Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς το Μαράκι. Έλαβε τέλος το meeting???

Για τον ύπνο πιτζαμάκια κανονικά και καλτσάκι όταν κάνει κρύο. Αναλόγως την θερμοκρασία βάζουμε και από μέσα αμάνικο-κοντομάνικο ή μακρυμάνικο ζιπουνάκι. Αν στην πορεία δω πως ξεσκεπάζεται θα πάρω πιο δραστικά μέτρα:)

Αννούλα σούπερ η κοριτσάρα σου!!! Καλή σχολική χρονιά σε σένα. Πώς σου φαίνεται μετά από τόσο καιρό αποχής?

Ευχαριστω παιδι μου...Και σενα ο παιδαρος ομως δεν παει πισω...Αμα συμπεθερεψουμε φανταζεσαι τι παιδια θα βγαλουν;;;;;; χαχαχα!!!!!!!!!!!! Η επιστροφη καλη αν και την πρωτη μερα ημουν σαν χαμενη!!!!!!! Ε τωρα επανηλθα κανονικοτατα....Κορες σας αφηνω παω για γαριδομακαροναδα!!!!! Φιλια!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναλόγως την θερμοκρασία και πάλι. Στα μεγάλα κρύα με πάπλωμα, έχω και έναν βαρβάτο υπνόσακο με ποδαράκια.

Για τα ολόσωμα φοβάμαι γιατί ο μικρός μόλις ξυπνήσει σηκώνεται όρθιος. Ποτέ δεν ξυπνάει και να παραμείνει καθιστός ή ξαπλωμένος. Αν σκοντάψει και πέσει στα κάγκελα θα μας ακούσει η γη και ο κόσμος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πωπω γαριδομακαρονάδα!!! εγώ θα φτιάξω πένες τρικολόρε με τυριά στο φούρνο σήμερα...μπαμ μπαμ

χοντρό υπνόσακο με ποδαράκια ψάχνω και γω...

όλο ράβω ξηλώνω την παραγγελία μου και η σαλοπέτα ακόμα να ειδοποίησει πότε θα λαμβάνει παραγγελιές πάλι...

λοιπόν, το Νικολί πήγε για εμβολιάκι σήμερα...81cm, 9800 μια χαρά είπε ο ντοτόρε μπορούμε να φάμε και να πιούμε από όλα, αν και γνώμη του να του αρχίσω φρέσκο γάλα μετά τους 14 μήνες, να κρυώσει λίγο ο καιρός να του δώσω φακές και ρεβύθια (όχι φασόλια είναι βαριά) αλλά και πάλι θα περάσει λίγος καιρός να καλύψει ένα γεύμα μόνο με όσπρια (είναι πολύ βαριά για το στομαχάκι του).

Να μη του δίνω κρέμα πλέον το απόγευμα, αλλά κανένα τοστάκι, τραχανά με ωμό λαδάκι ή ξαλμυρισμένη φέτα, σουπίτσα, φρούτο αρκεί να χορταίνει το παιδί να μην πεινά.

Ξεκινάμε (και επίσημα) τη μετάβαση από αλεσμένα σε πιο χοντροκομένα με στόχο μέχρι 17-18 μηνών να έχει ολοκληρωθεί και να τρώει τα φαγάκια του κανονικά.

Μέλι να μην του δώσω αν δεν ξέρω ποιος το φτιάχνει.

Ραντίζουν τις κυψέλες για να μην πηγαίνει ένα μαμούνι στις κερύθρες και αυτό το πράγμα είναι δηλητήριο για τα μωρά.

οπότε αν δεν ξέρω ποιος το φτιάχνει και δεν μου ορκιστεί στη μάνα του ότι δεν το ραντίζει, τότε να μην του δώσω μέλι.

αυτά τα νέα...κάτι ξεχνάω όμως...

Διαφημίσεις

μπα αυτά συγκράτησα όπως μου τα είπε βιαστικά η μαμά μου...

