Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!εχω νεα......ο Μαρινουλης εβγαλε το πρωτο του δοντακι!!!ειμαι τοσο χαρουμενη......λες και δεν εχω ξαναδει μωρο να βγαζει δοντι.να δειτε τα μεγαλα χαρες που ο αδερφος τους εχει επιτελους δοντακι.αντε στα γενεθλια μας δεν θα ειμαστε φαφουτακια.την Παρασκευη θα παμε και στον παιδιατρο για εμβολιο και μετρησεις καθως και να παρουμε και το χαρτι μας οτι ειμαστε υγιεις για τον παιδικο σταθμο.εμεις απο φαγητο τα τρωμε ολα σε ολες τις μορφες. στο σχολειο τρωει κανονικο φαγητο....εχτες ειχαν γιουβαρλακια και φυσικα το καθαρισαμε το πιατο.σας ευχαριστω για τα περαστικα....ηδη ο καημενος ο Κωστας ειναι καλυτερα..... εχτες πηγε για δουλεια και ας ειχε πυρετο.Σοφακι......αφου εισαι φιλαρακι μου.....ειναι δυνατον να μην σε σκεφτω!!!!εισαι το χιουμορακι μου.....μακια σε ολες και ολα τα ζουζουνια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!εχω νεα......ο Μαρινουλης εβγαλε το πρωτο του δοντακι!!!ειμαι τοσο χαρουμενη......λες και δεν εχω ξαναδει μωρο να βγαζει δοντι.να δειτε τα μεγαλα χαρες που ο αδερφος τους εχει επιτελους δοντακι.αντε στα γενεθλια μας δεν θα ειμαστε φαφουτακια.την Παρασκευη θα παμε και στον παιδιατρο για εμβολιο και μετρησεις καθως και να παρουμε και το χαρτι μας οτι ειμαστε υγιεις για τον παιδικο σταθμο.εμεις απο φαγητο τα τρωμε ολα σε ολες τις μορφες. στο σχολειο τρωει κανονικο φαγητο....εχτες ειχαν γιουβαρλακια και φυσικα το καθαρισαμε το πιατο.σας ευχαριστω για τα περαστικα....ηδη ο καημενος ο Κωστας ειναι καλυτερα..... εχτες πηγε για δουλεια και ας ειχε πυρετο.Σοφακι......αφου εισαι φιλαρακι μου.....ειναι δυνατον να μην σε σκεφτω!!!!εισαι το χιουμορακι μου.....μακια σε ολες και ολα τα ζουζουνια....

714304c95lpm7zxv.gif

ΜΠΡΑΒΟ για το δοντακι σας!!!!!!!!!! μεγεια μεγεια! Φαφουτιτσα μια εχουμε τωρα μονο ε;:tongue:Μαριαννα ετοιμαζεται και το δικό σας σωπα! κοιτα κοιτα ποια ερχεται: η tooth fairy 2534892e484qxxbku.gif

Ελενίτσα μπράβο στον Κωστα που το ξεπερασε μωρε κρίμα ήταν!

καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!!!

όχι είμαι στο Κολωνάκι βρε! Μόλις τελειώσα από κομμωτήριο και πίνω καφέ :-P

στη δουλειά βέβαια, που να είμαι...όταν μου έλεγαν να μην παντρευτώ από έρωτα, δεν τους άκουγα η χαζή :-D

καλά είμαι, με ζαλίζουν λίγο εδώ, μετράω λίγο μέρες αλλά είμαι καλά (μάλλον!) :)

Διαφημίσεις

στη δουλειά βέβαια, που να είμαι...όταν μου έλεγαν να μην παντρευτώ από έρωτα, δεν τους άκουγα η χαζή :-D

καλά είμαι, με ζαλίζουν λίγο εδώ, μετράω λίγο μέρες αλλά είμαι καλά (μάλλον!) :)

εμ δεν ακους και εσυ...εκει εσυ του κεφαλιου σου!!!!αντε βρε δεν πειραζει εχεις μια υπεροχη οικογενεια...αξιζει να ταλαιπωριεσαι!!!!!να σκεφτεσαι τους αντρες σου....και να χαμογελας!!!:D

ΜΑΚ αχ βρε κοριτσι μου ολο τρεχεις.....ξεκουρασου και λιγο!!!!;)

ki εμεις μη νομιζεις δε τον ξεραμε απλα ενας συναδελφο ς του συζυγου πηγαινε εκει το παιδι του κ ειχε ακουσει καλα...αλλα ειναι επισης σημαντικο που ειναι και του ικα οποτε μας γραφει επιτοπου τα εμβολια στο βιβλιαριο απο κατω εχει φαρμακειο τα παιρνουμε και τα κανουμε. ξερω πολλες που ταλαιπωρουνται με αυτο το θεμα και εμεις εχουμε ξεγνοιασει!

