Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Βλεπω ολες και ολα τα μωρακια μας ειναι καλα.

Αννα θα σου κανω αιτημα φιλιας.Ετσι θα τις δεις.

Λια ο Αντρικος ειναι παιδαρος!Να τον χαιρεσαι.Καθηγητρια εισαι?Μενεις Κυπρο?

Ο αντρας μου ειναι εκει τωρα.

Παντως κοριτσια δεν παλευεται να εισαι μονη και να μεγαλωνεις παιδι.Ειναι πολυ δυσκολο πραγμα.Τωρα το καταλαβαινω.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα Ευμορφίαμου τωρα ειδα φωτο !!! Τι ομοεφιες ειναι αυτεςςςςς και ο Παντελακος σου !!!να σου ζησει κοριτσακι

Οι δικες μας φωτο απο γενεθλια ειναι χαλια και εχω στεναχωρεθει γιατι ηταν απο τα 1α γενεθλια και...δεν ειχα κανονισει ποιος θα τις βγαλει και οποιος προλαβε πηρα την μηχανη( η οποια θελει τροπο) και το αποτελεσμα.....

Ευχαριστουμε Λιτσα μου!Τουλαχιστον τραβηξατε βιντεο?

Δεν πειραζει βρε Λιτσα μου...τουλαχιστον εχεις αυτες τις χαλια (οπως λες και συ) φωτο.Φανταζεσαι να μην ειχες καθολου?Εχεις και τις ευχαριστες αναμνησεις αλλωστε.

Ax Annoul amou join the club των εργαζομενων μαμαδων!!Ελεγα προχτες του αντρα μου οτι μου λειπει πολυ ο μικρος και δεν τον χορταίνω και αν τυχον θα μου το κοπανησει αυτο οταν μεγαλωσει..............στεναχωριεμαι αλλα δυδτυχως δεν μπορει να γίνει αλλιως. Προσπαθω τα ΣΚ μας τουλαχιστον νακανουμε διαφορα μαζι

Αχ....και γω το ιδιο προσπαθω Λιτσα, να κανουμε πραγματα οταν σχολαω και τα Σ/Κ...ειδικα ομως τωρα που ειναι στα καλυτερα τους ρε γμτ δουλευουμε και χανουμε κατι απο τις μικρες καθημερινες τους κατακτησεις!!!!!! Τι να κανουμε ομως....Γι' αυτα το κανουμε αλλωστε...για να μην τους λειπει τιποτα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Βλεπω ολες και ολα τα μωρακια μας ειναι καλα.

Αννα θα σου κανω αιτημα φιλιας.Ετσι θα τις δεις.

Λια ο Αντρικος ειναι παιδαρος!Να τον χαιρεσαι.Καθηγητρια εισαι?Μενεις Κυπρο?

Ο αντρας μου ειναι εκει τωρα.

Παντως κοριτσια δεν παλευεται να εισαι μονη και να μεγαλωνεις παιδι.Ειναι πολυ δυσκολο πραγμα.Τωρα το καταλαβαινω.

Τις ειδα...Τελειες ειναι!!!!!!!!!!!!!! Φτου σας, καλε τι ομορφη οικογενεια...Και συ πανεμορφη Ευμορφια μου!!!!! Καλα για τον Παντελη τα λογια ειναι περιττα!!!!!!!!!!! Ιδιοι εισαστε με το γιο ή μου φαινεται;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

εγώ σας το είπα! Η Μορφούλα μας είναι η πιο κούκλα sexy mama του καφέ :mrgreen:

Ουφ τρελλή μέρα σήμερα...

δεν μου λέτε κυράδες, δεν κόβετε την κλάψα που αποχωρίζεστε λίγες ώρες τα παιδάκια σας;;;; :tongue:

Άντε τι να πω και γω :rolleyes:

Βρε Λιτσάκι μου, πόσο χάλια είναι οι φώτος; κουνημένες; θολές; Με στενοχώρησες βρε κοριτσάκι :cry:

Μαράκι το sportsdirect παιδί μου έχει μπεμπέ νουμεράκια. Βάλε στο search baby shoes!

Εγώ είπαμε πήρα από εκεί στον Μάνο. Το μικρότερο που είχα πάρει ήταν 21,5.

Σχολάω και έφυγα. Μετράω μέρες. Τέλος του μήνα σταματάω και τρελλαίνομαιιιιι!!!!

Φιλιά σε όλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγώ σας το είπα! Η Μορφούλα μας είναι η πιο κούκλα sexy mama του καφέ :mrgreen:

Ουφ τρελλή μέρα σήμερα...

δεν μου λέτε κυράδες, δεν κόβετε την κλάψα που αποχωρίζεστε λίγες ώρες τα παιδάκια σας;;;; :tongue:

Άντε τι να πω και γω :rolleyes:

Βρε Λιτσάκι μου, πόσο χάλια είναι οι φώτος; κουνημένες; θολές; Με στενοχώρησες βρε κοριτσάκι :cry:

Ευχαριστω πολυ για τα τοσο καλα σου λογια.Με κανεις και κοκκινιζω:oops:

Εχεις δικιο Μαρακι μου...τι να πεις και συ?Εισαι ηρωιδα...ειναι πολυ δυσκολα να εχεις το παιδακι σου μακρια...

Διαφημίσεις

Μαράκι το sportsdirect παιδί μου έχει μπεμπέ νουμεράκια. Βάλε στο search baby shoes!