α του είπε ότι ξυπνάει στάνταρ κατά τις 5 κάθε ξημέρωμα και της είπε ότι να μην ανησυχεί, προφανώς πεινάει και να συνεχίσει να του δίνει γάλα εκείνη την ώρα...μόνος του θα ξεπεράσει αυτή τη συνήθεια...

εγώ ανησυχούσα ότι είναι πολύ αδύνατος, αλλά ο συγκεκριμένος παιδίατρος είναι φαν των αδύνατων παιδιών...και τη μαμά μου την κοουτσάριζε συνέχεια να προσέχει την διατροφή μας (εμένα και του αδελφού μου) για να μην παχύνουμε και να τρώμε υγιεινά αλλά χωρίς περιττές θερμίδες...και τα δυο μας είμασταν πολύ αδύνατα παιδιά (άλλο που τώρα δεν μαζευόμαστε!)...και το Νικολί τρώει τον σκασμό χωρίς πρόβλημα και χωρίς νάζια, αλλά δεν παχαίνει...

αλό αλό!

επιτέλους ξαναμπήκα!!!

πωπω καλέ τι μπόι πέταξαν τα δικά σας!!!

Μαράκι μια χαρά είναι το βάρος του Νικόλα καλέ!!!

εμένα είναι 9020 γρμ!!! χαχαχαχα!!!

μαζί με τον Αντρίκο της Λίτσας πάμε εμείς!!!

εμένα η μικρή τρώει φακές απο 8 μηνών!!!

χθες μάλιστα έφαγε 300μλ!!! κανονικότατο γεύμα!!! ευτυχώς μια χαρά είναι! δεν της πέφτουν βαριές!

κι εγώ υπνόσακο με ποδαράκια ψάχνω....αν βρεις τίποτα Μαράκι σφύρα!!!

πάντως έχω σωθεί μετα παντοφλάκια τα inch blue! τέλεια!!! πολύ μαλακά, δερμάτινα και το βασικότερο δε μπορεί να τα βγάλει όπως κάνει με τις κάλτσες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λιτσακι περαστικα σας.εμεις εχουμε περιοριστει ευτυχως μονο στις μυξουλες!!!!ειναι και λογω καιρου αυτα.......επισης να σου πω οτι η Ζωη ειναι υπο μετακομιση.....μιλησα μαζι της την περασμενη εβδομαδα.λοιπον εγω σημερα ενιωσα η πιο περηφανη μαμα στο σχολειο του Ανδρεα:D. τον πηγα στο σχολειο και καθως εφευγα ερχοταν τρεχοντας απο πισω μου η δασκαλα του. με φωναζει και μου λεει ....ειστε η μαμα του Ανδρεα?της λεω ναι.....το παιδι το πιεζετε να διαβαζει στο σπιτι? οχι της απαντω.κανουμε μονο τις εργασιες του και απο μονος του οτι κανει μετα με εξωσχολικα βιβλια......το παιδι σας ειναι πολυ προχωρημενο απο τα υπολοιπα, ξερει και διαβαζει κανονικα και γραφει και λεξεις στον πινακα.εγω εντυπωσιαστει πολυ λεει η δασκαλα!!!!εγω εμεινα καγκελο:shock:. της λεω οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια και οι νηπιαγωγοι περσυ που τα εμαθαν πολλα πραγματα. ειναι ομως και αλλα παιδακια που εκαναν τα ιδια οποτε θα ξερουν και εκεινα. μου απαντα τωρα......οχι καμια σχεση ο γιος σας ξερει πολλα και τωρα ο καημενος βαριεται που κανουμε τα γραμματακια ενα ενα....γιατι αυτος τα ξερει.

ενιωσα πολυ περηφανη για τον Ανδρεα μου σημερα!!!!δεν το περιμενα να ακουσω αυτες τις κουβεντες απο την δασκαλα του.αφου τωρα που σας τα γραφω βουρκωσα......:cry:

χίλια μπράβο στο καμάρι σου Ελενίτσα μου!!!

