Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Αυτά υποτίθεται έχουν μια ειδική κάλυψη για να δρουν στο γυναικείο σύστημα κ όχι στο στομάχι. Είναι λίγο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. 

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ,Μαρακι μου...Εφαγε την μιση κρεμα και λιγο παραπανω το απογευμα και το βραδυ αφησε λιγο απο το γαλα του.

Σημερα το πρωι ηπιε πολυ γαλα αλλα δεν εφαγε ουτε φρουτοκρεμα ουτε φαγητο.Του εδωσε η πεθερα μου ενα μπισκοτακι (το εφαγε) και αντι για φαγητο (αφου δεν το ετρωγε)του εδωσε γαλα και το ηπιε.

Του ξαναεδωσα εγω φαγητο κατα τις 6 και ζοριζοντας τον στην αρχη και παιζοντας στην συνεχεια,το εφαγε ολο.

Εγω εχω εναν υπνοσακο με ποδαρακια.Μου τον ειχε κανει δωρο η φιλη μου.Νομιζω πως θα βολευει πιο πολυ απο τους αλλους.

Τι παντοφλακια ειναι αυτα βρε Σοφακι ?

Μπραβο στο μπεμπε Νικολι!Αχ,μεγαλωνουν τα παιδακια μας...Αυτο με τα οχι αλεσμενα πολυ με φοβιζει.Εγω του δινω απο καμια πατατα τηγανητη και την τρωει ολη,μπισκοτακι nutricia και το τρωει ολο,λιγο ψωμακι με τυρακι ή μαρμελαδα και κασερακι.Φαινεται να τα μασαει και οσο περναει ο καιρος σαν να εξασκει καλυτερα την μασηση.Για να δουμε.

Καλώς την Ευμορφούλα! Δοντάκια έχει το Παντελάκι σου και τον ενοχλεί το φαγητό στα ουλάκια. Το μπισκότο λειτουργεί σαν μασητικό και ανακουφίζει :) Ελπίζω να είναι καλύτερα απόψε.

Που τον πήρε η φίλη σου τον υπνόσακο; Τα παντοφλάκια που λέμε με την Σοφία είναι τα παρακάτω:

http://www.inch-blue.com/uk/category/animal-magic

χάζεψε τη λίστα αριστερά να δεις σχέδια. Απίθανα σου λέω! Σοφάκι εσύ από δω παρήγγειλες ε;

Τι σε φοβίζουν καλέ τα αλεσμένα; Μια χαρά τρώει ο κούκλος σου!

Α καλά! Ο Νικόλας έφαγε πρώτη φορά τραχανά με λίγη φετούλα! Μια πιατάρα να την έκανε απογευματιάτικα!!! Εγώ πάλι ούτε να τον μυρίσω :?

Καλησπερουδια...Ακομα χωνευω τη γαριδομακαροναδα και "χωνεμο" δεν εχει...απαπα τουρμπο την εκανα, πώς να τη χωνεψω;;;;; Μαρακι τελειος ο Νικολας, μια χαρα ειναι τα κιλα του καλε, δεν ειναι αδυνατος, ωραιος κομψος κυριος!!!!! Και εμενα βρε κοριτσια δεν τα θελει τα μη αλεσμενα και λιγο με προβληματιζει αυτο, η γιατρος βεβαια μου λεει να μην αγχωνομαι και θα τα φαει καποια στιγμη. Δεν εχει και πολλα δοντια η αληθεια ειναι. Της εχω δωσει φακες αλλα τις εφτυνε, της δινω μακαρονακι, σησαμακι, οχι αλεσμενο, με τιποτα, το φτυνει. Ενω μασαει φρυγανιες, μπισκοτα, κριτσινια, πατατες, ρυζι απο το δικο μας, κιμα, τοστ, ρυζογκοφρετες, το φαι το θελει πουρε, ουτε καν ημιαλεσμενο. Τι κανουμε παρακαλω;;;; Τωρα δεν το εχω ξαναπροσπαθησει λογω και του μπουκωματος, αλλα σε λιγο πρεπει παλι να το προσπαθησω και με αγχωνει αυτο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Τι έβαλες καλέ στις γαρίδες και ακόμα χωνεύεις; :)

Να μην αγχώνεσαι, είπε και ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται ακόμα να σταματήσουμε να αλέθουμε...μέχρι 18 μηνών συν πλην όλα τα παιδάκια έχουν κάνει τη μετάβαση...άντε έψαχνες λόγο να αγχωθείς βραδιάτικα; :)

Καλώς την Ευμορφούλα! Δοντάκια έχει το Παντελάκι σου και τον ενοχλεί το φαγητό στα ουλάκια. Το μπισκότο λειτουργεί σαν μασητικό και ανακουφίζει :) Ελπίζω να είναι καλύτερα απόψε.

Που τον πήρε η φίλη σου τον υπνόσακο; Τα παντοφλάκια που λέμε με την Σοφία είναι τα παρακάτω:

http://www.inch-blue.com/uk/category/animal-magic

χάζεψε τη λίστα αριστερά να δεις σχέδια. Απίθανα σου λέω! Σοφάκι εσύ από δω παρήγγειλες ε;

Τι σε φοβίζουν καλέ τα αλεσμένα; Μια χαρά τρώει ο κούκλος σου!

Α καλά! Ο Νικόλας έφαγε πρώτη φορά τραχανά με λίγη φετούλα! Μια πιατάρα να την έκανε απογευματιάτικα!!! Εγώ πάλι ούτε να τον μυρίσω :?

