Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε;;; εμεις καλα...Μαριαννα να χαιρεσαι την κορουλα σου, τη συνονοματη!!!!!!!!!!!! Να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!!! Η μικρη ακομα δεν κοιμηθηκε, εριξε εναν αναπαντεχο υπνο 7-8 καθοδον για τζαμπο και τωρα πού να κοιμηθει...Την προσπαθει ο μπαμπας της...Αχ ωραιο θεμα ανοιξατε κοριτσακια μου για τσαντες και παπουτσια, τα αγαπημενα μου αξεσουαρ...Εχω δωσει για τσαντες μια περιουσια...αλλα μου αρεσουν τι να κανουμε!!!!!!!!! Και εχω τοσα παπουτσια που τα μισα τα εχω στην αποθηκη, δε χωρανε πουθενα, ο Δημητρης με λεει σαρανταποδαρουσα!!!!!!!!!!!!! Μαρια και μενα η πρωτη τσαντα μου αρεσει, δεν ειμαι πολυ του κυριλε και η 2η μου κανει κατι σε πολυ σοφιστικε και αυστηρο...αποψη μου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαννάκι να χαίρεσαι το στερνοβύζι σου (θα το έχεις ακούσει που το λένε εδώ ε??)!!

Αγάπη, αγάπη, ευτυχία και χαρά στην ζωή του.

Χρωστά γκλιττεράκι αλλά τώρα ίσα που προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Δώσε της ένα φιλάκι από μένα και ένα από το Μανιώ μου

(Συμπεθερίτσα Αννούλα πολύ στο φτύσιμο μας έχετε και πρέπει να αποκαταστήσω το αγόρι μου:))

Γιατι καλε το λετε αυτο;;; Εχετε τιποτις να προσαψετε στη νυφη;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ενδιαφέρον ακούγεται...εσείς πως και δεν πήγατε κάτω? Είναι πακέτο πάντως να είστε χώρια.

Μεγαλο πακετο...αστα να πανε.Δεν ειναι για μονιμα.Θα γυρισει στις 7/10.Λειπει 1 μηνα.

Tι εννοεις;;; Εμεις της δινουμε φρεσκα, απο μια κυρια γνωστη μας που εχει κοτες, μας παιρνει τηλ και παει ο μπαμπας μου και παιρνει καμια δεκαρια, τα βαζω ψυγειο και τα εχω για 8-10 μερες το πολυ, μετα παιρνουμε αλλα και ο,τι περισσευει το τρωμε εμεις!!!!!!!!!! Ξεκινατε αυγο;;;; Εμενα απλα τρελαινεται!!!!! μολις τελειωσει το δειχνει και γκρινιαζει!!!!

Εισαι τυχερη που εχει καποιον και σου δινει φρεσκα αυγουλακια.

Εγω εννοω αν δεν εχεις κοτες τι παιρνεις?Απο ποια εταιρια π.χ.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ για τις ευχές σας ...να έχετε τα παιδάκια σας πάντα καλά. Μόλις μπορέσω θα σας βάλω και φωτό να δείτε, Ητανε πραγματικα πολύ καλή και καθόλου γκρινιαρα. ηρθανε τα ξαδερφακια μας μικρα μεγάλα (απο 6 μηνων ως 16 χρονων) και και της άρεσε πολύ ο χαμός . Περιττό να σας πώ πως δέν κοιμήθηκε καθόλου απο τις 2 το μεσημερι και μετα και το βράδυ την πήρε ο υπνος στις 12 μετα απο το ξεθέωμα λογω υπερέντασης...

