Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανά 3-4 μήνες δεν αλλάζουν νούμερο?

Μπορει κ παραπανω. εμεις παντα τα περναμε λιγο πιο μεγαλα για να προλαβαινει να προλαβει να τα φοραει...στην αρχη χειμωνα με χοντρη καλτσουλα κι οσο παει τη λεπταινεις ;) μαλιστα τα περσινα της σπορτeξ της μεγαλης που τα πηραμε αυγουστο, της κανανε ενα χρονο κ δεν ειχε προβλημα να της βγαινουνε κλπ.τωρα τα αλλαξαμε!

Μπορει κ παραπανω. εμεις παντα τα περναμε λιγο πιο μεγαλα για να προλαβαινει να προλαβει να τα φοραει...στην αρχη χειμωνα με χοντρη καλτσουλα κι οσο παει τη λεπταινεις ;) μαλιστα τα περσινα της σπορτeξ της μεγαλης που τα πηραμε αυγουστο, της κανανε ενα χρονο κ δεν ειχε προβλημα να της βγαινουνε κλπ.τωρα τα αλλαξαμε!

Ωραίο το κόλπο με την χοντρή και την λεπτή κάλτσα, τι μαθαίνει κανείς από τις εμπειρότερες:cool:

Και εγώ του είχα πάρει πεδιλάκι τον Μάιο αλλά αρκετά μεγαλύτερο και το φοράει ακόμη. Τώρα βέβαια φωνάζει αλλαγή αλλά έτσι και αλλιώς πήραμε άλλα παπούτσια λόγο αλλαγής εποχής!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτο με τα παπουτσια θα το καταλαβεις ευκολα, θα δεις το ρυθμο που μεγαλωνει το ποδι...οσο μεγαλωνουν τοσο πιο αργα αναπτυσσονται...

τελοσπαντων μολις γυρισα σπιτι κ μεχρι να παω τουαλετα η μεγαλη ειχε παρει ενα μαρκαδορο και εβαψε και τα δικα της αλλα και της μικρης τα μουτρα μωβ... και οταν τη μαλωσα και της ειπα γιατι το κανε μου εδωσε να καταλαβω οτι εκανε face painting oπως της ειχαν κανει σε ενα party... μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και δε καθαρισανε και τελειως....τα χερια και των 2 ειναι μπλε! αυτοι οι μαρκαδοροι ειναι βασανο. οσο αργησετε να τους τους δωσετε τοσο το καλυτερα. χτες μου βαψε με ανεξιτηλο ( ανεβηκε στο τραπεζι και πηρε του μπαμπα της) το χαλακι...

Διαφημίσεις

Αχαχαχα ζουζούνι το μικιό!!!

Έχω ένα πακέτο μαρκαδόρους που τους πήρα δώρο σε ένα παιδάκι και δεν τους χρειάζομαι να στους φέρω???:P

Εμένα κάνει το κορυφαίο από χθες. Ο γιατρός μας έδωσε σταγονούλες σε κολλύριο για το ματάκι του. Ήταν λίγο κόκκινο και φάνηκε σαν αλλεργία. Τις πρώτες μέρες κάναμε πάλη για να του το βάλουμε. Μαμάς+μπαμπάς σκληρό αγώνα και πάλι έκλαιγε. Τώρα μόλις δει το μπουκαλάκι παίρνει πόζα, του βάζω στο ένα μάτι, χαμογελάει και μου προσφέρει και το άλλο.

Και το καλύτερο...Παίρνει το μπουκαλάκι στο χέρι του και προσπαθεί να βάλει μόνος του στο μάτι του!αχαχαχα τι γέλιο που έχουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χαίρετε!!! τι κάνετε????????

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι το ζουζουνομαρινούλη σου!!!!!!!!!!!!!

πάντα υγεία και χαρά να έχει στη ζωή του και να είναι αγαπημένος με τα αδέλφια του!!!!!!!!

πωπω γράψατε ένα σωρό και δε θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω!!!

