Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!ολα καλα?τα ζουζουνακια σας? Σοφακι και εγω δινω στον Μαρινακο μου φακες κανονικα με λιγο ψωμακι μεσα.τρωει το φαι του κανονικα σε μικρα κομματακια και το ευχαριστο ειναι οτι τα δοκιμαζει ολα.Μονο που ηθελα και εγω να του αλλαξω γαλα αλλα δεν ξερω πιο να του δωσω.Μαριαννα εισαι απιθανη......γελασα και εγω τοσο πολυ με την γαριδομακαροναδα που την εκανες γαιδαρομακαροναδα!!!!!σαε ευχαριστω και για τα καλα σας λογια και για τον Ανδρεα μου και για τον Μαρινακο μου!!!!σημερα δε το ζουζουνακι απο το πρωι το τσιμπολογαω.....γιατι εχτες τον κουρεψα για να ειναι κυριος σημερα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσα να τα εκατοστησετε κοριτσακι!!!!!

Να τον χαιρεσαι να ειναι γερος και δυνατος το ζουζουνι σου!!!!!!!!!!!!!

Λιτσακι σε ευχαριστωωωωωω πολυ πολυ πολυ!!!!:D:D:-P

Καλημέρα!!! Ελενίτσα να χαίρεσαι τον μικρό σου άντρα. Πολύχρονος να είναι, γεμάτος αγάπη και χαμόγελα στην ζωή του.

Και εγώ εδώ είμαι. Για λίγες μέρες ακόμη θέλω να ελπίζω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινούλη γλυκό αντράκι μας Χρόνια πολλά! Σου στέλνουμε άπειρα φιλιά που κουβαλούν τις ευχές μας για μια ηλιόλουστη και γεμάτη απίθανες περιπέτειες ζωή, πλημμυρισμένη από αγάπη!

1550184ev9ag3ffu2.gif

Ελενάκι, να χαίρεστε το στερνοπούλι σας και να είστε πάντα αγαπημένοι και περήφανοι για τα υπέροχα παιδάκια σας!

Καλημέρα σε όλες τις υπέροχες μανούλες...δηλ. καλησπέρα, τεσπά :)

Πήγα ΙΚΑ πρωινιάτικα για τις επιστροφή εισφορών, συγχίστηκα και ησύχασα....

με πονάει επίσης λαιμός και κεφάλι και νιώθω απίστευτη ατονία οπότε φασίνα αύριο αν είμαι καλύτερα...τώρα έκανα μια γαβαθα καφέ και έκατσα...τι νέα εσεις;

Λιτσάκι αυτά που διάλεξες για Αντρίκο και παρανυφάκι είναι απλά υπέροχα!!! Με το καλό αγάπη μου!

Λοιπόν, θέλω να πάρω αθλητικούλι στον Νικόλα...μ'αρεσουν Nike αλλά δεν είναι ανατομικά...είδα αυτό το πούμα, πως σας φαίνεται;

http://www.shop.puma.co.uk/Millennius-Sportlifestyle-Shoe/4050374715570,en,pd.html?cgid=31100

έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

από παντοφλάκια θα πάρω αυτά:

http://www.inch-blue.com/uk/product/shamrock-limeapple

γιατί λύσσαξε ο μπαμπάς με το τριφύλλι

http://www.inch-blue.com/uk/product/sports-chocolate-suedeblue-suede

344992xx7dhhwnwr.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΝΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!! Να το χαιρεστε Ελενιτσα μου! Ευτυχισμενο να ειναι στη ζωή του και καλότυχο το παιδάκι σας!!!!!

Μαριάννα μου "γαιδουρομακαροναδα" πεθυμησες;;;; πες μας και εμας την συνταγη που δεν την κατεχουμε. πρεπει να ειναι θεσπεσια 1912116bsh0pzr8wf.gif

Μαράκι πολυ ωραια ειναι τα αθλητικα! σουπερ....απλα μια κοπελα από την οποία αγορασα παπουτσακια του μικρου μου ειπε ότι αθλητικα θα πρεπει να φορεσουν μολις μαθουν να περπατανε καλα. δεν ξερω γιατι :confused:

Λιτσακι όλα ειναι πανεμορφα!!!!!!

