Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό!!!

Ελευθερία κοίταξε στα μούγερ για παπουτσάκι!!! έχει πολύ ωραία!!!

ωχ θα σε χώσουν κανονικά δηλαδή στη δουλειά ε???

κανένα 2ο μπεμπάκι δεν έχεις κατά νου?????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άσχετο:

τώρα που βρήκα επιτέλους κατσικίσιο γάλα έχετε καμία καλή συνταγή για τούρτα σοκολατίνα να κάνω??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλέ που βρήκες κατσικίσιο και το ψάχνω 1 μήνα τώρα??????Λέγε μάρκα, σούπερ μάρκετ (ελπίζω να είναι αλυσίδα)!!!

Μούγερ ε? Ρε συ να μην πληρώσω μια περιουσία.

Εδώ έχει ωραία http://www.shoesforkids.co.uk

αλλά μεταφορικά 10 λίρες για 1 ζευγάρι. Πολλά δεν είναι?

Το θέμα είναι ό,τι έχω περίπου 10 ζευγάρια μεγαλύτερα παπούτσια και μόνο τα βαφτιστικά στο 21-22 που φοράει τώρα. Είχα μπερδευτεί με τα νούμερα. Σε άλλα έβαζε 21 σε άλλα 22 και σε άλλα 20. Οπότε τα πήρα από 23 και πάνω και έμεινα μπουκάλα:rolleyes:

Ωχ πήγε 5! Πάω στο αστεράκι μου.

Φιλάκια κοριτσάρες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ που βρήκες κατσικίσιο και το ψάχνω 1 μήνα τώρα??????Λέγε μάρκα, σούπερ μάρκετ (ελπίζω να είναι αλυσίδα)!!!

Μούγερ ε? Ρε συ να μην πληρώσω μια περιουσία.

Εδώ έχει ωραία http://www.shoesforkids.co.uk

αλλά μεταφορικά 10 λίρες για 1 ζευγάρι. Πολλά δεν είναι?

Το θέμα είναι ό,τι έχω περίπου 10 ζευγάρια μεγαλύτερα παπούτσια και μόνο τα βαφτιστικά στο 21-22 που φοράει τώρα. Είχα μπερδευτεί με τα νούμερα. Σε άλλα έβαζε 21 σε άλλα 22 και σε άλλα 20. Οπότε τα πήρα από 23 και πάνω και έμεινα μπουκάλα:rolleyes:

Ωχ πήγε 5! Πάω στο αστεράκι μου.

Φιλάκια κοριτσάρες!!!

εγώ της πήρα μούγερ της μικρής απο το κατάστημα τους εδώ, 50 ευρουλάκια...θέλω κι εγώ να βρω και κανένα πιθο φτηνούλι αλλά να είναι και καλό....Μαράκι εσύ που είσαι του ψαξίματος, έχεις βρει τίποτα?????

όσο για το γάλα....έφαγα τον κόσμο...μέχρι και τον οδηγό του "Όλυμπος" σταματήσαμε να τον ρωτήσουμε!!!

το αποτέλεσμα ήταν το εξής: η ολυμπος τώρα δεν έχει γιατί λέει αυτή την εποχή οι κατσίκες δεν κάνουν γάλα...

Παρολαυτά εγώ βρήκα στην Αθήνα, σε σούπερ μάρκετ το οποίο δυστυχώς έχει υποκαταστήματα μόνο στα βόρεια προάστεια...

βρήκα 2....ένα ελληνικό το οποίο λέγεται "ερίφι γιδινο" και ένα βιολογικό γερμανικό μακράς διαρκείας του οποίου το όνομα δεν ξέρω απέξω αλλά αν θες πες μου να το αντιγράψω να στο πω.

Και μια και τα βρήκα πήρα 2 συσκευασίες απο το ελληνικό το οποίο το χρησιμοποίησα για τούρτα κωκ και πήρα και 4 συσκευασίες απο το γερμανικό μια και είναι μακράς διαρκείας. Και λέω να κάνω καμια τουρτίτσα που με έχει ταράξει η υπογλυκαιμία λόγω της αποχής!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα .τι κανετε?εδω βρεχει πολυ απο της 18.30:-(κατεβηκαμε στην πολη αλλα φυγαμε γρηγορα χωρις να κανουμε δουλιτσες και χωρις παιδιατρο.ημασταν εκτοι στην σειρα και ολα τα μικρουλια ηταν αρρωστα και ετσι τον πηρα και φυγαμε.Δεν ειμαστε για ιωση τωρα με τιποτα.πλησιαζει η βαφτιση και τρεμω μην μου αρρωστησει!!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ:D:D:D:D

Μαριαννα να την χαιρεστε.Να τις δεις και τις 2 οπως επιθυμεις.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια βρε κοριτσια!

Ελευθερια σε εστειλα αιτημα φιλιας...κανε με φιλη σου...please...

