Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα ωμεγα υπνοσακο παντως του εχω και εγω και ειναι το νουμερο 2. φανταζομαι θα του κανει φετος. δεν πρεπει να υπαρχουν μονο 0-6 αλλα και μεγαλυτερα... δνε ξερω... απλα προβληματιζομαι γιατι ειναι μαλλινα εσωτερικα και θα βγαλει την μπεμπελη ο μικρος από τη ζεστη. μου εχουν φερει και από λητω εναν αλλα ειναι σακος με φερμουαρ απο κατω. θα μπουρδουκλωνεται με αυτον εκτος αν αφηνω ανοιχτο το φερμουαρ...:confused:

και εγω θελω ψωνια αλλα πουουου ου λεφτα.... γμτ φτωχια :mad::tongue:

άσε με με τη Σαλοπέτα θα κλάψω!!! εδώ και 2 εβδομάδες είμαι έτοιμη έχω βάλει λεφτά στην prepay και περιμένω! Θα είμαι η πρώτη λέει που θα ενημερώσει για να βάλω παραγγελία! Η κοπέλα σπουδάζει ιατρική αν δεν κάνω λάθος και έχει και παιδί!

Αλλά ρε γμτ, αρχικά είχαμε πει λίγες και καλές. Μετά που λύσσαξαν να το ανακοινώνουν παντού, δεν σκέφτηκαν πως θα τα διαχειριστεί;;;;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά το σ/κ είχε κατέβει από Αγγλία ο κολλητός του αδελφού μου και μπορούσε να μου τα είχε φέρει!!!! γκκκκκκρρρρρρρρ

Έχω τόσααααα νεύρα με αυτή την ιστορία!!! Θα τελειώσουν τα νούμερα και το παιδί μου δεν έχει πυτζάμες και μπουφάν!!!!

όντως χαμός γίνεται και η κοπέλα να δεις που κάποια στιγμή θα πει τέρμα....αν σπουδάζει και ιατρική και έχει και παιδί όπως λες, θα είναι πολύ ζόρι να το διαχειριστεί όλο αυτό...και στην τελική δε βγάζει και μεγάλο κέρδος, δεδομένου του τρεξίματος που ρίχνει...

πάρε στο μπεμπέ Νικολί κανένα φτηνό σετάκι απο ζάρα για να βολευτεί και μετά πήγαινε ένα ταξιδάκι Αγγλία και πάρτα μόνη σου βρε!!!

μου είπε η πρώην αφεντικίνα μου οτι το Νοέμβρη θα βγάλει η easyjet προσφορά για Λονδίνο 33 ευρώ πηγαινε-έλα!!! είχε βγάλει και τον ιούλιο μου είπε!!!

έχε χάρη που φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλιώς....

άσε που έχω βάλει στο μάτι και αυτή και έψησα και τον Γιώργο να μου την πάρει δώρο :)

http://www.johnlewis.com/115694/Style.aspx

ωραία αλλά ψιλοκαίει η τιμούλα.....

εγώ τσιγκουνεύομαι να δώσω τόσα για μια τσάντα!!!:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

και εγώ σε αυτή κόλλησα αρχικά, αλλά δεν έχω τόσο κυριλέ ντύσιμο (δηλ. είχα πριν 3 νούμερα και τώρα δεν έχω λεφτά). εσύ μαράκι είσαι ταγιεράκια/κουστουμάκια;

πάντως καλές τιμές έχει σε τσάντες...εδώ την έχει πάνω από 250...

αρχισαμε ωραια συζήτηση αλλα δεν εχω χρονο, φευγω!

όχι μαρακι, ούτε ταγιερακι, ούτε κουστουμακια... εδω στον δικηγορικο συλλογο λενε ότι εχω "ανατρεπτικό" στυλ! χα χα χα χα

εγώ πάλι το αντίθετο!!!

παίρνω ένα σωρό τσάντες και παπούτσια αλλά φτηνά!

να μην πω για τα κολιέ....

άσχετο: πήρα αυτό απο άσος http://www.asos.com/Asos/Asos-Frill-Blouse-Contrast-Skirt-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1203994&cid=8799&Rf-300=1350&Rf-800=-1,50.000&sh=0&pge=1&pgesize=200&sort=-1&clr=NavyBlack

ΤΈΛΕΙΟ!!!!!

ξύπνησε το μικρουλίνι μου!!!

σας φιλώ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάλι το αντίθετο!!!

παίρνω ένα σωρό τσάντες και παπούτσια αλλά φτηνά!

να μην πω για τα κολιέ....

άσχετο: πήρα αυτό απο άσος http://www.asos.com/Asos/Asos-Frill-Blouse-Contrast-Skirt-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1203994&cid=8799&Rf-300=1350&Rf-800=-1,50.000&sh=0&pge=1&pgesize=200&sort=-1&clr=NavyBlack

ΤΈΛΕΙΟ!!!!!

ξύπνησε το μικρουλίνι μου!!!

σας φιλώ!!!!

καλά εσύ κορμάρα μου, ότι και να φορέσεις τέλειο είναι!

πολύ όμορφο πάντως!

άντε φιλιά και στις δυο σας...πάω και γω...

Ελευθερια εσυ γιατι σταματας τελος του μηνα...?Εχασα κατι?

Καλημέρα-καλησπέρα. Ζόρια έχω, όλα μαζεμένα τα θυμήθηκαν!

Ευμορφάκι μου σταματάω για τον χειμώνα. Θα επιστρέψω στην δουλειά Απρίλη (έτσι νόμιζα δηλαδή) λογικά. Μπορεί νωρίτερα όμως αφού μου ετοιμάζουν νέες ευθύνες και να αναλάβω επιπλέον κομμάτι.

Καλέ κάνε με φρεντ να δω τις φώτο σας!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαριαννάκι να χαίρεσαι το στερνοβύζι σου (θα το έχεις ακούσει που το λένε εδώ ε??)!!

Αγάπη, αγάπη, ευτυχία και χαρά στην ζωή του.

Χρωστά γκλιττεράκι αλλά τώρα ίσα που προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Δώσε της ένα φιλάκι από μένα και ένα από το Μανιώ μου

(Συμπεθερίτσα Αννούλα πολύ στο φτύσιμο μας έχετε και πρέπει να αποκαταστήσω το αγόρι μου:))

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...