Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α Σοφάκι, στο σαιτ του γλυκές αλχημείες θα πετύχεις στάνταρ κάτι:

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=2&tag=12767&pubid=2749693

όσες φορές ακολούθησα ακριβώς τις συνταγές, βγήκαν υπέροχες :) εγώ όταν θήλαζα έφτιαχνα μια σοκολατόπιτα που έχει χωρίς γάλα...

τη θυμάμαι τη σοκολατόπιτα!!!

με τον περιφημο αστεροειδή γλυκάνισο δε λες?????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι με τον γλυκάνισο :) έχει και ωραίο κεικ σοκολάτας και μπράουνις...τσέκαρέ το...

είδα τις φώτος...ότι και να πω είναι λίγο...είναι όλα υπέροχα! γουστόζικα, λιτά και αγαπησιάρικα!

προσκυνώ Βαλέρια και αναρωτιέμαι...θα την κουρέψεις τώρα; :)

πάω μάκια!

ναι με τον γλυκάνισο :) έχει και ωραίο κεικ σοκολάτας και μπράουνις...τσέκαρέ το...

είδα τις φώτος...ότι και να πω είναι λίγο...είναι όλα υπέροχα! γουστόζικα, λιτά και αγαπησιάρικα!

προσκυνώ Βαλέρια και αναρωτιέμαι...θα την κουρέψεις τώρα; :)

πάω μάκια!

ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

φυσικά και ΔΕ θα την κουρέψω!!!!!! πως θα φτιάχνουμε κοτσιδάκια μετά?????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πως ήταν αυτά τα παπούτσια καλά; τι τιμές; θα τα έχετε στο κατάστημα;

Ειναι πολυ καλα.Εχει διαφορες τιμες και αναλογα την εταιρια.Εχει τα formentini,τα puma,τα lotto,τα hello kitty,τα tom tailor,τα Laura Ashley και αλλες εταιριες που δεν θυμαμαι.Εγω απο το μαγαζι του παιρνω παπουτσακια.Του πηρα κατι πεδιλακια για το καλοκαιρι και κατι Puma για τωρα.Και τα εχουμε καταευχαριστηθει.Οι τιμες κυμαινονται απο 30-70 ευρω.Εγω εχω και εκπτωση.Τα καινουργια σχεδια δεν μας εχουν ερθει ολα λογω των μεταφορικων.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Κωνσταντινακο μου γλυκε χρονια σου πολλα!!!

Να εχεις μια ζωη με γλυκες αναμνησεις και πολυ αγαπη!

Μαρακι μου να τον χαιρεστε και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

966247mn6lidxqrb.gif

Σοφακι ειδα τις φωτο σας απο την γαμοβαπτιση...ειστε ολοι υπεροχοι και κουκλοι!

Λαμπετε ολοι απο ευτυχια...για την μαμα και για την κορη τα λογια ειναι περιττα...ιδιες πανεμορφες κουκλιτσες!Ησουν πανεμορφη στον γαμο...τα μαλλια,το μακιγιαζ,το φορεμα...μ'αρεσαν ολα!

Καλα για την Βαλερια τι να πω?Μια κουκλιτσα ζωγραφιστη!

Να ζησετε και παλι και να την δειτε οπως επιθυμειτε!

καλησπερα .πως ειστε ?μπαινω γρηγορα να ευχηθω κα φευγω σφαιρα.

κωνσταντινε μου γλυκε χιλιοχρονος και παντα με υγεια.Να εισαι ευτυχισμενος.

Μαρια μου να τον χαιρεστε,να τον καμαρωσετε οπως επιθυμητε:D:D

Σοφακι ππλυ ομορφη οικογενεια εχετε.να ειστε καλα και συντομα να την μεγαλωσετε!!!!!!μαμα και κορη..απλα κουκλες.και παλι να ζησετε και να χαιρεστε την Βαλερια.

Μαρακι σημερα εβρεχε μεχρι το μεσημερι.τωρα ειναι καπως καλυτερα αλλα φυσαει λιγο:(η βαπτιση ειναι της 17 στο Μοναστηρι της Παλαιοκαστριτσας(χωριο μου)

φιλια σε ολες.εφυγααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

XWF8p2.png

εγώ της πήρα μούγερ της μικρής απο το κατάστημα τους εδώ, 50 ευρουλάκια...θέλω κι εγώ να βρω και κανένα πιθο φτηνούλι αλλά να είναι και καλό....Μαράκι εσύ που είσαι του ψαξίματος, έχεις βρει τίποτα?????

όσο για το γάλα....έφαγα τον κόσμο...μέχρι και τον οδηγό του "Όλυμπος" σταματήσαμε να τον ρωτήσουμε!!!