Εγώ είπαμε πήρα από εκεί στον Μάνο. Το μικρότερο που είχα πάρει ήταν 21,5.

Σχολάω και έφυγα. Μετράω μέρες. Τέλος του μήνα σταματάω και τρελλαίνομαιιιιι!!!!

Φιλιά σε όλες!

Ελευθερια εσυ γιατι σταματας τελος του μηνα...?Εχασα κατι?

Αλόοοοο!!!!!!!!!

ωραία ώρα μπήκα ε?????????? τρέχω όλη τη μέρα!!

η Βαλέρια θέλει συνέχεια βόλτες και θέλει να είναι συνέχεια στο μπαλκόνι και φωνάζει σε όλους τους περαστικούς!!!

Εεεμμμμ... Γεια σας..! Τι μου κανετε? Παει ποοοοολυυυυυς καιρος, κ σχεδον ντρεπομαι ετσι που εξαφανιστικα, αλλα δεν ειχα καθολου χρονο, αλλα ειχα ποοοολυυυ δουλεια! Ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα, κ τα μικρακια σας ακομα καλυτερα!!!

Παω να ριξω μια ματια...

Μαριάνθη μου χρόνια και ζαμάνια βρεεεε!!!!!!!!!

άντε γιακάνε δυναμικό come back!!!!

πάνε καλά οι δουλειές ε???? μπράβο! πάντα έτσι!!!

Καλημέρα κοριτσάκια. Καλημέρα Σοφάκι.

1-2 φορές ξυπνάει ο μικρός. Κοιμάται 10 και ξυπνάει συνήθως 7-8. Δεν ξανακοιμάται παρά μόνο το μεσημέρι 2,5-3 ώρες σερί.

Χθες κοιμήθηκε σερί 10-7 αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια, είναι η εξαίρεση.

Όταν γυρίζω σπίτι μου δείχνει τον καναπέ γιατί την ημέρα τον θηλάζω εκεί. Αχαχα πανέξυπνος ο μικρός!

Εσείς πόσες φορές θηλάζετε το 24ωρο? Όταν είμαι σπίτι χάνω το μέτρημα, Κάθε 1-1,5 ώρα στο βυζί είναι και έχω λίγο πρόβλημα με τα γεύματα!

εμείς τώρα είμαστε στους 5-7 θηλασμούς...τα τελευταία βράδια κοιμάται 10-6, τρώει και συνεχίζει μέχρι τις 10 μετά!!!

πάντως μέσα στην ημέρα θηλάζει ανα 4ωρο περίπου...

του Μάνου του λείπεις με τη δουλειά γιαυτό θέλει τόσο συχνά...τώρα που θα σταματήσεις, πιστεύω θα το ελαττώσει....

Εχω ανεβασει φωτος απο τα γενεθλια μας.

καλά Ευμορφία μου τι να πω???????????

κούκλος ο Παντελής αλλά και η μαμά του μια θεά!!!!!!!!!!!!

φτου σας οικογενειακώς!!!!!!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες...

Με λένε Λία, θα ήμουν λογικά μανούλα Οκτωβρίου οπότε έγραφα εκεί κυρίως, αλλά ο μικρούλης μας ήρθε νωρίτερα πέρυσι, σαν σήμερα στις 26/9. Είμαι λοιπόν και εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου και σήμερα το παιδάκι μου έγινε ενός έτους...Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν περιγράφονται...Έχω μέρες που είμαι πιο ευσυγκίνητη και θυμάμαι αυτές τις μέρες πέρυσι που τον περιμέναμε και πέρασε κιόλας ένας υπέροχος χρόνος...

Ελπίζω να βρίσκω χρόνο και να μπαίνω συχνά να τα λέμε...

Έχει άλλα παιδάκια εδώ που γενήθηκαν σα σήμερα?

Φιλάκια σε όλες και καλώς σας βρήκα...

καλωσήρθες Λία και να χαίρεσαι το ζουζουνι σου!!!!

παρτυ γενεθλιων!!!!:D

[ATTACH]927[/ATTACH]

[ATTACH]928[/ATTACH]

[ATTACH]929[/ATTACH]

τις υπολοιπες αυριο!!!

πεθαίνω για το χαμόγελο του Μαρινούλη!!! πολύ φάτσα το στερνοπούλι σου Ελενίτσα μου!!!!

Μαράκι (maria_s) κάτι βρήκα για βαμβακερούς υπνόσακους που λέγαμε...

http://www.omegabebe.gr/index.php?cat_id=12

αύριο ίσως τους πάρω τηλ αν προλαβω....

είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η Βαλέρια πλέον τρώει το φαγητό της λιωμένο με το πιρούνι και όχι αλεσμένο! πίστευα οτι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί αλλά τελικά μια χαρά!!!!

σας φιλώ!!! πάω για νάνι!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααα!!!!!τι μου κανετε?????Σοφακι που χαθηκες εσυ?σε χορευει η Βαλερια εεεε????δεν πειραζει.......Ευμορφια καλα ειδα τις φωτο και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!!εισαι θεα!!!!ειστε απιστευτη οικογενεια......φτου μην σας ματιασω....χιχιχιχιχι!!!Μαρακι υπομονη βρε....θα ερθει το σουργελακι σου σε λιγες μερες......Μααααααακ που εισαι?????Ζωηηηηη, Κατερινακιιιιιιιι, Λια1 και Λια2, Τατιανακιιιιιιι ουουουου!!!!καλε μπειτε να πουμε μια κουβεντα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...