ο Μαρινουλης παιζει!!!!!!!:D

[ATTACH]915[/ATTACH]

[ATTACH]916[/ATTACH]

[ATTACH]917[/ATTACH]

Θεός ο Μαρινούλης!!!

τι ζουζουνογλυκοφατσούλα έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτου φτου!!!!

Σοφάκι να χαίρεσαι το καμάρι σου και Μαριάνθη να χαίρεται το ονοματάκι του ο νεοφωτιστος Βασιλάκης!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Στο καλό Ελέ μου! Καλή ξεκούραση! Πάω και γω...

Σοφάκι, είναι τόσο καλά τα inch blue???? Χάρηκα πάρα πολύ τώρα γιατί είχα βάλει ένα ζευγάρι στην επόμενη παραγγελία μου αλλά με επιφύλαξη. Μήπως να του πάρω 2;

Πως τα περπατάει η Βαλέρια; Δεν γλυστράνε ε; Κρατάνε καλά τα ποδαράκια;

Μπράβο στο αστέρι σου που τρώει τόσο φαγητό!!! Λες να είναι υπερβολικός ο γιατρός που λέει ότι είναι βαριές; Θα του δώσω σίγουρα σε 2 εβδομάδες που θα έρθει πάντως. Δεν τις αλέθεις ε;

Στο καλό Ελέ μου! Καλή ξεκούραση! Πάω και γω...

Σοφάκι, είναι τόσο καλά τα inch blue???? Χάρηκα πάρα πολύ τώρα γιατί είχα βάλει ένα ζευγάρι στην επόμενη παραγγελία μου αλλά με επιφύλαξη. Μήπως να του πάρω 2;

Πως τα περπατάει η Βαλέρια; Δεν γλυστράνε ε; Κρατάνε καλά τα ποδαράκια;

Μπράβο στο αστέρι σου που τρώει τόσο φαγητό!!! Λες να είναι υπερβολικός ο γιατρός που λέει ότι είναι βαριές; Θα του δώσω σίγουρα σε 2 εβδομάδες που θα έρθει πάντως. Δεν τις αλέθεις ε;

Η Βαλέρια παρόλο που έχει μικρή πατουσίτσα και τα παντοφλάκια της είναι λίγο μεγάλα, τα περπατάαει τέλεια!!! μας έχουν καταβολέψει και θα της πάρω κι άλλα!!! δεν γλυστράνε καθόλου γιατί είναι σαν δέρμα σουέντ απο κάτω! πάρε 2 και δε θα το μετανιώσεις!!!

τις φακές τις αλλάζω 2 νερά στο βράσιμο για να ελαφραίνουν κάπως...

αλεσμένες τις δίνω γιατί η μικρή δεν τα θέλει ακόμα τα μη αλεσμένα....με το ζόρι τρώει το πεπονάκι το ζυμαρικό να καταλάβεις!!!!

Καλή ξεκούραση εργαζόμενα κορίτσια!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πρωτα απο ολα να δωσω τις ευχες μου...

Σοφακι μου να χαιρεσαι τον γλυκο Τασουλη σου!Να ειναι παντα ευτυχισμενος και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

1008749uhdieri621.gif

Γεια σου Μορφούλα μου! έφαγε λίγο το βράδυ; Είναι ήρεμος τώρα;

Θα παραγγείλω από mothercare και gap μέσω σαλοπέτας.

Για τον ύπνο θα πάρω χοντρά ολόσωμα φορμάκια να του τα φοράω με κοντομάνικο ή μακρυμάνικο εσωρουχάκι όπως αυτό:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-Bear-Walk-In-Sleeper/dp/B003UAIIPG

και θα πάρω και πυτζαμούλες όπως αυτές:

http://www.mothercare.com/Not-Sleepy-Cosy-Fit-Pyjamas/dp/B003US4TKG

αν δεν κρατάει σκεπάσματα στον ύπνο, τότε θα του τις φοράω μέσα σπίτι να είναι άνετος...

