Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βρήκα στο φόρουμ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας:

http://odevontas.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html

τα βρεφάκια μας γίνονται ανθρωπάκια και διψάνε για περιπέτειες...από εμάς περιμένουν να τους δείξουμε τα μονοπάτια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία πως πάτε με το θηλασμό....ξυπνάει τώρα τα βράδια???

εμένα ξυπνάει 2 φορές σταθερά τους τελευταίους μήνες...δεν έχω παραπονο όμως γιατί κοιμάται 10 κι θηλάζει στις 3 και στις 8 και ξυπνάει στις 10 το πρωί οπότε μια χαρά ξεκουράζομαι!!!

μόνο που απ'όσο καταλαβαίνω τον εαυτό μου και ενώ είμαι σταθερά 48 κιλά, τα επίπεδα λίπους στο σώμα μου πρέπει να έχουν φτάσει μείον...

κάτι πρέπει να κάνω...:rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια. Καλημέρα Σοφάκι.

1-2 φορές ξυπνάει ο μικρός. Κοιμάται 10 και ξυπνάει συνήθως 7-8. Δεν ξανακοιμάται παρά μόνο το μεσημέρι 2,5-3 ώρες σερί.

Χθες κοιμήθηκε σερί 10-7 αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια, είναι η εξαίρεση.

Όταν γυρίζω σπίτι μου δείχνει τον καναπέ γιατί την ημέρα τον θηλάζω εκεί. Αχαχα πανέξυπνος ο μικρός!

Εσείς πόσες φορές θηλάζετε το 24ωρο? Όταν είμαι σπίτι χάνω το μέτρημα, Κάθε 1-1,5 ώρα στο βυζί είναι και έχω λίγο πρόβλημα με τα γεύματα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το βρήκα στο φόρουμ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας:

http://odevontas.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html

τα βρεφάκια μας γίνονται ανθρωπάκια και διψάνε για περιπέτειες...από εμάς περιμένουν να τους δείξουμε τα μονοπάτια...

Αχ βρε Μαράκι....Πολύ όμορφο και συγκινητικό. Είμαστε ισχυρά πρότυπα για τα παιδιά μας και οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ βρε Ελενάκι, και έλεγα ότι είχα όλη αυτή τη συγκίνηση λεπτό προς λεπτό ως πρωτομανούλα! Να είστε γεροί και αγαπημένοι να μεγαλώσετε άξιους ανθρώπους και γιατί όχι, να κάνετε κι άλλους ;)

καθε φορα στα γενεθλια των παιδιων θυμαμαι λεπτο προς λεπτο οτι εζησα την ημερα της γεννας τους!!!!να εισαι σιγουρη πως μεχρι τα 30 αντε 32 θα κανω αλλο ενα κοριτσακι παρακαλω!!!!:mrgreen::rolleyes:

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!τι μου κανετε?εμεις περασαμε πολυ ωραια εχθες......θα σας βαλω και φωτο. ηθελα να σας πω οτι οι γιατροι δεν "επιτρεπουν" στα παιδακια αυτης της ηλικιας να φορανε αθλητικα για τον λογο οτι το παπουτσι του παιδιου πρεπει να ειναι ανατομικο αλλα και να "κραταει" τον αστραγαλο του παιδιου ωστε να μπορει να περπαταει πιο σταθερα.γι αυτο το λογο τα περισσοτερα παπουτσια ειναι σε στυλ μποτακι για τα μωρα που περπατουν ή που μαθαινουν να περπατουν!!!!Μαρακι πολυ συγκινητικο οντως το θεματακι.....Μαριαννα εμενα η πεθερα μου περνει μαρκαδορους στα παιδια που καθαριζουν με το νερο αλλα για το σπιτι της.....για να μην της λερωνουν τα επιπλα!!!!

Καλημέρα! Ελένη σε θαυμάζω! :)

Για τα παπουτσάκια βρήκα τα παρακάτω:

http://health.in.gr/baby/article.asp?ArticleId=18980&CurrentTopId=18928&IssueTitle=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9

http://www.yeskid.gr/kosmos-paidioy/dora/moda/ta-prota-papoytsia-paidioy

Στη δεύτερη σελίδα εξηγεί ότι δεν ισχύει αυτό που λένε για τα ψηλά μποτάκια αλλά πλέον οι γιατροί δεν τα συστήνουν γιατί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμού των αστραγάλων αν πέσουν φορώντας τέτοια παπούτσια.

