Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα ένσημα ενός χρόνου είναι 300 αν είσαι μισθωτή.

Κορίτσια εγώ έχω την κούνια της chicco και ο μικρός την καταβρίσκει! έχει κοιμηθεί και αρκετές φορές ενώ κουνιόταν κι εγώ έκανα τις δουλίτσες μου.Αυτή εδώ:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110219&itmid=1427485

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βουλα σ ευχαριστω!δεν ειχα ιδεα.

ωραια κ αυτη η κουνια αντε να πληρωθω στις 15 να παω στα λητω να δβ τι εχει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τώρα ήρθε το ρεύμα αν θέλετε το πιστεύετε! Από τις 8 παρά το πρωί!

Είχα στρώσει τον μικρό με τον γυμναστήριο πάνω στο διπλό κρεβάτι και γω δίπλα με ένα βιβλίο! Πω, από έγκυος είχα να διαβάσω! Εγώ που ξεκοκκάλιζα 3 βιβλία τη βδομάδα! χαχαχαχα

Λοιπόν σας διάβασα...δεν έχω να σχολιάσω τίποτα παρά μόνο το ότι χαίρομαι αφάνταστα που το φιλαράκι μου το Μαράκιους είχε τόσα κέφια σήμερα :)

Για πείτε, τι άλλα; Έχω να ετοιμάσω και παραγγελία για το μεμπουλίξ μου...πάλι σουβλάκια θα φάμε σήμερα...τουλάχιστον έχω δικαιολογία αυτή τη φορά...

να 'σαι καλά βρε Σοφάκι.Δε μου ήταν κόπος, σιγά.Αλήθεια τι παιχνιδάκια θα πάρουμε τώρα τα Χριστούγεννα στα παιδάκια μας;Κοιτούσα στο βιβλίο της fisher price αλλά κι εγώ θέλω να τα πάρω όλα όπως λες. Κι έχουμε και τα βαφτιστήρια.Φέτος πρώτη χρονιά που ξέχασα να κοιτάξω από τώρα για τα δώρα τους!!Αχ μου ΄χει πάρει τα μυαλά ο πρίγκηπάς μου!!!

Είναι πολύ μωρά βρε Βουλίτσα τι να πάρουμε;

Εγώ έλεγα για κάνα μαλακό παιχνιδάκι, οδοντοφυίας και αυτά τα μαλακά βιβλιαράκια με υφάσματα και χρώματα...εσύ τι σκέφτεσαι;

Διαφημίσεις

κι εγώ αυτά τα βιβλιαράκια σκεφτόμουν και κανένα απ' τα αρκουδάκια που κάνουν μουσική.Σήμερα βρήκα έναν Άη Βασίλη που πήρα πέρυσι από τα Jumbo που τραγουδάει τα κάλαντα( τι άλλο να μου πεις θα τραγουδούσε,χαχαχα),του το έβαλα μπροστά του, στην αρχή σαν να ψιλοτρόμαξε αλλά μετά του άρεσε και το κοιτούσε συνέχεια!!!!

κι εγώ αυτά τα βιβλιαράκια σκεφτόμουν και κανένα απ' τα αρκουδάκια που κάνουν μουσική.Σήμερα βρήκα έναν Άη Βασίλη που πήρα πέρυσι από τα Jumbo που τραγουδάει τα κάλαντα( τι άλλο να μου πεις θα τραγουδούσε,χαχαχα),του το έβαλα μπροστά του, στην αρχή σαν να ψιλοτρόμαξε αλλά μετά του άρεσε και το κοιτούσε συνέχεια!!!!

Άντε ρε! Βάλε φώτο, βάλε φώτο!

καλέ δε θα το πιστέψεις, αλλά όταν είπα στον άντρα μου στο τηλ ότι στόλισα το δέντρο μου είπε:μην τολμήσεις να βγάλεις φώτο στο μωρό, την πρώτη Χριστουγεννιάτικη θα τη βγάλουμε μαζί, οπότε κι εγώ τον περιμένω να γυρίσει απ' τη δουλειά, αλήθεια τι ώρα ούτε ξέρω!

Του έχω πάρει και τη στολή του Άη Βασίλη από mothercare και θέλω να τον ντύσω και να τον βάλω δίπλα στον ψεύτικο να δω πώς θα είναι!!!!

καλέ δε θα το πιστέψεις, αλλά όταν είπα στον άντρα μου στο τηλ ότι στόλισα το δέντρο μου είπε:μην τολμήσεις να βγάλεις φώτο στο μωρό, την πρώτη Χριστουγεννιάτικη θα τη βγάλουμε μαζί, οπότε κι εγώ τον περιμένω να γυρίσει απ' τη δουλειά, αλήθεια τι ώρα ούτε ξέρω!

Του έχω πάρει και τη στολή του Άη Βασίλη από mothercare και θέλω να τον ντύσω και να τον βάλω δίπλα στον ψεύτικο να δω πώς θα είναι!!!!

πωπω τρέλλα! Άντε θα περιμένω τις φώτος με τον μπαμπά σας τότε :)

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι ! Βουλιτσα και του χρόνου με υγεία , να είστε γεροί και ευτυχισμένοι και να στολίζετε αγκαλιά με το παιδάκι σας. Από κούνιες και εμείς έχουμε αυτή εδώ και περνά πολύ καλά

http://www.fisherprice.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40773&selcat=bgsw

XwAPp3.png

Γεια σας και πάλι ! Βουλιτσα και του χρόνου με υγεία , να είστε γεροί και ευτυχισμένοι και να στολίζετε αγκαλιά με το παιδάκι σας. Από κούνιες και εμείς έχουμε αυτή εδώ και περνά πολύ καλά

http://www.fisherprice.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40773&selcat=bgsw

είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη rainforest :)

ωραιες οι ιδεες σας για χριστουγεννιατικα δωρα, περα απ τη κουνια κ εγω αυτα λεω πανω κατω.

βουλα περιμενουμε φωτος!να σε ρωτησω πανω σ αυτο που λεγαμε πριν?τωρα που εχω αδεια μητροτητας, 9μηνο κ πληρωνομαι απ τον εργοδοτη ενσημα θα παιρνω?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη rainforest :)

εγω του ειχα παρει το γυμναστηριο rainforest οποτε μαλλον θα ψαξω αυτη που λεει η κατερινα ετσι γ αλλαγη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγω του ειχα παρει το γυμναστηριο rainforest οποτε μαλλον θα ψαξω αυτη που λεει η κατερινα ετσι γ αλλαγη.

αυτή πού λέει η κατερίνα έχει και 30 ευρώ παραπάνω :)

άσε που η rainforest ταιριάζει στο σαλόνι μου :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...