Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

H ZOUZOYNA ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑ!!!!!

anna-facebook-birthday-avatarcountdown.jpg

Χρόνια πολλά μικρή (και άταχτη) ζουζούνοΑννούλα!

Να τα εκατοστήσει η Αννούλα σου!!!

πάντα γερή να είναι και να χαμογελάει με αυτό το υπέροχο χαμόγελο που έχει στη φωτό!!!!

πολύ χαρούμενο παιδί φαίνεται!!!!! φτου φτου στην κουκλίτσα σου!!!

καλημερααααααααααα!!!!!τι μου κανετε?????Σοφακι που χαθηκες εσυ?σε χορευει η Βαλερια εεεε????δεν πειραζει.......Ευμορφια καλα ειδα τις φωτο και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!!εισαι θεα!!!!ειστε απιστευτη οικογενεια......φτου μην σας ματιασω....χιχιχιχιχι!!!Μαρακι υπομονη βρε....θα ερθει το σουργελακι σου σε λιγες μερες......Μααααααακ που εισαι?????Ζωηηηηη, Κατερινακιιιιιιιι, Λια1 και Λια2, Τατιανακιιιιιιι ουουουου!!!!καλε μπειτε να πουμε μια κουβεντα.....

Ελενάκι με τρέχει και με παρατρέχει η Βαλέρια και μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλη την ώρα γυρνάμε βόλτες μέσα στο σπίτι και στα μπαλκόνια!!!

με το ζόρι προλαβαίνω να μαγειρέψω!!!

ετοιμάζονται να βγουν και τα πάνω δοντάκια απ'ότι είδα....μάλλον πρέπει να πάω στα κορίτσια του Αυγούστου να ρωτήσω για μια κρέμα που είχαν αναφέρει οτι είναι πολύ καλή!

συμπεθεράκι μου που χάθηκες?????? πολλή δουλειά φαντάζομαι....

Ελενάκι εσύ που είσαι το κινητό ημερολόγιο του καφέ, αύριο δε χρονίζει ο γαμπρούλης μου?????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2877796kp39bwp9ea.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΟΥΛΑ! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ! Μαριάννα μου να χαίρεσαι τα βλαστάρια σου!!!!

Ευμορφία μου τελειες οι φωτος! πάντα χαμογελαστοι να ειστε οπως σας βλέπω στις φωτογραφιες των γενεθλιων του Παντελακου! ειστε πανεμορφοι :P

Λια καλως ηλθες στην παρεα μας!

Μαριανθηηηηη 'ήλθες είδες και απήλθες; που εισαι καλε πάλι;

κοριτσια μου εγω μπηκα να ευχηθω και να εξαφανιστω πάλι. τετοιο τρεξιμο είχα μηνες να το ριξω! ελπίζω να αποδωσει καρπους δηλαδη λεφτακια γιατι δεν την παλευουμε :tongue:

αυριο εχουμε εμεις γενεθλια και κλεινει ο κύκλος του καφε Σεπτεμβριου!

Ελενιιιιτσαααααα!

σας φιλω!

Να τα εκατοστήσει η Αννούλα σου!!!

πάντα γερή να είναι και να χαμογελάει με αυτό το υπέροχο χαμόγελο που έχει στη φωτό!!!!

πολύ χαρούμενο παιδί φαίνεται!!!!! φτου φτου στην κουκλίτσα σου!!!

Ελενάκι με τρέχει και με παρατρέχει η Βαλέρια και μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλη την ώρα γυρνάμε βόλτες μέσα στο σπίτι και στα μπαλκόνια!!!

με το ζόρι προλαβαίνω να μαγειρέψω!!!

ετοιμάζονται να βγουν και τα πάνω δοντάκια απ'ότι είδα....μάλλον πρέπει να πάω στα κορίτσια του Αυγούστου να ρωτήσω για μια κρέμα που είχαν αναφέρει οτι είναι πολύ καλή!

συμπεθεράκι μου που χάθηκες?????? πολλή δουλειά φαντάζομαι....

Ελενάκι εσύ που είσαι το κινητό ημερολόγιο του καφέ, αύριο δε χρονίζει ο γαμπρούλης μου?????????

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!:P

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!:P

που είσαι συμπεθεράκι μου???????

χάθηκα κι εγώ αλλά κι εσύ δεν πας πίσω!!!!:tongue:

τι κάνει ο γαμπρούλης μου????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αννούλα μου, γλυκό χαμογελαστό πλασματάκι, χρόνια πολλά!

Να έχεις μια υπέροχη φουρφουρένια ζωή!