επίσης ψάχνω να βρω και υπνοσάκους με ποδαράκια όμως...

Αχ,Μαρακι μου...Εφαγε την μιση κρεμα και λιγο παραπανω το απογευμα και το βραδυ αφησε λιγο απο το γαλα του.

Σημερα το πρωι ηπιε πολυ γαλα αλλα δεν εφαγε ουτε φρουτοκρεμα ουτε φαγητο.Του εδωσε η πεθερα μου ενα μπισκοτακι (το εφαγε) και αντι για φαγητο (αφου δεν το ετρωγε)του εδωσε γαλα και το ηπιε.

Του ξαναεδωσα εγω φαγητο κατα τις 6 και ζοριζοντας τον στην αρχη και παιζοντας στην συνεχεια,το εφαγε ολο.

Εγω εχω εναν υπνοσακο με ποδαρακια.Μου τον ειχε κανει δωρο η φιλη μου.Νομιζω πως θα βολευει πιο πολυ απο τους αλλους.

Kalispera koritsakia!!Elpizw na eiste oooooles para polu kala!!!Egw trexw kai de ftanw kai tipota den kanw!!!Arxisa douleia kai peftw xeri sto krebbati!!Dustuxws den prolabainw oute na mpw oute tv na dw!!Me pairnei o upnos amesws!!!Emeis xronisame kai bgalame kai tous epanw kunodontes!Ta katalabainoume ooooola alla den milame!Deixnoume mougrizoume thumwnoume auta!!A!!!Baftistikame kai exoume episima onoma!!Basilis!!Eklaige apo tin wra pou ftasame mexri tin wra pou fugame!O Fwtografos amfibalw an tha exei bgalei kamia foto tis prokopis!Olo aggalia me ton mpampa mou itan!!Kanenan allon den ithele!!

Elpizw na brw enan ruthmo kapoia stigmi kai na xalarwsw ligo giati den exw katholou xrono gia mena me tous 2 apaititikous antres pou exw!!!!;)

Sas skeftomai den sas xexnw kai euxomai na eiste oles kala me ta mwrakia sas!!!

Μαριανθη μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος Βασιλακης!Να τον προσεχει σ'ολη του την ζωη ο Χριστουλης και να τον χαιρεστε!Χρονια του πολλα!

Καλημέρα τσούπρες!!!!!!!!!!!!!

ΜακΜαρακι μου μια απο τα ιδια αισθανομαι παρα πολυκουρασμενη εμαι καθε μερα στο ποδι απο τις 6 με χρι 12-1 το βραδυ .....που θα παει θ αερθει η ωρα της ξεκούρασης θελω να πιστευω

Το παιδακι μου ειναι καλα εκανε πυρετο μονο Παρασκευη και Σαββατο βεβαια επειδη εχουμε πολυ βραχναδα και φλεμα κανουμε την μασκα αερολιν και μετ απο 10 λεπτα και atrovent.

Εχει ξεσαλώσει τελείως , η δασκάλα του μου ειπε οτι δεν ακούει τιποτα και εχει παραζωηρέψει , προχθές πήγε να δαγκώσει κι ενα παιδάκι και στεναχωρέθηκα πολύ γιατι αν αρχίσουμε τέτοια.....

Όσον αφορα το φαγητο ο γιατρός ειπε ότι τρωμε κι εμείς και όχι αλεσμενα αλλα νιανια , εχω αρχισει και του δινω και τα τρωει , το γαλα μας (απταμιλ 2) το κραταμε ακόμα λίγο και μετα θα αρχίσουμε φρέσκο , λοσο από κιλά αισίως μετα κοπον και βασάνων ξεφύγαμε απο τα 8 και ήμαστ 9030 , από ύψος δεν τον έχω μετρησει αλλα το καταλαβαίνω από τ αρούχα ότι έχει πάρει.

Ελενίτσα μου μεγεια το δοντακι του Μαρίνου μας αντεμε το καλο και χωρίς πόνους και τα υπόλοιπα.