εγω μεσα στο σπιτι παντως του μικρου καλτσακια με βεντουζιτσες του φοραω αν και του πηρα και κατι παντοφλακια από jumbo για αργοτερα!

Καλώς το Μαράκι μου! Για τα αθλητικά το λένε γιατί ως επί το πλείστον δεν είναι ανατομικά. Καλτσάκια με βεντουζάκια ψάχνω και γω, που τα πήρες; αν και τις βγάζει τις κάλτσες γι'αυτό ψαχνόμουν για παντοφλάκια...πως είστε σήμερις;

Διαφημίσεις

Λοιπόν, θέλω να πάρω αθλητικούλι στον Νικόλα...μ'αρεσουν Nike αλλά δεν είναι ανατομικά...είδα αυτό το πούμα, πως σας φαίνεται;

http://www.shop.puma.co.uk/Millennius-Sportlifestyle-Shoe/4050374715570,en,pd.html?cgid=31100

έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

καλημερα μαρια...

λοιπον πουμα ειχαμε παρει κι εμεις στη μεγαλη και μια χαρα της ηρθανε.

Αλλα επειδη γενικα τα παιδακια εχουνε μια μανια με τα σκριτς σκρατς αυτοκολλητα τους παιρνω εγω παντα με κορδονια και τα δενω διπλο κομπο γιατι ολο τα ξεκολλανε η παιζουνε με αυτα και γεμιζουν βρωμες τα αυτοκολλητα (πχ σερνονται στο χαλι και παιρνουν μαζι τους και οτι υπαρχει εκει...και αντε μετα να τα καθαρισεις!)

μια φορα πηρα στη μικρη κατι καλοκαιρινα με αυτοκολλητο και οταν οδηγουσα ακουγα απο πισω συνεχεια σκριτς σκρααατς που επαιζε. τελικα το ξεκολλησε ΤΕΛΕΙΩΣ απο το παπουτσι το αυτοκολλητο(!!!!) και ησυχασε.

Καλα αυτη η γαϊδουρομακαροναδα δε ξερω πως μουρθε. χθες ολη μερα ειχα φαει ενα κομματακι πιτσα και ειχα λυσσαξει. τωρα πως τις γαριδες τις εκανα "γαιδαρο" δε παει το μυαλο μου. μπορει να ναι απο αυτο που λενε "εφαγες το γαϊδαρο...αντε εμεινε η ουρα!!!!" (επειδη ο γαιδαρος ειναι μεγαλος κι εγω πεινουσα πολυ!!)

Μαρακι ειναι πολυ ομορφα αλλα κιτα να μην ειναι σκληρο απο πανω το δερμα, γιατι οπως σου ειχα πει κι εγω puma ηθελα να του παρω αλλα ετσι οπως τα περπατησ ε μου φανηκαν καπως και ηταν σκληρο απο πανω γι αυτο προτίμησα αυτα τα REEBOK αλλα δεν μπορω να τα βρω με τιποτα για να σας τα δειξω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλώς το Μαράκι μου! Για τα αθλητικά το λένε γιατί ως επί το πλείστον δεν είναι ανατομικά. Καλτσάκια με βεντουζάκια ψάχνω και γω, που τα πήρες; αν και τις βγάζει τις κάλτσες γι'αυτό ψαχνόμουν για παντοφλάκια...πως είστε σήμερις;

για καλτσακια επειση εχω παρει 3 3αδες και ειναι πολυ ωραια H &M

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

reebok ε, θα τα κοιτάξω!

α ρε Μαριάννα, γι'αυτό έχουμε εσάς τις δευτερομανούλες! Α ρε η εμπειρία! εγώ έψαχνα με αυτοκόλλητο ως καλύτερο, μην τρώμε τα κορδόνια :-P thanks!

για καλτσακια επειση εχω παρει 3 3αδες και ειναι πολυ ωραια H &M

με βεντουζάκια; τέλεια, θα πάω μια βόλτα...

λοιπόν κόρες, το ζάρα έχει ωραιότατα ρούχα! φορμούλες σετάκια για να αλωνίζουν σούπερ και πολύ οικονομικές! του πήρα ένα ζευγάρι, του έφερε και η νονά τζηνάκι και πλεκτή ζακετούλα καταπληκτικά! ρίξτε μια ματιά, αξίζει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...