Να την χαίρεστε Μαριάννα μου! Να έχετε πάντα υγεία και αγάπη αγκαλιά με τις κούκλες σας!

Διαφημίσεις

που είσαι συμπεθεράκι μου???????

χάθηκα κι εγώ αλλά κι εσύ δεν πας πίσω!!!!:tongue:

τι κάνει ο γαμπρούλης μου????????

αλωνιζει τον τόπο!

παει και ερχεται, παει και ερχεται, παει και ερχεται ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!!:P

αλωνιζει τον τόπο!

παει και ερχεται, παει και ερχεται, παει και ερχεται ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!!:P

πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!

τουλάχιστον εσένα πάει κι έρχεται μόνος του????

γιατί εμένα θέλει να κρατάει το δάχτυλο μου οπότε πηγαινοερχόμαστε παρέα!!!!

μόνη της κάνει πλέον 6-7 βηματάκια αλλά ψιλοφοβάται...

έφαγε πριν και μια τούμπα....έπεσε με το κεφάλι στα πλακάκια απο τη βιασύνη της να περπατήσει μόνη της να έρθει σε μένα που έκανα σαν τσιρλίντερ και της φώναζα μπράβο και μπράβο που περπατούσε μόνη της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!

τουλάχιστον εσένα πάει κι έρχεται μόνος του????

γιατί εμένα θέλει να κρατάει το δάχτυλο μου οπότε πηγαινοερχόμαστε παρέα!!!!

μόνη της κάνει πλέον 6-7 βηματάκια αλλά ψιλοφοβάται...

έφαγε πριν και μια τούμπα....έπεσε με το κεφάλι στα πλακάκια απο τη βιασύνη της να περπατήσει μόνη της να έρθει σε μένα που έκανα σαν τσιρλίντερ και της φώναζα μπράβο και μπράβο που περπατούσε μόνη της!!!

και μονος του παει και με το δαχτυλο και μπουσουλαει όταν βιαζεται! καλα τρωει και τις τουμπες του εννοειται!

Μαρακι εσυ εισαι στη δουλεια ή "πάλι Κολωνακι για καφε":tongue:;;;;

Διαφημίσεις

βρε Μαράκι να σου δώσω λεφτά να ψωνίσεις και για μένα που βαριέμαι απίστευτα??????

μόνο μέσω ίντερνετ τα ψώνια δε βαριέμαι!!!!

θέλω να παραγγείλω κι απο σαλοπέτα αλλά γίνεται ψιλοχαμός ε?????

και αν η κοπέλα είναι φοιτήτρια, κάτι μου λέει οτι δε θα περάσει και πολλά μαθήματα αυτό το εξάμηνο!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααααααα αν φορέσω ρε Σοφάκι αυτούς τους υπνοσάκους στο Νικολί θα με βαράει!!!

Άσε που είναι από 0-6 μηνών! Μεγάλωσαν τα βρεφάκια κοπελιά! :mrgreen:

ωωωωχχχχχ!!! δεν το είδα το 0-6!!!!

φτου!!!

η Κλεοπάτρα απο του Αυγούστου έγραφε οτι βρήκε στο Λητώ με 33 ευρώ...μια χαρά μου ακούγεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άσε με με τη Σαλοπέτα θα κλάψω!!! εδώ και 2 εβδομάδες είμαι έτοιμη έχω βάλει λεφτά στην prepay και περιμένω! Θα είμαι η πρώτη λέει που θα ενημερώσει για να βάλω παραγγελία! Η κοπέλα σπουδάζει ιατρική αν δεν κάνω λάθος και έχει και παιδί!

Αλλά ρε γμτ, αρχικά είχαμε πει λίγες και καλές. Μετά που λύσσαξαν να το ανακοινώνουν παντού, δεν σκέφτηκαν πως θα τα διαχειριστεί;;;;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά το σ/κ είχε κατέβει από Αγγλία ο κολλητός του αδελφού μου και μπορούσε να μου τα είχε φέρει!!!! γκκκκκκρρρρρρρρ

Έχω τόσααααα νεύρα με αυτή την ιστορία!!! Θα τελειώσουν τα νούμερα και το παιδί μου δεν έχει πυτζάμες και μπουφάν!!!!

ωωωωχχχχχ!!! δεν το είδα το 0-6!!!!

φτου!!!

η Κλεοπάτρα απο του Αυγούστου έγραφε οτι βρήκε στο Λητώ με 33 ευρώ...μια χαρά μου ακούγεται!!!

με ποδαράκια;;; α θα πάω μια βόλτα τότε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...