Τα αθλητικά αντεδείκνυνται λόγω του ότι οι σόλες τους ως επί το πλείστον δεν είναι αρκετά ευκαμπτες αλλά και το δέρμα ή το καμβάς που χρησιμοποιείται είναι πιο χοντρά.

Πρέπει λέει να αποφεύγουμε τα συνθετικά υλικά και να προτιμούμε το μαλακό δέρμα που επιτρέπει στα ποδαράκια τους να "αναπνέουν".

Καλημεραααα!

Κοιμαστε?

Ειναι μια ωραια ηλιολουστη Κυριακη!Παει η χθεσινη μουνταδα...

Μαρακι πολυ συγκηνητικο το link που εβαλες και πολυ χρησιμα τα αλλα.Το τελευταιο το εβαλα και στα αγαπημενα.

Κι εγω puma αθλητικα του πηρα αλλα οταν ειμαστε στο σπιτι φοραμε μονο καλτσακια.

Οταν κρυωσει κι αλλο ο καιρος θα του παρω μποτακια.

Παρεπιμπτοντως μια φιλη μου που ο γιος της ειναι 8 χρονων,της ειπε ο ορθοπαιδικος οτι τα ποδια του πατανε προς τα μεσα και οτι πρεπει να του φοραει μονο μποτακια απο δω και στο εξης και απο εξειδικευμενο καταστημα.Θα επανελθουν σε 2-3 χρονια της ειπε.Η φιλη μου ειναι να σκασει,γιατι παντα προσεχε τι παπουτσια του επαιρνε.Παντα επωνυμα και ακριβα.

Λιτσα ειναι ολα τελεια!Με γεια σας!Ποτε ειναι η γαμοβαφτιση?

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ZARA ΚΑΙ H&M!!!!!Μαλλον θα κατεβω την Τριτη που θα παω για δειγματισμο σε παιδικο παπουτσι (τυχαιο?δεν νομιζω...).Αφου θα μου κραταει καποιος το παιδι ειναι ευκαιρια.Εχω και ρεπο...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!! Και δω μια χαρά ήλιο έχει και βάζω τα πλυντήριά μου σήμερα!

Ευμορφούλα εννοείς θα κατέβεις Αθήνα ή κέντρο Θεσσαλονίκης;;;; Καλά μην πάει και έρθεις και δεν σε δώ, αλοίμονό σου!!!

Πρόσεξε το δεύτερο άρθρο:

"

Σε αντίθεση με μια παλιότερη ευρέως διαδεδομένη άποψη, σε αυτό το στάδιο το πόδι του παιδιού δε χρειάζεται στήριξη στον αστράγαλο. Οι γιατροί δε συστήνουν πλέον τα μποτάκια, γιατί ανακάλυψαν ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να τραυματιστούν οι αστράγαλοι όταν τα νήπια πέφτουν φορώντας τέτοια παπούτσια.

Επιπλέον, όταν επιλέγετε παπούτσια, μην ανησυχείτε για την καμάρα του πέλματος, γιατί δε χρειάζεται στήριξη. Το παιδί μέχρι την ηλικία των 3 ετών δε θα έχει ούτως ή άλλως καλοσχηματισμένη καμάρα.

Αναζητήστε παπούτσια με απορροφητική εσωτερική σόλα και επάνω μέρος, κατασκευασμένα από ένα φυσικό υλικό, όπως το δέρμα. Αποφύγετε, αρχικά, τα αθλητικά, καθώς οι σόλες τους είναι συνήθως κατασκευασμένες από παχύ, άκαμπτο λάστιχο και το επάνω μέρος είναι συνήθως από χοντρό δέρμα ή καμβά, πράγμα που τα κάνει βαριά. Τα καλύτερα παπούτσια είναι αυτά που κατασκευάζονται από υλικά με πόρους, που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα εντός του ποδιού. Αγοράστε παπούτσια από δέρμα και αποφύγετε συνθετικά υλικά, που προκαλούν εφίδρωση.

Επιπλέον, τα μωρά δεν πρέπει να φοράνε μπότες, παπούτσια με γλιστερές σόλες, μοκασίνια ή οτιδήποτε με ψηλό τακούνι."