Μαρακι τα μη αλεσμενα με φοβιζουν.Μην πνιγει.

Μια χαρα εφαγε ο Νικολας!Κι εγω ειχα φαει πολυ τραχανα οταν ημουν μικρη.Μου τον εκανε η γιαγια μου.Με γαλα ομως.Μου αρεζε πολυ!Τωρα δεν ξερω αν θα μου αρεσει.

Τον υπνοσακο μου τον πηρε απο ενα μαγαζι που αν θυμαμαι καλα ειχε λευκα ειδη.Ισως αν ψαξεις σε τετοιο μαγαζι βρεις.

Στο ιντερνετ δεν εχει?Το mothercare?

Τα παπουτσακια τελεια ειναι.Και νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει γιατι ο παιδιατρος μου ειπε να του φοραω καλτσες μεσα στο σπιτι και να περπαταει.Να μην του φοραω παπουτσια ετσι ωστε να σχηματιστει η καμαρα.Κι αυτα τα παπουτσακια ειναι σαν καλτσες και αντιολισθητικα φανταζομαι,οποτε ειναι οτι πρεπει για να μην κρυωνουν και τα ποδαρακια.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα κορεςςςςςςςςςςςςς

Μαρακι μια χαρα ο Νικολης μας

Τα νέα απο τα γεννητούρια , τελικα η κοπελα γεννησε με φυσιολογικο(προφανως ο γιατρος δεν της το πηρε με καισαρικη) και παρολο που ο μαμπας 2.11 ο μπεμπης βγηκε(36 εβδομαδων) 51 εκ και 3100, και το ιδιο βγηκε και ο μπεμπης της Δευτερας της αλλης φιλης μου που ειναι 1.95 ο μπαμπας και 1.78 η μαμα.Εμεις που ημαστε 1.68 και 1.75 ο μπεμπης βγηκε πιο μεγαλος χαχα

ΑΑΑΑΑ ενας συναδελφος μου ειπε οτι οσο ύψος έχει το παιδι όταν είναι 1 χρονου +1 μετρο θα είναι το ύψος του

Ο Ανδρεας τρώει τραχανα λευκο ξινο και μεσα του εκανα νιανια πατατα και καροτο και το εφαγε , τωρα το ΣΚ πρεπει να του κανω και καμια φακη να δω(ελα ντε που εμεις δεν τα τρωμε αυτα)

Οσον αφορα τα παντοφλακια , επιδη ειμαι fun του ebay , ψαχνωντας ψαχνωντας βρηκα αυτα τα οποία ειναι με δημοπρασία , είμαι η μοναδικη που έχω δωσει προσφαρα(0,95 Ε) και τ αμ εταφορικα ειναι 5,99 και βεβαια εχω δωσει σε 21 ζευγαρια ,ενα στο σπίτι και 1 στον παιδικο.Τα συγκεκριμενα γραφει οτι ειναι οικογενειακη επιχειρηση και οτι τα φτιαχουν αυτοι απο δερμα αγελαδας και προβατου.

εχει και αυτα που ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα τελεια

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220504276880&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260646710021&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260646698972&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220520155300&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

του Ανδρέα γι ατον γαμο πηρα αυτο

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370389050069&var=640004143614&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220584604268&var=520004841545&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

και αυτο το παρανυφακι

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280521395519&var=580005468160&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ακουω γνωμες...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

απαπαπα τι καλά! είναι αυτά που μου έλεγες στο τηλ ε; πως είναι ο πάτος τους; δέρμα;

ναι και σε καποια αλλα που εβαλα ειναι λιγο πιο χοντρος , σε αυτα που εχουν την γουνα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημεραααααα.τι κανετε?εμεις πολυ πολυ καλα.χρονισαμε και εμειςςςςςςςςςςςςςς:D:DΣας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες.Να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.το κατα διασκεδασε ο μικρος.ολο το απογευμα χορευε ,ηταν πολυ καλος:Dπολυ κουραση αλλα του αξιζε με το παραπανω.το παρτι δεν το καναμε σπιτι μας αλλα στην επιχειρηση τον δικων μου.πανικος απο μωρακια.θα σας βαλω και φωτος αργοτερα.

πολυ ωραια τα μαλακα παπουτσακια βρε κοριτσια.φανταζομαι Ελλαδα δεν εχουν εεεε?

XWF8p2.png

καλημερα!!!! εγω ειμαι εδω αλλα τις πιο αργες ωρες!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπον για τα αλεσμενα που συζητατε να πω [ως η μεγαλη μου κορη το μεσημεριανο (κρεας λαχανικα+μακαρονια) τρωει αλεσμενο το κρεας λαχανικα και ριχνουμε μεσα κανονικα μακαρονια. δε το τρωει αλλιως το κρεας ουτε να το δει δε θελει! Οτιδηποτε αλλο φαι να της δωσεις αν θελει θα το φαει αλλιως δε το τρωει ουτε κανονικα ουτε αλεσμενο.

Κατα τα αλλα η Αννουλα περπαταει μονιμως ξυπολητη η με καλτσες και επειδη εχουμε ενδοδαπεδια θερμανση δε με ενοχλει ιδιεταιρα, δεν εινα δηλαδη το πατωμα παγωμενο το χειμωνα, αρκετα ζεστο θα το λεγα!

μμμ τι αλλα για πρωι? αυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...