Καλημέρα κοριτσάρες. Και ο δικός μου είναι του ΙΚΑ και όντως εξυπηρετεί πολύ:wink:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ε

ΜΑΚ αχ βρε κοριτσι μου ολο τρεχεις.....ξεκουρασου και λιγο!!!!;)

χα χα χα, το άλλο με τον Τοτο το ξερεις;

αφου κανεις "χουμορ" εισαι μια χαρα! και ναι εχεις δικιο... αυτα περι "ερωτος" ειναι νεανικες επιπολαιότητες και αθεράπευτος ρομαντισμος χα χα χα χα

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα...Ξεκινησα δουλεια τη Δευτερα και τρεχω και δε φτανω...Η μπουμπου εκανε ακροαστικα τελικα απο τη μυξα και κανουμε μασκακι αερολιν. Μετρηθηκαμε κιολας μετα απο 2 μηνες, 11.200 και 82 εκατοστα...Ελενιτσα μεγεια το δοντακι σας...Με το καλο και τα υπολοιπα σας!!!!!!!!! Αντε Μαριαννα η σειρα σας τωρα....Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας!

Σημερα δεν μου τρωει.Πρεπει να του πονανε τα ουλακια του,το καμαρι μου.Κι εγω δεν τον ζοριζω.Τωρα κοιμαται.

Ελενιτσα μεγεια το δοντακι του Μαρινου μας!!!

Μαριαννα εσυ θα κανεις λιγο ακομα υπομονη...που θα παει?θα σκασει και το δικο σας.

Αννα κοριτσαρα ολοκληρη η Ειρηνουλα μας ε?Περαστικα σας!

Μαρια απο που θα κανεις παραγγελια?

Οταν κρυωσει ο καιρος εχετε σκεφτει τι θα τα φορατε στον υπνο?Ολοσωμα φορμακια ή πυτζαμουλες?Εχω διλλημα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπερα και απο μενα...Ξεκινησα δουλεια τη Δευτερα και τρεχω και δε φτανω...Η μπουμπου εκανε ακροαστικα τελικα απο τη μυξα και κανουμε μασκακι αερολιν. Μετρηθηκαμε κιολας μετα απο 2 μηνες, 11.200 και 82 εκατοστα...Ελενιτσα μεγεια το δοντακι σας...Με το καλο και τα υπολοιπα σας!!!!!!!!! Αντε Μαριαννα η σειρα σας τωρα....Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

Αννουλάκι μου πως είστε; Πως σου φάνηκε η δουλειά; Ελπίζω το κοριτσάκι μας (η κοπελάρα μας να πω καλύτερα με τέτοιες αναλογίες!!!!!) να νιώθει ήδη πολύ καλύτερα!

Γεια σας!

Σημερα δεν μου τρωει.Πρεπει να του πονανε τα ουλακια του,το καμαρι μου.Κι εγω δεν τον ζοριζω.Τωρα κοιμαται.

Μαρια απο που θα κανεις παραγγελια?

Οταν κρυωσει ο καιρος εχετε σκεφτει τι θα τα φορατε στον υπνο?Ολοσωμα φορμακια ή πυτζαμουλες?Εχω διλλημα.

Γεια σου Μορφούλα μου! έφαγε λίγο το βράδυ; Είναι ήρεμος τώρα;

Θα παραγγείλω από mothercare και gap μέσω σαλοπέτας.

Για τον ύπνο θα πάρω χοντρά ολόσωμα φορμάκια να του τα φοράω με κοντομάνικο ή μακρυμάνικο εσωρουχάκι όπως αυτό:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-Bear-Walk-In-Sleeper/dp/B003UAIIPG

και θα πάρω και πυτζαμούλες όπως αυτές:

http://www.mothercare.com/Not-Sleepy-Cosy-Fit-Pyjamas/dp/B003US4TKG

αν δεν κρατάει σκεπάσματα στον ύπνο, τότε θα του τις φοράω μέσα σπίτι να είναι άνετος...

επίσης ψάχνω να βρω και υπνοσάκους με ποδαράκια όμως...

Kalispera koritsakia!!Elpizw na eiste oooooles para polu kala!!!Egw trexw kai de ftanw kai tipota den kanw!!!Arxisa douleia kai peftw xeri sto krebbati!!Dustuxws den prolabainw oute na mpw oute tv na dw!!Me pairnei o upnos amesws!!!Emeis xronisame kai bgalame kai tous epanw kunodontes!Ta katalabainoume ooooola alla den milame!Deixnoume mougrizoume thumwnoume auta!!A!!!Baftistikame kai exoume episima onoma!!Basilis!!Eklaige apo tin wra pou ftasame mexri tin wra pou fugame!O Fwtografos amfibalw an tha exei bgalei kamia foto tis prokopis!Olo aggalia me ton mpampa mou itan!!Kanenan allon den ithele!!

Elpizw na brw enan ruthmo kapoia stigmi kai na xalarwsw ligo giati den exw katholou xrono gia mena me tous 2 apaititikous antres pou exw!!!!;)

Sas skeftomai den sas xexnw kai euxomai na eiste oles kala me ta mwrakia sas!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...