Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

uNiQuE_mammy να σας ζησει το μωρακι σας!

εμεις ειμαστε μεθαυριο...

σημερα πηγαμε 1η φορα τα παιδια να κοινωνησουν. παλι καλα που ταποφασισαμε, απο τον ιουνιο που τα βαφτισαμε ακομα δε τα χαμε παει... μια το ενα μια το αλλο και ποτε δεν ταποφασιζαμε.

ΟΜΩΣ το γεγονος της ημερας ειναι πως ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΔΑ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!! πως λεμε εμα κοινωνησεις βαζεις χρυσο δοντακι...(ποτε δε καταλαβα τι ειναι αυτο κ γιατι αλλα τελοσπαντων) ε, εμεις βγαλαμε μαλλον δοντακι θα σιγουρευτω κ θα σας πω. παντως γκρινια περισσοτερη απο τη συνηθισμενη δεν εχουμε, εχει μονο αυτο το νεο χουι που ξαπλωνει στο πατωμα και ακουμπαει τα μαγουλα της μια απο δω κ μια απο κει... προφανως ειναι δροσερα...:lol::lol::lol::lol: τι αλλα κοπελιες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια καλως ηρθες και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!πολυχρονο γερο και ευτυχισμενο!!!!ρε συ Μαρακι και εγω θα συμφωνησω με την Ευμορφια οσον αφορα το θεμα "μποτακι".Επισης να σας πω οτι βγαλαμε και δευτερο δοντακι την ημερα των γενεθλιων μας.....!!!!βαζω φωτο.....

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Και εσείς να τα χαίρεστε τα κουκλάκια σας...εμείς έχει κανά 10ημερο που βγάζουμε μαζί όλα τα πρώτα μας δόντια (2 πάνω & 2 κάτω). Προς το παρόν έχει κατέβει και φαίνεται πιο ευδιάκριτα το πάνω δεξί...

V & A η Αννούλα σου έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την κοπέλα που είμασταν στο ίδιο δωμάτιο στην κλινική και έχουμε γίνει κολλητές...Να σου ζήσει προκαταβολικά μήπως δεν ξαναμπώ μέχρι την Τρίτη. :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Χαχαχααχαχα α βρε Μαρινούλη, ίδιος η μαμά σου είσαι! Κούκλος!

Λία καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι το αστεράκι σου! Το έχετε βαφτίσει;

Εγώ είμαι η Μαρία, μανούλα του Νικόλα, αλλιώς μπεμπέ Νικολί, αλλιώς σουργελάκι, ο οποίος έγινε ενός στις 8 Σεπτέμβρη :)

Διαφημίσεις

Αχ το πουλάκι μου όλα μαζεμένα θα τα βγάλει! Καλέ τι ψηλό που είναι το παιδί σου;;; Και συ τι κούκλα! Έχεις το πιο γλυκό χαμόγελο!

Ωραίο μέρος έχετε εκεί! Ενοικιαζόμενα; Που είναι;

ευχαριστω για τα καλα σου λογια:Dο μικρος την τελευταια φορα που τον μετρησαμε ηταν 82 ποντους (1.5 μηνα πριν)σιγουρα εχει ψηλωσει κι αλλο.ειναι συγκροτημα ενοικιαζομενων με πισινα και μπαρ.δεν γραφω αλλα μην θεωρηθει διαφημηση:Dνα σε καλοσορισω και εγω Λια.ειμαι η Σοφια και ο μικρος μου χρονισε της 23.σε λιγες μερες βαφτιζομαστε κι εμεις:D

Καλησπερα δεν ειπα.Ελπιζω ολες καλα.

XWF8p2.png

Σοφακι μου ειστε πολυ γλυκια οικογενεια!Και ο γιος σου,παιδαρος!Πολυ ψηλος!Να τον χαιρεστε!

Ελενιτσα μου ο Μαρινακος ειναι ιδιος εσυ!Ειναι πολυ γλυκουλης!Εχει πολυ γλυκια φατσουλα!

Μαριαννα αντε με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια...