Σάν να ηξερε πως κατι γινοταν που την αφορουσε!

thanx003.gif

καλημεραααααα τι κανετε??????ολα καλα?Μαρακι εμενα μ αρεσουν και οι δυο τσαντες!!!Ευμορφακι μου.....αν δεν υπαρχει καποιος να σου δινει φρεσκα παρε απ το σουπερ μαρκετ καποια που ειναι για παιδακια, λεγονται αυγα ημερας.Σοφακι μπορεις να βρεις συνταγη για τουρτα στο ιντερνετ, "συνταγες της παρεας" λεγεται το σαιτ.ψαχνω και εγω να βρω παπουτσακια για τον Μαρινουλη, δεν περπαταει ακομα αλλα μας κοροιδευουν που δεν εχουμε παπουτσια στα παδαρακια μας.εγω βρηκα στο λητω πολυ ωραιες οικονομικες φορμουλες και ψαχνω και αλλου μηπως πετυχω κατι....Αννουλα εχω εγω σουπερ γαμπρο για το Ειρηνακι σου αμα "κλωτσανε" οι υπολοιποι......

Διαφημίσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΙ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!:D;)

1378843j0nkir7nwk.gif

Μαράκι μου συμπεθεράκι μου γλυκό να χαίρεσαι το αστεράκι σου!!!

υγεία να έχει πάντα και μια ζωή ξένοιαστη και χαρούμενη!!!!!

να του δώσεις ένα μεγάλο φιλί απο μένα και ένα ακόμη μεγαλύτερο απο τη Βαλέρια!!!!!

έκλεισε ο κύκλος των Σεπτεμβριανών μωρών εεεε??????

για άντε να παίρνετε σειρα μετά την Αλέκα και οι υπόλοιπες για το 2ο!!!!;)

2276031dewhmb99ww.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και....καλημέρα!!!!

έβαλα φωτο απο γαμοβάπτιση στο πρφίλ μου!!!

έβαλα απο τα δείγματα που έχουν και το λογότυπο του φωτογράφου γιατί οι κανονικές είναι πολύ μεγάλες και δε μου τις ανεβάζει!

Μεγαλο πακετο...αστα να πανε.Δεν ειναι για μονιμα.Θα γυρισει στις 7/10.Λειπει 1 μηνα.

Εισαι τυχερη που εχει καποιον και σου δινει φρεσκα αυγουλακια.

Εγω εννοω αν δεν εχεις κοτες τι παιρνεις?Απο ποια εταιρια π.χ.

Ευμορφάκι μου κοίτα μήπως έχουν στα σούπερ μάρκετ βιολογικά ή αλλιώς αυτό που σου είπε η Ελενίτσα που είναι για τα παιδάκια...

δεν παίζει κανένας γνωστός με κοτούλες εεε?

αλήθεια τα παπουτσάκια που έλεγες σε τι τιμούλες παίζουν???

καλημεραααααα τι κανετε??????ολα καλα?Μαρακι εμενα μ αρεσουν και οι δυο τσαντες!!!Ευμορφακι μου.....αν δεν υπαρχει καποιος να σου δινει φρεσκα παρε απ το σουπερ μαρκετ καποια που ειναι για παιδακια, λεγονται αυγα ημερας.Σοφακι μπορεις να βρεις συνταγη για τουρτα στο ιντερνετ, "συνταγες της παρεας" λεγεται το σαιτ.ψαχνω και εγω να βρω παπουτσακια για τον Μαρινουλη, δεν περπαταει ακομα αλλα μας κοροιδευουν που δεν εχουμε παπουτσια στα παδαρακια μας.εγω βρηκα στο λητω πολυ ωραιες οικονομικες φορμουλες και ψαχνω και αλλου μηπως πετυχω κατι....Αννουλα εχω εγω σουπερ γαμπρο για το Ειρηνακι σου αμα "κλωτσανε" οι υπολοιποι......

Ελενίτσα οι συνταγές της παρέας είναι το σάιτ απ'όπου παόρνω σχεδόν όλες μου τις συνταγές απλά ρωτάω μήπως έχετε καμιά δική σας δοκιμασμένη!!!! άσε που οι συνταγές της παρέας έχουν άπειρες και δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κωνσταντινούλι μου, αντρούλη μου όμορφε, βρεφάκι μου που ολοκλήρωσες μοναδικά τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί με τη μανούλα σου όλες εμείς, σου εύχομαι μια ζωή χαμογελαστή, πλημμυρισμένη από αγάπη και αγκαλιές! Να είσαι γερός και χαρούμενος πάντα μάτια μου!