Mαρακι εμενα μου αρεσε πιο πολυ η πρωτη τσαντα που ειναι πιο απλη και νομιζω οτι θα την ευχαριστηθεις και πιο πολυ.Ταιριαζει με ολα νομιζω.Και με τζην και με φορμες.Και πρωι να την κρατησεις και απογευματακι για ενα καφε.Η αλλη νομιζω οτι ερχεται πιο πολυ για πιο προσεγμενο ντυσιμο.Αποψη μου παντα ετσι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Εγω σημερα πηγα για δειγματισμο σε παιδικο παπουτσι,τα formentini (δεν ξερω αν τα ξερετε).Πηγα 10.30 και τελειωσα 15.00!Ειχα κουρκουτιανει...τοσο παπουτσι...1000 κωδικοι.

Μετα πηγα μια βολτα απο zara kai h&m και του πηρα ενα ζευγαρι φορμες και 10 μακρυμανικα μακο μπλουζακια.Δεν ειχα τιποτα.Οταν ερθει και ο Σαββας θα κανουμε πιο καλες αγορες.Αλλα η επιλογη εγινε πολυ γρηγορα και στο ποδι που λενε γιατι επρεπε να επιστρεψω σπιτι για να φυγει η μαμα μου.Ειχα αργησει πολυ με δειγματισμο.Εγω ειχα υπολογισει κανενα 2ωρο να με παρει και μετα με την ησυχια μου να πηγαινα στα μαγαζια.Εσυ εισαι που το λες...?

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά για την Αννούλα...Να τη χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε αλλά κυρίως να είναι πάντα γερή και χαρούμενη στη ζωή της.

Εμείς πήγαμε σήμερα παιδίατρο για μετρήσεις και νέες οδηγίες για διατροφή. Είμαστε 11 κιλά 83,5cm ύψος και μας είπε ότι πλέον μπορεί να τρώει ότι τρώμε και εμείς αλλά φυσικά με προσοχή και όχι υπερβολές. Άρα μαγείρεμα πλέον καθημερινά και όχι κάθε 3 μέρες που μαγείρευα το δικό του φαγητό και εμείς κανονίζαμε για μας ανάλογα. Βγάζουμε λοιπόν και τα 4 πρώτα μας δόντια μαζί (2 πάνω, 2 κάτω) και μου είπε να του τα δίνω πατημένα (κάτι που άρχισα ενστικτωδώς εδώ και 20 μέρες) και όχι αλεσμένα. Κατά τα άλλα προσπαθεί να περπατήσει μόνος του κρατώντας απαλά το δάχτυλό μου ή του μπαμπά του και όπου βρίσκει ευκολία τεντώνεται και αλλάζει χέρι και μετακινείται σε άλλο έπιπλο μακρύτερα. Δεν έχει φυσικά την αίσθηση του κινδύνου οπότε σήμερα φάγαμε και την 1η μας τούμπα (από σχεδόν όρθια θέση έπεσε με τα μούτρα στα πλακάκια) έκλαψε ευτυχώς ελάχιστα γιατί τον ξεγέλασα δίνοντάς του κάτι να απασχοληθεί.

Ευμορφία μου ναι είμαι καθηγήτρια, ο άντρας μου είναι Κύπριος και πολύ μας λείπει η Κύπρος μας. Ο άντρας σου τι κάνει εκεί και σε ποια πόλη είναι? Εμείς είμαστε από Λεμεσό :)

Εν τω μεταξύ εσείς είστε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ καλές και γράφετε πολλααααααααααααααααααααααά και δε σας προλαβαίνω. Θα πρέπει να οριστεί κάποια να γράφει "περίληψη" στο τέλος κάθε εβδομάδας για όσες δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάζουμε όλα.

Φιλάκια σε όλα τα ζουζουνάκια σας...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Γεια σου Λια!

Πωπω αναπτυξη ο Αντρεας!Μπραβο στο αγορι μας!

Ο αντρας μου μενει Λαρνακα αλλα πηγαινοερχεται Λεμεσο.Ειναι προσωπικη ασφαλεια σε εναν επιχειρηματια.

Γεια σου Λια!

Πωπω αναπτυξη ο Αντρεας!Μπραβο στο αγορι μας!

Ο αντρας μου μενει Λαρνακα αλλα πηγαινοερχεται Λεμεσο.Ειναι προσωπικη ασφαλεια σε εναν επιχειρηματια.

Ενδιαφέρον ακούγεται...εσείς πως και δεν πήγατε κάτω? Είναι πακέτο πάντως να είστε χώρια.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Κοριτσια εσεις τι αυγα τα δινετε τα βλασταρακια σας?

Tι εννοεις;;; Εμεις της δινουμε φρεσκα, απο μια κυρια γνωστη μας που εχει κοτες, μας παιρνει τηλ και παει ο μπαμπας μου και παιρνει καμια δεκαρια, τα βαζω ψυγειο και τα εχω για 8-10 μερες το πολυ, μετα παιρνουμε αλλα και ο,τι περισσευει το τρωμε εμεις!!!!!!!!!! Ξεκινατε αυγο;;;; Εμενα απλα τρελαινεται!!!!! μολις τελειωσει το δειχνει και γκρινιαζει!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...