α ναι! για τα αθλητικά παπούτσια που απ'όσο ξέρω κανένα δεν έχει πάτο με καμάρα, μου είπαν την εξής λύση:

στα crocodilino πουλάνε τέτοιους πάτους με καμάρα οπότε θα πάρω τετοιους και θα βάλω στα αθλητικά της!!!

αν και η παιδίατρος το μόνο που μου είπε για τα αθλητικά είναι να προσέχω να μην είναι σε ευθεία ο πάτος αλλά το πίσω μέρος να είναι πιο ψηλό...

εμείς με τα σκράτς πάντως δεν είχαμε πρόβλημα ως τώρα...και τα μούγερ που της πήρα προχθές, με σκράτς είναι και ούτε που ασχολείται μαζί τους!!!

καλτσάκια με βεντουζάκια της πήρα απο το τζάμπο και θα πάω να κοιτάξω αν έχει και στο calzedonia το οποίο έχει βγάλει προσφορά τις παιδικές κάλτσες 1 ευρώ!

Μαράκι όντως πολύ ωραία ρούχα το ζάρα και οικονομικότατα!!!

το μόνο που με χαλάει, είναι οτι φέτος τουλάχιστον δεν έχουν χρώματα...όλο γκρι, μαύρα, μπλε....πολύ μουντά βρε παιδί μου!!!

ούτε ένα ροζ φορεματάκι για την πριγκηπισούλα μου!!!

της πήρα όμως φανταστική λαδί καπαρντινούλα μόλις 15 ευρουλάκια!

Λιτσάκι τέλεια τα ρουχαλάκια απο ebay!

Μαριάννα μήπως να τους έπαιρνες κηρομπογιές αντί για μαρκαδόρους????? κάπως καλύτερα θα καθαρίζουν αυτές!!!!

καμιά συνταγή για τραχανά????????έχω παραγγείλει να μου φτιάξουν τραχανά και χυλοπίτες με κατσικίσιο γάλα λόγω της αλλεργίας αλλά τραχανά δεν έχω φτιάξει ποτέ...και μου αρέσει κιόλας!!!

χθες της έδωσα να δοκιμάσει γιαουρτάκι πρόβειο....καλά η ξινίλα της δεν περιγράφεται!!! χαχαχαχαχα!!!

θα της λιώσω μπανάνα μέσα σήμερα μπας και της αρέσει καλύτερα!

Ελευθερία πως πάτε με το θηλασμό....ξυπνάει τώρα τα βράδια???

εμένα ξυπνάει 2 φορές σταθερά τους τελευταίους μήνες...δεν έχω παραπονο όμως γιατί κοιμάται 10 κι θηλάζει στις 3 και στις 8 και ξυπνάει στις 10 το πρωί οπότε μια χαρά ξεκουράζομαι!!!

μόνο που απ'όσο καταλαβαίνω τον εαυτό μου και ενώ είμαι σταθερά 48 κιλά, τα επίπεδα λίπους στο σώμα μου πρέπει να έχουν φτάσει μείον...

κάτι πρέπει να κάνω...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μου είπαν στα μούγερ ότι η καμάρα δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι ανατομικό το παπούτσι, εξαρτάται από την κλίση όλη της πατούσας και το ύψος της φτέρνας...στην περίπτωση των δικών μας που τώρα μαθαίνουν, είναι σημαντικό μπρος και πίσω το παπούτσι να κρατάει σταθερό το πόδι και να μην είναι μαλακό για να μην χτυπάνε...

επίσης έχω το εξής κόλλημα...δεν φοράω ΠΟΤΕ παπούτσια που δεν είναι δερμάτινα (ή υφασμάτινα βαμβάκι όταν λέμε για εσπαντρίγιες κλπ.)...οπότε και στην περίπτωση του Νικολιού επιλέγω μόνο γνήσιο δέρμα, οπότε και οι επιλογές μου μειώνονται (κατά ένα περίεργο τρόπο τα πιο γουστόζικα, είναι και συνθετικά!)