Σοφακι ήρθες απο τα μερη μας ε??? Κι εγω εχω χασει το τηλέφωνο σου γιατι ηταν αποθηκευμένο στην συσκευη και η συσκευη τα έπαιξε.

Ελευθερίτσα καλα ο Μανος θεός .....

Βρε κορίτσαι αυτη η Ζωή που είναι χαμένη να μας πει ο άλλος ο θεός τι κάνει????Εχει καμια τηλέφωνο της???

Αννούλα μου join the club κορίτσι , σιγα σιγα θα συνηθίσεις. Εγω πριν τις διακοπές ειχα ενα πρόγραμμα , με το μαγειρεμα με τα ψωνια , απο τότε που γυρισαμε βρε κορίτσια η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο είμαι .

Βέβαια μόλις γυρίσαμε είχαμε τα γενεθλια και έτρεχα και τωρα τρεχω με γαμο-βαφτιση .

Ας είναι καλ το delivery(παλι καλα που ειπα οτι επρεπε να χασω και καποια κιλά και δεν έχω χάσει τιποτα).

Αλλο πρόβλημα εχω τωρα , έχω το μαύρισμα του ταξιτζή(καθως δεν υπηρχε ηλιοθεραπεία καθολου, ουτε μπανιο καλα καλα) και το νυφικο ειναι στραπλες......αρχισα να βαζω το γαλακτωμα που υποτίθεται μαυρίζει ...αλλα η αισθητικος μου ειπε οτι μπορω να κανω και βαφη με spray???? ειπατε τιποτα ??? θα περασω απο τον φαναρτζη πρωτα και μετα στην εκκλησια(χαχα) αλλα το σκεφτομαι γιατι δεν ξερω πως θα βγει...αλλα απο την αλλα κατι πρεπει να κανω γιατι ειναι χαλια φαινεται πολυ.

αΥΤΑ...ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ να σας διαβασω ξανα μεσα στην μερα θα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι γινεται ενας πανικος και στην δουλειά!!!!!!

Λιτσα μου το solarioum το εχεις σκεφτει?Εγω εκανα για την βαφτιση.

Λιτσακι περαστικα σας.εμεις εχουμε περιοριστει ευτυχως μονο στις μυξουλες!!!!ειναι και λογω καιρου αυτα.......επισης να σου πω οτι η Ζωη ειναι υπο μετακομιση.....μιλησα μαζι της την περασμενη εβδομαδα.λοιπον εγω σημερα ενιωσα η πιο περηφανη μαμα στο σχολειο του Ανδρεα:D. τον πηγα στο σχολειο και καθως εφευγα ερχοταν τρεχοντας απο πισω μου η δασκαλα του. με φωναζει και μου λεει ....ειστε η μαμα του Ανδρεα?της λεω ναι.....το παιδι το πιεζετε να διαβαζει στο σπιτι? οχι της απαντω.κανουμε μονο τις εργασιες του και απο μονος του οτι κανει μετα με εξωσχολικα βιβλια......το παιδι σας ειναι πολυ προχωρημενο απο τα υπολοιπα, ξερει και διαβαζει κανονικα και γραφει και λεξεις στον πινακα.εγω εντυπωσιαστει πολυ λεει η δασκαλα!!!!εγω εμεινα καγκελο:shock:. της λεω οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια και οι νηπιαγωγοι περσυ που τα εμαθαν πολλα πραγματα. ειναι ομως και αλλα παιδακια που εκαναν τα ιδια οποτε θα ξερουν και εκεινα. μου απαντα τωρα......οχι καμια σχεση ο γιος σας ξερει πολλα και τωρα ο καημενος βαριεται που κανουμε τα γραμματακια ενα ενα....γιατι αυτος τα ξερει.

ενιωσα πολυ περηφανη για τον Ανδρεα μου σημερα!!!!δεν το περιμενα να ακουσω αυτες τις κουβεντες απο την δασκαλα του.αφου τωρα που σας τα γραφω βουρκωσα......:cry:

Μπραβο στον Αντρεα σου Ελενιτσα!Αφου βουρκωσα κι εγω...Παντα να σε κανει περηφανη το αντρακι σου!

