεις σας ούτε σε 10 χρόνια δε θα φτάσω να γράψω τόσα...

Εμείς αυγουλάκια έχει τύχει να του δώσουμε από φίλες της γιαγιάς που έχουν κοτούλες αν και η παιδίατρος μας είπε ότι για αυτά τα αυγά ανησυχεί περισσότερο για τον κίνδυνο σαλμονέλας σε περίπτωση που δεν πάρουν χαμπάρι εγκαίρως ότι κάποια κότα είναι άρρωστη. Στην περίπτωση των αυγών του supermarket περνάνε από έλεγχο...αυτό τουλάχιστον ίσχυε για την αρχή που τους το δίναμε πιο μελάτο...τώρα που τα βράζουμε περισσότερο ο κίνδυνος αυτός εξαλείφεται οπότε όσες βρίσκουν "σπιτικά" μια χαρά είναι. Εγώ συνήθως παίρνω, όταν δεν έχουμε από φίλους, κάποια που υπάρχουν για μωρά (μπορεί να είναι και καθαρά μαρκετίστικο και να μην έχουν τίποτα παραπάνω) είτε κάποια που είναι ταϊσμένα μόνο με καλαμπόκι (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται...δεν ήμουν και παρούσα όταν έτρωγε η κυρία κότα) είτε κάποια ελευθέρας βοσκής (ελευθέρας σε περιορισμένο χώρο υποθέτω). Από όσο το έχω σκεφτεί μπορεί τζάμπα να τρελαινόμαστε πολλές φορές με την ποιότητα των πρώτων υλών που δίνουμε στα παιδάκια μας γιατί ακόμη και τα βιολογικά μπορεί να έχουν παραπάνω ποσότητα σε σίδηρο/μόλυβδο (δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε η παιδίατρος ότι επιτρέπεται στη βιολογική καλλιέργεια) που στην τελική μπορεί και αυτό να προκαλέσει πρόβλημα (της έτυχε σε κάποιο παιδάκι που παρακολουθούσε και δεν μπορούσαν να βρουν από τι). Εμείς άλλωστε που μεγαλώσαμε χωρίς να προσέχουν οι μαμάδες μας τόσες λεπτομέρειες πάθαμε κάτι? Σίγουρα για τα παιδιά μας ο καθένας μας θέλει το καλύτερο και ας αφήσουμε και λίγο το ένστικτό μας να λειτουργήσει. :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλημερα σας!!!!ολα καλα? Λια μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Σοφακι οποια συνταγη και να διαλεξεις ειναι σουπερ......αλλα και απο τις γλυκες αλχημειες ειναι αλλο πραγμα σου λεω!!!Ελευθεριτσα για ασε το κοριτσι ησυχο να διαλεξει οποιον γαμπρο θελει εκεινη......!!!!!!Στην μπενετον επερνα και στα αλλα μου παιδια.....ειναι ολα απιθανα τα ρουχα τους.Πηγε η κουνιαδα μου και η πεθερα μου να ψωνισουν για τον Μαρινουλη ρουχα απο ενα καταστημα που λεγεται orchestra και ειχε τοσο ωραια ρουχα.....κατι χρωματα αλλο πραγμα.θα ψαξω μηπως βρω απο δω την σελιδα τους να παραγγειλω.....

Σοφακι μου ειναι παααααρα πολυ ωραιες οι φωτο!!!!ειστε απιθανη οικογενεια.......εσυ μια κουκλα και η Βαλερια θεα!!!!να ζησετε και να ευτυχησετε στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!

κοριτσάρες καλημέρα! με όλο το θάρρος μιας και με τις περισσότερες γνωριζόμαστε θέλω να ζητήσω μια χάρη.

πραγματικά είναι σημαντικό για μένα, όποια μπορεί και έχει το χρόνο, να μπει στο παρακάτω λινκ και να ψηφίσει το μωρό της κολλητής μου.

http://baby.lampsifm.com/babies.asp?page=5

είναι η Μαρίνα το κουκλί με το καπέλο στη πρώτη σειρά.

αν δεν ήταν σημαντικό δε θα το ζητούσα!

ευχαριστώωωωω

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλημέρα! με όλο το θάρρος μιας και με τις περισσότερες γνωριζόμαστε θέλω να ζητήσω μια χάρη.

πραγματικά είναι σημαντικό για μένα, όποια μπορεί και έχει το χρόνο, να μπει στο παρακάτω λινκ και να ψηφίσει το μωρό της κολλητής μου.