το αποτέλεσμα ήταν το εξής: η ολυμπος τώρα δεν έχει γιατί λέει αυτή την εποχή οι κατσίκες δεν κάνουν γάλα...

Παρολαυτά εγώ βρήκα στην Αθήνα, σε σούπερ μάρκετ το οποίο δυστυχώς έχει υποκαταστήματα μόνο στα βόρεια προάστεια...

βρήκα 2....ένα ελληνικό το οποίο λέγεται "ερίφι γιδινο" και ένα βιολογικό γερμανικό μακράς διαρκείας του οποίου το όνομα δεν ξέρω απέξω αλλά αν θες πες μου να το αντιγράψω να στο πω.

Και μια και τα βρήκα πήρα 2 συσκευασίες απο το ελληνικό το οποίο το χρησιμοποίησα για τούρτα κωκ και πήρα και 4 συσκευασίες απο το γερμανικό μια και είναι μακράς διαρκείας. Και λέω να κάνω καμια τουρτίτσα που με έχει ταράξει η υπογλυκαιμία λόγω της αποχής!!!!

Ευχαριστώ Σοφάκι. Ξέρω πως οι κατσίκες δεν παράγουν όλους τους μήνες και το φαντάστηκα ό,τι τώρα είναι η εποχή που δεν παράγουν. Θα κοιτάξω παντού μπας τύχει και βρω και εγώ κάτι.

Παπουτσάκια παράγγειλα τελικά από Αγγλία. Όποια ενδιαφέρεται να δώσω λινκ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?

Σε επιβεβαίωσα και να επιβεβαιώσω επίσης ό,τι είσαι κουκλίτσα και νομίζω η μικρός σου μοιάζει!!!! Να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!

Είμαι υπεύθυνη κρατήσεων σε τουριστικό γραφείο. Ωσονούπο θα αποκτήσω και άλλο τίτλο...για να δούμε τι θα δούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα τι κανετε??????ολα καλα?Μαρακι εμενα μ αρεσουν και οι δυο τσαντες!!!Ευμορφακι μου.....αν δεν υπαρχει καποιος να σου δινει φρεσκα παρε απ το σουπερ μαρκετ καποια που ειναι για παιδακια, λεγονται αυγα ημερας.Σοφακι μπορεις να βρεις συνταγη για τουρτα στο ιντερνετ, "συνταγες της παρεας" λεγεται το σαιτ.ψαχνω και εγω να βρω παπουτσακια για τον Μαρινουλη, δεν περπαταει ακομα αλλα μας κοροιδευουν που δεν εχουμε παπουτσια στα παδαρακια μας.εγω βρηκα στο λητω πολυ ωραιες οικονομικες φορμουλες και ψαχνω και αλλου μηπως πετυχω κατι....Αννουλα εχω εγω σουπερ γαμπρο για το Ειρηνακι σου αμα "κλωτσανε" οι υπολοιποι......

Αααα σκροφίτσα εσύ:D

Να μας φας την νύφη αμέσως ε??????

Κάτω τα χέρια, μας ανήκει το κορίτσι και το θέλουμε!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααα δεν προλαβαίνω να δω φώτο. Αύριο Σοφάκι, ανυπομονώ!!!

Ευμορφάκι τι δουλειά κάνεις καλέ εσύ???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!

Υγεία, χαρά, ευτυχία, χομόγελα, έρωτα, αγάπη και αγαπημένους ανθρώπους να έχεις!!!

Μαράκι να τον χαίρεστε τον παίδαρο!

Έφυγα! Μάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαρακι σημερα εβρεχε μεχρι το μεσημερι.τωρα ειναι καπως καλυτερα αλλα φυσαει λιγο:(η βαπτιση ειναι της 17 στο Μοναστηρι της Παλαιοκαστριτσας(χωριο μου)

φιλια σε ολες.εφυγααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ναι ευτυχώς σταμάτησε η βροχή και το σουργελάκι μου ετοιμάζεται για βόλτα με την γιά-γιά. σήμερα λέει του έδωσε το ψαράκι του με λίγες φακές και το τσάκισε! και τις άλλες φορές το έτρωγε όλο αλλά σήμερα δεν πρόλαβε καν ο πα (παππούς) να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια :lol::lol::lol:

έφυγα απότομα το μεσημέρι, συγχωρήστε με...έχω ένα βήχα που με ταλαιπωρεί από προχθές και μπούκωμα και έφυγα νωρίς από το γραφείο...με πονάνε κοιλιακοί και πλευρά από τον βήχα..πήρα ένα φυτικό σιρόπι και ίδωμεν...

κάπου την άρπαξα γμτ!!! :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...