και επίσης:

"Ορθοπεδικά παπούτσια

Ορθοπεδικά παπούτσια πρέπει να φοράνε μόνο τα παιδιά που πραγματικά έχουν κάποιο πρόβλημα, διαγνωσμένο από παιδο-ορθοπεδικό. Παραγγέλλονται δε με συγκεκριμένες οδηγίες και προδιαγραφές, ανάλογα με την πάθηση."

Μήπως να το ξανασκεφτείς για τις μπότες του Παντελάκου;

Οχι ρε Μαρακι...δεν θα κατεβω Αθηνα.Στην Θεσ/νικη ειναι ο δειγματισμος.Εννοειται πως αν κατεβαινα θα συναντιομασταν.

Δεν ξερω ρε συ Μαρια...ο παιδιατρος ετσι μου ειπε.Να του παρω παπουτσακια που να του καλυπτουν τον αστραγαλο.Στο επομενο ραντεβου θα τον ρωτησω και θα του πω και για αυτην την ερευνα.Να δουμε τι θα μου πει.

Κι εγω πληντυρια βαζω και μαγειρευω του μικρου.Σημερα εχει γιουβαρλακια.Την φρουτοκρεμα δεν την εφαγε.Με το ζορι 3-4 κουταλιες.

Εχω ανεβασει φωτος απο τα γενεθλια μας.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

αχ ούτε το Παντελάκι είναι μωρό πια! Αντράκι με τα όλα του!

Καλά κόρες, νομίζω ότι η Ευμορφούλα είναι η πιο όμορφη μαμά του καφέ με διαφορά! Φτου σου κουκλάρα μου! Και ο άντρας σου παίδαρος! Να είστε πάντα αγαπημένοι και να έχετε πάντα γιορτές στο σπιτικό σας!

Αλο.τι κανετε.μαλλον βγαζει παλι δοντακι και εχει πολυ γκρινια ο μικρουλης μου.τα παιδακια σας ολα καλα?την Τριτη ειμαστε για παιδιατρο,ζυγισμα,μετρημα και καινουργιες διατροφικες οδηγιες.Αντε να δουμε.

Ευμορφια και οι τρεις κουκλια ειστε.φτου σας!!!!παντα γεροι και ευτυχισμενοι:P:D:Dκαι παλι να σου ζησει.

και οι φωτος απο το δικο μας παρτυ:

post-27397-14825440489735_thumb.jpg[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

post-27397-14825440489031_thumb.jpg

post-27397-14825440489399_thumb.jpg

post-27397-14825440489584_thumb.jpg

XWF8p2.png

Αλο.τι κανετε.μαλλον βγαζει παλι δοντακι και εχει πολυ γκρινια ο μικρουλης μου.τα παιδακια σας ολα καλα?την Τριτη ειμαστε για παιδιατρο,ζυγισμα,μετρημα και καινουργιες διατροφικες οδηγιες.Αντε να δουμε.

Ευμορφια και οι τρεις κουκλια ειστε.φτου σας!!!!παντα γεροι και ευτυχισμενοι:P:D:Dκαι παλι να σου ζησει.

και οι φωτος απο το δικο μας παρτυ:

Αχ το πουλάκι μου όλα μαζεμένα θα τα βγάλει! Καλέ τι ψηλό που είναι το παιδί σου;;; Και συ τι κούκλα! Έχεις το πιο γλυκό χαμόγελο!

Ωραίο μέρος έχετε εκεί! Ενοικιαζόμενα; Που είναι;

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες...

Με λένε Λία, θα ήμουν λογικά μανούλα Οκτωβρίου οπότε έγραφα εκεί κυρίως, αλλά ο μικρούλης μας ήρθε νωρίτερα πέρυσι, σαν σήμερα στις 26/9. Είμαι λοιπόν και εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου και σήμερα το παιδάκι μου έγινε ενός έτους...Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν περιγράφονται...Έχω μέρες που είμαι πιο ευσυγκίνητη και θυμάμαι αυτές τις μέρες πέρυσι που τον περιμέναμε και πέρασε κιόλας ένας υπέροχος χρόνος...

Ελπίζω να βρίσκω χρόνο και να μπαίνω συχνά να τα λέμε...

Έχει άλλα παιδάκια εδώ που γενήθηκαν σα σήμερα?

Φιλάκια σε όλες και καλώς σας βρήκα...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...