Λια καλως ηρθες!Να χαιρεσαι τον αγοραρο σου!Να εχει μια ζωη γλυκια και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!Εγω ειμαι η Ευμορφια και τον γιο μου τον λενε Παντελη.Τον δικο σου?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Λια καλως ηρθες!Να χαιρεσαι τον αγοραρο σου!Να εχει μια ζωη γλυκια και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!Εγω ειμαι η Ευμορφια και τον γιο μου τον λενε Παντελη.Τον δικο σου?

Καλώς σας βρήκα...Έχω μαθήτρια Ευμορφία άρα είσαι η 2η που γνωρίζω με αυτό το όνομα!Εμείς τον βαφτίσαμε Ανδρέα τη 2η μέρα του Πάσχα στην Κύπρο. Ο Αντρίκος ήταν 81,5cm & 10.540gr πριν 1 μήνα και φαφουτάκι...λίγες μέρες έχει που σκάσανε μύτη μαζικά δοντάκια :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

καλημεραααααα ολα καλα?τελικα παρατηρησα οτι οσα μωρακια ειναι τελος του μηνα χρονιασανε για να βγαλουν δοντακια!!!(εκτος απο τον Κωνσταντη της Μακ).Εμεις σημερα σηκωθηκαμε με ορεξη για το σχολειο εκτος απο την Ευη που την βλεπω οτι δεν της πολυαρεσει το νηπιαγωγειο....ειναι λιγο απομονωμενη και καταβαθος στεναχωριεται.ο Μαρινουλης μες την τρελλη χαρα......και ορθως ειπατε οτι ειναι ιδιος η μαμα του!!!!σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.......σημερα θα παμε παιδιατρο...για εμβολιο και μετρησεις μηνος!!!!τι κανετε εσεις? τα σουργελακια σας....

Καλημέρα κόρες. Καλή εβδομάδα.

Να καλωσορίσω το νέο μέλος της παρέας. Εγώ είμαι η Ελευθερία και είμαι Αυγουστομανούλα. Ο Μάνος μου γεννήθηκε 12 Αυγούστου! Να χαίρεσαι το αστέρι σου.

Κορίτσια πολύ κούραση το ΣΚ. Κάθε Δευτέρα είμαι πιο κουρασμένη από ό,τι την Παρασκευή, δεν πάει άλλο. Ο μικρός γκρίνια, αγκαλιές και μαμά να θέλει συνεχώς. Δεν μπορώ ποτέ να του αρνηθώ αγκαλιές και φιλάκια με αποτέλεσμα όλη μέρα να ζητάει το μουτράκι μου.

Για τα παπούτσια δεν ξέρω. Εγώ βλέπω τι βολεύει το παιδί και έτσιο πορεύομαι. Πχ ένα ζευγάρι πεδιλάκια ανοιχτά μπροστά δεν τα βολευτήκαμε καθόλου. Το βαφτιστικό μας που είναι ημιμποτάκι το βολεύεται έτσι και έτσι. Τα πεδιλάκια του τα έχει καταευχαριστηθεί και τα πάει σφαίρα. Γενικά αυτά τα πρέπει και δεν πρέπει δεν τα ακολουθώ. Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημερα και απο εμας γιατι τρεχω και δεν φτανω

Οι μερες πλησιαζουν και αρχιζω και αγχωνομαι γιατι εχω διαφορα και ο χρονος ειναι περιορισμενος....

Ηρθαν και το κοστούμι του μικρου και το παρανυφακι και εχω να πω απλα τελεια, ιδιως το κοστούμι μας είναι ολα τα λεφτα!!!

το βρήκα στο φόρουμ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας:

http://odevontas.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html

τα βρεφάκια μας γίνονται ανθρωπάκια και διψάνε για περιπέτειες...από εμάς περιμένουν να τους δείξουμε τα μονοπάτια...

Ετοιμη να αρχίσουν τα δάκρυα ειμαι ...πολύ συγκηνητικο

καθε φορα στα γενεθλια των παιδιων θυμαμαι λεπτο προς λεπτο οτι εζησα την ημερα της γεννας τους!!!!να εισαι σιγουρη πως μεχρι τα 30 αντε 32 θα κανω αλλο ενα κοριτσακι παρακαλω!!!!:mrgreen::rolleyes:

Μια χαρα σε βρίσκω κοριτσακι ...