αλό αλό!

επιτέλους ξαναμπήκα!!!

πωπω καλέ τι μπόι πέταξαν τα δικά σας!!!

Μαράκι μια χαρά είναι το βάρος του Νικόλα καλέ!!!

εμένα είναι 9020 γρμ!!! χαχαχαχα!!!

μαζί με τον Αντρίκο της Λίτσας πάμε εμείς!!!

εμένα η μικρή τρώει φακές απο 8 μηνών!!!

χθες μάλιστα έφαγε 300μλ!!! κανονικότατο γεύμα!!! ευτυχώς μια χαρά είναι! δεν της πέφτουν βαριές!

κι εγώ υπνόσακο με ποδαράκια ψάχνω....αν βρεις τίποτα Μαράκι σφύρα!!!

πάντως έχω σωθεί μετα παντοφλάκια τα inch blue! τέλεια!!! πολύ μαλακά, δερμάτινα και το βασικότερο δε μπορεί να τα βγάλει όπως κάνει με τις κάλτσες!!!

Τι παντοφλακια ειναι αυτα βρε Σοφακι ?

πωπω γαριδομακαρονάδα!!! εγώ θα φτιάξω πένες τρικολόρε με τυριά στο φούρνο σήμερα...μπαμ μπαμ

χοντρό υπνόσακο με ποδαράκια ψάχνω και γω...

όλο ράβω ξηλώνω την παραγγελία μου και η σαλοπέτα ακόμα να ειδοποίησει πότε θα λαμβάνει παραγγελιές πάλι...

λοιπόν, το Νικολί πήγε για εμβολιάκι σήμερα...81cm, 9800 μια χαρά είπε ο ντοτόρε μπορούμε να φάμε και να πιούμε από όλα, αν και γνώμη του να του αρχίσω φρέσκο γάλα μετά τους 14 μήνες, να κρυώσει λίγο ο καιρός να του δώσω φακές και ρεβύθια (όχι φασόλια είναι βαριά) αλλά και πάλι θα περάσει λίγος καιρός να καλύψει ένα γεύμα μόνο με όσπρια (είναι πολύ βαριά για το στομαχάκι του).

Να μη του δίνω κρέμα πλέον το απόγευμα, αλλά κανένα τοστάκι, τραχανά με ωμό λαδάκι ή ξαλμυρισμένη φέτα, σουπίτσα, φρούτο αρκεί να χορταίνει το παιδί να μην πεινά.

Ξεκινάμε (και επίσημα) τη μετάβαση από αλεσμένα σε πιο χοντροκομένα με στόχο μέχρι 17-18 μηνών να έχει ολοκληρωθεί και να τρώει τα φαγάκια του κανονικά.

Μέλι να μην του δώσω αν δεν ξέρω ποιος το φτιάχνει.

Ραντίζουν τις κυψέλες για να μην πηγαίνει ένα μαμούνι στις κερύθρες και αυτό το πράγμα είναι δηλητήριο για τα μωρά.

οπότε αν δεν ξέρω ποιος το φτιάχνει και δεν μου ορκιστεί στη μάνα του ότι δεν το ραντίζει, τότε να μην του δώσω μέλι.

αυτά τα νέα...κάτι ξεχνάω όμως...

Μπραβο στο μπεμπε Νικολι!Αχ,μεγαλωνουν τα παιδακια μας...Αυτο με τα οχι αλεσμενα πολυ με φοβιζει.Εγω του δινω απο καμια πατατα τηγανητη και την τρωει ολη,μπισκοτακι nutricia και το τρωει ολο,λιγο ψωμακι με τυρακι ή μαρμελαδα και κασερακι.Φαινεται να τα μασαει και οσο περναει ο καιρος σαν να εξασκει καλυτερα την μασηση.Για να δουμε.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...