Αχ Μαριάννα μου τι μας περιμένει ε;;;

Σοφάκι στο φόρουμ θα βρεις για τον τραχανά συνταγούλες. Δεν ξέρω να τον φτιάχνω :(

Λιτσάκι δεν το έχω αυτό που λες...τι είναι;

Εεεμμμμ... Γεια σας..! Τι μου κανετε? Παει ποοοοολυυυυυς καιρος, κ σχεδον ντρεπομαι ετσι που εξαφανιστικα, αλλα δεν ειχα καθολου χρονο, αλλα ειχα ποοοολυυυ δουλεια! Ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα, κ τα μικρακια σας ακομα καλυτερα!!!

Παω να ριξω μια ματια...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχα ζουζούνι το μικιό!!!

Έχω ένα πακέτο μαρκαδόρους που τους πήρα δώρο σε ένα παιδάκι και δεν τους χρειάζομαι να στους φέρω???:P

ναι, μη ξεχασεις!!!! εγω λεω να σου φερω τους δικους μας να εχεις για...παντα (τοσοι που ειναι!!!!)...

κηρομπογιες δοκιμασα αλλα μολις ανακαλυψε τους μαρκαδορους, δεν ειχε γυρισμο/ εμεις τους περναμε και τους κρυβαμε και την αλλη μερα η πεθερα μου εφερνε αλλους! δεν υπαρχει τροπος να σωθω. της εχει πει ο αντρας μου 1 εκατομυριο φορες να το σταματησει αυτο και του λεει "θα τους παιρνω να τους κρυβω μολις τελειωνει τη ζωγραφικη", χχαχχαχχα η μικρη παει και τους κρυβει, που να τους βρει να τους μαζεψειι μετα

??????

Ηρθε η μαμα μου πριν 1-2 ωριτσες και χαιρεται τα εγγονακια της:cool::cool::cool: καιρος για ξεκουραση!

20:40 ηταν η ωρα που γεννηθηκε το παλλικαρακι μου πριν ενα χρονο!!!!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες την καθε μια ξεχωριστα και ευχομαι ολα τα παιδακια να ειναι παντα ευτυχισμενα υγιη και χαμογελαστα!!!

Καλησπερουδια!!!!! Ελενιτσα να χαιρεσαι το Μαρινουλη σου, να τον καμαρωσεις οπως ποθεις!!!!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστησει!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπον Μαρακι αυτα τα αθλητικα, τα πουμα, πηρε και η μαμα μου στην μπεμπα πριν λιγεν μερες, μια χαρα τα περπαταει αλλα ειναι μεγαλα προς το παρον, 21 βαζει στο πεδιλο, 23 τα πηραμε μπας και κρατησουν για το χειμωνα, και θα της τα βαλω αργοτερα γιατι ειναι σαν παπουτσωμενος γατος. Τωρα μονο εκατσα, η μικρα ειναι μεσα με τον μπαμπα της και προσπαθει να κοιμηθει. Το προγραμμα μου απο βδομαδα ειναι τελειο, ειχα ενα αγχος μην ειναι μ&^%%$κια αλλα ευτυχως ολα καλα. Αυριο εχει λαικη και σουπερ μαρκετ....Μιλαμε αδειο το σπιτι...Σας καληνυχτω ολες...Μαριανθη πού εισαι βρε ψυχη, χαθηκες τελειως...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Βρε Αννούλα μου, περίπου κάθε 4 μήνες αλλάζουν νούμερο, πότε λές να τα βάλετε τα αθλητικούλια σας; :) :)

Μαριάννα, στείλτες βρε μαζί με τους μαρκαδόρους στην πεθερά να ζωγραφίσουν τα δικά της έπιπλα :)

Καλώς την Μαριάνθη! Να ζήσετε και να χαίρεστε και το αστέρι σας!

20:40 ηταν η ωρα που γεννηθηκε το παλλικαρακι μου πριν ενα χρονο!!!!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες την καθε μια ξεχωριστα και ευχομαι ολα τα παιδακια να ειναι παντα ευτυχισμενα υγιη και χαμογελαστα!!!

Αχ βρε Ελενάκι, και έλεγα ότι είχα όλη αυτή τη συγκίνηση λεπτό προς λεπτό ως πρωτομανούλα! Να είστε γεροί και αγαπημένοι να μεγαλώσετε άξιους ανθρώπους και γιατί όχι, να κάνετε κι άλλους ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...