Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες!!!!!!!!!!!!!

ΜακΜαρακι μου μια απο τα ιδια αισθανομαι παρα πολυκουρασμενη εμαι καθε μερα στο ποδι απο τις 6 με χρι 12-1 το βραδυ .....που θα παει θ αερθει η ωρα της ξεκούρασης θελω να πιστευω

Το παιδακι μου ειναι καλα εκανε πυρετο μονο Παρασκευη και Σαββατο βεβαια επειδη εχουμε πολυ βραχναδα και φλεμα κανουμε την μασκα αερολιν και μετ απο 10 λεπτα και atrovent.

Εχει ξεσαλώσει τελείως , η δασκάλα του μου ειπε οτι δεν ακούει τιποτα και εχει παραζωηρέψει , προχθές πήγε να δαγκώσει κι ενα παιδάκι και στεναχωρέθηκα πολύ γιατι αν αρχίσουμε τέτοια.....

Όσον αφορα το φαγητο ο γιατρός ειπε ότι τρωμε κι εμείς και όχι αλεσμενα αλλα νιανια , εχω αρχισει και του δινω και τα τρωει , το γαλα μας (απταμιλ 2) το κραταμε ακόμα λίγο και μετα θα αρχίσουμε φρέσκο , λοσο από κιλά αισίως μετα κοπον και βασάνων ξεφύγαμε απο τα 8 και ήμαστ 9030 , από ύψος δεν τον έχω μετρησει αλλα το καταλαβαίνω από τ αρούχα ότι έχει πάρει.

Ελενίτσα μου μεγεια το δοντακι του Μαρίνου μας αντεμε το καλο και χωρίς πόνους και τα υπόλοιπα.

Σοφακι ήρθες απο τα μερη μας ε??? Κι εγω εχω χασει το τηλέφωνο σου γιατι ηταν αποθηκευμένο στην συσκευη και η συσκευη τα έπαιξε.

Ελευθερίτσα καλα ο Μανος θεός .....

Βρε κορίτσαι αυτη η Ζωή που είναι χαμένη να μας πει ο άλλος ο θεός τι κάνει????Εχει καμια τηλέφωνο της???

Αννούλα μου join the club κορίτσι , σιγα σιγα θα συνηθίσεις. Εγω πριν τις διακοπές ειχα ενα πρόγραμμα , με το μαγειρεμα με τα ψωνια , απο τότε που γυρισαμε βρε κορίτσια η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο είμαι .

Βέβαια μόλις γυρίσαμε είχαμε τα γενεθλια και έτρεχα και τωρα τρεχω με γαμο-βαφτιση .

Ας είναι καλ το delivery(παλι καλα που ειπα οτι επρεπε να χασω και καποια κιλά και δεν έχω χάσει τιποτα).

Αλλο πρόβλημα εχω τωρα , έχω το μαύρισμα του ταξιτζή(καθως δεν υπηρχε ηλιοθεραπεία καθολου, ουτε μπανιο καλα καλα) και το νυφικο ειναι στραπλες......αρχισα να βαζω το γαλακτωμα που υποτίθεται μαυρίζει ...αλλα η αισθητικος μου ειπε οτι μπορω να κανω και βαφη με spray???? ειπατε τιποτα ??? θα περασω απο τον φαναρτζη πρωτα και μετα στην εκκλησια(χαχα) αλλα το σκεφτομαι γιατι δεν ξερω πως θα βγει...αλλα απο την αλλα κατι πρεπει να κανω γιατι ειναι χαλια φαινεται πολυ.

αΥΤΑ...ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ να σας διαβασω ξανα μεσα στην μερα θα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι γινεται ενας πανικος και στην δουλειά!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalispera koritsakia!!Elpizw na eiste oooooles para polu kala!!!Egw trexw kai de ftanw kai tipota den kanw!!!Arxisa douleia kai peftw xeri sto krebbati!!Dustuxws den prolabainw oute na mpw oute tv na dw!!Me pairnei o upnos amesws!!!Emeis xronisame kai bgalame kai tous epanw kunodontes!Ta katalabainoume ooooola alla den milame!Deixnoume mougrizoume thumwnoume auta!!A!!!Baftistikame kai exoume episima onoma!!Basilis!!Eklaige apo tin wra pou ftasame mexri tin wra pou fugame!O Fwtografos amfibalw an tha exei bgalei kamia foto tis prokopis!Olo aggalia me ton mpampa mou itan!!Kanenan allon den ithele!!

Elpizw na brw enan ruthmo kapoia stigmi kai na xalarwsw ligo giati den exw katholou xrono gia mena me tous 2 apaititikous antres pou exw!!!!;)

Sas skeftomai den sas xexnw kai euxomai na eiste oles kala me ta mwrakia sas!!!

Ευμορφία μου να χαίρεσαι τον Βασιλάκη σου , γερος και δυνατος να είναι κοριτσάκι

Kalispera koritsakia!!Elpizw na eiste oooooles para polu kala!!!Egw trexw kai de ftanw kai tipota den kanw!!!Arxisa douleia kai peftw xeri sto krebbati!!Dustuxws den prolabainw oute na mpw oute tv na dw!!Me pairnei o upnos amesws!!!Emeis xronisame kai bgalame kai tous epanw kunodontes!Ta katalabainoume ooooola alla den milame!Deixnoume mougrizoume thumwnoume auta!!A!!!Baftistikame kai exoume episima onoma!!Basilis!!Eklaige apo tin wra pou ftasame mexri tin wra pou fugame!O Fwtografos amfibalw an tha exei bgalei kamia foto tis prokopis!Olo aggalia me ton mpampa mou itan!!Kanenan allon den ithele!!