ευχαριστώωωωω

μολις σας ψηφισαμε κυρια μου!!!!!!πως ειστε?ολα καλα?;)

ευχαριστώωωωωωωωω

χμμμμ τη παλεύω δε τη παλεύω, τη βγάζω δε τη βγάζω....και τα συναφή.....

σε καταλαβαινω απολυτα ομως!!!!!και λιγα λες μην σου πω.....

Σοφακι μου ειναι παααααρα πολυ ωραιες οι φωτο!!!!ειστε απιθανη οικογενεια.......εσυ μια κουκλα και η Βαλερια θεα!!!!να ζησετε και να ευτυχησετε στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!
Σοφακι ειδα τις φωτο σας απο την γαμοβαπτιση...ειστε ολοι υπεροχοι και κουκλοι!

Λαμπετε ολοι απο ευτυχια...για την μαμα και για την κορη τα λογια ειναι περιττα...ιδιες πανεμορφες κουκλιτσες!Ησουν πανεμορφη στον γαμο...τα μαλλια,το μακιγιαζ,το φορεμα...μ'αρεσαν ολα!

Καλα για την Βαλερια τι να πω?Μια κουκλιτσα ζωγραφιστη!

Να ζησετε και παλι και να την δειτε οπως επιθυμειτε!

Σοφακι ππλυ ομορφη οικογενεια εχετε.να ειστε καλα και συντομα να την μεγαλωσετε!!!!!!μαμα και κορη..απλα κουκλες.και παλι να ζησετε και να χαιρεστε την Βαλερια.

Σας ευχαριστώ πάραα πολύ όλες κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!!!

ευχαριστώωωωω

ψήφισα Αννούλα....κάτσε να ρίξω κι άλλη μια με το όνομα του άντρα μου και μια με της αδερφής μου!!!;)

Μαράκι περαστικούλια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες.

Μετράω ώρες και τρελλαίνομαι. Σε λίγες ώρες πάει η δουλειά για μένα, θα αποτελέσει παρελθόν τουλάχιστον για 3 μήνες (και εύχομαι για παραπάνω).

Μαρακι περαστικά σου βρε. Πώς την πάτησες έτσι? Αλλά θα μου πεις με τέτοιο καιρό δεν είναι και δύσκολα.

Φέρι σε λίγο θα δω τις φώτο σου (αν με αφήσουν).

Ελενίτσα το κορίτσι το αφήσαμε να διαλέξει και διάλεξε εμάς;)

Μακμαράκι τι κάνετε σήμερα? Κάνατε παρτάκι χθες?

Αννούλα ψήφισα και εγώ την μικρή Μαρίνα. Είναι κουκλάκι το άτιμο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

παιδιά με συγκινείτε πραγματικά!!! μακάρι το μωρό να κερδίσει, το έπαθλο είναι άκρως απαραίτητο για επικείμενο χειρουργείο της.

να ναι γερά όλα τα παιδιά μας!!!

Τι κουκλάκι το Βαλεριάκι????Καλέ είναι να το φας!!! Να σας ζήσει Σοφάκι.

Για το ζεύγος τι να πει κανείς???Χίλιες ευχές για έναν επιτυχημένο γάμο!!!

Τα βαφτιστικά πολύ όμορφα και η νονά επίσης!!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μάλλον πρέπει να γίνει από άλλο υπολογιστή! είσαι φοβερή πάντως!

ε αν είναι αν βοηθήσουμε να το κάνουμε σωστά!!!;)

θα πάρω 2-3 τηλεφωνάκια όμως να ψηφίσουν και οι φίλες μου!!!

Τι κουκλάκι το Βαλεριάκι????Καλέ είναι να το φας!!! Να σας ζήσει Σοφάκι.

Για το ζεύγος τι να πει κανείς???Χίλιες ευχές για έναν επιτυχημένο γάμο!!!

Τα βαφτιστικά πολύ όμορφα και η νονά επίσης!!:)

Ευχαριστούμε πολύ Ελευθερία μου!!!!

α και τώρα που το θυμήθηκα εγώ δεν είχα δει φωτο απο τη βάφτιση του Μάνου γιατί έλειπα τότε και μετά τις έσβησες....θα κάνεις μια επαναληψη να καμαρώσω κι εγώ το αντράκι σου????????

άντε με το καλό να τελειώνεις με τη δουλειά και να περνάς όλη τη μέρα με το Μάνο!!!(αν και μη νομίζεις...κάποια στιγμή θα πεις: βρε τι ωραία που ήταν όταν δούλευα!!! χαχαχαχαχα)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...