Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλτσακια με βεντουζακια πιστευω ότι βρισκεις παντου οπου πουλανε καλτσες αλλα και στα μαγαζια με παιδικα ρουχα.

καλα ειμαστε Μαρακι μου, πολυ καλα ειναι ο μικρος μου. εγω εχω τρελαθει αυτη την εβδομαδα. πολύ πιεση στη δουλεια και επεται συνεχεια από εβδομαδα :(

παω σπιτι τωρα, αν μπορεσω θα τα πουμε από εκει (αν και χλωμο το κοβω:mad:)!

φιλακια !

Διαφημίσεις

σκληρά ε; χμ...μήπως να μην παραγγείλω...να παω να του δοκιμάσω καλύτερα...

μαράκι, μπες λίγο από το σπίτι όταν κοιμηθεί...να πούμε καμιά κουβεντούλα...

ω ναι ναι ναι , να πας να του τα δοκιμασεις και μετα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Μαράκι πολύ όμορφο το παπουτσάκι. Του έχω και εγώ 2 ζευγάρια πούμα αλλά είναι για πιο μετά. Αλλά μια και το είπες χθες τα κοίταξα μέσα και δεν είδα αυτή την καμπύλη που κάνουν στο πέλμα τα ανατομικά. Ποιος σου είπε ό,τι είναι τα πούμα ανατομικά?

Καλτσάκια με πατουσάκια του πήρα όμορφα Disney από το Τζάμπο και προχθές από Prenatal. Το ένα ζευγάρι μάλιστα έχει σιλικόνη σκληρή σε όλο τον πάτο και είναι σαν κάλτσα-παντόφλα.

Ααα τι λες Μαριάννα?? Όλα τα αθλητικά που του έχω πάρει (σύνολο 6 ζευγάρια) είναι όλα με σκρατς!!! Την πάτησα λέμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαράκι πολύ όμορφο το παπουτσάκι. Του έχω και εγώ 2 ζευγάρια πούμα αλλά είναι για πιο μετά. Αλλά μια και το είπες χθες τα κοίταξα μέσα και δεν είδα αυτή την καμπύλη που κάνουν στο πέλμα τα ανατομικά. Ποιος σου είπε ό,τι είναι τα πούμα ανατομικά?

Καλτσάκια με πατουσάκια του πήρα όμορφα Disney από το Τζάμπο και προχθές από Prenatal. Το ένα ζευγάρι μάλιστα έχει σιλικόνη σκληρή σε όλο τον πάτο και είναι σαν κάλτσα-παντόφλα.

Ααα τι λες Μαριάννα?? Όλα τα αθλητικά που του έχω πάρει (σύνολο 6 ζευγάρια) είναι όλα με σκρατς!!! Την πάτησα λέμε!

βασικα ο συζυγος το ανακαλυψε πρωτος αυτο το "προβλημα" των παιδιων (τουλαχιστον των δικων μου, μη σας παιρνω ολες στο λαιμο μου) με τα σκρατς. οπουδηποτε ειχαμε σε ρουχα-κλπ τετοια η μεγαλη κορη μας απο μωρο τα επαιζε συνεχεια γιατι της αρεσεο ηχος... και αποδειχθηκε και για τη μικρη το ιδιο κ χειροτερο οταν σε λιγες ωρες ξεκολησε το σκρατς απο το παπουτσι της. (Ενταξει, δεν ηταν αθλητικο ενα καλοκαιρινο παπουτσακι ηταν αλλα το θεμα ειναι πως το εχουνε και για παιχνιδι. )

Εγω ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ. οταν εβλεπα μεσα στα σκρατς κλωστες χνουδια και τετοια απο τα χαλια γιατι κολουσανε με τα ποδια τα σκρατς κατω και επαιρνε και τα μισα "μαλλια" της μοκετας, τα παιρνα....!

Και δε ξεκολουσε και το παιδι απο το χαλι εμενε γονατιστο να φωναζε που δε μπορουσε να φυγει . (αυτο ηταν το πιο αστειο απο ολα!)

Ευχομαι τα δικα σας να ναι πιο νορμαλ παιδακια :P και να μη βρουνε τα σκρατς παιχνιδι για ολες τις ωρες. ελευθερια μπορεις αν ειναι αφορετα να πας να αλλαξεις ενα δυο να παρεις με κορδονια? ωστε σε περιπτωση που τα βρει παιχνιδι να εχεις σωσει τουλαχιστον τα μισα?

ΑΑΑΑΑ και το κυριοτερο ειναι πως αμα τα σκρατς κολλησουνε τα παντα πανω τους μετα και δε καθαριζουν και δε κολλανε ή ξεκολλανε αμεσως.

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι...

Τα έχω πάρει από το σάιτ που σας έβαλα και σίγουρα δεν επιστρέφονται πια, πάνε πολλοί μήνες.

Τα τελευταία πούμα τα πήρα από εδώ αλλά τώρα που το σκέφτομαι ο μικρός έχει πεδιλάκι με σκρατς που φοράει όλο το καλοκαίρι και δεν το έχει βγάλει ποτέ.

Λες να έχω ελπίδα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...