Elpizw na brw enan ruthmo kapoia stigmi kai na xalarwsw ligo giati den exw katholou xrono gia mena me tous 2 apaititikous antres pou exw!!!!;)

Sas skeftomai den sas xexnw kai euxomai na eiste oles kala me ta mwrakia sas!!!

Να σου ζήσει ο Βασίλης σου! Να είναι πάντα γερός, χαμογελαστός με μια ζωή πλημμυρισμένη από αγάπη! Μην χάνεσαι γλυκιά μου!

καλημερα σας!!!!αλλη μια μερα χαρας σημερα......πρωτα ομως να ευχηθω στην Μαριανθη μας να της ζησει ο νεοφωτιστος Βασιλακης!!!!οτι καλυτερο του ευχομαι.δωσ του πολλα πολλα φιλακια!!!επισης να πω στην Σοφια(cat29) να τα εκατοστησει το παλλικαρακι της!!!πολυχρονος να ειναι.......

2259639bjw3d17z2y.gif

Διαφημίσεις

Σοφούλα μου, πατριωτάκι μου, να χαίρεσαι τον παίδαρο! Να έχει υγεία και αγάπη στη ζωή του!

Δεν μπορώ να βάλω γκλιτεράκι γιατί από τη δουλειά δεν έχω πρόσβαση :(

Σας στέλνω όμως άπειρα φιλιά και αγκαλιές!

Λιτσακι περαστικα σας.εμεις εχουμε περιοριστει ευτυχως μονο στις μυξουλες!!!!ειναι και λογω καιρου αυτα.......επισης να σου πω οτι η Ζωη ειναι υπο μετακομιση.....μιλησα μαζι της την περασμενη εβδομαδα.λοιπον εγω σημερα ενιωσα η πιο περηφανη μαμα στο σχολειο του Ανδρεα:D. τον πηγα στο σχολειο και καθως εφευγα ερχοταν τρεχοντας απο πισω μου η δασκαλα του. με φωναζει και μου λεει ....ειστε η μαμα του Ανδρεα?της λεω ναι.....το παιδι το πιεζετε να διαβαζει στο σπιτι? οχι της απαντω.κανουμε μονο τις εργασιες του και απο μονος του οτι κανει μετα με εξωσχολικα βιβλια......το παιδι σας ειναι πολυ προχωρημενο απο τα υπολοιπα, ξερει και διαβαζει κανονικα και γραφει και λεξεις στον πινακα.εγω εντυπωσιαστει πολυ λεει η δασκαλα!!!!εγω εμεινα καγκελο:shock:. της λεω οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια και οι νηπιαγωγοι περσυ που τα εμαθαν πολλα πραγματα. ειναι ομως και αλλα παιδακια που εκαναν τα ιδια οποτε θα ξερουν και εκεινα. μου απαντα τωρα......οχι καμια σχεση ο γιος σας ξερει πολλα και τωρα ο καημενος βαριεται που κανουμε τα γραμματακια ενα ενα....γιατι αυτος τα ξερει.

ενιωσα πολυ περηφανη για τον Ανδρεα μου σημερα!!!!δεν το περιμενα να ακουσω αυτες τις κουβεντες απο την δασκαλα του.αφου τωρα που σας τα γραφω βουρκωσα......:cry:

Μπραβο τον ΑΝτρίκο !!!! Λογικο ειναι να αισθανεσαι περηφανη βρε!!!

Σοφακι να χαιρεσαι το καμαρι σου κοριτσακι !!!!Πολυχρονος

Εγω και αλλα γεννητουρια σημερα , ειχε πητ για 20 οκτωβρη η κοπελα εκλεισε καισαρικη αρχικα για 5 οκρωβρη μετα για 3 και σημερα εσπασαν τα νερα (και παρολο αυτο παλι παει για καισαρικη , με ολικη ναρκωση παρακαλω) το παιδι ειναι πολυ μεγαλο στο υψοσ(μπαμπας 2.11).Ας ευχηθω ν α πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!

πωπω πολυς κοσμος σημερα εδω!

Χρονια πολλα στο Βασιλη, να τον χαιρεται η μαμακα του κ ολοι γυρω του!!!

Εμεις ετοιμαζομαστε για τα πρωτα γενεθλια της Αννουλας και η μαμα φτιαχνει προσκλησεις και γραφικα!(αλλο που δεν ηθελα!!!) εχω πει οτι εκανα στη Βικυ ετσι θα κανω κ στη μικρη...:)

Θα παω να τυπωσω μερικες το μεσημερι...

Το σημερινο μου γραφικο ειναι αυτο!

(το χω βαλει και στην προσκληση αλλα καπως αλλιως)

anna.jpg

Καλημέρα κοριτσάρες μου τι κάνετε? Χρόνια πολλά στα μωράκια που έχυν γενέθλια. Πολλές ευχές και στον νεοφώτιστο Βασιλάκη.

Μακκκκκ που είσαι???Θέλω να σε ρωτήσω κάτι βρε ψυχή. Αυτό το ολόσωμο μαγιό που πήρες φέτος στον μπουμπούκο σου, σας βόλεψε? Είδα ένα για τον Πριγκηπάκο μου και μου άρεσε αλλά δεν ξέρω αν θα τον πείσω να μπει εκεί μέσα. Ολόσωμη φόρμα με φερμουάρ από πίσω!!!

Μαράκι αυτό το ολόσωμο φορμάκι πολύ μου άρεσε αλλά μπορούν με αυτά να περπατήσουν?? Εγώ έχω πάρει μόνο κανονικά πιτζαμάκια, μου φαίνεται θα στριμωχτεί στα ολόσωμα φέτος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...