Καλημεραααα!

Κοιμαστε?

Ειναι μια ωραια ηλιολουστη Κυριακη!Παει η χθεσινη μουνταδα...

Μαρακι πολυ συγκηνητικο το link που εβαλες και πολυ χρησιμα τα αλλα.Το τελευταιο το εβαλα και στα αγαπημενα.

Κι εγω puma αθλητικα του πηρα αλλα οταν ειμαστε στο σπιτι φοραμε μονο καλτσακια.

Οταν κρυωσει κι αλλο ο καιρος θα του παρω μποτακια.

Παρεπιμπτοντως μια φιλη μου που ο γιος της ειναι 8 χρονων,της ειπε ο ορθοπαιδικος οτι τα ποδια του πατανε προς τα μεσα και οτι πρεπει να του φοραει μονο μποτακια απο δω και στο εξης και απο εξειδικευμενο καταστημα.Θα επανελθουν σε 2-3 χρονια της ειπε.Η φιλη μου ειναι να σκασει,γιατι παντα προσεχε τι παπουτσια του επαιρνε.Παντα επωνυμα και ακριβα.

Λιτσα ειναι ολα τελεια!Με γεια σας!Ποτε ειναι η γαμοβαφτιση?

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ZARA ΚΑΙ H&M!!!!!Μαλλον θα κατεβω την Τριτη που θα παω για δειγματισμο σε παιδικο παπουτσι (τυχαιο?δεν νομιζω...).Αφου θα μου κραταει καποιος το παιδι ειναι ευκαιρια.Εχω και ρεπο...

30 Οκτωβρίου ήμαστε κοριτσακι

Αλο.τι κανετε.μαλλον βγαζει παλι δοντακι και εχει πολυ γκρινια ο μικρουλης μου.τα παιδακια σας ολα καλα?την Τριτη ειμαστε για παιδιατρο,ζυγισμα,μετρημα και καινουργιες διατροφικες οδηγιες.Αντε να δουμε.

Ευμορφια και οι τρεις κουκλια ειστε.φτου σας!!!!παντα γεροι και ευτυχισμενοι:P:D:Dκαι παλι να σου ζησει.

και οι φωτος απο το δικο μας παρτυ:

[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]923[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

Χριστε μου ... να σας ζήσει Σοφακι μου

παρτυ γενεθλιων!!!!:D

[ATTACH]927[/ATTACH]

[ATTACH]928[/ATTACH]

[ATTACH]929[/ATTACH]

τις υπολοιπες αυριο!!!

Τι ομορφίες ειναι αυτες ο Μαρίνος μας !!!!!!!!!!!!!!

Καλώς σας βρήκα...Έχω μαθήτρια Ευμορφία άρα είσαι η 2η που γνωρίζω με αυτό το όνομα!Εμείς τον βαφτίσαμε Ανδρέα τη 2η μέρα του Πάσχα στην Κύπρο. Ο Αντρίκος ήταν 81,5cm & 10.540gr πριν 1 μήνα και φαφουτάκι...λίγες μέρες έχει που σκάσανε μύτη μαζικά δοντάκια :)

Λία καλως ήρθες στην παρέας μας και να ακομα ένας Αντρίκος , εμεις βεβαια δεν βαφτιστηκαμε ακομα αλλα σε 1 μηνα θα ημαστε και επίσημα Ανδρέας!!!!!!!!!Μια χαρα τον βρισκω τον Αντρίκο και απο κιλα και απο υψος!!!!!!!!!!

Πάω ....αν έχω χρόνο θα τ απούμε παλι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα κόρες. Καλή εβδομάδα.

Να καλωσορίσω το νέο μέλος της παρέας. Εγώ είμαι η Ελευθερία και είμαι Αυγουστομανούλα. Ο Μάνος μου γεννήθηκε 12 Αυγούστου! Να χαίρεσαι το αστέρι σου.

Κορίτσια πολύ κούραση το ΣΚ. Κάθε Δευτέρα είμαι πιο κουρασμένη από ό,τι την Παρασκευή, δεν πάει άλλο. Ο μικρός γκρίνια, αγκαλιές και μαμά να θέλει συνεχώς. Δεν μπορώ ποτέ να του αρνηθώ αγκαλιές και φιλάκια με αποτέλεσμα όλη μέρα να ζητάει το μουτράκι μου.

