Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθεριτσα

Ο δικος μου με ολοσωμο πυτζαμακι περπαταει μια χαρα παντως

Δεν ξέρω βρε Λιτσάκι. Γενικώς ο μικρός δεν συνεργάζεται στο ντύσιμο, ούτε καν στην αλλαγή πάνας. Όρθιο τον αλλάζω τώρα και καιρό. Οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι θα κάνει αν του περιορίσω τα πόδια. Όταν ζεσταίνεται τραβάει τις μπλούζες να τις σκίσει. Επίσης έχω να του βάλω ολόσωμο φορμάκι από τότε που ήταν 6 μηνών:shock:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης έχω να του βάλω ολόσωμο φορμάκι από τότε που ήταν 6 μηνών:shock:

κανει ζεστες εδω και δε τα χρειαζομαστε τα ολοσωμα και πολυ ...ισως απο νοεμβρη και μετα . Τοτε τα βαζουμε κ εμεις κ τα βγαζουμε μαρτιο...

Ε μα εννοείται ό,τι μιλάω για πιο μετά, από αρχές Δεκέμβρη και έπειτα.

Προς το παρόν τον κοιμίζω με κοντομάνικο ζιπουνάκι και σεντονάκι ή κοντομάνικο ζιπουνάκι και σορτσάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εμεις κατι τετοιο...μπεμπιλινο+φανελακι ή κοντομανικο φορμακι βεβαια το σεντονι δε μενει στη θεση του ποτε...κανει μια ζεστη μεσα στο σπιτι δε περιγραφεται!

καλημερα!

τρεχω σαν π@@@της ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για τη σημερινη ημερα! δεν με κραταν τα πόδια μου!

από τις 9 το πρωι τωρα ηρθα στο γραφειο, και φευγω σφαιρα για το σπιτι να αναλάβω τα καθηκοντα της μαμας!

σημερα εχει πιτσα (οχι σπιτικη εννοειται, ντελιβερι) γιατι δεν προλαβαινω!

να αυχηθω στο Σοφάκι από την Κέρκυρα να της ζήσει το μωρακι της! γερόνα ειναι Σοφάκι μου και καλότυχο, χρόνια του πολλα πολλα και καλα!:)

Μαριανθούλα, καλό κουραγιο βρε ψυχή και να μας ζήσει ο Βασιλάκης μας! μακαρι να μπαινεις πιο συχνα να σε βλεπουμε :cool:

Ελευθερια μου το μαγιο με βόλεψε πολύ δεν ειχα κανενα προβλημα. ειναι πολύ μαλακο το υφασμα και ευκολοφορετο! no problem! εγω το ευχαριστηθηκα!

Ελενίτσα και εγω θα εκλαιγα από τη χαρα μου στη θεση σου! μπραβο στο παιδι και μπράβο και σε σενα!

Λιτσάκι το "φαναρτζης" πολύ μου αρεσε!:tongue: μωρε μηπως ειναι πολύ fake το μαυρισμα ομως ετσι;

Διαφημίσεις

Ψυχή μου τι γλύκας ο Μαρίνος!

Μαριάννα, τρέλλα το μακέτο!

Ελέ μου, το ολόσωμο το θέλω μόνο για τον ύπνο...μόλις τον βγάζουμε από την κούνια τον αλλάζουμε αμέσως...τι άλλη λύση έχεις σκεφτεί; με τόσο στριφογύρισμα που ρίχνουν...

Μαράκι υπομονή, τα ίδια και δω...

και τέλος Λιτσάκι μου αγαπημένο που το προσπέρασα πριν...η μέθοδος με αερογράφο από ζαχαροκάλαμο είναι η πλέον φυσική και ομοιόμορφη...δεν λερώνει και φαίνεται σούπερ...το έχω δει σε πολλές φίλες και ήταν πολύ καλό! Καμιά σχέση με τις παλιοκρέμες...

Χαιρετε...Σερνομαι!!!!!!!!!!!!! Απαπα...Επιστροφη με τα ολα της ειναι αυτη....Απο βδομαδα θα εχω καλυτερο προγραμμα και θα σχολαω πιο νωρις. Τωρα μονο μαγειρευω για να φαμε. Ελενιτσα μπραβο στον μικρο σου, παντα να σε κανει τοσο περηφανη!!!!! Σοφακι να χαιρεσαι τον Κερκυραιο κουκλο σου, πολυχρονος!!!!!! Gema να χαιρεστε και σεις το νεοφωτιστο σας Βασιλακη!!!!! Εγω κοριτσια πηρα μεσω σαλοπετας πολλα πυτζαμακια και 3 ολοσωμα φορμακια με πατουσακια, τα οποια σκεφτομαι να βαζω μονο στον υπνο. Τωρα μονο με πυτζαμακι θα κανει κρυο πιο μετα αλλα θα δω. Παντως αυτα τα πολυ χοντρα δεν τα συμπαθω. Μια φορα της το εβαλα περυσι και καποια στιγμη ηταν μουσκεμα μεσα στον υπνο της ε και το να ιδρωνει και μετα να μενει πανω της δε νομιζω...Ουτε εμεις προς το παρον δεχομαστε σεντονι, ελπιζω πιο μετα να μενει λιγο σκεπασμενη. Τα φλεματακια μας καλα κρατουν, αλλα δε βηχουμε παρα ελαχιστα, και η μυξα ποτε ΘΑ ΦΥΓΕΙ;;;;;; Πώς γινεται απο τοσο μικρη μυτουλα να βγαινουν ΤΕΡΑΤΑ ΜΥΞΕΣ και τοσες πολλες;;;;;αποριες μιας μανας....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλώς το Μαράκι. Έλαβε τέλος το meeting???

Για τον ύπνο πιτζαμάκια κανονικά και καλτσάκι όταν κάνει κρύο. Αναλόγως την θερμοκρασία βάζουμε και από μέσα αμάνικο-κοντομάνικο ή μακρυμάνικο ζιπουνάκι. Αν στην πορεία δω πως ξεσκεπάζεται θα πάρω πιο δραστικά μέτρα:)

Αννούλα σούπερ η κοριτσάρα σου!!! Καλή σχολική χρονιά σε σένα. Πώς σου φαίνεται μετά από τόσο καιρό αποχής?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...