Χρόνια σου πολλά!

Μαράκι μου γλυκό, μανούλα όμορφη, αγκαλιά με τον άντρα σου να καμαρώνετε το βλασταράκι να γίνεται ένας υπέροχος άνθρωπος!

Διαφημίσεις

είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα! να έχει η Παναγιά όλα τα παιδάκια μας καλά και στα δεύτερα εδώ πάλι να είμαστε παρεούλα!

Να τον χαιρόμαστε Μαράκι και όλα τα μωρά μας!

Μαράκι μου συμπεθεράκι μου γλυκό να χαίρεσαι το αστεράκι σου!!!

υγεία να έχει πάντα και μια ζωή ξένοιαστη και χαρούμενη!!!!!

να του δώσεις ένα μεγάλο φιλί απο μένα και ένα ακόμη μεγαλύτερο απο τη Βαλέρια!!!!!

έκλεισε ο κύκλος των Σεπτεμβριανών μωρών εεεε??????

για άντε να παίρνετε σειρα μετά την Αλέκα και οι υπόλοιπες για το 2ο!!!!;)

2276031dewhmb99ww.gif

χα ξέρω κι άλλη...νια νια νια νια

θα μπει να μας τα πει η ίδια όμως :wink:

Mαρακι εμενα μου αρεσε πιο πολυ η πρωτη τσαντα που ειναι πιο απλη και νομιζω οτι θα την ευχαριστηθεις και πιο πολυ.Ταιριαζει με ολα νομιζω.Και με τζην και με φορμες.Και πρωι να την κρατησεις και απογευματακι για ενα καφε.Η αλλη νομιζω οτι ερχεται πιο πολυ για πιο προσεγμενο ντυσιμο.Αποψη μου παντα ετσι?

Μαρια και μενα η πρωτη τσαντα μου αρεσει, δεν ειμαι πολυ του κυριλε και η 2η μου κανει κατι σε πολυ σοφιστικε και αυστηρο...αποψη μου...

αχ αδελφές ψυχές μου! και γω την πρώτη θα πάρω γιατί ταιριάζει νομίζω με όλα τα στυλ...και δεν είναι και το μαύρο το αυστηρό αλλά γκρι...

Εγω σημερα πηγα για δειγματισμο σε παιδικο παπουτσι,τα formentini (δεν ξερω αν τα ξερετε).Πηγα 10.30 και τελειωσα 15.00!Ειχα κουρκουτιανει...τοσο παπουτσι...1000 κωδικοι.

πως ήταν αυτά τα παπούτσια καλά; τι τιμές; θα τα έχετε στο κατάστημα;

Κοριτσια εσεις τι αυγα τα δινετε τα βλασταρακια σας?

όσο είναι κέρκυρα, πάει ο μπαμπάς μου και παίρνει φρέσκα από γνωστή του...κατευθείαν από τον πωπό της κότας λέμε :mrgreen:

εδώ που θα έρθει, δεν ξέρω πραγματικά τι και πως...καλά που ρώτησες...

εσύ πάντα γλυκιά και συμβιβαστική :)

έχει φανταστικές φορμούλες το ζάρα, μαλακούλες και οικονομικές. επίσης και η μπένετον που στάνταρ θα τις είχε πιο φθηνά από λητώ :)

Α Σοφάκι, στο σαιτ του γλυκές αλχημείες θα πετύχεις στάνταρ κάτι:

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=2&tag=12767&pubid=2749693

όσες φορές ακολούθησα ακριβώς τις συνταγές, βγήκαν υπέροχες :) εγώ όταν θήλαζα έφτιαχνα μια σοκολατόπιτα που έχει χωρίς γάλα...

χα ξέρω κι άλλη...νια νια νια νια

θα μπει να μας τα πει η ίδια όμως :wink:

άντε ρε!!!

όποια κι αν είναι με το καλό!!!

ε ψιτ..... κρυφοεγγυούλα....έλα να μας τα πεις τα χαρμόσυνα αυτοπροσώπως!!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...