Για τα παπούτσια δεν ξέρω. Εγώ βλέπω τι βολεύει το παιδί και έτσιο πορεύομαι. Πχ ένα ζευγάρι πεδιλάκια ανοιχτά μπροστά δεν τα βολευτήκαμε καθόλου. Το βαφτιστικό μας που είναι ημιμποτάκι το βολεύεται έτσι και έτσι. Τα πεδιλάκια του τα έχει καταευχαριστηθεί και τα πάει σφαίρα. Γενικά αυτά τα πρέπει και δεν πρέπει δεν τα ακολουθώ. Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα!

Συμφωνω με Ελευθερια οτι ειναι στο παιδι γιατι κι εμεισ πεδιλακια καλοκαιρινα ανοιχτα μπροστα μια χαρα τα βολευτηκε γιατι ειχανε ευκαμπτη σολα , γενεικα οτι εχω παρει apo crocodilino τα εχει καταβολευτει και του φαινεται απο τον τροπο που περπαταει . Οσο για τα αθλητικα εγω σας ειπα οτι του εχω της reebok τα οποια τον βολευουν πολυ και φανηκε απο την πρωτη στιγμη γιατι περπατουσε πολυ περισσοτερο και καλυτερα οταν τα φορουσε

Καλημερα και απο μενα!!!!!! Να καλωσορισω τη νεα κοπελα της παρεας, να χαιρεσαι το παιδακι σου Λια, να ειναι παντα ευτυχισμενο και υγιες!!!!!! Εγω ειμαι η Αννα, εχω μια κουκλιτσα την Ειρηνουλα, η οποια γεννηθηκε 27 Ιουλιου, 2 μηνες προωρα, οποτε γραφω στο καφε Σεπτεμβριου, οπου και προοριζομουν. Να πω οτι ειναι κουκλια τα παιδακια σας, Ελενιτσα και Σοφια Κερκυραια, αλλα Ευμορφια μου τον Παντελη και τις φωτο σας δεν μπορω να τις δω γιατι δεν ειμαι "φιλη σου" (κλαψ, κλαψ), ειμαι ομως σιγουρη οτι ειστε κουκλια μαμα και γιος....Αχ να τα χαιρομαστε τα μωρακια μας...Να πω τα δικα μας, η Ειρηνη πλεον αλωνιζει ολο το σπιτι μονη της, ανοιγει τα παντα και κανει ολο σκανταλιες, αλλα με τρελαινει αυτο, μου ερχεται να τη φαω!!!!! Σημερα πηγα να την παρω απο τη μαμα μου σχολωντας και φωναζε "μαμαμα ντατσι ντατσι" μαλλον εννοουσε "ενταξει", ποιος ξερει...Μου λειπει πολυ...Την ειχα συνηθισει να ειμαστε ολη μερα μαζι και μου λειπει παρα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν βλεπω την ωρα να σχολασω καθε μερα και να δω τη φατσουλα της...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ax Annoul amou join the club των εργαζομενων μαμαδων!!Ελεγα προχτες του αντρα μου οτι μου λειπει πολυ ο μικρος και δεν τον χορταίνω και αν τυχον θα μου το κοπανησει αυτο οταν μεγαλωσει..............στεναχωριεμαι αλλα δυδτυχως δεν μπορει να γίνει αλλιως. Προσπαθω τα ΣΚ μας τουλαχιστον νακανουμε διαφορα μαζι

καλα Ευμορφίαμου τωρα ειδα φωτο !!! Τι ομοεφιες ειναι αυτεςςςςς και ο Παντελακος σου !!!να σου ζησει κοριτσακι

Οι δικες μας φωτο απο γενεθλια ειναι χαλια και εχω στεναχωρεθει γιατι ηταν απο τα 1α γενεθλια και...δεν ειχα κανονισει ποιος θα τις βγαλει και οποιος προλαβε πηρα την μηχανη( η οποια θελει τροπο) και το αποτελεσμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...